Sadrika
|
Hey punce, čaj - kok vam rata tolk čaja spravt v tamauga Če mu spravim 5ml, je velik... za 1x je prebava še ok, kaka sicer samo 1x/dan, vendar precej obilno in mehko, tko, da predvidevam, da ma dost vode v seb. Blazinice za dojenje - sem jih ful nakupla, zdej pa ne vem zaka bi jih rabla .... vam ful zavidam, da imate tolk mleka (če bo mi kdo rekel v nosečnosti, da ne bom dojila, bi se mu smejala, če je zmešan), sama sem tok depresivna zarad tega, si ga pa črpam in največ kolk nacuzam, je 50ml iz obeh ziz , pa še to ponoč, ko imam največ in sem takrat ful ponosna. Mali je pa zdej čist nehal me zizat, se noče niti cartat več na njej, sem jokala 2 dni, ko dež seks - ma ni varijante-sam se mi pa že lušta, men še vedno toči kot pri menstri, pa sem imela že nekaj dni skoraj brez barve, zdej pa s5 curi, k pr norcih, pa je že 5 tednov, drug teden imam pregled pr G, pa ne vem, a morm preložit, če še imam vedno čiščo'? Katera kaj ve? Kje spijo vaši malčki čez dan? Sem ga do danes imela skoz v centru dogajanja = v dnevni v ležalniku in je res minimalno spal čez dan, pa par minut je zadremal in je bil včeraj precej siten, pa verjetno tud zarad tega, k že nisva šla ven par dni, mogoče tud zarad uvajanja homeopatskih, kaj pa vem... no, danes ga imam v spalnici, v kinderpetu in spi...spi....spi...kot po knjigi, na 3 ure se zbuja, ko je lačen, se naje in s5 spi.... Men je pa zdej dolgcajt, k se nimam s kom ukvarjat hmmmm.......no, sem pa zato vse spucala, kar pa tud neki pomen Bojim se samo, da pa ponoč ne bo spal. alenkita1 - nam je tud dostkrat premočl, tud kakanje-ufff, pa sem ugotila, da ne dajem teh robrov ven, tko kot je mini rekla, zdej je ok. Rast/teža-kako vaši kaj napredujejo? Tilen po tećži tko čist povprečn, na pogled pa ni nč kej debelušn, nobenih mišelink, pa okroglih ličk, gre pa v dolžino fullll..... ma od pajacov mu komi dobim 62 že gor, al pa na prevroče perem, hehehe.....Sem rekla, da ne bom več kupovala teh pajacov, sploh tisi so nepraktični, k se samo na 1 nogici odprejo Dopust - ojej, ma ja, bo treba res že začet razmišljat, čeprav še ni nekega filinga, ko je zunaj taka zima. letos bo verjetno kr nekje blizu zarad tamauga, verjetn tud kaka HR, si kr ne predstavljam kako bo z njim.... mi2 sva prej vedno mela bolj aktivne počitnice z letalom, pa vedn tik pred zdajci, zdej se nama bo pa res vse obrnalo. Vrtec - verjetno je tud o njem teba začet razmišljat.... morm se mal pozanimat kako je z vpisi, ponekod majo kr hiter... pa da ne ostanemo brez...sicer imam 1 štuk nižje penzionistično mamo, vendar niti pod razno je nimam namena fehtat. Kako boste pa ve? Lep zimski dan vam želim
|