Tejči
|
Hej babike, dolgo se nisem oglasila. V službi imam tako gužvo - 8 ur buljim v rač. in posledica glavobol - tak, da mi je slabo za umret Končno so nosečniške celodnevne slabosti minile (razen zvečer, ko vzamem Elevit me še eno uro mantra), zdaj pa glavobol in zaradi njega slabost...sploh ne vem kako si naj pomagam Zadnjič sem vzela lekadol, ker nisem več vzdržala v službi, pa sem potem prebrala, da nekak ni priporočljiv in sedaj ne vzamem ničesar in trpim Danes in jutri sem vzela dopust, da pridem malo k sebi, pa pupika ima počitnice in sva si malo privoščile trgovine, pa obiske itd. Nosečkice, mažete se že s čim? Jaz sem se do sedaj z navadnim losjonom, pa sem imela zizike še zmeraj tako suhe in srbeče, tako da sem si nabavla kokosovo olje...sem brala, da baje pomaga tudi pri že nastalih strijah (na žalost sem jih v prvi nosečnosti kr nekaj pridelala) in bom se sedaj s tem mazala... priporočate kaj? Joj, pa da vam ne pravim koliko bolj kompliciram kot v prvi nosečnosti - nič prav ne upam jest zaradi tokse, pa mucam se umikam na metre... včasih sem že sama nase jezna kolk kompliciram... Da ne govorim o mojem trebuščku...v prvi nosečnosti sem imela tak trebušček šele v 5. mesecu, sedaj pa nase ne spravim niti navadnih nogavic, samo legice, legice in še enkrat legice.... vsi okrog že vejo, da sem noseča, enostavno ne morem skrit... pa da ne boste mislile, da sem se kaj zredila, od začetka nosečnosti do zdaj sem shujšala 3 kg...nikakor ne sravim v sebe nič sladkega, nič slanega (čips...), fast food bljak... jedla bi samo juhice, pa jabolka,... To sem kr zadovoljna, če se bo le do konca nosečnosti dalo tako pregurat... Na FB se še nekako nisem odločla prit...mi je tukaj čist fajn malo poklepetat z vami Tako, zdaj pa grem še kaj pametnega naret za danes Uživajte moje sonosečkice
|