|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 13:54:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Bodoče nosečke
13.3.2013 13:58:01   
mamica deklicam
sva že z eno mamico ugotavljale ali zbirava za naju ali za najine otrokeuser posted image user posted image
tako, da zaenkrat jih še kar imamo, mogoče tudi zato, ker jaz nisem imela nič takega, ko sem bila majhna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 14:00:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.3.2013 14:29:38   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Žabinčica - imaš ZS.  user posted image

Hvala, sem poslala, zdaj pa da vidimo, če me bo češnjica potrdila user posted image ...

Joj, žabinčica oprtosti mi, vendar prisežem, da sem med pošiljatelje ZSja napisala tudi tvoj nick... Nimam pojma zakaj ti ni poslalo.. Še enkrat oprosti.. Sicer pa se je michelle1 pravilno znašla in še 1x posredovala link... user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 14:52:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.3.2013 15:00:33   
mamica deklicam

Jaz ga počasi mahnem domov...    user posted image

ti domov, jaz pa moram od doma, čeprav se mi nič ne da od doma, ko je tako vremeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.3.2013 20:01:07   
mamica deklicam
ste pa res vse ušle s te teme user posted image user posted image

ponavadi imam veliko za brat, če mi uspe priti zvečer do računalnika, danes pa ničuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 8:47:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.3.2013 8:57:53   
pridna_janja
Dobro jutro,tudi pri nas sneži user posted image mislim da gostilni gnoj pravijo tudi Pečenik ali tako se piše lastniki ne vem ne hodim tam raje hodim k Senici na Senovem.Danes je turbo dan tega snega imam že dovol

Dobro jutro!  user posted image

O, kje pa! Jaz sem še tukaj. In tukaj tudi ostajam. Brez skrbi... Našla me boš itak na obeh temah. user posted image  Ampak za vsakodnevno kramljanje mi ja tale ljubša. Ne vem. Kako že? Stara navada, železna srajca... ali nekaj takšnega... user posted image

In ste se zbudile v zasneženem jutru? Pri nas je bilo prav lepo pobeljeno, ampak se je vmes že vse stopilo. Tako da ni panike. Tega snega  ne bo treba kidati...  user posted image  

Je treba delati...  Pa vmes še vsaki eno user posted image  za uspešen dan!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.3.2013 9:03:53   
mamica deklicam
Dobro jutro

No bomo pa potem samo me tri tukaj user posted image user posted image

Tudi meni je ta stran bolj pregledna, tam imam občutek, da je vse stlačeno in moram kar v ekran zlesti, da kaj vidim. Poleg tega pa še malo brskam po tem forumu in kaj koristnega zvem.

Pri nas ni bilo nič belo zjutraj, malo naletavajo snežinke in to je to user posted image user posted image
Hribi višje so pa pobeljeni. Ja lopate bomo kar pospravili za to sezono

In hvala za kavico, se je prav prilegla

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.3.2013 9:08:59   
pridna_janja
Vidim da skoraj vse govorite o novem forumu kje pa je ta forum?
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Dobro jutro

No bomo pa potem samo me tri tukaj user posted image user posted image

Tudi meni je ta stran bolj pregledna, tam imam občutek, da je vse stlačeno in moram kar v ekran zlesti, da kaj vidim. Poleg tega pa še malo brskam po tem forumu in kaj koristnega zvem.

Pri nas ni bilo nič belo zjutraj, malo naletavajo snežinke in to je to user posted image user posted image
Hribi višje so pa pobeljeni. Ja lopate bomo kar pospravili za to sezono

In hvala za kavico, se je prav prilegla

Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.3.2013 9:09:25   
pridna_janja
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 9:14:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1288
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 9:20:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pridna_janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 9:20:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.3.2013 9:24:28   
darhaha84
Dobro jutro,
Eno user posted image , da se malo zbudimo…
Jaz se pridružujem na klepetu, vendar mi kar zmanjkuje časa da se javljam – tako da žal ni dosti od mene…user posted image
Pri nas tudi ni bilo snega – jupi… Za letos ga imam kar dovolj, zdaj čakam poletje…user posted image
V torek sem bila doma oz. sva imela z E. pregled pri kirurgu. So ga še slikali, ker bo njegov primer predstavljen na sinfoziju na Japonskem. Vse je ok, tako da nama ni potrebno več hodit na preglede in sem si kar oddahnila. Mali pikec je bil ful priden, ker sva čakala 2,5 ure na vrsto in to je za 2leti starega otroka kar mučno – ampak je bil potrpežljiv… user posted image
Drugače včeraj pa ne vem kaj ga je mučilo – ker je bil čisto prilepljen na mene… Mož ga je pobral v vrtcu in sta se doma igrala ko sem prišla ko pa je mene zaslišal pa k meni in ne več stran. Kot da bi ga prilimal na mene – tudi preobleči se nisem mogla da ni jokal. Samo mamica, mamica… Joj, je bilo kar pestro... Preden sem prišla pa je bil baje čisto okuser posted image
Lep in upam, da ne preveč zasnežen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.3.2013 9:35:39   
bybyka_1987
jutrooo....jaz sem se zmeraj tukaj...sam ce me nebena ne pogresauser posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.3.2013 9:35:40   
pridna_janja
Ni gostilna istega tipa no sicer ne poznam kdo ima "gnoj"na Senovem k Senica imajo kar dobro za jest in večkrat vidim da imajo kako praznovanje.

pridna_janja - Senice pa ne poznam. Gostilna istega tipa?

mamica deklicam - Hvala Bogu. A  potem je tudi  z mojim prijateljem kužkom vse v redu? Lepo na suhem, uživa v hladnem vremenu, ali?  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.3.2013 9:38:13   
mamica deklicam
michellle1 s kužkom je vse v redu, je že dobil zajtrk in svežo vodo

darhaha84 a ti boš potem tudi na obeh forumih?

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 9:53:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.3.2013 9:57:23   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

jutrooo....jaz sem se zmeraj tukaj...sam ce me nebena ne pogresauser posted image

pogrešamo te v toliko, kam si se zgubila user posted image user posted image

No poročaj bodoča mamica: kako si kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.3.2013 10:08:39   
bybyka_1987
hehehe...ja stvari se umirjajo...slabosti manjse,obseg se je tudi malo zmanjsal oblecem spet ene hlace...utrujenost je ampak manjsa...
bi pa pred tem skos spalaaa...marsikatera hrana mi sploh ne pase tolk izbircna k sem zdaj se nikol nisem bla k drgac vse jem..pa sem lacna pa komaj lahko kaj pojem kg so trenutno manjsi user posted image ,napihnjena sem se, tak da mala zogica ze malo kuka ven...cepraw sem mocnejsa...marsikatera trenirka me ze tisci...najbol pasejo legice pa ene nosecniske hlace k so manjsa st in se mi ful prilegajo preko trebuscka...
razdrazenost je se ampak manj,krcev hvala bogu ni..se pa pocasi bliza 26.3.k bom koncno vidla mojo pikico...zaenkrat ve samo sinek tamala se ne k bi vsem povedala kar pa trenutno noceva vsaj do prvega pregleda nikomur,potem bodo samo doloceni kajti ostalo bo pa cas in trebuscek pokazal...sem pa jezna ful na to vreme kar sneg pa dez...hjoj soncek bi da se lahko ze zacne hiska urejat,,,da se vsak s koncem avgusta selimo...da ne bo prevelki bus...moj se kar vztraja da sta 2 in noce nec prej gledat za vojzeke dokler ne dava pregleda mim...ampak busi spet ni tok velik...heheh
zob je ok...so me pa tisti dan boleli vsi zobi v blizini tega torej ene 6 komadov pa se bolecina sla v uho...pojedla 2 lekadola...nasledn dan je blo ok...sam jokala pa sem tut ja...
pri nas se zdaj tamal prehlajen,mala mal bolsa ampak hoce jo nazaj nekaj skuhat...naj ze mine...

Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.3.2013 10:14:34   
bybyka_1987
aja pa drugace pojem kar veliko....vsako urco nekajpo malem skor...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.3.2013 10:16:23   
darhaha84
mamica deklicam – ja imam namen, če mi bo zneslo user posted image Res se je fajn z vami pogovarjati, ker imate dobre (vsakdanje teme)… in še tako je lažje čakati na +. No, samo mi bodo začeli delati na tem konec poletja, tako da bom kar med zadnjimi.
bybyka_1987 – kako kaj raste trebušček? Joj, kako je to fino ko čakaš na metuljčke,… pa pripravljaš stvari za novega člana (tiste male cunjice, izbiraš imena, pripravljaš sobico…), in na koncu dobiš v naročje malo, zdravo dišečo štručko… user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.3.2013 10:16:44   
mamica deklicam
a je še katera opazila, kako dones brez problema odpiramo teme?

Kako bo pa okolica odreagirala, da boste imeli še enega člana? Upam, da ne kar dva naenkratuser posted image
Midva sva kar tiho, da hočeva imeti več otrok, ker v sorodstvu po obeh straneh imajo take "bolane" izpade, ko je govora o družinah z več otroki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?