Sadrika
|
Hey babnce! Mi smo meli precej pestro noč, ne vem več, kaj naj mu še dam proti tem krčom. Zdej še SabSimplex ni zagrabil . Malo sem razmišljala, a je mogoče, da ga po Oleovitkah? Ko sva prišla domov, sem mu začela dajati Plivitke in so se začel krči, sem potem od vas zvedla, da lahko te kapljice povzročajo krče in smo bili potem nekaj časa brez, vendar sem mu tud istočasno začela dajat ColiPrev in SabSimplex in sem mislila, da te kapljice pomagajo, potem sem naročila te Oleovit, ker je baje pa res fajn dajat D3, no zdej pa zopet. Kako ste vi s temi kapljicami? Razmišljam, da bi mu jih prenehala, pa da vidim, če bo kaj boljše? Ve dajate redno? Pediatra sem mislila zdaj izbrati, ko smo bili na posvetovalnici, vendar je sestra rekla, da se nič ne mudi, da naj kar dobro premislimo in se odločimo do naslednjič, to je sredi aprila in da če bomo vmes kaj potrebovali, lahko tako pridemo kadarkoli k njim ali pa dežurnemu. Ne vem no , saj sem tudi sama rekla, da dvomimi, da bomo do naslednjilč že kaj bolj odločeni, ker tko ne poznam nobenga, berem forume in so mnenja ful različna, nekdo enega ful hvali, takoj za tem ga nekdo drug popljuva. Itak je pa vsak dober, dokler je vse ok. V četrtek pa tko imam G in bom povprašala za te tablete Tametil, tko si želim, da bi mela dost mleka, da bi ga lahko vsaj tolk načrpala, da bi bili obroki tko, da bi bil moj v večini in AM res samo dodatek in ne obratno.dojila se pa tko verjetno nikol več ne bova. Drugač bom pa probala še homeopatske naročit iz A, pri Arniki jih sigurno ne bom več. Inigo - eno vprašanje, pa oprosti, če bo precej neumno Se pravi, če si bila operirana, si bila prerezana? Kje pa? In kako, da tako hitro izpustijo domov, sej ne, da ni fajn, da greš čimprej domov, sam, če si pa še čist zadet od narkoze, pa glaobol in to, pa po mojem ni glih fajn. A Maj pol ni bil nč zaspan, ko se je dojil? sandra_sandra - tud jst sem že iskala kakšna mnenja o tem stezniku-trebušnem pasu, pa nič pametnega našla. Tko, da tudi jaz naprošam vse, ki imate kakršnokoli info.!
|