|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.3.2013 15:12:15   
Tippi
Ja, se dogaja. user posted image Samo ni bilo mišljeno, da bosta zaradi tega hodila naokrog vsak z modrim učkom. user posted image

Drugače pa vsaka čast, če se o vsemu zmenita enoglasno. Pri nas sicer nimamo teh problemov. No, vsaj glede imena otroka. Jaz zbiram za fantka, on za punčko. Stvar rešena v sekundi! Problem, da jaz imam izbrano samo eno in edino ime. Mislim to ni problem. Problem bi bil, če bi bila punčka. Panika. user posted image Si že predstavljam goro ženskih imen. Da ne rečem, da bi bila to spet tandemska izbira skupaj z otroki. Stella, Blur... po novem še Mia, pa Bibi, Tina... Skratka cela štala! user posted image

user posted image o vsemu se pa res ne moreva strinjati. itak. če pride do nestrinjanja, se zmeniva. sploh ko je šlo za izbiro imena. nobenega problema, pa sva zelo različnih okusov user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
12.3.2013 15:16:43   
Tippi
Ampak kakor sem že pisala nekaj dni nazaj. V prvem planu je sedaj hujšanje in tudi tisto limonado imam na mizi zraven računalnika, da jo pijem.

Držim pesti, da bo šlo vse kot mora it! Kje pa imaš cisto?user posted image

In shujšale bomo tapravi čas, da se bo otroček dobro počutil v novem telesu. boš videla user posted image

o kakšni limonadi ti to?

Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.3.2013 15:25:10   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ampak kakor sem že pisala nekaj dni nazaj. V prvem planu je sedaj hujšanje in tudi tisto limonado imam na mizi zraven računalnika, da jo pijem.

Držim pesti, da bo šlo vse kot mora it! Kje pa imaš cisto?user posted image

In shujšale bomo tapravi čas, da se bo otroček dobro počutil v novem telesu. boš videla user posted image

o kakšni limonadi ti to?

cisto imam na desnem jajčniku. Zato sem prejšno rundo krvavela tudi 18 dni user posted image

ena je nekaj dni nazaj pisala, da moramo piti limonado, ki naj bi zbijala kg. Stisneš limono in njen sok malo razredčiš v vodi. Pa ne smeš dodajat nič sladkorja.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.3.2013 15:28:56   
CheryBlossom
Punce poglejte zasebna sporočila. user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.3.2013 16:48:48   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Ime Rene imava tudi v ožjem izboru, je mojmu ful všeč.

user posted image user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.3.2013 16:51:10   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Naš dečko, ČE bo dečko bo, ČE se bo moj strinjal Rene user posted image , za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura user posted image je še ostalo "odprto" user posted image

Ufff, koliko ČEjev...  user posted image   Rene je zakon. Izvirno in res posebno ime. Če bo fantek, uporabi torej vse svoje skrite adute in ga prepričaj.
Za Lauro pa itak ni kaj reči. Prikupno in ljubko. 

oja! brezskrbi user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.3.2013 16:58:55   
Metuljčica 2013
Jaz pa ne bi čist 100% pustila njemu izbiro imena, ker MORA bit všeč tudi meni! user posted image user posted image Zato sem mnenja, da se morava oba strinjat, in dovoljujem da jaz njega prepričam, da je ime LEPO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.3.2013 17:26:48   
asyka
Jaz za moško ime nimam pojma.

Mi je všeč ime Tan, ampak poznam preveč psov s tem imenom,... potem smo pri Lan in moj pravi, da rastlin ne bo imel za otroke (zaradi istega razloga je odpadlo moje najljubše žensko ime - Tisa). Všeč mi je Liam, ampak je nečakinja od mojega Lija. Torej no go. In večraj sva bila zato soglasna, da bi bilo fajn če bi bila punčka user posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.3.2013 17:39:00   
Metuljčica 2013
pri nas tudi imena rastlin, še posebej iglavcev odpadejo - mojemu niso všeč user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 17:41:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 17:43:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 17:49:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.3.2013 17:56:14   
Žabinčica
Pozdravljene,

komaj se mi je uspelo prijavit user posted image , sploh me noter ni spustilo... Vas pridno berem, pisati ni bilo preveč časa in tudi linkov nisem uspela pogledat.

Pa hvala za kavice in kolačke...mmm....zgledajo tako slastno. Dajte še malo sadja, za nas, ki moremo shujšat user posted image .

Ta*mala jaz sem se tudi spraševala kje si in čakala na kakšno tvoje novo poročilo kako poteka nosečnost... Se še spomnim, ko smo me tri z Michelle bolj ali manj same tukaj klepetale, tako da obvezno tu in tam pričakujemo da se oglasiš user posted image .

Mamica deklicam super da se zadeve premikajo user posted image .

Imena, se strinjam da si ga otrok sam izbere, če prisluhneš. Sicer pa midva nisav imela težav...mož je slišal hčero, jaz sina, za naslednjega pa bomo videli user posted image . Sicer se meni neko ime po glavi že en čas podi, je pa imela bivša sodelavka žensko različico pa me to malo moti. Sicer je super punca in sva se super razumeli, samo mi je nekak čudno (da ne bo izpadlo, kot da sem otroka po njej poimenovala). Malo butasto vem user posted image , če nama bo to ime obema sedlo in če bo fantek ko bo tako daleč, me to res sploh ne bi smelo ovirat...

Mojforum poznam, v bistvu se gor logiraš z vzdevkom enako kot na RR, samo da foruma samega ne morejo brat ostali razen uporabnikov...

Me je kar strah se odjavit, ker ne vem če se mi bo uspelo naslednjič prijavit user posted image ...tako da če me en čas ne bo, je rr kriv user posted image (in ne samo pomankanje časa user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.3.2013 18:08:51   
Žabinčica
Samo v info, trenutno se ne uspem odjavit user posted image ...ne vem kaj je zdaj to user posted image . Bom pa kar prijavljea ostala, kaj pa naj user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.3.2013 18:12:55   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Samo v info, trenutno se ne uspem odjavit user posted image ...ne vem kaj je zdaj to user posted image . Bom pa kar prijavljea ostala, kaj pa naj user posted image .

se ne čudim, jaz visim skoz na sosedovem netu, da lahko pridem na RR, na našem wifi-ju mi SPLOH NE odpre Ringaraje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.3.2013 18:29:08   
catt

pri nas tudi imena rastlin, še posebej iglavcev odpadejo - mojemu niso všeč user posted image

šment, jaz pa se nagibam k imenu Brin user posted image
groza ko si popolnoma brez idej...

oziroma ni nobeno ime "dovolj dobro" za tvojega otroka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.3.2013 19:34:10   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

se ne čudim, jaz visim skoz na sosedovem netu, da lahko pridem na RR, na našem wifi-ju mi SPLOH NE odpre Ringaraje user posted image

Vadim prijavljanje in odjavljanje-po novem je zgleda to veščina user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 23:09:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
12.3.2013 23:20:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.3.2013 8:00:33   
Metuljčica 2013
Michelle, ojoj, grozno ja user posted image , tako smo mi lani izgubili soseda, super človeka, sicer ima že odraslega otroka, ampak je kljub temu odšel prehitro ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.3.2013 8:23:59   
CheryBlossom
michelle1 če kaj rabiš smo tu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.3.2013 8:28:34   
Metuljčica 2013
Punce jaz sem čist not padla v naš drugi forum, ampak samevam tam user posted image user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.3.2013 9:13:32   
mamica deklicam
se moramo še logirat gor, očitno nam je ta forum bolj všečuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.3.2013 9:21:00   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

se moramo še logirat gor, očitno nam je ta forum bolj všečuser posted image user posted image

nemogoče! samo poglej, koliko živcev izgubiš, da se ti odpre okno, da lahko normalno debatiraš.
MImogrede novi forumček je luštkan in ni druge kot da se čim prej logiraš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
13.3.2013 9:23:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?