|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2013
3.4.2013 8:58:07   
Zara_
Tukaj sem za podporo vsem, ki še čakate na magični user posted image . Sama sem zanosila v marcu, po večletnem boju z neplodnostjo.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.4.2013 9:37:23   
CheryBlossom
Punce moje vsem pošiljam en velik virtalni objem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Popoldan bom posodobila seznamček in od sedaj naprej mora biti seznamček roooza. Resnično želim vsem dve lepi user posted image in potem živega in zdravega user posted image ! Radenska pri vnetju najbolj pomaga to, da res veliko piješ, ampak vsaj 3L.. Pri nas je trenutno čas O, tako da smo pridni in se imamo zeeeelo radi, res upam, da nama tokrat uspe.. user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.4.2013 9:43:36   
Anonimen
Joj kaj se pa meni dogaja...ponoči so me zbudile iste bolečine kot pri m, ki se nadaljujejo še sedaj - res, kot da user posted image že teče, ampak je do dneva d še 2 dni. Kaj mislite da se dogaja?? Čist nenormalno...tako me ponavadi prvi dan m boli..

Če se m ulije že sedaj, ni ok, ker potem imam lutealno fazo dolgo samo 9 ali 10 dni.
Če se ne ulije, je pa spet čudno od kje te bolečine...

Anonimna user posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
3.4.2013 10:04:43   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lizika86

Night, ja, ravno tega me je bilo strah.

Jemljem 1 tabletko na 12 ur, torej 2 na dan. Ok, stvar je torej taka, naredila bom jutri test, če bo slučajno + ali vsaj kaka rahla črtica, jemljem naprej, ponovim test čez kake 3 dni, če bo pa jutri -, pa pomoje jemljem Dabroston še vseeno ene 3 dni prventivno, pa čez 3,4 dni ponovim test, ko bi morala biti stvar čisto zares jasna. In če takrat ne bo, preneham. Tudi jaz si ne želim daljšat že tako malce dolgih ciklov ali pa tvegat splava. Tako da, hvala ti! Bom pa poročala...

Seveda si user posted image sploh ne želim, ampak nočem se pa predozirat s temi homoni in če mi že ni uspelo ta mesec, čim hitreje naprej user posted image

v navodilih ti piše, da ga ješ od 11 do 25 dne cikla. Če si pa medtem klicala zdravnico in ti je dala druga navodila, se ravnaj po njih

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.4.2013 10:30:28   
oreh
Živčki, živčki, to je naša stara Littlesun! user posted image kaj pa veš, mogoče pa bo res v petekuser posted image , saj veš, da za to zelo močno navijam.
Drgače pa meni konopljino olje ni nikoli šlo po grlu navzdol, mi je pa super za kožo, dokaj hitro se vpije, vonj izgubi v minuti in koža je res mehka in čistejša.
Navijam tudi za vse ostale in seveda za stare borke na odklopu.user posted image user posted image

(odgovor članu Zara_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.4.2013 10:33:41   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Živčki, živčki, to je naša stara Littlesun! user posted image kaj pa veš, mogoče pa bo res v petekuser posted image , saj veš, da za to zelo močno navijam.

Joj ja, ne veš kako me daje user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak bi bilo že preveč kičasto, da bi bilo res, če se vse tako poklopi, tako da se poskušam cuknit na realna tla. Me pa zvija v jajčnikih, rahlo mi je slabo - tako v ustih, občutljiva sem tako, da mi gre za vsako piko na jok itd....že dolgo se nisem ubadala z znakci, mi je vse spet novo user posted image user posted image

Kako si ti starina? Mislim na vas in vaše pikice.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.4.2013 12:04:28   
Perzefona*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lizika86

Night, ja, ravno tega me je bilo strah.

Jemljem 1 tabletko na 12 ur, torej 2 na dan. Ok, stvar je torej taka, naredila bom jutri test, če bo slučajno + ali vsaj kaka rahla črtica, jemljem naprej, ponovim test čez kake 3 dni, če bo pa jutri -, pa pomoje jemljem Dabroston še vseeno ene 3 dni prventivno, pa čez 3,4 dni ponovim test, ko bi morala biti stvar čisto zares jasna. In če takrat ne bo, preneham. Tudi jaz si ne želim daljšat že tako malce dolgih ciklov ali pa tvegat splava. Tako da, hvala ti! Bom pa poročala...

Seveda si user posted image sploh ne želim, ampak nočem se pa predozirat s temi homoni in če mi že ni uspelo ta mesec, čim hitreje naprej user posted image

v navodilih ti piše, da ga ješ od 11 do 25 dne cikla. Če si pa medtem klicala zdravnico in ti je dala druga navodila, se ravnaj po njih

Dabroston jemlje skoraj vsaka drugače, bog ve kaj je fora? user posted image Sama ga jemljem od 16. dneva ciklusa 10 dni 3x na dan. Sem pa HB zaključila s temi hormoni in močno upam, da jih ne bom rabila nič več.

Danes se mi že od jutra vrti, rjavo krvav izcedek pa je od včeraj postal bolj sluzasto prozoren. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.4.2013 12:09:28   
witch
Hej hej punce user posted image

Evo mene. Tudi pri nas ne bo otročka z letnico 2013. M je seveda kot vedno prišla.

Ta čas ko me ni bilo nisem obupala. Ampak se mi enostavno ne da več. Nekako sem se predala, kar bo bo in ko bo bo. Sem se sprostila, uživala in imela lepo.
Sva se pa odločila, da nekaj premakniti morava. Ker sva predolgo na eni točki. Tak da greva v tem ciklu na IUI. Čakam na datum, kdaj začnem z uzji.

LS lepo te je spet brati. Pa seveda držim pesti user posted image user posted image user posted image Povej kako je novo življenje in spanje v novi hiški? Naredi mi malo luštov user posted image

oreh pa vaš otročiček? Kaj pravi morofologija?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 183
3.4.2013 12:24:48   
LittleSun
witch tako sem bila jaz, enostavno se mi ni dalo....do sedaj, ne vem kaj mi je, ampak tako sem nervozna in toliko nekih občutkov me preveva...upam, da razlog tiči pod mojim srčkom user posted image user posted image stiskala bom pestke, da vama uspe v prvo user posted image user posted image

v novem domeku je čudovito, malo se še navajamo, malo še pospravljamo, ampak je prav fino, ko je vse tako novo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.4.2013 15:18:13   
Metuljčica 2013
Punce, jaz močno, močno navijam za vse vas!! In naj bo vse tisto kar je bilo v marcu modro aprila postane ROZA user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
3.4.2013 15:58:38   
d_m_b
Joj punce se opravičujem ker se toliko časa nisem nič oglasila..ju3 je moj dan d in upam da je ne bo ne danes ne ju3 in ne še kar nekaj mesecev user posted image želim da aprilski seznamček obarvamo čim bolj roza user posted image ..pozdravčkii

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.4.2013 19:46:54   
Radenska_
Punce, jaz bom ze jutri sporočila ali sem noseča.
Naredili mi bodo krvnega, 9 dan po ovulaciji. NE vem če se bo kaj vidlo, sam pomojem ne in itak nisem. Ta ciklus nisem mela čist nobenih znakov niti jošk otečenih kot po navadi.
Skratka, da skrajšam zgodbo, pristala sem v bolnici zaradi akutne oblike koprivnice (dobesedno oteklo in rdeče celo telo, dao srbečici ne govorim), res 90% kože. Tudi hodit nisem mogla, ker so mi tako otekla stopala.
Zdravniki močno sumijo hormonsko terapijo, pač daj e blo vse ksupaj za telo preveč + stres pa je super combo. Hrana in pijača baje ni.

Zato zaenkrat skorajda ne dobivam pametnih zdravil, ker mi skorajda nič ne morjo dat in sem cela razžgana že skorajda 2 polna dneva. Dali so mi sicer Medrol, ki je precej umilil zadevo.

Potem pa prekinjam s kakršnokoli hormonsko terapijo. Nobenega progesterona, nobenega klomifena, nobenega agluraba. In grem nazaj na "naravne šanse" nekje do jeseni, ko bova upam da že v kakšnem postopku v MB (razen če vmes ne rata naravno).

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.4.2013 20:02:41   
Nessika18
LittleSun saj mi je rekel na ta način, da bi malo trebalo mogoče shujšat ni pa ziher da bi pomagalo. To orehovo olje bi pa češ naj spila pol ure pred jedjo in bi naj dobila občutek sitosti, in bi ta občutek tudi trajal, torej da bi bli obroki manjši in ne bi blo prenajedanja med obroki.. me res zanima če to pomaga. sem se odločila da bom probala, boljše to pa prilagojena hrana, kot pa drastične diete katere itaq nič ne pomagajo user posted image

Bi pa prosila če bi mi mogoče pod ZS lahko katera napisala, kako je potekal postopek naprej, torej ne vem točno katera mi je napisala da se naj naročiva v neplodnostno, samo trenutno ima samo moj napotnico za spermiogram in šele če bodo izvidi vredu bom jaz dobila napotnico za naprej a je mela katera ta primer? Da nista oba naenkrat dobila. Se opravičujem, ampak sem res s temi postopki čist zmedena, sem po neki strani upala da ne bo do tega prišlo in da se ne bom preveč rabila obremenjevat s tem.user posted image Sva pa iz štajerskega konca.

Radenska Želim ti čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.4.2013 21:18:19   
CheryBlossom

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
user posted image Anonimnauser posted image user posted image

2.4.
user posted image lara2013 user posted image

3.4.
pupika29
user posted image lizika86 user posted image

4.4.
d_m_b

5.4.
alsa1
Anonimnauser posted image
Anonimnauser posted image

6.4.
lillith82

9.4.
ela23
snika
Radenska_

10.4.
trezka

13.4.
Nessika18

14.4.
Perzefona*
Ked88

19.4.
lastovica

20.4.
CherryBlossom

22.4.
zvezdica.zaspanka83

25.4.
miska**

30.4.
Martyna83

x.4.
Lucasmucka
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

NOSEČK: ?

USPEŠNOST: ?

user posted image

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun,CheryBlossom, Tippi, Radenska_, Nessika18, Witch, michelle1, zvezdica.zaspanka83, brioš,

user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.4.2013 21:46:36   
Night
Radenska, pozdravi se! In ja, čisto možno, da tvoje telo ne prenaša hormonov. Zdaj se najprej sama zrihtaj, potem pa naprej. Mogoče pa vama bo vseeno uspelo naravno.

Jaz nimam nobenih očitnih znakov, edino joške so boleče ob strani, prejšnja dva ciklusa so me pa bradavice bolele za znoret. Ampak ti hormoni nam res povzročajo pravo zmešnjavo v telesu. Sploh ne vem, ali bi testirala ta mesec ali bi kar prekinila z Utrogestanom, pa pač počakala na M. Sovražim testiranje, ker je vedno negativen test!

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.4.2013 23:04:51   
Penny
Spet sama modrina user posted image . Zaenkrat, a ne punce? Saj bo, mesec se je šele začel user posted image .

Konopljino olje se pa da lepo zmešat v kakšen kakav ali jogurt in gre brez problema po grlu user posted image .

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.4.2013 7:14:55   
lastovica
Nessika18 - odgovor imaš na ZS

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.4.2013 9:27:23   
LittleSun
Dobro jutro pupe.

Konopljino olje si dam jaz na jušno žličko in kanem zraven limono, pa je čisto užitno. Sem drugače kar občutljiva, mace naprimer nisem mogla spit, tole mi gre pa vredu. Res ga moram pohvalit, ker mi je super izboljšalo prebavo.

Nessika najboljše je tako ali tako vključiti veliko gibanja in jesti v zmernih količinah na 2-3 ure, morda zvečer čim manj ogljikovih hidratov, pa bo user posted image user posted image Jaz sem se sicer lotila hujšanja zelo strogo in sem jedla samo sadje in zelenjavo, tu in tam še kaj mesa, vendar se mi je potem zarad tega in zarad stresa zrušil imunski sistem (je že 4 mesece mimo in še zdaj nisem vredu), tako da po pameti user posted image user posted image fajn je ko grejo kg hitro dol, ampak ni vredno igre z zdravjem....počasi je tanajtabulš user posted image user posted image

Pri meni še belina, ampak je še zgodaj.

Lep dan vam želim pupe.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.4.2013 10:46:42   
LittleSun
Ah točna kot urca...že malo krvavo curiuser posted image ne vem zakaj sem ta mesec pričakovala kaj drugega...malo žalostna, ampak sej bom hitro spet vredu.

Stiskam pestke za vse vas, za roza začetek pomladi.

Neposredna povezava do sporočila: 194
4.4.2013 15:44:14   
ela23
LittleSun user posted image Jaz raje vidim, da je točna, čeprav je v tistem trenutku reeees ne maram, kot da mi zamuja in vzbuja lažno upanje, pa še hitreje greš lahko novim zmagam naproti. user posted image
Držim pesti, da se čim prej začne rozast april, lep dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
4.4.2013 18:34:03   
Radenska_
Nič punce, mene v modro.
Po eni strani sem žalostna, po drugi vesela, saj sem zdajle tako streščena od vsega da ne vem kako bi to šlo.
Menstruacijo pa še čakam, lahko počakamo da bo ziher, samo so mi naredili danes krvnega in je na 9 dan po O negativen.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.4.2013 19:08:41   
snika
Radenska: user posted image , pozdravi se!!!!

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.4.2013 20:06:54   
lastovica
Radenska_ tudi od mene user posted image in čim hitrejše okrevanje, da boš šla lahko hitro v nove boje za zmago user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.4.2013 7:37:58   
alsa1
Tako moj dan d je tukaj, test je narejen in user posted image sta vidni.user posted image Čeprav je druga malo manj vidna, tako da bom test ponovila čez 3 dni. Jst upam da je to to in da me ne bo kakšna user posted image presenetila.

Navijam da bo ta mesec čim več user posted image

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.4.2013 7:47:27   
Zara_
Alsa1 zagotovo se bosta user posted image odebelili. Držim pesti.

Vsem ostalim pa želim, da čimprej ugledateuser posted image

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?