|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
12.2.2013 17:32:09   
nitta
Danes je tretji dan ko ne kakamo :( ona se trudi, napenja in ne more. Je pa v bistvu izključno dojena-ji dam AM ko bi na zizi visela skos, pa ga vedno zavrne, tako da se prepričam al bi se cartala al je lačna... Jutri imamo ortopeda in bi ji rada vsaj tole s prebavo zrihtala da ne bo še zaradi tega tečna tam. Ma men je tok hudo k joče s temi krokodiljimi solzicami :(

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.2.2013 18:04:22   
vesper
nitta daj ji lactecon, boš videla da bo boljše. Olajšaj stvar sebi in njej user posted image user posted image Si ji ga že dala? Jaz vem da pravijo da je kao ok, če je dojena pa ne kaka tudi po 5dni, samo sori, to se meni ne zdi normalno in niti humano. Pol si pa sebe predstavljaj da ne greš 5 dni na wc. Verjetno bi te razneslo ali ne!? user posted image user posted image saj ok, če se dojenček vredu počuti po 5dneh nekakanja, ampak če se pa napenja in muči, pa ne vem zakaj se mu ne bi pomagalo, če obstajajo sredstva za to...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.2.2013 19:38:25   
Inigo
V fazi aktivne rasti ponavadi vse skurijo in zato ne kakajo. Ampak, ce jo matra ji pa kr dej lactecon. Res so revcki, ko ne kakajo. Ce kdo to bolj ve kot midva z Brinom... :(

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.2.2013 19:51:41   
nitta
Evo tako, spila je 20ml čaja iz komarčka (ja je isto, komarček, janež, sladki komarček, koromač...), naredle smo masažo z naravno kremico ki greje črevesje in se je lepo sprdala, zdajle je pojedla še 5ml lactecona in malo na zizo za čez. Zdaj pa čakamo da naš ekonom lonec raznese :D kaj bo to enga kakca ko se začne, ker prda pa skos, ma kr orkester :) pa taka mirna je zdaj ko prda normalno...lepo jo je videt. Poročam o izteku zgodbe, res ne bi rada da jutri pri ortopedu jo še zvija tak pa tišči...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.2.2013 9:08:56   
mini86
no hodimo na pag v kustiče..sem sedaj najdla apartma 7m od morjauser posted image user posted image še znižali smo ceno tako da imamo v predsezoni 40€, v sezoni pa 45€..edina pomankljivost k me kar moti je da je app brez klime..ne vem no pa sj nisem TOK razvajena sam ne vem, loh zgoriš če je ni..
kok je vm pomembna klima..vem da za tako ceno in tako bližino ne bom dobila boljšiga..kaj mi svetujete
vse ma ta k smo hodili k njemu zasedeno..ker mi vedno hodimo en teden pred sezono v juniju in zadnje 14 dni v avgustu..seveda na pag k sm zaljubljena vanga in lahko rečem da vsakič ko grem je kot bi bila prvič-me zmeraj navdušiuser posted image user posted image

laktacija-tud malo se mi ne sanja kdaj se mi je uredilo pri marcelu ampak mislim da bi se to že moglo..

seks-kaj naj rečem..sva že z mojim, ampak enostavno nimam želje po tem..pa še tamala hodi spat takrat kot midva..ji je treba malo dudo držat notri in to naredim ko sem že v pojstli in ko se umiri tudi jaz že veselo dremam..

ma sm res absolutno za kakanje ampak res pa ni isto dojeni otroček ali pa mi..je pa res kot je ena rekla da porabijo in nimajo nič za vn dtuser posted image

mam marcela doma, ima vročino..js sm pa že mela splanirano kako bom šla v dm, pa mal po rožice, pa po tržnici..no pa bo vse skp prestavljeno

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.2.2013 12:27:07   
Inigo
mini86 - o joj... hitro se pozdravite! upam, da še miška ne zboli.

mi smo se pa danes prvič kopali user posted image mali je užival in mu je blo prav fajn. edino oblečt se pol ni hotu... user posted image se je pa od zadnjič zredil za 270g - to je v 6 dneh user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.2.2013 12:35:04   
Sadrika
Hey punce,

čaj - kok vam rata tolk čaja spravt v tamaugauser posted image Če mu spravim 5ml, je velik... za 1x je prebava še ok, kaka sicer samo 1x/dan, vendar precej obilno in mehko, tko, da predvidevam, da ma dost vode v seb.
Blazinice za dojenje - sem jih ful nakupla, zdej pa ne vem zaka bi jih rabla user posted image .... vam ful zavidam, da imate tolk mleka (če bo mi kdo rekel v nosečnosti, da ne bom dojila, bi se mu smejala, če je zmešan), sama sem tok depresivna zarad tega, si ga pa črpam in največ kolk nacuzam, je 50ml iz obeh zizuser posted image , pa še to ponoč, ko imam največ in sem takrat ful ponosna. Mali je pa zdej čist nehal me zizat, se noče niti cartat več na njej, sem jokala 2 dni, ko dežuser posted image user posted image
seks - ma ni varijante-sam se mi pa že lušta, men še vedno toči kot pri menstri, pa sem imela že nekaj dni skoraj brez barve, zdej pa s5 curi, k pr norcih, pa je že 5 tednov, drug teden imam pregled pr G, pa ne vem, a morm preložit, če še imam vedno čiščo'? Katera kaj ve?
Kje spijo vaši malčki čez dan? Sem ga do danes imela skoz v centru dogajanja = v dnevni v ležalniku in je res minimalno spal čez dan, pa par minut je zadremal in je bil včeraj precej siten, pa verjetno tud zarad tega, k že nisva šla ven par dni, mogoče tud zarad uvajanja homeopatskih, kaj pa vem... no, danes ga imam v spalnici, v kinderpetu in spi...spi....spi...kot po knjigi, na 3 ure se zbuja, ko je lačen, se naje in s5 spi.... Men je pa zdej dolgcajt, k se nimam s kom ukvarjat hmmmm.......no, sem pa zato vse spucala, kar pa tud neki pomen Bojim se samo, da pa ponoč ne bo spal.
alenkita1 - nam je tud dostkrat premočl, tud kakanje-ufff, pa sem ugotila, da ne dajem teh robrov ven, tko kot je mini rekla, zdej je ok.
Rast/teža-kako vaši kaj napredujejo? Tilen po tećži tko čist povprečn, na pogled pa ni nč kej debelušn, nobenih mišelink, pa okroglih ličk, gre pa v dolžino fullll..... ma od pajacov mu komi dobim 62 že gor, al pa na prevroče perem, hehehe.....Sem rekla, da ne bom več kupovala teh pajacov, sploh tisi so nepraktični, k se samo na 1 nogici odprejo
Dopust - ojej, ma ja, bo treba res že začet razmišljat, čeprav še ni nekega filinga, ko je zunaj taka zima. letos bo verjetno kr nekje blizu zarad tamauga, verjetn tud kaka HR, si kr ne predstavljam kako bo z njim.... mi2 sva prej vedno mela bolj aktivne počitnice z letalom, pa vedn tik pred zdajci, zdej se nama bo pa res vse obrnalo.
Vrtec - verjetno je tud o njem teba začet razmišljat.... morm se mal pozanimat kako je z vpisi, ponekod majo kr hiter... pa da ne ostanemo brez...sicer imam 1 štuk nižje penzionistično mamo, vendar niti pod razno je nimam namena fehtat. Kako boste pa ve?
Lep zimski dan vam želim

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.2.2013 13:13:28   
neonaia
heh..učeri smo mel pa extremno vozičkanje! splužen je blo zlo mal, tko da sm se mogla znajdt..za 1kilometerčk do špara pa nazaj smo porabl 1uro! ampak je blo pa zabavno user posted image

spanje čez dan: naša tut spi po 2-3ure podnev..v svoji postlci seveda..ampak smo vmes mal budni k jo previjemo, se igramo..pol pa spet zaspi.sej morjo ful spat user posted image ponoč pa mal več (dons celo 5ur!), pa se sam podojimo in nazaj zaspimo..brez besed, v skorajšnji temi user posted image

kopanje:
se še zmer nismo! user posted image je patronažna zbolela tko da mogoče jutr..k bo že 4tedne stara user posted image kok gre hitr tale cajt, a?!

rast: ja, vsak dan je večja žabica..sicer se nismo tehtal, ampak ma mišelinke, podbradek..tko da veretn dobr napreduje.edin kar me skrbi je tole bruhanje..dons je spet v loku zbruhnla vse vn...pa po jedi normalno kupčka podremo, mal polije, mal kolca...pol pa čez ene pol ure, bruh! user posted image sej sam 1x pa je pol uredu, ampak useen..neki ne paše želodčku očitno.a je možno da ji bio gaia kapljce ne odgovarjajo?bomo probal nehat, pa vidl če bo vredu.

dopust: hmm..nikol nismo vnaprej rezerviral...bomo že..če ne druzga pa šotor u avto, pa gremo user posted image

vrtec: a ni letos jesen mal prehmal?mi bi jo dal naslednjo jesen k bo več k 1let stara.kdaj se morš pa prijavit?se prijaviš v tisti vrtec k hočeš, al ti oni najdejo mesto..kjer je frej? kako je pa če je mamica študentka?dobiš brez problemov vrtec al kej komplicirajo?

LP

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.2.2013 13:38:12   
mini86
sadrika-zakaj pa ne poskusiš homeopatsko zdravilo za večje proizvajanje mleka..vem da obstaja, bolj podrobno pa nisem šla raziskovat ker sem rekla da bom takrat ko/če bo treba..

vrtec-js sm itak brez službe tako da bom dala prošnjo za marca oz aprila za vrtec..že sedaj vem da bomo zavrnjeni, tako da potem računam september drugo leto..
marcel hodi v vrtec k so od 2 leti naprej in mi je prav smotan ker ji potem sfali samo 3 mesece da bi bila v istem vrtcuuser posted image

kljub emu če imaš čiščo prideš tja..te vseeno pogleda..
imam dve kolegici k sta meli tako..ena je potem dobila ab, druga pa nič..je potem vseeno jima kmalu nehalo tečt..

jsz jo imam že od rojstva čez dan v ležalniku, če mi pa med dojenjem zaspi na kavču-kot npr zdeleuser posted image al pa na pojstli jo pa tam pustim..tako da naša ni nikoli čez dan v svoji pojstlci, razen ko ji prižgem vrtiljalk in pol ona vriska in piska in brca ko nora-js mam pa takrat čas da skočim ven na cigaretuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.2.2013 14:01:20   
HeLenčica
Halo babe user posted image

mini86 - vidiš kako bedno, midva pa sva imela kolke 1a in 2a pa ga morem kao široko povijat. V petek imava pa spet UZ.

blazinice za dojenje - veste kaj, jaz bi pa bila tud brez lahko. OK, ponoči mi iz druge malo kaplja ko dojim, ampak na splošno pa NIČ. Pa imam veliko mleka, vsaj glede na rejenje našega otroka. Še spumpat si imam problem, se morem prav pripravit, zmasirat pa mislit na dojenčka da sploh kaj priteče. Zgleda da palijo samo na njega user posted image

Sadrika, midva imava mozoljčke po obrazu že 4 tedne! Pa so rekli naj z bepantenom mažem ko gre spat ali pa preden greva ven.Je boljše, niso pa še izginili.

Hrana - evo, zadnjič sem rekla da ni povezano, potem sem pa poskusila jesti stročjo fižolo pa smo imeli krčke. Očitno ni bila dobra ideja. Na ješpren ali čokolado na primer pa ne reagira.

Nitta - dobro vem kako ti je. Mi smo imeli tako s krčki prva dva tedna, pa še poporodno otožnost sem fasala, tako da je bilo res težko. Raje jo odloži pa si vzami 5 minut da zadihaš, ne bo nič narobe če bo 5 min sama jokala. Ti se boš pa počutila bolje.

alenkita - nam je tudi že večkrat premočila plenička. Sumim tudi, da sem mu mogoče lulčka gor obrnila ko sem previjala ali pa pač pleničke niso ok.... Drugač zdaj uporabljamo DM eko pleničke št. 2.

dopust - mi gremo aprila prvič za 1 teden na Hrvaško, jeseni pa v Azijo. Skrbi me edino kako bo malček na letalu....da ne bo jokal ker je kar dolg let. Ampak do takrat je še čas user posted image

Rast - mi rastemo ful, imamo več kot 5,5kg in 56 nam je premalo.

seks - midva sva po malce več kot 2 tednih user posted image

Kosilo kliče. Uživajte!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.2.2013 14:39:37   
oblakica
lep pozdravček vsem vam!

Sem sicer rodila decermbra, pa mi je ena svetovala, naj se pridružim vašemu kle'petu, ker ste bolj aktivne.

Torej, gled vrtca; jaz sem že oddala prošnjo za našo punčko. Otrok nastopi vrtec naslednji dan, ko dopolni 11 mesecev. Vlogo je treba oddati do 31.3., potem je komisija, ki to obravnava, če si sprejet v vrtec, dobiš domov za vpi; vpisi so načeloma junija. Že v vlogi napišeš lahko pet vrtec, za katere bi rad, da gre tvoj otrok. Na prvo mesto daš seveda tisti vrtce, za katerega si najbolj želiš, da bi ga dobili. Bomo videli, kaj bo!
Kaj naredite z mucami v nosu? Mi sedaj kaplajmo fiziološko notri, pa potem probamo z vato9 do0biti ven; samo se je začela ful upirati, ji gre ful na živce.
Doma imam tako pumpico,pa me zanima, od katerega meseca naprej naj bi se uporabljala tista pumpica; NI NA BATERIJE.
Pa še neki; nad vekami ima Manca rdeče;to je dejansko imela žeod rojstva;pa je vmes žže zginilo, pa se je zdej spet pojavilo. Ima pa tudi tako hrapavo rdečo kožo na ličkih; pa zdej mažem z bepantenom, pa je boljše. Zgleda, da je res treba , predno greve ven z vozičkom, namazati lička.
no, se že veselim klepeta z vami!
Potem na spomlad pa bi se tudi lahko dobile v živo......

Lp

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.2.2013 15:37:54   
vesper
hej punce,

Jaz pa moram danes pohvalit našega škrata, ponoči je namreč spal 7 ur v kosu user posted image user posted image Sem pa mu včeraj nardila masažo stopalc kao proti napenjanju in ne vem al je to kaj vplivalo ali ne user posted image v glavnem masažico bomo sedaj definitivno izvajali vsak dan.

seks- mi še definitivno nismo, saj pa imam čiščo in M in skozi nekaj teče že od bolnice dalje. Ja punce ki seksate kaj ve ste že vse konec z čiščo al kako. user posted image saj ne, da sem zategnjena glede sexa, ampak pod takimi pogoji se mi niti približno ne lušta user posted image user posted image

dopust- mi gremo zdaj marca za par dni v Portorož, komaj že čakam user posted image za poleti pa še nisva čist odločena kaj bi, ali tujina kot vedno prej, ali letos Hrvaška. Za tujino me malo skrbi glede letala zdaj ko je še tak mali user posted image bo pa počasi treba kaj natuhtat in rezervirat ja...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu oblakica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.2.2013 18:42:16   
nusika2013
hei punce!

kako ste? vas je zasnezilo? jaz sem tak zalostna, ko vidim tolko snega. Nikamor prav ne mores, mrzlo je, v glvanem sovrazim zimo!!!

blazinice za dojenje jaz bi umrla brez njih. men kr tece mleko, da ne govorim kako imamo pri dojenju. iz druge joske bi lahk se en jedel user posted image tud po tusiranju mi tece iz obeh ven, tako da se komaj oblecem, da nimam mokro vse.

sex jaz bi fuuuul. se mi ze tak lusta, da ze sanjam o tem (dobesedno), ampak je se vedno cisca in ni variante. se nebi dobro pocutla. ne vem pa kako je s sexom po CR. kaj to fejst boli? me ful zanima kako bo prvic. me je kr malo strahuser posted image

dopust mi bomo poleti sli sam na kak izlet, ker imamo decembra namen it na novo zelandijo, ceprav me je ze zdaj strah kako bo to. kart sicer se nimamo kupljenih, samo pocasi bo treba. Helencica vi pa v Azijo...no me zanima kako boste imeli. Mi imamo od tam se kr nekaj ur leta.

mini sem zadnjic prebrala kak lep verz imas spodaj napisan. glede na to, da sem po porodu taka cmera ratala sem se kr zjokala tak mi je blo lepo.

pocutje po porodu kako se pocutite na splosno? jaz morem rect, da sem bila predzadnjo vecer, ko je moj sel delat prav depresivna, da gre. me je blo strah kako bom jaz sama zmogla. ampak naslednji dan je blo pa cist kul. je pa res, da se cmerim za vsako figo, kar nikoli nisem delala, niti v nosecnosti. ko sem domov prisla sem gledala mojo pikico kako mi spi v narocju, pa sem tako jokala...seveda od srece. se kateri podobno dogaja?

pridne bodite in pazite na soncke :)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.2.2013 21:07:37   
vesper
nusika hvala enako, tudi jaz sem prava cmera jera user posted image sicer je že iz dneva v dan boljše oz.bom rekla zadnjih dva tedna mnogo boljše, prej pa sem se kr cmerla za brezveze. Pa da ne govorim o tem kako so mi določeni ljudje šli na živce in bog ne daj da bi se nekdo približal malemu in ga hotel pobožat recimo, to sem bila kot levinja ko brani svoje mladičke user posted image Zdaj pa počasi prihajam k sebi ja. Hormoni, hormoni user posted image user posted image
Jaz imam to srečo, da imava z mojim svoj posel in zato sva tudi nonstop skupaj, pa moj je vedno na razpolago, sploh ne vem kako bi bilo drugače, ker sma ful navezana. No, saj imava tudi vsak svoj life, da ne bo pomote, nisva obsedena, ampak tako, veliko sva skupaj, vedno imava skupaj koslilo, skupaj zajtrk, itd...si sploh ne predstavljam, da bi šel v službo in ga ne bi bilo osem ur ali več user posted image ampak če bi pač mogel, bi pač mogel...

midva pa bova dala najinega pikeca jutri za 2urci prvič v varstvo, greva na valentinovo večerjo s prijatli. No, malo bolj zgodnja bo ob 18h, da sma do 20.30h vseeno doma in malega spravim spat po urniku user posted image

tudi mene zanima kako bo izgledal najin sexp sedaj po dolgem času in po CR. Upam, sa se bom počutila kor prvič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.2.2013 21:52:57   
Bijoux
Oblakica, hvala za info glede vrtca, tudi jaz sem se že spraševala o tem.

Počutje po porodu..jaz sem zdaj že čisto ok, no pa saj bomo stari že dva meseca kmalu user posted image Imela sem sicer kar huda hormonska nihanja, tudi jaz sem jokala kot dež. Ampak se je že vse uredilo. Zdaj sem tečna samo še zato, ker ne morem ven, ker so pločniki katastrofalni in ne morem nikamor z vozičkom user posted image

Sex..tudi midva nisva nič dokler sem imela še čiščo, pa se je kar lepo sčistila po 6 tednih. In ja, tudi midva sva že komaj čakala, glede na to da sva bila celo nosečnost zelo zelo malo aktivna. Joj in kako je fino, ko se tega spet lotiš brez trebuščka user posted image

Alenkita, midva sva dobila pampers plenice kot darilo, pa sem stežka pristala na to, da jih porabiva..in moram povedati, da po mojem mnenju slabših plenic še nisem videla..tudi meni konstantno nekaj leze ven..ali lulanje ali kakanje. Pa vedno obrnem robove ven in se prepričam, da je oblečen tako kot je treba. Enkrat se je zgodilo celo tako, da je bilo več lulanja na oblekah kot v plenici user posted image Pa saj vem da pri vsaki plenici kdaj kaj prepusti ampak tole je pa adijo pamet..jaz sem popolnoma nezadovoljna.

Rast..tudi mi smo že pospravili oblekice 56 in že lepo napolnimo 62 user posted image

In vesela novička za vse, ki komaj čakamo sonček..napovedujejo, da bo od vikenda dalje vsaj en tedn sonce in temperature nad ničlo. Vozičkali bomooooo user posted image user posted image komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.2.2013 9:31:22   
Sadrika
Jutr punce! Ste se naspale?

mini86 hvala za info, homeopatije praktično res še ne poznam, vse sem zvedla prav tukaj-od punc, za malega sem potem naročila pri Arniki, sem prepozno videla tvoj link za naročilo v A. Predvidevam, da te za "proizvodnjo mleka", lahko naročim kar s to naročilnico? A veš mogoče kakšna je cena? Približno.... Malemu še vedno nič ne delujejo, pa mu jih dajem že od pon., pa kolko sem vidla na etiketi, jih dela kao sama in pridejo 10ml skoraj 19eur. Verjetno so A boljše??
Počutje po porodu - sem tudi bla potrta, da ne rečem depresivna... prva dva tedna je bilo najhujše.... mah kaj več ne bi razlagala, je pa fajn prebrat, ker sem misla, da sem edina. Vse so se mi zdele tok srečne pa vesele, pa tud ve tle, jz sm ((mam) mela še to krizo z dojenjem, pa sm pripisvala to temu.
Šivi po CR - kdaj so vas nehali bolet, ampak zares bolet, da ste lahko delale praktično že vse. Mene so že čisto nehali, včeraj pa ko sem vse pospravla, pa pomila po tleh, so me pa zvčer tok bolel pa še danes bolijo ko user posted image . Sam na zunaj je vse videt ok, vse suho in zaceljeno, kako dolgo se pa oni noter celijo?
Vrtec - ma pojma nimam ka bom nrdila, men se novembra izteče porodniška, mali bo star pa 10mes.,(sept. pa šele 8). Nekje sem zasledila, da ni nujno, da gre s septembrom v vrtec, ampak pač takrat, ko je star 11 mes.? Ve katera kaj o tem? Pa še nekaj - nisem ziher, da bom mela šiht, ko se mi izteče porodniška. Bom pa recmo dobla vrtec, jst bom pa pol doma, to mi je tok mimo.....

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.2.2013 9:51:30   
Bijoux
V vrtec grejo lahko, ko dopolnijo 11 mesecev, tako da naši sončki pridejo v poštev novembra oz. decembra. Tako da načeloma lahko dobijo mesto že letos, ampak se potem vključijo v skupino šele ko dopolnijo 11 mesecev.
Je pa v LJ tako, da imajo prednost starejši otroci in mlajši kot je, manj točk dobi. Tako da je zelo zelo težko verjetno, da bomo dobili vrtec. Se pa uvrstimo na čakalno vrsto in če ga ne dobimo letos, ga dobimo potem naslednje leto. Zaradi tega bova midva že kar letos oddala vlogo. Čeprav tudi jaz ne vem, če bom dobila službo po koncu porodniške..bomo videli, nekako se bo že uredilo user posted image

Mi smo pa danes sicer kar dobro spali..prvič se je zbudil po 4 urah in pol, potem pa naprej na 3 ure. Je imel pa hude težave zjutraj..jaz ne vem..vsi govorijo o popoldanskih in nočnih krčkih, naš jih ima čez cel dan. Ponavadi uro preden je lačen. Danes zjutraj ga je pa matralo še najbolj do zdaj..revček že od včeraj sredi dneva ni kakal, kar je za njega res nenavadno, ker smo bili prej pokakani skoraj po vsakem obroku. Zdaj pa je meni začelo zmanjkovati mleka in mu dodajava, se je pa tudi prebava malo ustavila..user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.2.2013 10:10:19   
Pikica_82
Dan. Za nami dokaj dobra noč, končno sem se malo naspala... Do polnoči jo je ati mel, potem sva se previli, pojedli, do 3h je lepo spala v svoji posteljici, sva se spet najedli in je spala v svoji posteljici do pol sedmih. Aleluja. Prejšnje noči ni šans, da je sama spala, sam na meni je veljalo... Te pa se naspi v sedečem položaju, če se lahko...

Mi bomo našo vpisali v vrtec, potem pa bom vidla, kak bo z mojo službo. Saj ni nujno, da jih potem res date v vrtec, pač ne podpišete pogodbe in date novo vlogo drugo leto. Za LJ sicer ne vem, vi mate nek drug sistem, za MB pa se kr da vrtec dobit. Nimamo takih čakalnih list.

Upaaaam, da bo končno neko spodobno vreme, jaz bi vozičkala user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.2.2013 11:00:50   
Polona19
Čav punce ... pošiljam prošnjo za sprejem user posted image ... sem sicer decemberka, vendar je tam zatišje user posted image

Doma imamo pupo rojeno 7.decembra in fantino, ki ima pet let in pol.

Plenice Jaz prisegam na Pampers, vendar morajo biti v belem ovitku mislim, da so Premium care. Tudi pri sinu sem probala vse živo in so samo te zdržale. Meni pa vse ostale premočijo, te še nikoli. Samo veljajo pa samo Premium care ... baby dry ali new born ne veljajo. No, za doma podnevi včasih uporabljam DM ali Mullerjeve, za ponoči in za ven pa obvezno Pampers.

Šivi po CR Naša pupa ima dva meseca in en teden in končno me ne bolijo čisto nič več. Moram pa pohvaliti porodničarje v postojnski P, saj se mi rana skoraj ne pozna. Pred 15.leti so mi operirali slepič in se mi tista rana bolj pozna user posted image . Mene bolj skrbi viseča koža, ki kot kaže ne bo odšla user posted image user posted image user posted image

Rapoloženje po porodu Moram priznati, da sem bila po prvem porodu dosti bolj otožna kot sedaj. Sedaj sem imela misli bolj zapolnjene s skrbjo kako bo prvi otrok sprejel novega člana, nato sem še mastitis fasala in je nekako šlo mimo. Jaz priznam, da me malo ubija ta rutina, vsak dan isto. Sem sicer deloholik, imam rada misli zapolnjene in me ta monotonost na trenutke zamaje. HB za super moža, ki me zmeraj potolaži user posted image

Zdaj tečemo na sončka ... se še kaj oglasim user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.2.2013 14:04:51   
neonaia
hej punce

aha..pol bomo pa že letos oddal vlogo za vrtec..da bo nasledn let za zihr user posted image

čišča: še kšna kapljica se pojav na ščitniku, ampak prozorna.ampak sej čišča je tko k menstra..M pa tut ni ovira pr sexu user posted image . valda pod tušem izvajaš vragolije kjer je use čisto. user posted image

nosek: mi ji tut parkrat na dan kapamo fiziološko..če se vidi kšna mucka, jo z vatko vn spravmo. aspirator s cevko (k z usti posesaš) smo pa ene 3x uporabl (ko se je not orng slišal) , pa tut mal vn dobil.vse da loh normalno diha..čeprov ne uživa glih user posted image

plenice: nam so tut pampers kul.ne premočjo, pa take tanke so...pa una mrežica k tekoče blato posrka not je zakon! user posted image čez dan mamo pa včasih tut kšne druge (muller,..)

aja..dons smo se končno kopal! user posted image je ful uživala naša žabica, pa brcala/plavala u vodi. user posted image

hočmo sončk! user posted image

LP

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.2.2013 10:48:42   
mini86
nusika-user posted image tudi meni je noro všeč in ga ne zamenjamuser posted image vsakič ko ga preberem se zamislim kako srečo imamo..
no men se je tole cmeranje normaliziralo..edin..solzne oči imam ko tina maze pripelje v ciljuser posted image user posted image ne vem zakaj, nisem neka navijačica, če slučajo pelje ok čene pa tud ok..

glede branjenja otročka-še predobro poznam..če ga je kdo od mojih imel v naročju mi je bilo ok, če gdo od mojga..sm bla k ris..
no sedaj pri drugem je reeees vse drugače

arnika-ona ima ali iz a(večinoma) ali iz ita..ampak te k jih ima so mislim da iz avstrije..ti mu jih kar dajej dalje, čeprav res čudno da ne pomagajo vsaj malo..
kako jih a daješ..cene res ne vem, so pa ponavadi te homeopatska zdravila vse nekje okoli 10€..sej lahko prvo po tem obrazcu pošlješ samo da te zanima cena..drugače pa lahko pokličeš tudi direktno v lekarno za ceno-dela tudi ena ki govori slovenko..
res pa probaj homeopatske za večjo proizvodnjo mleka..
drugače ti pa tudi g predpiše za povečanje mleka..

pikica-zakaj jo pa previjaš ponoči..a ti niso v p rekli da se ponoči ne previja..še sreča da ti potem spi naprej..eni se razživijo in potem je to začaran krog..

neo..-matr maš težek nick..ja vsekakor oddaj vlogo letos..tudi če ne dobiš, imaš potem več pik za drugo leto..js bom oddala vlogo ampak datum za sprejem šele aprila..
sm sicer brez službe..ampak sem hodila, in sedaj marca začnem hodt k moji predragi babici in ji skuham kosilo pa malo kofetkave, klepetave..pa mi da na koncu meseca 300€..tako da mi zelo prav pride pa še rada kuham..tko bo tamala hodila z mano in bo isto kot doma..

polona19-počasi bomo vse decemberke tukajuser posted image še dobr da nas ne postavijo pred vrata ker potem nebi imele s kom čvekat..

js sm mela pa zjutri mami na kavi, no sedaj pa čakakam kolegico, pa bo hitro minil dan..pol zvečer pa pikniiiik..čevapčiči, perutničke na žaru..kajmak..mmmmmm

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.2.2013 11:34:43   
Pikica_82
Heh, jaz se ne oziram na to, kaj so mi v P rekli user posted image  Nimam srca male pustit pokakane al pa z nabito plenico urina, niti starejšega nisem. Tak da se vsaj enkrat lepo previjemo, pred tem malo pojemo, pa potem, pa lepo spi naprej.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.2.2013 18:18:28   
Inigo
hej mamice

da vam poročam kaj dogaja pr nas... v sredo sem začela v intervalih krvavet - sveža kri. pa sem mislila, da je to spet čišča. včeraj zjutraj pa sem se zbudila v mlaki krvi. kri je prav tekla... ne kapljala. noben vložek ni zdržal 5 minut. tako, da me je moj peljal na urgenco in od tam kar z rešilcem v SG, kjer so me uregntno operirali. zgubila sem kar nekaj krvi, vendar so me vseeno popoldan spustili domov. zdaj sem rahlo omotična, boli me glava, dojim pa vseeno lahko.

se tipkamo v prihodnjih dneh.

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.2.2013 21:42:45   
neonaia
inigo: user posted image ajej...dobr da so te hitr spedenal...

želimo ti čimprejšnje okrevanjeuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.2.2013 21:47:51   
vesper
hej punce

ajoooooj inigo boga reva. user posted image Samo, da je vse ok sedaj in da si že doma pri svojuh dveh malčkih user posted image Kaj pa je bilo? Ostanek posteljice ali kaj? Ker kolegica je namreč isto tako začela krvavet kot ti in ji je ostalo noter del posteljice, tako da je morala na histeroskopijo.

Punce zdaj pa eno vprašanje. Zdaj mi je mali kooončno začel pit in to kr fajn pit janežev čaj, ki ga pripravim sama. Doziram pa tako kot piše. Ampak meni se zdi, da njega začne neverjetno črvičit po janežu. Kaj je to mogoče? Glede na to, da bi naj janež ravno pomirjal krčke user posted image nisem več pametna user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?