|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
13.3.2013 9:50:20   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Dober dan!  user posted image

Joj, punce moje, zlate ste. Iz srca hvala. user posted image     user posted image      user posted image

mamica deklicam - jaz sem še vedno tukaj. Sem se prejle registrirala. Čakam na potrditev. 

meni se je že uspelo registrirati, a ne vem če mi ni ta varianta na ringaraji bolj všeč. Veš glede računalnikov sem jaz bolj leva, lahko pa da sem se tega foruma že navadila. Sem po karakterju taka, da se težko navadim na novostiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.3.2013 10:26:46   
Žabinčica

Evo, kako ti samo en SMS pokvari cel dan. user posted image   Napisal ga je naš domači župnik. V bistvu že dopoldan, pa nisem imela mobitela pri sebi. V bistvu sem mislila, da potrebuje  pomoč v petek pri Križevem potu. On pa meni takole: "Danes je umrla naša katehistinja X.Y. Zaspala v spanju."  user posted image

Kako? Zakaj? Pišem takoj nazaj. Odpoved srca. Ljubi Bog, saj ne morem verjeti. user posted image  Pa še v nedeljo sva se videli pri Sv. maši. Vedno brezhibno  urejena, nasmejana. Stara malo čez štirideset_.  Danes si, jutri pa te ni več. Kako kruta usoda! user posted image

Pa ne morem mimo njenih bližnjih. Poznam celo družino. Kako hudo je bilo njenemu možu, ko se je nič hudega sluteč vrnil domov iz nočne izmene, in našel svojo ljubo ženo ležati na postelji?  Nepremično in brez življenjskega diha. user posted image  Kakšno nočno moro preživljata njuna otroka? user posted image   Čez noč sta ostala brez mamice. Starejši je v prvem letniku, mlajša pa onovnošolka, peti razred.

Žalostno! Kruto! Nepravično! Še vedno ne dojamem... user posted image

user posted image user posted image user posted image sočustvujem s teboj oziroma z njeno družino. Zelo žalostne so takšne zgodbe res user posted image .

Zdaj pa kuhat in pospravljat, sva se ravno vrnile, sva s tamalo že od zgodnjih ur naokrog user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 13.3.2013 10:27:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.3.2013 10:32:58   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Dober dan!  user posted image

Joj, punce moje, zlate ste. Iz srca hvala. user posted image     user posted image      user posted image

mamica deklicam - jaz sem še vedno tukaj. Sem se prejle registrirala. Čakam na potrditev. 

meni se je že uspelo registrirati, a ne vem če mi ni ta varianta na ringaraji bolj všeč. Veš glede računalnikov sem jaz bolj leva, lahko pa da sem se tega foruma že navadila. Sem po karakterju taka, da se težko navadim na novostiuser posted image

Brez skrbi, jaz sem še tukaj. Mene ste ven spustile, tako da me lahko prideš pogledat in z menoj sem malo počvekat user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.3.2013 10:35:27   
Žabinčica
Pa tudi če zaprem stran me ne odjavi, gumb za odjavo pa mi seveda ne dela, tako da sem itak tu pečena user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
13.3.2013 10:50:05   
Anonimen
http://www.zps.si/otrok/odpoklici-2013/odpoklic-dva-modela-vozickov-bugaboo.html?Itemid=724

Neposredna povezava do sporočila: 1255
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 10:50:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1256
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 10:56:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.3.2013 10:59:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Pa tudi če zaprem stran me ne odjavi, gumb za odjavo pa mi seveda ne dela, tako da sem itak tu pečena user posted image .

jaz se bom še tudi na tem forumu gibala, nič bat. Tako da ne boš sama.

To glede odjave je tudi mene zafrkavalo. Mene je pa vedno odjavljalo, ko sem šla dol, pa čeprav sem napisala, naj si me zapomni na našem računalniku. No sedaj je to ponehalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.3.2013 11:02:43   
mamica deklicam
mene je pa takoj prijavila, kaj se je pri tebi zalomilo. Pošlji ZS naši taglavni, pa boš videla kako da je pozabila nate.

Ne vem, ampak meni se zdi ringaraja forum bolj pregleden, imaš vse glavne forume na eni strani, potem greš pa na podforume. Bom videla, mogoče se bom navadila. Čeprav mene ni motilo, če je še kdo drug bral naša sporočila, se je še katera potem pridružila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.3.2013 11:17:02   
Metuljčica 2013
mene moti edino to, da preko lastnega WIFI-ja SPLOH ne morem prit na RR in tako skoz visim na sosedovem, hvala bogu, da tak dobro vleče user posted image . Pa še ta ima občasno finte, da sploh ne gre odgovarjat, zs-jev pogledat ... aaah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1260
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 11:17:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 11:22:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.3.2013 11:25:39   
mamica deklicam

Pravkar sem postala ponosna lastnica gozda... user posted image  
Če katera rabi drv, naj kar sporoči. user posted image

kakšnega gozda?

Midva bi bila tudi, pa bi bila preskrbljena pozimiuser posted image . Ker bomo kmalu pokurili vso navlako okoli hiše, bo počasi potrebno iti v strošek zanjo. Prejšni lastniki hiše so bili pravi hrčki, so vse shranjevali. Potem sva pa midva vozila na deponijo in kurila. A nas vsaj zeblo ni user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1263
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 12:56:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.3.2013 13:02:15   
Žabinčica

Žabinčica - imaš ZS.  user posted image

Hvala, sem poslala, zdaj pa da vidimo, če me bo češnjica potrdila user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.3.2013 13:03:20   
mamica deklicam

Ja, Ringarajinega gozdička. user posted image  Tudi sanja se mi ne, kako sem ga dobila. No, saj vseskozi pridno klikam  tele dreveščke.
Kako pa do gozda prideš? Pojma nimam.

si med prvimi petimi za uporabo tega portala. Na desni strani ekrana imaš tako zeleno ikonco s številko in napisom klikni tu. Tam potem vidiš, kolikokrat si uporabljala portal in druge lestvice

pa je šla naša kurjava user posted image user posted image

in kaj boš sedaj s tem drevesom lahko naredila?

Neposredna povezava do sporočila: 1266
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 13:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1267
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 13:12:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.3.2013 13:17:45   
mamica deklicam
ja drevesa že lovim, da lahko pa kaj napišem je pa druga zgodba. Pa na zbiralcih bi rada dala nova stanja slikic gor, pa mi ne odpre

Neposredna povezava do sporočila: 1269
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 13:29:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.3.2013 13:29:11   
pridna_janja
jaz tudi lovim drevesa user posted image pri nas pa pada dež user posted image

ja drevesa že lovim, da lahko pa kaj napišem je pa druga zgodba. Pa na zbiralcih bi rada dala nova stanja slikic gor, pa mi ne odpre

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.3.2013 13:30:38   
pridna_janja
komaj mi okenček odpirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.3.2013 13:33:06   
mamica deklicam

Kakšna stanja slikic? Ne razumem. Raztolmači...  user posted image

lani sem se na ringarajo prijavila, ker smo polnili albume od kraljestva živali. Potem je prišla na vrsto jungle manija iz Špara, pa iz Tuša... Imaš forum zbirateljstvo in tam menjavamo slikice, figurice, magnetke, frnikule... in še veliko bi se našlo.user posted image

nato sem pa začela pisati še na drugih temah in mi je postalo všečuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 13:33:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pridna_janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.3.2013 13:40:17   
pridna_janja
Lahko me dodate na seznam ja 2 krat SS,prvi odmrtje ploda 28 mesec,drugi v 10 t šlo je naprej.Stara sem 37 let,Brestanica še kak podatek?težko mi odpira okenček...

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

jaz tudi lovim drevesa user posted image pri nas pa pada dež user posted image

Pozdravljena, pridna_janja. A si se končno opogumila in napisala par besedic?  user posted image
Te smemo dodati na naš seznamček  user posted image

Drugače pri nas trenutno tudi pada dež. Tako da prav težko verjamem, da bo jutri sneg. Ampak pustimo se presenetiti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?