rozica86
|
Pommaranca lepo, da si se kar naročila. Saj kot sem rekla , sedaj naročujejo nekje proti koncu junija. No midva imava dr. Vida Gavrič Lovrenc, baje pa so v mb itak vsi zlo dobri. Tako, da nič sekirat. Tudi meni pa se zdi, da je zlo pomembno, da lahko zdravniku popolnoma zaupaš, potem je tut dvomov manj , stresno je pa že tako ali tako. Ampak mislim, da je tudi stresa v mb manj, saj če nisi samo številka tudi veliko bolje odreagiraš. To je moje mnenje. Bom pa sporočila kako bo pri nama prvi posvet. Sem pa tudi jaz klicala danes za dokumentacijo, pa res ni bla kaj dosti dobre volje. Ampak bodo poslali. No js upam, da še ta mesec dam kri za hormone, mož spermiogram, potem pa dalje. September čestitam, zdaj pa grej pikico do konca, da bosta novembra s tvojim atek in mamica. Sm ful vesela za tebe. Midva pa počakava do mb in bomo videli. No le pridno počivaj, naj te t voj malce razvaja. Darjal mal še počaki , kak dan, ali pa zjutraj ponovi test. Iris1978 še en teden do testa. Držim pesti. Talika81 kako pa je pri vama bilo v mb, ali lahko malo opišeš od prvega posveta do punkcije , prenosa zarodkov, koliko celic, katera zdravila itd. pa če lahko mal časovni, da si lahka predstavljam. Katere preiskave si pa mogla nardit. Jst mam že vse, hormoni, laparo, hsg, histero, ne vem kok UZ-jev, mož spermiogram, oba spb itd. Najina zdravnicaa je dr. Vida Gavrič. Kater je vajin zdravnik ali zdravnica! ]Aja zdaj mam pa eno vprašanjeA katera ve, kako je potem z ovulacijo, a je normalno po ciklusu al kako. Jaz še vedno upam, da bi v teh mesecih uspelo po naravni poti, če bodo le jajčniki odreagirali, mam namreč PCO.Bova pridno delala na dojenčku, pa seveda pozitvno mislila. Tako, da vprašanje za vse, ali je mogoče, da se po stimulaciji s homoni v obmp potem pojavi normalna ovulacija v naslednjih mesecih.Seveda bom delala ovu teste,čeprav jim nekako ne zaupam več. Mi je že v prejšnjih ciklih kdaj pokazalo ovulacijo, ampak je potem očitno ni bilo. Hvala za odgovore in dajte čimveč pluskov imet in pridno pikice gret. papa
< Sporočilo je popravil rozica86 -- 4.3.2013 19:10:01 >
|