|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
21.2.2013 16:56:18   
pikec_pikica
Cari hvala za pomoč, sedaj je že malo bolje upam, da se kmalu umiri...
Punce, a potem je ustvarjena stran na FB, kako se lahko prijaviš gor?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
21.2.2013 17:45:22   
Tejči
Hej babike,

dolgo se nisem oglasila. V službi imam tako gužvo - 8 ur buljim v rač. in posledica glavobol - tak, da mi je slabo za umret user posted image Končno so nosečniške celodnevne slabosti minile (razen zvečer, ko vzamem Elevit me še eno uro mantra), zdaj pa glavobol in zaradi njega slabost...sploh ne vem kako si naj pomagam user posted image Zadnjič sem vzela lekadol, ker nisem več vzdržala v službi, pa sem potem prebrala, da nekak ni priporočljiv in sedaj ne vzamem ničesar in trpim user posted image Danes in jutri sem vzela dopust, da pridem malo k sebi, pa pupika ima počitnice in sva si malo privoščile trgovine, pa obiske itd.
Nosečkice, mažete se že s čim? Jaz sem se do sedaj z navadnim losjonom, pa sem imela zizike še zmeraj tako suhe in srbeče, tako da sem si nabavla kokosovo olje...sem brala, da baje pomaga tudi pri že nastalih strijah (na žalost sem jih v prvi nosečnosti kr nekaj pridelala) in bom se sedaj s tem mazala... priporočate kaj?
Joj, pa da vam ne pravim koliko bolj kompliciram kot v prvi nosečnosti - nič prav ne upam jest zaradi tokse, pa mucam se umikam na metre... včasih sem že sama nase jezna kolk kompliciram...
Da ne govorim o mojem trebuščku...v prvi nosečnosti sem imela tak trebušček šele v 5. mesecu, sedaj pa nase ne spravim niti navadnih nogavic, samo legice, legice in še enkrat legice.... vsi okrog že vejo, da sem noseča, enostavno ne morem skrit... pa da ne boste mislile, da sem se kaj zredila, od začetka nosečnosti do zdaj sem shujšala 3 kg...nikakor ne sravim v sebe nič sladkega, nič slanega (čips...), fast food bljak... jedla bi samo juhice, pa jabolka,... To sem kr zadovoljna, če se bo le do konca nosečnosti dalo tako pregurat...
Na FB se še nekako nisem odločla prit...mi je tukaj čist fajn malo poklepetat z vami user posted image

Tako, zdaj pa grem še kaj pametnega naret za danesuser posted image

Uživajte moje sonosečkiceuser posted image

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
21.2.2013 17:51:51   
Penny
Wojcici pošlji sporočilo: http://www.ringaraja.net/uporabnik/wojcica

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
21.2.2013 18:23:03   
Vanja13
Tejči - jst sem bila ravno pred parimi dnevi pri zdravniku zarad glavobola in je rekel, da je Lekadol (oz. vse kar vsebuje paracetamol) 100% sigurno za nosečnice in da ga lahko vzamem kadarkoli - brezveze da trpim. Je pa res super zdravnik in mu 10000% zaupam.
Drugače se pa že preventivno mažem s kremo, ker imamo vsi doma strije user posted image Uporabljam pa kremo Mustela in je suuuper - koža je še cel dan mehka in tut na (.)(.) še nisem dobila nobene strije čeprav so se mi povečale za celo številko (če še ne kej več).

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
22.2.2013 8:22:21   
MojcaD1980
Dobro jutro babe.
Jaz sem pa zjutraj mazem z vlazilno kremo, zvecer pa z 100% mandljevim oljem. Baje da tudi ta full pomaga. Bomo videle cez kak mesec rezultate :)

(odgovor članu Vanja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
22.2.2013 8:53:42   
Vesna27
Živjo!

Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Datum NS imam 11.3. Pri Pušenjaku nisem mogla skombinirat datuma, sem se potem odločila za dr. Strah v Domžalah. Upam, da bo ok.

Jaz tudi še nisem na FB. Poslala sem sporočilo že 12 dni nazaj, sedaj sem ji poslala še tu zasebno sporočilo z linkom do mojega profila.

Kako se počutite? Jaz malenkost bolje, čeprav so še vedno prisotne slabosti.

Uživajte, lp

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.2.2013 9:25:28   
LuNaMi
Živjo punce!

Tudi meni so znaki nekako izginili...ni več takšne utrujenosti in zaspanosti :) Sem v 10.t...a tudi vi ponoči hodite na wc? V 1.user posted image sem hodila samo čisto na začetku en teden, pa na koncu v 9.mesecu... Zdaj pa čisto vsako noč. Čeprav bi skoraj raje zadržala, saj potem ne morem več zaspati... user posted image .

Tiste, ki ste že imele nuhalno...koliko pa ste imele razmerje?
A se je katera odločila še za dvojni hormonski test? Jaz se v 1.user posted image nisem, zdaj pa razmišljam, da morda bi se... me je malo prestrašila zgodba ene punce, ki je imela NS čisto v redu, potem pa rodila punčko z Downovim sindromom... Saj nočem paničarit...pač je prisotno.

Lep vikend želim vsem!

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.2.2013 9:37:39   
jagodka14
OOOOOOOOOO končno se mi je odprlo okno za odgovoruser posted image user posted image user posted image .

user posted image vsem ki ste ble na pregledih in je vse O.K.

Sm že mislila da sem se znebila slabosti, pa se zvečer spet pojavljauser posted image . Na srečo samo zvečer, ampak ne morm zaspat dokler mi je slabouser posted image . Večina hrane mi še vedno smrdi, jedla bi pa same nezdrave stvari,ampak se jih kar izogibam. V ponedeljek morm na predavanje o prehrani med sladkorno, v petek mi pa šeenkrat kri vzamejo pol bomo pa vidl na čem smo. Do takrat morm mal pozit kaj jem, čim manj sladkarij, in mastnih,slanih stvari. Jaz bi pa samo to jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu LuNaMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.2.2013 9:44:06   
Penny
Wojcica je napisala, da ima trenutno nekaj težav z dostopom do RR, pa tudi zelo malo časa zaradi službe. Verjetno bom lahko tudi jaz dodajala nove članice v FB skupino, samo da dobim admin pravice. Sporočim, ko bo kaj novega :) .

Jaz sem že dala kri za DHT. Še pred nuhalno pa zato, ker je do 11. tedna rezultat bolj zanesljiv. Nuhalna pa potem v 13. tednu.

(odgovor članu LuNaMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.2.2013 9:55:47   
Inikica
Zavidam vsem, ki lahko jeste zdravo hrano. Meni se je v nosečnosti vse postavilo na glavo in mi v želodcu ostanejo samo svinjarije. user posted image

NS je le statistična metoda, ki ji DHT za moje pojme znatno poveča verjetnost pravilne napovedi. Za ziheraša kot jaz - sta 2 statistični metodi boljši kot ena sama. user posted image
Je bila pa moja NS nekaj manj kot 1:3000.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.2.2013 10:07:25   
puppe
ojla,

tud jaz se oglašam po dolgem času...v sredo imela prvi pregled, vse ok, user posted image  bije, vidli smo tudi rokice in nogiceuser posted image user posted image  pa tud pridno se že premika user posted image

naslednji pregled 22.3., nuhalna 7.3., pa PDP imam 22.9..

Jaz sem s tem tednom na bolniški zaradi slabosti in bruhice....se pa stvar že umirja, upam da mi ta čudni okus v ustih čimprej izgineuser posted image

sem hotla že včeraj  pisat, pa mi ni hotelo odprti okna za odgovoruser posted image

jaz tud nosim skoz pajkice in oblekce, ker hlač ne morm zapet in me vse moti in tišči v pasu.

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
22.2.2013 10:27:02   
paškec
do včeraj, začetka 12 tedna, nisem točno razumela, kaj je to nosečniška slabost. globoko sočustvujem z vsemi, adijo pamet!!! danes sem boljše, upam, da je bilo samo za pokušino.user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
22.2.2013 11:51:46   
Penny
Za FB skupino:
Tiste, ki bi rade prišle v našo FB skupino Septembrčice 2013 in vam to še ni uspelo, mi tu na RR preko zasebnega sporočila (ZS) pošljite povezavo do svojega FB profila. Na FB vas bom nato dodala kot prijateljice (nujen postopek pač) in potem v FB skupino, ki je skrita in zaprta, tako da je skrivnost varna user posted image . Svojega imena in priimka tu javno ne mislim objavljat, ker bi na forumu rada ohranila vsaj del svoje zasebnosti user posted image .
Upam, da se pridružite še ostale. Trenutno nas je 24 in smo same fajn čvekave babe user posted image .

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.2.2013 12:14:59   
natali1
Pozdravljene punce,
Moram povedat, da sem nova na tej strani, ki pa tudi pričakujem svoj tretji srček 17.09.user posted image
Upam, da se nekatere kljub slabosti počutite super, jaz na srečo ne vem kaj je slabost v nosečnosti, saj je nisem imela v nobeni.

Uživajte, lp

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.2.2013 16:27:58   
Anonimen
Tudi pri nas je bilo na nuhalni vse v najlepsem redu, sem tako vesela :). Pikec je velik 61,5 mm in naj bi bil puncka :). Maj bi na to nakazovale notranje strukture. Imate kaj izkusenj s tako zgodnjo napovedjo spola? Potem sem malo brskala po netu in ce je utrip nad 140, naj bi bila puncka. Pri nas je bil 156. Tiste, ki ze imate otrocke, lahko to pteverite v materinski .

Drugi UZ i,am pri svoji G nasl. sredo. Kaj ti delajo na drgem UZ-ju?

Naj vse nase.nosecnosti lepo napredujejo!

Prva anonimna

(odgovor članu natali1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
22.2.2013 16:36:03   
Penny
A ni 2. UZ morfologija, za kar je pa še prezgodaj? Edino pri rizičnih N verjetno kaj pogosteje preverjajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
22.2.2013 17:02:34   
Anonimen
Pardon, 2. pregled ne UZ imam pri G drug teden.

Jaz sem imela tveganje 1 : 5.671.

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
22.2.2013 19:04:02   
mala.pikica
meni je v 1.nosečnosti UZ naredila na vsakem pregledu ... pa ni bila rizična nosečnost ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
22.2.2013 19:13:07   
natali1
tudi jaz sem imela kar naprej UZ, imam 11 sličic prvega otroka user posted image
Ste že gledale kaj vozičke, kateri vam je všeč? Jaz se ne morem odločit..

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
22.2.2013 20:04:26   
Inikica
Ginekologom plačajo samo 2 UZ. Kar pa ne pomeni, da ga nekatere prijazne dušice ne naredijo ob vsakem obisku.

Jaz sumim, da bom začela opremo resno gledat šele čez 2-3 mesece. user posted image Bo še katera naročala iz tujine, ali pa boste večino kupile pri nas?

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
22.2.2013 20:18:59   
paškec
jaz imam tudi že dve slikici otroka, pa nič rizičnega, sploh mi na pamet ni padlo, da je možno, da ultrazvok ni vedno. res pa je, da mi je sedaj morda nardila ultrazvok, ker je bil moj zraven. tako da nosečnice, peljite jih v ambulanteuser posted image user posted image

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
22.2.2013 20:32:47   
natali1
Jaz sem pa čist not padlauser posted image
Precej časa je že minilo odkar sem bila zadnjič noseča, pa vem da pri takrat nisem bila tako zagnana, kot sem sedaj.
Pravijo, da je vsaka nosečnost drugačna a neuser posted image ..
Kako je kaj z stroški, če naročaš iz tujine? Sem že sama razmišljala o tem, kolker vem je mal ceneje.

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
22.2.2013 20:34:33   
paškec
glede nakupovanja, jaz nimam doma še niti ene stvari, prav nič. in nakupovalna mrzlica me bo verjetno zajela, ko se bo trebušček začel konkretneje kazati. verjetno bom kupovala v sloveniji, razen če bo možno iz tujine naročati cenejše stvari, ki si jih bom v sloveniji najprej lahko ogledala....

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
22.2.2013 21:11:36   
Penny
Verjetno dobi G plačan tudi kak UZ več, če ga zna utemeljit :) .

Bova verjetno kaj iz tujine kupila. Sem gledala vozičke na ebayu (iz Nemčije), itd. Ampak saj je še čas :).

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
22.2.2013 23:03:56   
Inikica
Zadnje čase morajo biti te utemeljitve kar konkretne - zdravstvena blagajna namreč pušča že po vseh šivih. user posted image
Poštnina je ponavadi tesno povezana s težo, vendar glede na pripovedovanja drugi, še vedno pride veliko manjša cena za vozičke, lupinice itd.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?