|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.3.2013 10:20:57   
bybyka_1987
jaaa zaenkrat se se mirkam z stvarmi vsaj do 20 tedna pol pa itaq se zacne...je moj reko da se se ne upa kaj velik veselit....
okolica ne wem oricakujem odziva kot ali nista dovolj 2,kako bosta sam z njegovo placo...in bla bla bla...sama dva dobro vema v kaj se spuscava in ce ne bi slo se ne bi...res je na momente krizno ampak gre...no lahko pa da bodo drugace odzival ne wem pustimo se presenetit..bolse bi t na slabse pripravlen k pa potem sok...user posted image ime ze skoraj da imam...samo moj se more potrdit...za hcero sem takoj vedla kk sem ga slisla...za sina sem pa imela do polovice ime LeeYan potem pa k se je blizal dan pa je kar julian postal hehe

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.3.2013 10:22:06   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

mamica deklicam – ja imam namen, če mi bo zneslo user posted image Res se je fajn z vami pogovarjati, ker imate dobre (vsakdanje teme)… in še tako je lažje čakati na +. No, samo mi bodo začeli delati na tem konec poletja, tako da bom kar med zadnjimi.
bybyka_1987 – kako kaj raste trebušček? Joj, kako je to fino ko čakaš na metuljčke,… pa pripravljaš stvari za novega člana (tiste male cunjice, izbiraš imena, pripravljaš sobico…), in na koncu dobiš v naročje malo, zdravo dišečo štručko… user posted image

jaz sem tudi nehala načrtovati, kdaj bo sedaj ratalo. Samo, da ne bo spet zimski otrokuser posted image . Veš ena septembra, druga februarja je kar dovolj.

V vsakem primeru se moram prej spraviti k sebi. 18 dni krvavitve, preveč kilogramov. user posted image ja imam kar veliko drugega dela.

Jaz sedaj vsak dan pijem limonado. In se mi zdi, da omili volčjo lakoto. Nisem nonstop lačna. Tehtam se trenutno še ne vsak dan, bom potem v ponedeljek bolj UPAM user posted image presenečena in vesela

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.3.2013 10:27:22   
bybyka_1987
heheh pa trebuscek glede na to da sem komaj v 7tednu v soboto prestopim v novi teden...kar pridno raste marsikatere trenirke ze fajn tiscijo preko...in to zagotovo ne bom mogla dolgo skrivat :)

imam eno vprasanje...moja ginekologinja oprvlja tudi meritev nuhalne svetline a bi se mogla kaj prej narocit al lahko vse uredim ob prvem pregledu? jaz mislim to tkrat urejat k greva tja

Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.3.2013 10:29:29   
pridna_janja

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

a je še katera opazila, kako dones brez problema odpiramo teme?

Kako bo pa okolica odreagirala, da boste imeli še enega člana? Upam, da ne kar dva naenkratuser posted image
Midva sva kar tiho, da hočeva imeti več otrok, ker v sorodstvu po obeh straneh imajo take "bolane" izpade, ko je govora o družinah z več otroki user posted image

v sorodstvu
glede to kar bojo drugi pravili ali kaj mislijo se moraš požvižgat na to se ne boš odvisna od njih ti bojo oni dali jest?streho nad glavo itd.?

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.3.2013 10:29:48   
bybyka_1987
mamica deklicam jaz imam tudi prevec kg....tehtam se pa na vsake 2,3 dni...trenutn je blo vceraj 96.8:S ampak vseen malo manj k pa pred user posted image
drugace pa poskusam vsaj tko mal obdrzavat da namesto kakega kaloricnega obroka pojem kaj manj kalloricnega...ce se le da...na bi raa prisla se do 100kg vsaj do kakega 14t al pa dlje....

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.3.2013 10:31:35   
bybyka_1987
se opravicujem za napake...mi nekej tipkovnica nagaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.3.2013 10:34:36   
pridna_janja
v lekarni se dobi čaj za hujšanje meni je ful pomagal in zeleni čaj na tešče vsako jutro pit en mesec.V roku enga meseca sem hujšala 15 kg zdaj že dva meseca držim isto telesno težo s tem da grem vsak dan na sprehod,ne jem kruha,zvečer jem samo solato sadje jem samo kivi,grenivko samo tako sadje ki nima veliko sladkorja vsi pravijo jest veliko sadje,ampak ne povejo da sadje tudi redi ....
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

mamica deklicam – ja imam namen, če mi bo zneslo user posted image Res se je fajn z vami pogovarjati, ker imate dobre (vsakdanje teme)… in še tako je lažje čakati na +. No, samo mi bodo začeli delati na tem konec poletja, tako da bom kar med zadnjimi.
bybyka_1987 – kako kaj raste trebušček? Joj, kako je to fino ko čakaš na metuljčke,… pa pripravljaš stvari za novega člana (tiste male cunjice, izbiraš imena, pripravljaš sobico…), in na koncu dobiš v naročje malo, zdravo dišečo štručko… user posted image

jaz sem tudi nehala načrtovati, kdaj bo sedaj ratalo. Samo, da ne bo spet zimski otrokuser posted image . Veš ena septembra, druga februarja je kar dovolj.

V vsakem primeru se moram prej spraviti k sebi. 18 dni krvavitve, preveč kilogramov. user posted image ja imam kar veliko drugega dela.

Jaz sedaj vsak dan pijem limonado. In se mi zdi, da omili volčjo lakoto. Nisem nonstop lačna. Tehtam se trenutno še ne vsak dan, bom potem v ponedeljek bolj UPAM user posted image presenečena in vesela

Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.3.2013 10:37:42   
bybyka_1987
sej vem spamam....mamica moja sta oba julija rojena hci 6.ga,sin 14.ga...
a je lahko nizek pritisk nevaren v nosecnosti?

pridna_janja kateri caj?jaz sem pila garcia ali gracia nekaj takga....

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.3.2013 10:41:22   
pridna_janja
nisem doma ker bi preverila,drugač pa piše čaj za hujšanje taka bela vrečka stane okoli 4 evre.Nizek pritisk imam jaz že celo življenje se mi skos vrti user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

sej vem spamam....mamica moja sta oba julija rojena hci 6.ga,sin 14.ga...
a je lahko nizek pritisk nevaren v nosecnosti?

pridna_janja kateri caj?jaz sem pila garcia ali gracia nekaj takga....

Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.3.2013 10:46:27   
bybyka_1987
aja potem ni garcia...

moj je bil danes zjutraj k sem se zbudla 69/42 65utrip......zle urco po popiti kavi pa je le 115/69 70

Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.3.2013 10:48:36   
mamica deklicam
ko sem zanosila s prvo hčerko, sem imela 96kg. Ko sem šla rodit, pa samo 105. Hči je bila težka 3,5kg in iz porodnišnice sem prišla domov krepko oklestena user posted image

Na prvem pregledu pri 6 tednih sem imela 89 in če bi na tistem ostala ALELUJAuser posted image user posted image
A je šlo nazaj gor. Pri drugi sem bila potem na 100kg. In jih obdržala skoraj do konca.

Sem ugotovila, da najbolje da sem nonstop noseča, ker takrat meni ne pašejo sladkarije. Čeprav sedaj ugotavljam, da nimam več apetita do njih. Tako, da bom verjetno šla kar malo dol, potem vpeljem še gibanje in to je to

Če se katera spomni, sem pred tedni pojamrala, ko sem kidala sneg, da sem prav spektakularno padla. No in sedaj me tisti kolen zafrkava, ker sem se še udarla vanj. user posted image Podpludba sedaj izgineva, boli vsak dan manj. Tako, da bo kmalu nared za sprehode. Pri nas imamo samo klance user posted image ali gor ali pa dol, smo v hribih doma in kolena pri tem zelo trpijo, je pa tudi boljši efektuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 11:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.3.2013 11:48:04   
pridna_janja
res je lep avantarček,sem si ga dala ko sem zgubila punčko (28t)user posted image 3 punčke????dve že nekak ampak 3 user posted image raje fantka in punčko ko pa 3 punce,ble smo doma 4 tako da mama je znorela user posted image važno da sso zdravi pa če bo en ali pa 3 user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Evo mene BACK IN THE GAME... user posted image

Zdaj  pa sem pozabila, kaj sem mislila komentirati... user posted image   Grem še enkrat hitro čez poste... user posted image

darhaha - kakšnega pridnega borčka imate doma. Dve in pol uri sedeti in potrpežljivo čakati?! Našo najmlajšo bi pobralo od dolgočasja. Rečem ji, da ima mravljice v riti. Ona pa meni: "Ki, v liti? Hudo mlavlico?" user posted image  Torej vse drugo, samo pri miru sedeti ne. user posted image  Pa na simpoziju bo predstavljen? Ja, mami, za takšnega genijalca se je pa splačalo tudi malo trpeti, kajne? Važno, da je sedaj vse dobro.  user posted image  

pridna_janja - vedno ti pozabim napisati, kako lep avatarček imaš. Ti iz srca privoščim eno takšno lepo deklico. Kaj eno. Tri!!! Je čisto podobna naši najmlajši. Samo naši bi poleg angelskih perutk pasala tudi dva rožička. user posted image

bybyka - lepo je brati, da se stvari umirjajo. Verjamem, da trebušček raste. Bom probala najti svoje nosečniške slikice, ki jih imam tu na RR.  Če jih najdem, ti jih prilimam.  user posted image

mamica deklicam - naj se ti čimprej koleno pozdravi.  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.3.2013 12:15:17   
mamica deklicam
sem vas spet prišla malo pogledat.

Danes sem se učila,kako vnašaš oglas na bolho in vam povem, da sploh ni težko. Jaz pa slikala samo nekaj oblačilc za probo, ker sem mislila, da bo težko user posted image user posted image

sem se malo potunkala kar sama v to. Ko sem se kolegici hvalila, da imam že vse slikice za polaro manijo in da lahko še njej napolnim album, ker sem že doma in imam čas. In me je hitro našla, če ji na bolhi prodam oblačila in ostalo opremo od njenega sina, ker pri njih so trgovino zaprli, te robe se pa nabere user posted image user posted image . Ja in sem ji ugodila, a ne? Za kaj so pa prijatelji?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 13:00:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.3.2013 13:44:46   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

res je lep avantarček,sem si ga dala ko sem zgubila punčko (28t)user posted image 3 punčke????dve že nekak ampak 3 user posted image raje fantka in punčko ko pa 3 punce,ble smo doma 4 tako da mama je znorela user posted image važno da sso zdravi pa če bo en ali pa 3 user posted image

pridna_janja žal mi je za tvojo izgubo.. Vem kako je, sem šla sama tudi skozi to, le da sem jaz mojo punčko izgubila v 38. tednu.. Pošiljam ti moč in veliko pozitivne energije.. user posted image
user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.3.2013 13:50:29   
pridna_janja
user posted image pošiljam ti nazaj.Zdaj se pa ponovno trudimo če bo kaj
IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

res je lep avantarček,sem si ga dala ko sem zgubila punčko (28t)user posted image 3 punčke????dve že nekak ampak 3 user posted image raje fantka in punčko ko pa 3 punce,ble smo doma 4 tako da mama je znorela user posted image važno da so zdravi pa če bo en ali pa 3 user posted image

pridna_janja žal mi je za tvojo izgubo.. Vem kako je, sem šla sama tudi skozi to, le da sem jaz mojo punčko izgubila v 38. tednu.. Pošiljam ti moč in veliko pozitivne energije.. user posted image

user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.3.2013 13:51:22   
pridna_janja

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

user posted image        user posted image       user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.3.2013 13:59:06   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 28, 1 user posted image , Kranj
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
CherryBlossom, 23, 1 user posted image , 2 user posted image , Goriška
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
Metuljčica 2013, 1 user posted image
michelle1, 34, 3 user posted image , 1 user posted image , Posavje
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Night
Perzefona*
poli*, 1 user posted image
pridna_janja, 37, 0 user posted image , 2 user posted image , Brestanica
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember, 26, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
*tedy*, 4 user posted image
Tippi, 39, 1 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.3.2013 14:13:21   
BVM1
Evo, seznam posodobljen! Upam, da nisem katere izpustila. user posted image

Pri pregledu seznama sem opazila, da nekaterih deklet že ni bilo kar nekaj časa.

Torej se morajo nujno javiti :

mladika ( Kako gre zdravljenje?)

briljantina (Mogoče srečka nosečka?)

evcy (Kam si se ti pogreznila???)

zoja (Celo večnost me že skrbi, kako je s tabo.)

.
.
.
.
.

Pa tudi vse ostale. Napišite vsaj, da ste še žive... user posted image

BVM1 = michelle1

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.3.2013 14:28:11   
darhaha84
Tale RR spet šteka user posted image
mamica deklicam – no potem pa kar še počakaj do zadnje polovice leta, da bo bolj pomladansko-poletni otrok. E.je rojen marca (materinski dan) in je bilo kar fajn. Leto 2011 je bilo mamicam prijazno, ker sem bila lahko praktično skoz zunaj (ful je bilo malo dežja in snega). Tako, da sva kar nekaj km naredila z vozičkom (povprečno 5km na dan). Naš je do nekje 10mes.(se mi zdi da še dlje) spal samo v vozičku ali avtu čez dan, ker sva bila skoz na terenu… Če smo bili doma, se je pa tako navadil na voziček, da ni hotel v posteljici spat, tako da je spal na hodniku v vozičku privezan…user posted image
mamica deklicam – jaz se glede okolice ne bi obremenjevala, če sta vidva pripravljena še na eno dete in vesta da bosta zmogla (tako, ali drugače), to ni problem drugih. Ne vem, jaz sem za vsakega vesela, da se odloči za štručko in mu želim samo da bosta dojenček in mamica ok, z drugimi stvarmi se ne obremenjujem. Moj bratranec ima tudi 3 punčke in žena je doma, pa niti pomislila nisem zakaj so se tako odločili, važno da je njim lepo in se imajo radi. Kot kaže punčkam nič ne manjka – ljubezni imajo dovoljuser posted image
Glede hujšanja – jaz sem pred nekje 8leti shujšala 18kg z ločevalno dieto in to težo držim (tudi med nosečnostjo sem šla gor 9kg). Še vedno imam 1x-2x na teden sadno-zelenjavni dan (Imam srečo da imam rada sadje) in dopoldne pojem 2 jabolka ali 2pomaranči (poleti kako drugo domače sadje), 1 banano in 1 navaden jogurt ali kislo mleko (med tednom ko sem v službi to pojem nekje do 5ih, potem pa imam kosilo oz. večerjo ko pridem domov. Nato pa ne jem nič več, včasih kako suho sadje ali si kako pomarančo stisnem… Še vedno ločujem, ker mi paše jesti meso, riba, sir (za žar) z zelenjavo in solato. Krompirja jemo zelo malo (največ ga poje E.). Testenine pa kupujem pirine. Drugače pa mi je dobra ajdova kaša, kvinoja, prosena kaša in si popoldne velikokrat to naredim za kosilo in zelenjavo… Kruhu se pa izogibam v velikem loku… Pa seveda rekreacijo sem vnesla v svoje življenje (tek, aerobika, sprehodi v hribe…). No, odkar imam E. in sem spet v službi mi uspe iti 2x na aerobiko in 1-2x na teden teči. Imam pa tudi tako službo da pretežno sedim in mi paše ta telovadba med tednom, samo zaradi nje spim po 5-6 ur, ker jaz vse počnem po 20uri (kuham za naslednji dan, telovadim, likam, perem), ko gre E.spat
Saj potem ko ti to rata stil življenja ne jemlješ kot hujšanje, pač spremeniš prehranjevalne navade in v življenje vneseš rekreacijo. Saj še vedno kdaj pojem kako čokolado ali tortico ali pico ali burek, samo ni to vsakdanje.
Mi je pa po tem hujšanju ostala prevelika koža na riti in nogah in ne vem kako naj to popravim…
Michelle1 – saj ni 2,5ure sedel in čakal. Tam (na pediatrični v čakalnici) imajo neka igrala, tobogančka, da je lahko norel, potem sva imela s seboj za risat in knjigice. Samo na zadnje ko sva bila tam, mu tudi to ni bilo dovolj oz. se je hitro naveličal, zdaj se mu je pa dogajalo in ful je fino ker se hitro ujame z drugimi otroci in se zaigra.
pridna_janja - user posted image user posted image user posted image ,  za naprej pa misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.3.2013 14:34:12   
mamica deklicam
hvala za vzpodbudne novice. Jaz sem že dvakrat sama z zdravim načinom prehranjevanja in gibanja shujšala za 20kg, a kaj ko sem jih pridelala nazaj. user posted image Tako, da sedaj je pa že zadnji čas, da nekaj naredim zase in na tistem vztrajam do konca življenja. ker vem, da se da, samo voljo moraš imeti in očitno jo bom morala imeti sama, ker mojega ne premakneš nikamor. Bom pa z otroci in psom user posted image na sprehode hodila, on naj bo pa doma.user posted image user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.3.2013 14:54:49   
CheryBlossom
Tudi jaz sem se dala na hujšanje user posted image user posted image user posted image Sicer nisem debela, imam ravno malo preveč kg, da bi se počutila dobro. Pri mojih 1,63 m, imam 65kg...

Začela sem s kardio vadbo in malo popazim, da zvečer čim manj jem..

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 15:28:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1324
   [Brisano sporočilo]
14.3.2013 15:32:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?