Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 8:52:04
|
|
|
|
arabela*
|
vauuu odprlo mi je.... Po dolgem času, da se malo javim... Nič kaj presenetljivo novega pri nas. danes grem k dokterci, ker že tri tedne kašljam ko nora....najhuje je zvečer Maličke v šoli, vrtcu, vsak dan je nekaj popoldne , obvezosti, nastopi, rojstni dnevi, prehitro mine dan..) Volitve....hudo razočarana nad novoizvoljenim županom; nažalost osebno poznam ljudi, ki delajo za njega, tak da lahko rečem sama banda, podn, nimam sploh besed, eh......Kangler je bil zlat proti temu, kar se oni grejo ..ampak na žalost nič ne moremo, vsaj zaenkrat vreme, počasi bomo tud me začele pešačit v vrtec, komaj čakam....pa malo že na netu brskam in za morje iščem varjante...da rezerviram in imamo potem mir
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 8:53:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem mu na vsak način morala probat 27 in res, čist na knap. imajo kake akcije?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 8:54:31
|
|
|
|
arabela*
|
nič, kavo do konca spijem, potem pa dalje, moj pa gre k M v vrtec imajo delavnice z atiji
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 14:02:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem mu na vsak način morala probat 27 in res, čist na knap. imajo kake akcije? 10% popust s kupončkom oz. reklamo iz cajtng v Piki pri Kodžaku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 16:13:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Po dolgem času, da se malo javim... oooo ti še živiš . me smo pa že mislile, da si se skregala z nami, ker nič več ne pišeš na RR .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 16:21:06
|
|
|
|
bambixxx
|
sprehod jutri - vremenska napoved kaže, da bo dež ponoči in zjutraj, do 10h naj bi nehalo. potem bo sončno in toplo. če bo res, se lahko zmenimo pri Mitnici okoli 10.30h in gremo turo čez Vinarje in potem na kavo v Kalvarijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 16:32:02
|
|
|
|
arabela*
|
od doktera....valda da mam bronhitis; dobila AB 5 dnevni, pa panatus sem kupla
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 16:33:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx oooo ti še živiš . me smo pa že mislile, da si se skregala z nami, ker nič več ne pišeš na RR . ma neke stvari sem imela za porihtat, enostavno nisem imela časa bit na rr... zdaj je vse ok..
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 16:59:55
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, no mi smo pa iz vnetih očk in vročine prešaltali na bronhitis... bili pri P in je rekla da bi bilo fajn da bi ji na masko devala pumpico, pa me zanima, ker mi recepta še ne more dat ker imamo pumpico komaj drugič, če ima slučajno katera tole masko doma, pa bi mi jo posodla, v ponedeljek imama naslednji pregled, vrnem takoj, ko bomo zdravi. No če ima katera bom zelo vesela, če ne pa bom šla pa kupla nastavek.. eurčki kr letijo. Drugače pa smo včeraj praznovali 1. rojstni dan, revica pa prehlajena tak :////
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 17:22:08
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj, pa kaj res morajo bit za 1. svečko vsi bolančki. Tjašika, mi smo imeli 1x tudi pumpico, pa smo mu kar na jogurtni lonček namontirali, tak nam je P tudi naročila. Arabela, super, da je te zdaj vse ok. Ej, kaj lahko grem v Leklerk s staro kartico al kak je zdaj to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 17:31:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sprehod jutri - vremenska napoved kaže, da bo dež ponoči in zjutraj, do 10h naj bi nehalo. potem bo sončno in toplo. če bo res, se lahko zmenimo pri Mitnici okoli 10.30h in gremo turo čez Vinarje in potem na kavo v Kalvarijo. Sem za. Torej doma do 10. spremljamo vreme in odganjamo dež al kako? .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 17:48:05
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Arabela lepo te je spet brat. Tjashiika za tvojo pupo, pa da čim prej odženejo ta grdi bronhitis. Maske pa žal nimama. Za jutri pa ne obljubim nič. Vse odvisno od mojega počutja in zdravja.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.3.2013 17:52:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, kaj lahko grem v Leklerk s staro kartico al kak je zdaj to? Mislim da je stara veljala samo do novega leta. Zdaj si pa pač daš novo delat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 8:33:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 9:37:39
|
|
|
|
majakla
|
Heeej Torej sprehod odpade (malo paše meni - lenuhu ), bo pa drugič. Ly: kako je bilo včeraj? Macar: fajn rihtaj v LJ. Tjašika: kako ste, že kaj boljše?
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.3.2013 9:42:49 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 9:42:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: kako je bilo včeraj? Kje?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 10:12:57
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 10:16:38
|
|
|
|
matcar
|
Mi imamo danes tudi delavnice pri SaŠ-U.Naj bi šel ata,pa bomo vidli,če bo res.Pol pa še roditeljski v vrtcu pri Maksu in Teo-tu,pol pa še pasja šola.Hjo,non-stop samo lečem okoli. Arabela-super,da si se javla,sem te že mela namen poklicat,če je vse ok. Tjašika-mi smo tudi vedno na jogurtov lonček dajali pumpice,nismo mask kupovali.Drugače pa vse najboljše pikici in roj ,da se čimprej pozdravi. Kava in sprehod-mene ne bo,imam zobarja taki čas.Me je že zaj strah. Majakla-v torek sem bla v LJ.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 10:54:07
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj, pa ne da sem vse zamešala, hahaha. Matcar, pa ti imaš vedno polno vsega, eh, malo zamujam. Ly, v vrtcu ali imate danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 11:15:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, v vrtcu ali imate danes? Danes imamo,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 11:16:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, v vrtcu ali imate danes? Danes imamo,ja. Sem že tiho. (lepo se imejte)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 11:28:00
|
|
|
|
tjaShiika
|
Zara je malo boljše ja, manj kašlja, iz noska še teče, upam da bo zdaj se to porihtalo. No sem pa jaz od nje fasala.. bila danes pri osebni, mi je sinuse zadelali tak da mam glavobol taki da nevem kam naj glavo potisnem... sem na antibiotiku.. upam da boma hitro zdravi obe.. pa da pride že pomlad in toti virusi da crknejo, mam že prek glave prehladov bronhitisa in brisanja nosa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 11:42:20
|
|
|
|
karmen7
|
Helou, Prijadrala domov. Sem šla na zdravniškega, zdrava kot riba, edino pritisk imam prenizek 95/56. Kot da je to kaj novega, pa malo sem prelahka za svoja leta Drugače pa vse štima. Sem šla še z mamo v Lidl, pa na kavo z njo po dolgem času. Zdaj pa kuhat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 11:51:11
|
|
|
|
oktober11
|
daaaan eh, vrag pa rr, komaj človek kaj napiše sicer pa itak nič novega pri nas, čakam na konec aprila da zvem če je otrok v vrtec sprejeti zaj se veselim, pol bo pa nonstop bolani in bom želela da bi bil doma. tjasa matcar fajn zrihtaj karmen če bom jaz kdaj dočakala da mi bo kdo rekel da sem prelahka za svoja leta.... ti maš to v genih, al kak? saj ti odstopim kako kilo, če želiš otrok se uspava (vsaj upam, da slučajno ne skače gor pa dol po posteljici), pozneje pa gremo v mesto, po špecerijo in te zadeve. to pa je vse od mojega družabnega življenja ta teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.3.2013 12:43:46
|
|
|
|
arabela*
|
M pa ima neko krizo zadnje čase, noče hodit v vrtec, zjutraj se me je držala kot cek, da smo jo komaj v igralnico spravli Imam kar slabo vest, če ne bi imela cel dopoldan opravkov, bi jo domov vzela Drugače pa ..sonček, čeprav še ne pešačim zarad kašlja, upam pa da bom čimprej, ker avto "ubija" in zaleni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!