|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.2.2013 9:22:05   
darhaha84
Dobro jutro,
Mi smo imeli super podaljšan vikend, zdaj pa spet na delo. V čet. popoldne sem pekla za taščo za roj.dan (kot sem rekla), v pet. smo šli malo na morje se kopat v Bernardin, na en sprehod ob morju in kosilo(malo je pihalo vendar je bilo super), zvečer sem pekla torto, v soboto dop.smo se šli sankat in popoldne na praznovanje od tašče, včeraj pa smo bili na pustovanju. Tašča je za darilo dobila domače pecivo, kavo in set za kopanje.
Mladika – pri nas praznujemo samo roj.dneve oz. god je bolj pri nas in ponavadi pridejo moji starši na kavico in jaz nekaj malega spečem – nič posebnega. Pri njemu goda ne praznujejo. Drugače pa roj.dan praznujemo tako, da gremo kam na kosilo (za možev in E. roj.dan), za moj pa jaz pripravim kosilo (piknik, ker imam roj.dan poleti), ker nas je 14 (moji starši, njegovi starši, sestra s fantom in njegova sestra z družino)in je kar problem s prostorom. Pa kaj spečem in to je to… Ponavadi v soboto pridejo prijatelji in se z njimi poveselimo in v nedeljo še družinsko. Meni je fajn, da se prijatelji in družina zberemo in se poveselimo. Je pa res da finančno kar nekaj nanese-samo nisem nikoli na to pomislila. Midva sva oba tako navajena od doma, da smo vedno skupaj praznovali, tako da to tradicijo smo obdržali.
Če bi me to motilo oz. se mi ne bi zdelo pomembno bi na tvojem mestu prijazno razložila, da se praznuje samo roj. dan od otrok, če pa vama kdo pride voščit pa jim postrežeš s kavico in kakim pecivom oz. sadjem, se bodo že navadili… Jaz kar povem če hočem kaj svoje uvesti, saj ni treba da je vse tako kot so bili prej navajeni…
michelle1 – lepa torticauser posted image , kako si jo pa naredila? Jaz ponavadi kar hostijo za torto kupim in gor položim, ker nisem tako umetniški tipta*mala – ti tvojega kar potolaži, da tudi če ne uspe ta mesec je to trening za naslednji mesec. Moj se ni nič kaj dosti pritoževal samo da je user posted image . Nama se ni prijelo v prvo skoraj 2leti in moram reči da sem bila, jaz bolj nestrpna in me je mož spodbujal. Mogoče ker sem imela probleme in sem se zdravila, pri njemu pa je pokazalo da je vse ok, zato sem se jaz počutila kot da ne zmorem… Samo pri vama je to šele 2krog tako da ni panike…

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.2.2013 9:48:11   
ta*mala
Ja, mogla mu bom možgane upratuser posted image ne vem kaj mu nej naredim, da ne bo tuhtal na to, no... k je nerodno, če sred user posted image dol pade, k on tuhta, da mu more ratat... se je to zdl že parkrat naridl... prej pa nikol v vseh teh letih... user posted image hudo je, k bi mu rada pomagala, pa ne morem, k je vse to v njegovi glav in tud pogovor nč ne reš, ker dobim sam odgovor da je ****, da je pod stresom, ker si tok želi, da bi rataluser posted image

jao, sorry, k vam morim s tem... ampak mi je ful grozn vse to... ne morem pa mami razlagat al pa ne vem kolegicam, kwa se dogaja...

< Sporočilo je popravil ta*mala -- 11.2.2013 9:49:41 >

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.2.2013 9:52:28   
asyka
Nama pa se bo trenutno verjetno vse skupaj malo ustavilo na delanju user posted image Ker bo očitno moj sedaj prihajal domov teden dni preduser posted image in odhajal ko prideuser posted image . Mogoče se mi pa ciklus zamakne user posted image

Pri nas rojstne dneve praznujemo vsi, ampak v krogu družine. Jaz mislim, da od moje 18tke še nisem mela druge zabave za rojstni dan. Ne da se mi pa še zdi se mi mimo, da bom kupla hektolitre pijače, da se bodo drugi prišli zastojn napiti, kot je sedaj pač moderno user posted image jaz namreč od nekdaj nisem ljubitelj alkohola in drugih opojnih substanc, ker pač imam rada lasten nadzor nad telesom, mislimi in dejanji user posted image . Sta pa najini familiji obe manjši, in razumem, da če ima nekdo številčno žlahto da je malo problematično to. Pri nama smo sicer prav smešno razporejeni, ker imamo rojstne dneve samo v parih mesecih vsi. Prva skupina je na vrsti od februarja do maja, druga pa od septembra do oktobra. In se tut tole grupiranje malo pozna

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 603
   [Brisano sporočilo]
11.2.2013 10:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
11.2.2013 10:40:56   
Žabinčica
Dober dan.

Pri nas zelo mrzlo, termometer je zjutraj kazal -10user posted image .

Mi smo se imeli zelo lepo te dni, smo rajali, praznovali rd in uživali. Sicer mala še vedno kar kašlja, ampak je že ta prava drugače.

Praznovanja, se mi zdi lepo in prav da se praznujejo zadeve, da se zberejo prijatelji, družina in se malo podružijo in skupaj nasmejijo. Je pa res, da če je teh veliko, je lahko obdarovanje kar finančni zalogaj. Včasih se mi zdi gre tudi vse skupaj bolj za neko formo, kot za druženje iz srca, tam je potem vse skupaj tudi bolj tako-tako, nekako prisiljeno. Pa tudi nisem pristaš množičnega napijanja oz. meni pač ni do tega in so mi tudi takšna praznovanja, kjer jih je polovica v "komi" brezveze. Drugače pa je najina družina zelo maloštevilčna.
Mladika, jaz osebno sicer ne bi ravno posegala v njihove običaje, konec koncev, se itak ne bodo spremenili, če so njim po volji. Bi pa omenila ob priliki kakšen je pač tvoj/vajin pogled na to. V vsakem primeru bi jih obdarila z malenkostimi, glede na to kar pač finance dopuščajo. Mislim, da bi to vsak moral razumet. Se mi pa zdi zelo fajn ideja, da kaj sama narediš-kakšno čestitko, mogoče domači liker v kakšni lični flaški, lahko tudi sama poslikaš stekleničko, daš v njo kopalno sol, kaj spečeš....veliko je takšnih malih lušnih stvari, kjer lahko ustvarjaš in si kreativna. Darilo lahko tudi sama zaviješ. Mi velikokrat kaj sami ustavrajamo, sicer predvsem za božič. Takega darila se po mojem razveseli vsak-vsaj takšen, ki res praznuje zato, ker se želi poveseliti z bližnjimi.

Treningi, jaz bom pa šla ta mesec, konec mesca sprobat pump (vadba z utežmi), me prav zanima kako bo in se že veselim.

Bybyka sem se že spraševala kje si. Po mojem je kar fajn, da si dala vse skupaj malo na odklop če je že bilo preveč razmišljanja. Pa javi se še kaj, lahko tudi o čem drugem, ne le o + user posted image .

Ta*mala, mi je hudo ko berem kako je tvojem user posted image . Sploh ne vem kaj ti naj svetujem. Probaj s pogovorom, razloži mu,da po 2 poskusih res še ni panike, da je tudi čakanje do 1 leta čisto normalno...ne vem, probaj mogoče speljat tako, da ne razmišlja še on o tem kdaj imaš o. (če se recimo pogovarjata o takšnih stvareh), ne delaj o. testov pred njim, naj bo nekak vse bolj sproščeno. Probajta se tudi kak mesec ne pogovarjat o user posted image , vzamita si čas za sebe in stvari, ki jih rada počneta. Potem se bo mogoče malo pritisk zmanjšal...Saj ne vem če sem ti kaj pomagala, ampak drugega ti ne znam svetovat.

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ja pa novo pošiljko snega napovedujejouser posted image , jupi, spet bomo kidali!!!

user posted image user posted image user posted image , mi je všeč tvoj smisel za humor...

Punce lep dan vam želim user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
11.2.2013 11:37:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
11.2.2013 11:41:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
11.2.2013 11:48:39   
mamica deklicam
zunaj sneži, midve s hčerko pa lepo na toplem. user posted image

Trenutno še gledam lopato a bo spet treba jo malo še prijeti za ročaj, kajti mojega dragega spet cel dan ne bo, kajto imam tako službo, ko je sneg mora čistiti okoli bloka in vam povem, da so te ljudje zelo razvajeni. Najraje bi imeli v nulo skidanouser posted image . HALLO, malo snega jim pa tudi ne bo škodilo. In ne morem potem pričakovati, ko pride domov, da bo še doma kidal, ali ne?

In ker sem doma, mi nič ne škodi, da še malo pomigam z lopato, kajne? Si na svežemu zraku in še malo kalorij porabiš. Poleg tega imam takrat zunaj še hčeri in prav uživata na sneguuser posted image user posted image

Me pa nekaj drugega moti. Lahko bi bili sosedje malo kolegialni in bi skupaj našo cesto uredili. Stvar je taka: imamo mrtvo cesto, ki jo uporabljamo samo trije. Da bi jo naša komunala rihtala, seveda noben od sosedov ni za, ker bi morali tistih nekaj metrov odstopiti občini. Takrat bi se tudi izkazalo, da bi prvi sosed (ki te ceste ne rabi) moral podreti škarpo, ker jo je delal na cesto. Na drugi strani bi tadrugi moral podreti živo mejo, ker preveč visi na cesto. Potem sva midva, mimo nas se pelje še zadnji sosed, ki uporablja celotno dolžino, kidajo si pa samo svoj dvorišče. No in tako računajo, da bova midva vse naredila. Nekajkrat sva, a sedaj sva se pač uprla. Tako, da je sedaj kar nekaj dolžine poledenele, ker še sonce ne posveti nanjo in je na njej zvožen sneg.

Da bi pa jaz sama to kidala, je pa preveč za enega človeka. Namesto, da bi se sosedje znajdli, dali mojemu nekaj eurov za bencin, ker ima frezo, ki jo rabi dol v bloku, samo čakajo in se vozimo vsi skupaj po ledu. Ali noben ne pomisle, da rabiš bencin, če hočeš uporabljati frezouser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.2.2013 11:58:31   
bybyka_1987
Žabinčica itq se se bom javla :) ampak ta teden se bol malo..me se caka dosti stvari...pa se tast ma v sredo b.day...
bo lazje drug teden k so pocitnice :)

Neposredna povezava do sporočila: 609
11.2.2013 12:31:22   
Anonimen
Pri vas še kaj sneži ?Pri nas pa še ne user posted image

janja

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
   [Brisano sporočilo]
11.2.2013 12:39:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 611
11.2.2013 12:50:06   
ta*mala
Sej se ne pogovarjava like dons je O, pa morva... prou zarad tega ne... tud teste sem delala, k sm bla sama, ampak še vseen... ja sj upam, da je pomagal, da sva vsak dan...kljub vsem tem...

Neposredna povezava do sporočila: 612
11.2.2013 13:34:38   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Da bi pa jaz sama to kidala, je pa preveč za enega človeka. Namesto, da bi se sosedje znajdli, dali mojemu nekaj eurov za bencin, ker ima frezo, ki jo rabi dol v bloku, samo čakajo in se vozimo vsi skupaj po ledu. Ali noben ne pomisle, da rabiš bencin, če hočeš uporabljati frezouser posted image

Pa naredi ti prvi korak. Potrkaj pri enemu sosedu, pa pri drugemu in razloži, v čem je  problem. A nobeden od sosedov pa nima traktorja? Je spluženo na en, dva tri.

Naša hiša tudi stoji stran od glavne ceste, pa s tem ni bilo nikoli nobenega problema. Je vedno spluženo. Živimo na vasi in je te kmetijske mehanizacije pri vsaki hiši dovolj. V bistvu bi prej rekla, da kar malo tekmujejo, kdo bo prvi. user posted image   Seveda to velja za vaške ceste. Občinski krak itak plužijo komunalci.

smo tudi mi na vasi z desetimi hišami. Ta sosed na konci, ki celo cesto rabi, ima traktor in kakor jaz vem tudi nekakšen plug zanj. Pri njemu je prblem v tem, da je len kot ..... Sva že večkrat poskušala pri drugih stvareh, da bi kaj skupaj naredili in si poenostavili a enostavno ne gre. Tako ali tako ga po cele dneve ni, po službi je še v enem baru blizu nas stalni inventar. In če slučajno ne more se domov pripeljati, pusti avto nižje doli in pride peš domov. Pri tisti sosedi, ki tudi uporablja to cesto, je ona sama na kmetiji, od pokojnega moža nečak, ki bo podedval grunt, ga pa nekaj dni po snegu sploh ni na spregled. In na koncu ostaneva samo še midva... Poštar pa včasih vzame zalet, da pride na glavno cesto.

Zato sta pa moji hčeri tisti hribček do glavne ceste včeraj uporabili za sankanje in smučanjeuser posted image
user posted image in se nista nič pritoževali user posted image

Na žalost sem šele, ko sva se sem priselila, ugotovila da so tukaj vsi za vse nevoščljivi. Mi je včasih kar žal, da sem po novem v Tuhinjski dolini doma. Je kar res, kar pravijo za njihuser posted image user posted image . Ampak bomo že potrbeli, saj bo tega snega hitro konec

Neposredna povezava do sporočila: 613
11.2.2013 14:33:09   
mladika
Hej!!

Najprej hvala punce za vse komentarje,mi bodo kake ideje prav prišle :)
No midva sva danes oba v Ljubljani,moj dela jaz pa sem šla zraven,ker mam jutri UZ ledvic,da vidijo če se je endometrioza še kam drugam razširila.In bova kar pri mojih ostala,ker je baje kr dosti snega napovedanega.Pa da ne govorim o mrazu,pr nas v Celju je blo -11 zjutri.To ni zame,jst sem bolj otrok poletja oz. toplote!!
Kar se pa "delanja" bebice tiče...uf midva sva zdele ene 2 meseca čst u izi,ker mam jst še te preiskave in user posted image res takrat ko nama paše in ne takrat ko moreva.In moram priznat,da je tale "pavza" po 3 letih prav blagodejna za mojo psiho.Se pa pri nama tak očitno sam jst psihiram moj je tak optimist,da vedno govori pa sej bo ratal,vse ob svojem času.Sam vete kak je to dopovedat eni neučakani ženskiuser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 614
11.2.2013 17:40:24   
d_m_b
No moja user posted image je po 13 dnevni zamudi le prišla, tako da gremo v nov krog user posted image ..

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
12.2.2013 7:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu d_m_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
12.2.2013 8:56:58   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
babysmile
briljantina, 32, 1 user posted image , Zasavje
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
CherryBlossom
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

Bodoče nosečke v bodočem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

SKUPAJ NAS JE: 21

user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.2.2013 9:03:11   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Ding dong.  user posted image
A imate kaj za pusta hrusta?

Lušen običaj...pri nas skoraj ne doživiš tega več user posted image .

Sicer pa dober zasneženi dan. Pri nas je začelo snežiti šele zvečer, ravno ko sem šla z telovadbe je tako fajn sneg naletaval, da je bil moj sprehod do doma prav lušen. Še vedno sneži, je pa kar fajn napadalo. Pri nas pred blokom so že na vse zgodaj čistili, sem bila presenečena da so tako hitri.

Kaj boste v današnjem zasneženem dnevu? Boste kaj pustovali? Mi najbrž da ne, smo bili itak v soboto, pa še sin ima danes telovadbo tako da midve s tamalo ne bova šle popoldan same najbrž nikamor. Pa tudi so v vrtcih našemljeni, se je danes cel vesel zjutraj oblekel v svojega gasilca in mislim da bo to kar dovolj maškar. Mala si pa je že v soboto zelo pridno vlačila svojo kapico-žabico z glave, tako da dvomim da ji bo danes manjkala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 618
12.2.2013 9:08:16   
mamica deklicam
ostala samo še dva krofa, a sta trenutno rezervirana za starejšo hčerko. user posted image

V nedeljo sem jih dala na mizo in sta jih dedek in oči pojedla. No iz dveh je oči pojedel ven marmelado, ostanek je pustil. In je bil cel jokuser posted image . Pa ne vem še ali so bile krokodilje solzeuser posted image ali kar niagarski. Ta bo morala iti za igralko. V trenutku se lahko zjoka, iz ene slikice v knjigici naredi celo zgodbo. Ko je v vrtcu za bralno značko morala povedati obnovo treh knjigic, je še zraven tokilo naložila, da se je vzgojiteljica samo čudila. Pesmico sem ji pa nekajkrat prebrala in jo je že znala na pametuser posted image Seveda imamo bralno narejenouser posted image user posted image . Ja se je vrgla po mamici, ona jih je tudi imela vse v osnovni šoliuser posted image user posted image

Pri nas pa kidamo, oj joj jo
pa snega ne zmanjka jajaja
user posted image

sem morala že včeraj sčistiti, da sem se lahko sploh v Domžale odpeljala. Dvakrat sem pri tem še prav elegantno padlauser posted image . Ja skoraj pirueta in če si predstavljate baletko z mojimi kilogrami (beri dve baletki skupaj HAHA). Še dobro, da me ni nihče videl. A boli danes kot 100user posted image

In očitno sem šolski primer ženske s pomanjkanjem progesterona. Danes je deseti dan od začetka tistih zoprnih krvavih izcedkov in se je očitno odločila user posted image , da ima dovolj skrivanja in je prišla. KONČNO!!

Neposredna povezava do sporočila: 619
12.2.2013 9:13:27   
Žabinčica

In očitno sem šolski primer ženske s pomanjkanjem progesterona. Danes je deseti dan od začetka tistih zoprnih krvavih izcedkov in se je očitno odločila user posted image , da ima dovolj skrivanja in je prišla. KONČNO!!

Resuser posted image Kako pa je to zoprno, mi je žal no. Kateri dan je potem sploh to, kar pozno menda?

Neposredna povezava do sporočila: 620
12.2.2013 9:31:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Resuser posted image Kako pa je to zoprno, mi je žal no. Kateri dan je potem sploh to, kar pozno menda?

si moram že kar datume izpisat.
Prejšna tečka je prišla 4.1
prvi izcedek je bil 3.2.
no, danes smo pa 12.2

pa saj sem se trenutno kar sprijaznila, ker imam konec meseca tisti prvi posvet v neplodnostni v LJ. Vse to si bom napisala že k ostalim podatkom, ki jih imam na listu, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Je pa zoprno, ker moram vedno paziti, da imam s seboj dodatne vložke, tampone. Saj same veste, kako stara kri začne smrdetiuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
12.2.2013 19:40:41   
briljantina
Pozdravljene!

Pri nas smo že dni v postelji, driskamo in bruhamouser posted image . Sin je zbolel, zdaj pa upam, da ne bo prešlo name. Tako je šel torek in pustno rajanje v vrtcu letos mimo... Glavno, da se moj mišek pozdravi.

Kako ste ostale? Berem, da user posted image prihaja na obisk... Pa naslednjo rundo. user posted image Moja se naj ne bi prikazala naslednji ponedeljek. Torej čez slab teden.. hitro je šlo okrog. user posted image

Uživajte v teh prelepih snežnih dneh, kljub temu, da nekatere posegate po lopati. Malo telovadbe pa tudi ne škodi, a ne? user posted image

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 622
12.2.2013 20:44:31   
ta*mala
Briljantina, me sva spet bliz... tko in tko :D Moje ne bo v torekuser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 623
12.2.2013 20:55:41   
bybyka_1987
in moje ne 22.2. :) ceprov mislim da bo prisla na obisk...cedalje tezje se je za odklopituser posted image ...ne sme pridit in ne bo je....razlog:user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 624
12.2.2013 21:19:49   
Žabinčica
Dober večer.

Jaz sem pa glede na prejšnji teden sklepala, da vas ne bom utegnila niti prav brat, kaj šele odgovarjat, pa vidim da smo zgleda vse ta teden bolj odsotne user posted image ...ali zasnežene user posted image ...Tu pri nas je prava zimska pravljica ko skozi okno pogledaš...

Briljantina, ta*mala, bybyka navijam za male škorpijončke user posted image .

Lahko noč in lepe sanje...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 12.2.2013 21:21:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?