|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.2.2013 7:35:40   
bybyka_1987
briljantina se definitivno strinjam s teboj jaz imam oba julijcka ta ce pa prav vidim zgoraj bo pa na poti in prijokal novembra :)

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 7:44:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 7:50:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
18.2.2013 8:03:05   
bybyka_1987
Hehe naj bi bilo ja :-) upam da je to to in da v petek ne bo menzisa!
Sem pa dans kuj zacela z elevitom

Neposredna povezava do sporočila: 704
18.2.2013 8:38:27   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

bybyka - čas je že, da mi katera razloži, kaj moram sploh gledati pri teh črticah. Vidim eno močno rdečo črto, pa še eno svetlejšo.  A je to to?   user posted image

močnejša je testna, da je s testom vse v redu, šibkejša je nosečniška, ki pokaže če je pravi hormon prisotenuser posted image

mislim, da ti lahko kar čestitamouser posted image user posted image

aja,da ne pozabim: dobrodošlica novi članici in čestitke ???? za valentinovo darilo. Obema bi se rada opravičila, tile nicki meni ne gredo.

Neposredna povezava do sporočila: 705
18.2.2013 8:51:06   
Žabinčica
Dobro jutro.

Vas samo na hitro pozdravim. Vidim pa da ste se že fulll razpisale. Danes ste pa zgodnje user posted image .

Michelle bo treba še seznam nosečk dodat user posted image . Bybyka po mojem je tudi to to, bom pa še na petek počakala za čestitke user posted image .user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 8:57:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 9:00:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
18.2.2013 9:52:16   
bybyka_1987
hvalaaa
ewo mislim da ni nebenega dvoma vec....samo v petek nikakor ne sme tecka pridet :)

user posted image

user posted image

user posted image

in upam da se uspem zadrzatda ne powem svojemu pred obletnico

Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 9:54:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
18.2.2013 10:01:09   
bybyka_1987
hvala :))) in punce kako ste ve kaj? kako je kaj ta*mala ve katera?

Neposredna povezava do sporočila: 711
18.2.2013 11:10:15   
briljantina
bybyka_1987, iskrene čestitke tudi z moje strani! To pa so pokazatelji! user posted image

Moja user posted image  tudi še ni prišla in je tudi ne pričakujem.user posted image

Ta*mala, kako si ti kaj? Se dvomi potrjujejo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
18.2.2013 11:11:48   
bybyka_1987
hehehe upam da je tudi pri tebi ne bo...seveda more bit razlog:user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
18.2.2013 11:19:10   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Evo, pri meni se pa zgleda pozna da bo počasi o. , da spet tukaj visim user posted image . Ne vem v teh dneh me forum in zadeve povezane z dojenčki še bolj pritegnejo...le kako to user posted image ... user posted image .

Pri nas zdaj že lepo vsi spijo, jaz grem počasi pod tuš in potem tudi v posteljo. Vikend je bil lep, vsega po malem: pospravljanja, nakupovanja, obiskov, smučanja (no to je bil le moški del, midve sva bile doma), zdaj pa novem tednu naproti.

Pa še eno čist tak vprašanje: če bi lahko izbirale kdaj bi rodile/mislim v katerem letnem času; kdaj bi vam bilo najljubše?

Lahko noč in lepe sanje.

Meni se zdi, da ima vsak letni čas neki svoj čar. Moja skrita želja je vedno bila roditi otročka na Božič. Ampak potem vedno razmišljam, da so to najlepši družinski prazniki, ki pa jih nočem preživeti v porodnišnici. user posted image

Drugače bomo novega člana nacentrirali na april ali pa maj 2014. user posted image  Razlog? Hmmm user posted image  Nič kaj posebnega. Vozičkanje je prijetnejše v toplem sončnem vremenu. Pač za mamico, za dojenčka je itak vseeno. Ga toplo oblečeš, zaščitiš pred vremenskimi neprilikami, kakršnokolimi, in se odpraviš na dolgi sprehod.

Najmlajša je rojena konec oktobra. Takoj sva bili zunaj. In tako sva nadaljevali vso zimo. Menim, da navečjo napako delajo starši, ko zimske otročke, v strahu, da ne zbolijo, držijo vseskozi v zaprtem prostoru. Revčki pa potem zbolevajo za bronhitisom, pljučnico...

Pa mislim, da sem nekje prebrala, da so zimski otroci bolj zdravi. Nekaj v zvezi, da so v trebuščku rasli v času, ko je mamica pojedla največ svežega sadja in zelenjave in so s tem dobili bistveno več kakovostnih  hranil. Kdo bi vedel...  user posted image

Meni bi bilo tudi lepo rodit decembra, ravno ker so taki lepi prazniki in takšno prijetno, družinsko vzdušje. Bi pač rodila malo pred božočem in bi praznike že doma preživela user posted image . Se zmeniva za december'14 ali ti je to prepozno user posted image ? Čeprav se mi zdi da ima vsak letni čas svoje + in -.

Mi smo tudi z našo vodnarko šli prvič ven, ko je bila stara 1 teden. Patronažna je svetovala, naj bo vsaj 0 stopinj in smo se tega držali. Mala je zunaj spala kot top in vedno zelo uživala v vozičkanju in zraku. Sicer je potem tako hitro prišla pomlad...

Bybyka si bila neučakana user posted image . ČESTITKE in lepo nosečnost, pa enega glasnega, ampak pridnega novemberčka.

Briljantina, ta*mala kako kaže pri vama?

Neposredna povezava do sporočila: 714
   [Brisano sporočilo]
18.2.2013 12:06:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 715
18.2.2013 12:11:20   
darhaha84
Vidim, da ste res prave ženske. Je kar težko dohajat to temo. Lepo to. Samo jaz nimam kaj preveč časa user posted image Drugače pa smo mi za enkrat zdravi – moram potrkati. Čez vikend se nam je kar dogajalo. V soboto smo šli popoldne malo po trgovinah gledat opremo za našo novo hiškico. Na polno iščem kako najemniško stanovanje za cca.pol leta (kolikor računamo da bo trajala adaptacija), da se odselimo, pa ni na našem koncu nič pametnega. Tako, da če katera pozna koga, ki oddaja stanovanje v Grosuplju se priporočam… V glavnem nam ni dolgčas. Včeraj smo se pa malo sankali in kepali…
Žabinčica – jaz tečem na 10km.
SweetNovember – super za službo, zdaj pa še baby in bo sreča popolnauser posted image
Mladika – super za zdravsveno stanje in da ti bolezen ne napreduje. Tvojemu dedku pa user posted image user posted image user posted image in upram, da ni hujših posledic
ta*mala – srečno, držim pestiuser posted image
emibu – dobrodošla
zoja09 – čestitke. Mislim da je predlog michelle1 kar na mestu, čeprav si ne predstavljam, da moj partner ne bi sprejel otroka, oz. mi je pomembno da oba sodelujeva v tem in ne da mu skrivam – moje mnenje.
Žabinčica – meni je bilo kar super spomladi, ker sva šla lahko takoj ven. Midva sva šla ven že naslednji dan ko je prišel iz bolnice za 15 min. in potem vsak dan. Mislim, da se da na roke prešteti koliko dni dva bila notri v celi porodniški – poleti (ko je bila huda vročina)sva šla ven že zjutraj, da sva bila pred 10-o nazaj. Drugače pa sva bila v vseh vremenskih razmerah zunaj, ker naš otrok je do 11ega mes. spal samo na zraku…
bybyka_1987 - čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
18.2.2013 12:11:36   
morskazvezdica
Hojla.

Jaz naj bi pa dobila tečko do nedelje.pa si vsak dan merim BT pa je vsak dan vecja.Ovulacijo sem pa ze imela...zdaj je ze za pol stopinje razlike med BT in tisto ki si jo merim pod pazduho.me ze mika da bi test naredila sam se bojim da se ne bi nic pokazal...

Drzim pesti za vse ki cakajo user posted image in cestitke vsem ki jim je ze uspelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
18.2.2013 12:11:48   
bybyka_1987
uf...saj ponoci naj ne bo glasen hehehe
niti nismo nacrtovali kaj naj bi blo...samo da bo..imam doma 2 rakca in se totalno razlikujeta :)

Neposredna povezava do sporočila: 718
18.2.2013 17:28:06   
ta*mala
Ojla babuškeuser posted image

Lepo brat, da me pogrešate...

Hvala vsem za info včeraj... ni hotlo odpret okna za odgovor, zato se nisem nič javila... Testa še nisem ponovila... sam tko za info, za radovedniceuser posted image

Čestitke bybyka... pa srečno do konca! aja, pa sreda je čez dva dni!!! Kaj ti delaš cb dans, če si rekla v sredo???'user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
18.2.2013 19:03:17   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
babysmile
briljantina, 32, 1 user posted image , Zasavje
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
CherryBlossom
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
evcy1411
emibu, 20, 1 user posted image
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

Bodoče nosečke v bodočem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

SKUPAJ NAS JE: 22

user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.2.2013 19:25:07   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Ojla babuškeuser posted image

Lepo brat, da me pogrešate...

Hvala vsem za info včeraj... ni hotlo odpret okna za odgovor, zato se nisem nič javila... Testa še nisem ponovila... sam tko za info, za radovedniceuser posted image

Čestitke bybyka... pa srečno do konca! aja, pa sreda je čez dva dni!!! Kaj ti delaš cb dans, če si rekla v sredo???'user posted image

ehehe pa sej ves vsa ta neucakanost :) pa sej se je splacala heheh upam samo da bo vse ok...ti pa cimprej javi :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 721
18.2.2013 20:29:15   
ta*mala
Lejo, a ti bi mogla NE dobit M šele v petk? To je kr neki dni prehmal... :D al si za vsak slučaj rekla tok delč...

Neposredna povezava do sporočila: 722
19.2.2013 7:10:29   
briljantina
Dobro jutro vsem!

Mene je danes ponoči obiskala rdečka. user posted image  No, pa saj je šele prvi krog, gremo zdaj naprej! user posted image

Kako kaj ostale?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.2.2013 7:33:37   
bybyka_1987
hehe ja v pete je le ne booooo :) pr sinku mi je pokazal 5 dni pred M...sam manj intezivnejse kot tle.....:) se kar ne werjamem....
cepraw so zdaj kar neax znai tle...sploh vexkratna slabost...ki pa je nisem pr nebeni nosecnosti imela...

briljantina pogumno naprej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   [Brisano sporočilo]
19.2.2013 7:45:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?