Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 7.2.2013 16:29:03
|
|
|
|
Shana86
|
jona klara Nikki34 jaaaaaa Čestitam! Radenska_ jaz sem šla skozi isto prejšnji mesec - prvič me v pmsju niso popolnoma nič bolele, ponavadi pa že en teden prej crkujem. Pa je vseeno točno prišla ... Naj bo pri tebi drugače!
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 7.2.2013 22:55:52
|
|
|
|
MEGi20
|
Naj se javim 05.ga je prišla naša sovražnica teta - testi pozitivni zaradi vitaminov,ki sem jih jemala. V eni tableti je 110mg vitamina C, ki baje povzroča pozitivne teste..... Ko sem prenehala jesti te tablete so tudi mozolji izginili, lažje zaspim zvečer še pred deset_o, ko pa med jemanjem nisem mogla spati do 5h zjutraj, slabosti so izginile, le prsa me še malo bolijo....test nosečnosti že naslednji dan po prenehanju pitja tablet NEGATIVEN. Srečna sem ker sem ugotovila, da so tableti vzrok za teste in vso skrb. Dragi je takoj vrgel tablete v smeti in NIKOLI VEČ ne kupim nobenih vitaminov..... No pa gremo v nove boje....pogumno in z dvignjeno glavo. Edino kar sem malce zmedena sedaj kar se tiče ovulacije ampak sem po tem dogodku odločena da je konec računanja iin s5 sem se začela ukvarjati z športom in sicer poskušam odmisliti , da bi lahko čimprej zagledali Lahko noč.
< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 7.2.2013 22:57:14 >
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 7.2.2013 23:00:50
|
|
|
|
00PoLoNa00
|
pozdrav punce! tudi jaz sem danes na testu First Sign zagledala ! bil je popoldanski urin, za zjutraj se sparam Clearblue. Juhu, ceprav se ni bilo treba dolgo trudit, komaj verjamem! dosti srece tudi vam,ki se cakate. Tudi jaz moram rect,da sem imela vedno ocitne znake PMS, ta mesec pa ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 7:05:14
|
|
|
|
teodora75
|
Dobro jutro! No zdaj se mi pa malo meša... Sem zdržala do danes zjutraj, ko zares nisem mogla več spat, grem končno polulat tisti listek in ... toliko ste govorile o tem, zdaj pa se je zgodilo meni - domišljijska črtica, grrrrrrr. FS mi je do sedaj na 29 dan vedno pokazal 'pravi' - zelo konkretni črtici, da ni bilo nobenega dvoma, zdaj pa tole. Je pa res, da imam zdaj daljši ciklus... 28-29 dni, prej pa sem imela 26. In kje naj zdaj iščem dežurno lekarno, 30 km daleč oooooooh T.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 7:46:24
|
|
|
|
snowgirl
|
Jutro Moja bo prišla. Se že nekaj packa. Po eni strani sem ful vesela, da re potem čim prej mimo in predvsem zato, ker bo očitno prišla po 1letu brez dvodnevne migrene. Kdaj pa se bo ulila pa javim. Plus definitivno ne bo. Imejte lep podaljšan vikend.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 9:07:56
|
|
|
|
ta*mala
|
Dan Čestitke vsem novim in srečno do konca! teodora75 - ja Fs zna ****... marsikatero je že... pri men je bil bel do 4 dni po dnevu za M, pol pa zlo rahla črtica... tko da ga ne kupim več Jaz sem pa prilezla do 18. dneva ciklusa...jao, dolga bo še do 19.2.... da vidmo kwa bo. Moram pa rečt, da so bile ta mesec bolečine ob O precej bolj izrazite, kot prejšnji... prejšnji mesec so se začele na torej popodlne in končale sredo dopoldne... ta mesec so se isto začele v torek, ble še bolj izrazite v sredo, jajčnike sem pa čutla tud še včeraj. Upam, da to pomeni kaj dobrega... tudi za vse ostale, ki še čakate in tiste, ki ste še v dvomih...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 15:01:12
|
|
|
|
_sunshine_
|
Zdravo dekleta, jutri naj bi najkasneje morala dobiti menstruacijo vendar nič ne kaže. v torek sem delal test, sem bila malo neučakana in je bil negativen. Nekako tudi nisem pričakovala nosečnosti ta mesec ker sem imela en kup drugih skrbi in se nisva niti "trudila" in spremljala kdaj bo ovulacija. Kot sem rekla tipičnih znakov nobenih le mrazi me ves čas, in nek splošen čuden občutek je prisoten. Sigurno bom počakala do nedelje s testom če se ne bo nič premaknilo. Če bom zdržala pa raje počakam še kak dan dalj ker imam že tako neredne cikle. Jutri bo že 31 dan tako da ne vem... ali je možno da test pokaže nagativno 27 dan, sicer se res da sem ga delala sredi dneva. bomo videli pa čestitke vsem nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 17:44:04
|
|
|
|
snika
|
4.2. 00PoLoNa00 7.2. Anonimna teodora75 8.2. Nikki34 9.2. _sunshine_ anonimna123 13.2. pika555 (8. krog) snowgirl 15.2. Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom) aksuram 19.2. ta*mala (2. krog po SS) 20.2. snika (8. krog) bybika_1987 (20./22.2., 5. krog) Radenska_ 23.2. S* (15. krog) 24.2. lidik Kate15 25.2. waja 28.2. Anonimna (1. krog) x.2. Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimna , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18, jona klara
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 17:50:56
|
|
|
|
snika
|
Živjo punce. Malo sem preuredila seznamček. Danes naj bi imela O, prsa pa me že 2 dni bolijo, zato predvidevam, da je bila preje. A sva bla pridna . Zanima me, če je katera že poizkusila čaj krvomočnice? Sem malo brala na netu d baje pomaga. Res si želim + in upam, da jih bo v tem mesecu veliko. Čestitke vsem novo pečenim .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 18:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Uspešnost je 10,71% (3 od 28)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 8.2.2013 23:49:05
|
|
|
|
Martyna83
|
BRAVOOO čestitam vsem ki ste zagledale magični
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 9.2.2013 8:20:36
|
|
|
|
waja
|
ojla sunshine seveda je možno! Kolk dolge cikle pa imaš? Jaz pa naj bi imela zdej plodne dni, ampak ponavadi je vedno sluz med O, taka kot je treba, tokrat pa je ni! Upam da je vseeno O... Kakšne mate ve izkušnje s to sluzjo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 9.2.2013 17:24:48
|
|
|
|
Martyna83
|
waja ma ni nujno,..jaz ponavadi med O imam malo vec sluzi,..vendar ravno tisti mesec ko sem zanosila sluzi skorajda ni bilo,..tako da ni nujno,.kar veselo na delo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 9.2.2013 21:05:44
|
|
|
|
tamala86
|
Oj! Še mene na seznam!:) 19.2. delam test. danes je 4. dan po transferju, pa mi gre počasi kje je še 10 dni!:) Navijam za vse! LP;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 9.2.2013 21:23:46
|
|
|
|
Martyna83
|
tamala86 drzimo pesti!!!! Pa samo eno najbrz neumno vprasanje,..kaj ko imas transfer lahko normalno zivis? Mislim delas,..zivis popolnoma normalno ali se moras kaj cuvat?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 9.2.2013 22:19:01
|
|
|
|
teodora75
|
No, pa smo. Ob dveh zjutraj sem imela končno čas narest še CB test in je pokazal 'masten' temno plav +. Pa res je bilo zanimivo, saj me ravno ta mesec ni prav nič bolelo v času O, tako da niti nisem vedela, ali jo sploh imam ali ne. Drugače pa tudi mene dosti mrazi - predvsem ko grem spat, si nikakor ne morem ogreti nog, potem pa mi rata ponoči blazno vroče, da sem zjutraj vsa prepotena. No, saj ne vem, če je to povezano z nosečnostjo, ampak prej tega ni bilo. Dojke me niti malo ne bolijo, no pa saj me že prejšnič niso. Imam pa tako mešane občutke... Kako bomo zmogli? Zares sem si želela tole dete, obenem pa me je ratalo malo strah, kako sploh znese, ko imaš 3, saj je že zdaj noro divje. Pa bo že. Imam približno 8 mesecev časa, da pogruntam :) Sedaj pa navijam in stiskam pesti še za vse ostale! T.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 9.2.2013 23:39:25
|
|
|
|
snika
|
4.2. 00PoLoNa00 7.2. Anonimna 9.2. _sunshine_ anonimna123 13.2. pika555 (8. krog) snowgirl 15.2. Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom) aksuram 19.2. ta*mala (2. krog po SS) tamala86 20.2. snika (8. krog) bybika_1987 (20./22.2., 5. krog) Radenska_ 23.2. S* (15. krog) 24.2. lidik Kate15 25.2. waja 28.2. Anonimna (1. krog) x.2. Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimna , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18, jona klara
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 10.2.2013 9:37:34
|
|
|
|
Nikki34
|
hvala vsem za čestitke, hkrati pa čestitam novim nosečkam.... ... jpa ful držim pesti za vse, ki še čakate...pa objeme za tiste, ki jim ta mesec ni šlo.. Naslednji bo zagotovo vaš...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 10.2.2013 9:38:28
|
|
|
|
ta*mala
|
Cestitke Teodora! Upam, da nas gre cim vec po tvojih stopinjah... a je blo ta mesec kej drugace, se ti je ze prej zdelo, da vama je uspelo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 10.2.2013 11:59:09
|
|
|
|
Penny
|
Čestitke, Teodora .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 10.2.2013 20:39:22
|
|
|
|
teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala Cestitke Teodora! Upam, da nas gre cim vec po tvojih stopinjah... a je blo ta mesec kej drugace, se ti je ze prej zdelo, da vama je uspelo? Hvala za čestitke! Hm, kaj je bilo drugače...? V resnici ne vem. no, drugače je bilo to, da smo 'delali' bolj 'na silo' kot prejšnje mesece. Hočem reči, da sva res imela odnos precejkrat zato, ker sem jaz 'težila' da morava, kot pa, da bi bilo po obojestranski želji. In skoraj verjetno je bilo to to. Da sva tudi potem še kak dan, ko je bila (po izračunu) O že mimo. Sicer sem pa že omenila, da prav ta mesec dejansko nisem imela prav nobenih bolečin v času O in sem res mislila, da mogoče je pa sploh ni bilo. Niti ne vem točno, kako tole pri meni deluje, ker imam samo en jajčnik. Ali ta potem pošlje jajčece vsak mesec ali ne. Znaki pa... Če ne bi vedela, jih pač ni. Le imela sem nek čuden okus v ustih zjutraj (po železu?), pa omenila sem že tole ko me zebe in mi je vroče... Niti nisem kaj napihnjena, prsi me prav nič ne bolijo... V glavnem je to. Pozdrav in navijam, navijam, v prihajajočem tednu še posebej T.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 11.2.2013 7:21:16
|
|
|
|
pika555
|
PUNCE danes me je skoraj kap... ZAGLEDALA SEM JUPIIIIIIIIII, znakov pa nobenih...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 11.2.2013 7:50:57
|
|
|
|
bybyka_1987
|
pozdravljene punce....kako ste?a ste pridne? no jaz sem se dala vsaj malo na odklop....pol manj studiram sploh na bebo...se prepuscam.... mojih plodnih dni je fertik mela do vceraj...pridni smo bli...vmes je blo tok pestro vse skupaj....od ogromne peke flancatov,krofov ipd.... danes me se caka zadnja runda da nardim krofe in jogurtove miske :) otroci jih obozujejo..no jaz pa se tudi samop redim in sem se odlocila da grem danes ponovno na dieto tokrt resno....ker je pa ze 8kg urng prevec pridobljenih.... no to je zaenkrat vse bol malo se bom javljala...ampak vseen drzim pestke za se nadaljne nalulane pika555 in vse ostale nalulane vam resnicno cetitam in zelim veselo in zdravo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 11.2.2013 9:52:58
|
|
|
|
ta*mala
|
pika555 čestitke! bybyka, pridna da si dala možgančke na off... recept? pri men je tud najbrž konc plodnih dni... po O testih naj bi bila O nekako v čertek... pridni smo bili, včas tud kr mal po sili, ampak ok...jebi ga kaj smo oz nismo naredili ne vem... na znake nočem sploh tuhtat, k me sam napsihirajo... mogč me včas kej špikne v joškah pa tm dol, sam kr odmislem, če se le da... u bistu nočem met lih lažnega upanja... pa včer sm od vsega skup kr jokala...za brez veze, k mi je reku moj da nej umaknem lase, k ga žgečka, js pa v jok. budala ena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 11.2.2013 11:48:46
|
|
|
|
bybyka_1987
|
hahahah ta*mala ne vprasaj mene...za vsako stvar se razkurim in potem jokam...:) hm recept?enostavn mi je blo dovolj vsega...k je hotl spet misljenje it na to bo ali ne...sem kuj zacela druga studirat...sploh pa sem se zamotila s peko vsega tega,hci je mela operacijo -gangliom na roki.....enostavn sem se tolk zamotla in odklopla da adijo...v petek pa smo bli itaq na kopanju se tam relax :)skratka prepustila sem bocutku,mojemu dragemu in uzivanciji v sexu :) naenkrat me je prelevil obcutek da se nam bo pridruzil se nekdo,da ajajo 3 ne sam midva med ljubkovanjem......se predn sma sexala tist dan...zjutri sva bila pridna in tut zvecer... je pa hitro se tut ta obcutek izginil..amp[ak se ne sekiram ker je bil tko cudovit da ga nisem pozabla.... psiha se se hoce igrat ampak jo odmislim...ni pa blo lahko naenkrat it na off...sploh k me je ze moj mel poln kufer je reko ce se ne bom nehala tok obremenjevat da bova mela premor... sem pa imela v cetrtek zlo bolece jajcnike sta se prestalala levi desni...hjoj kaksne krce....in bolellllllllooooo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?