|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
3.2.2013 18:05:03   
ta*mala
Ojla...vesela novica...zagledala sibko drugo crtico na O testu...tko da ocitno O ta mesec bo. ful vesela...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.2.2013 18:47:55   
Martyna83
hvala ta*malaza odgovor,..a zacela sta po prvem pregledu? Kaj po eni menstruaciji??? Ker se ta mnenja ful delijo,..eni pravijo da je treba pocakati eno menstruacijo eni 2,3 eni celo 6,....Po drugi strai pa pravijo da telo itak ne bo zanosilo ce ni pripravljeno,.tako da jaz mislim pocakati najvec 2,...V sredo imam pregled po abraziji pa bomo videli kaj mi bo rekla,..Ceprav ona je ze omenjala neki 2,3 M,...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 127
3.2.2013 19:20:02   
ta*mala
Ja u bistvu je blo tko... konc novembra SS, se je sčistilo samo... decembra sva user posted image z oblečenim lulčkomuser posted image , za božič sem dobila user posted image , pol sem mela pa začetek januarja pregled in je G reku, da lahko probavava naprej... no, januarja spet user posted image , ta mesec pa bouser posted image

Tko, da očitno ni blo spodi vse prpravlen januarja in se ni zgodilo nič, ane user posted image Men je G reku, da naj počakava samo eno normalno user posted image , da več ni treba... pa sj bi kr rekla, da če kej ni ok itak ne bo nič...aveš

< Sporočilo je popravil ta*mala -- 3.2.2013 19:21:28 >

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 128
3.2.2013 19:35:51   
Martyna83
ma ja ta*mala sej jaz tudi mislim,da ce telo ni pripravljeno da ne bo nic,..tako da nevem bom vidla kaj mi bo rekla G. ma oni bi ittak najrajsi vsi rekli 6 mesecev počakat,... ma kje nevem niti ce bom 2 :P ma dobro ajde recimo da bi dve počakala nevem,... no drzim pesti da ta mesec zagledas user posted image pa te jaz cez dva meseca dohitim pa cvekamo dalje skupaj :P

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 129
4.2.2013 8:51:32   
ta*mala
Ja, saj boš vidla, kako bo... pa men se zdi, da je tudi pomembno, da si psihično ok... da si pripravljena na to... Čeprou moram rečt, da mi je blo težko že tist en mesec vmes čakat...pa tkole čakaš, pa pol še drug mesec ni nč...pa je hit lahko spet pol leta naokrog. Ne vem no, pomoje posluši G in sebe, pa najdeš eno srednjo pot...

Neposredna povezava do sporočila: 130
4.2.2013 10:20:02   
Kaličopka6
test negativen, vse kar se dogaja pa je posledica hipervitaminoze. nikoli več ne bom jemala vitaminskih pripravkov za pripravo na zanositev. enkrt sm jemala tifol in sm mela podobne simptome in mi je m tud izostala, samo ne tako orng izrazite kot sedaj, ko sem zgubila okus, apetit, m, in mi je vedno bolj slabo in me joške bolijo za znoret. tkrt sm po prenehanju jemanja tifola m dobila čez 2 dni. vrjmem, da bo zdj spet tako. in res, čist nikol več ne vzamem kaj tazga! groza res!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.2.2013 10:20:42   
lici
Tako punce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  včeraj testkala in nama je uspelooooo, pridelala sma user posted image . Sem tako happy, da komaj kaj pametnega postorim včeraj in danes bo vrjetno isto, sem čisto iz sebe. Happy,happy,happy,happy.

Želim vam da bo mesec februar uspešen tudi za vas, da boste tudi ve srečke user posted image .

lep pozdrav, navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.2.2013 10:23:11   
S*
lici user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, sedaj pa srečno do konca in naprej user posted image

Jaz sem pa včeraj v varstvo dobila enega user posted image , eden pa na žalost no preživel odmrznitveuser posted image . Sedaj pa čakamo i upamo na najboljše!

(odgovor članu lici)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.2.2013 11:03:48   
snika
Živjo =)
Imam eno vprašanje, mogoče se bo za kero zdelo neumno ampak vseeno.
Nekje sem prebrala, da če imaš odnose vsak dan to ni dobro. Pa me zanima vaše mnenje.
Do sedaj sva po user posted image vsak dan, in se v 8m še ni prikazal user posted image .
Sva pa rekla, da bova ta krog malo bol po redko, na vsake 2 ali 3 dni.
Pa še nekaj, kdaj bi bilo pametno se pokazati h G, jaz sem bila 6m nazaj pa je rekla, da je vse vredu,
sam, a ti more delati UZ da vidi če imaš ciste, pregrado in to. Ker meni ga še niso delal. Me kr malo skrbi, da z menoj ni nekaj vredu.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.2.2013 11:04:40   
snika
Aja čestitke lici. Lepo nosečnost želim tebi in vsem ostalim user posted image
Pa da bo čim več +kov

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.2.2013 12:33:43   
Anonimen
lici čestitkeuser posted image

mene pa obarvajte v modro, je v nedeljo prišla rdeča ljubicauser posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
4.2.2013 12:39:01   
oreh
Tamala, no vidiš, da je vse ok s tvojimi O in bo kmaluuser posted image user posted image

Martina, nisem vedela, da si ti aviva, smo kar nekaj časa skupaj trepetale, a ne? Ne, čaki ali je zvezdica ta, sej ne vem, sem zdej na hitro vse prebrala...
Vglavnem, ko sprašuješ kdaj začeti po SS. G ti bo rekel, da če ni bilo čiščenja, lahko po nslednji user posted image , če je bila abrazija pa po 3, nekateri celo po 6 user posted image . Jaz sem imela ss v 11t, torej abrazijo in je rekla počakat 3user posted image in pol sem čakala še 2,5 leti in user posted image zagledala z IVF. Če bi še enkrat se morala odločati kdaj, bi že takoj po 1user posted image . Tako, da se kar vidva odločita, moj je sicer rekel, da bova čakala takrat 3user posted image , zato, ker , če bi bil spet ss, bi se žrla, zakaj nisva čakala, ker sva pa čakala, sem se pa pol, ko ni bilo nič, žrla zakaj sva čakala.
Jaz mislim, da je to odločitev samo para, saj je veliko zgodb, ko pač kmalu po SS zagledajouser posted image in niso čakali pa je vse ok, oz. takih zgodb, ko so čakali, pa je spet sledil ss.
Tako kakor se počutiš pa naredi.Sem pa zdele kar zabluzila, a ne?
Moja zlata tašča mi je takrat v hecu rekla, da naj kondom preluknavauser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.2.2013 13:24:43   
ta*mala
Oreh, ja načeloma kaže da O vseeno bo... ampak me spet mal medejo ti testi... dons sm spet lulala in je bla najprej una čist švoh črtica, tko k rečmo una "naša domišljijska", k se sam vid kje naj bi bla... pol pa...sj vem da pol ne smeš gledat, je ratala pa bl temna in izrazita... in zdj spet ne vem kaj naj si mislem...matruser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.2.2013 14:22:11   
waja
Pozdravljene
zelo dolgo nisem nič pisala, berem pa vas redno in navijam za vse. Tista ki ureja seznamček, ko bi imela čas bi še mene gor dala za 25.2... Glede SS je moja izkušnja taka: meni je G rekel da po 1 user posted image ze lahko začneva, vendar pa da se taprva po SS ne šteje, tko da potem v bistvu po drugi šele naj bi začeli. Midva se nisva potem za to odločila in greva šele sedaj naprej, moram pa povedat, da je sedaj 6 mesecev naokoli in sem šele zadnji 2 user posted image dobila konkretni, tko kot prej. Glede na to sem pomislila, da se je šele sedaj moja sluznica dovolj obnovila. Sem pa imela abrasio v 8t..

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 139
4.2.2013 14:23:21   
Radenska_
ojla,

mene lahko daste na seznam 20.2.

lp!

Neposredna povezava do sporočila: 140
4.2.2013 18:38:11   
MEGi20
oj punce! naj se javim, da moje user posted image ni od nikoder imam pa problemček, 02.02 test bc mini pokaže se rahla črtica, vidna ampak švoh.user posted image danes sem zopet testirala in zopet bc mini čtica švoh-komaj vidna. Polna sem mozoljev, imam glavobole tudi trenutno, (.)(.) me bolijo da o bradavicah ne govorim, jutri naredim test z fs iz dmja in grem popoldan h ginekologu,ker mi tole nekaj ne štimauser posted image

Potihem še vedno upam ,da je ratalo; mi pa nekaj v meni pravi, da ni :( Bom pa vidla jutri popoldan ko me bo pregledala.

lp

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 141
4.2.2013 18:42:33   
Shana86
Kaličopka6 user posted image user posted image user posted image Vse to zaradi hipervitaminoze? Malo težko verjamem... Okej, brez apetita in slabost že, ampak boleče (.)(.) in izostanek M... To pa težko. Žal mi je zate user posted image Saj veš, vseeno je upanje, dokler se ne ulije...

lici super user posted image

S* Pa saj je eden dovolj, naj se ta lepo parkira pri tebi in vztraja naslednjih 38 tednov user posted image Navijam... user posted image

snika: bolj redki SO so smiselni v primeru, če ima tvoj slab spermiogram. Drugače pa nima veze. Je bolj važno, da je VSAJ vsak drugi dan. Moj ima super spremiogram, pa sva vseeno sprobala vse živo - na dva dneva, 4x na dan, zjutraj, zvečer, ponoči, popoldne, stoje, leže, sede, z lustra... u name it, we did it, pa nama še ni uspelo user posted image

anonimna
user posted image user posted image

Pa glede ss: če ni bilo abrazije, načeloma čakanje sploh ni nujno, ubistvu je fajn počakat lastno M samo zaradi lažjega izračuna pdp. Drugače se pa itak v tem primeru samo sčisti in telo že zrihta primerne okoliščine za novo nosečnost. Drugo je pa seveda čustvena plat... Če je abrazija, pa ginekologi svetujejo počakati 2-3 svoje M, lahko tudi dlje, odvisno od trajanja nosečnosti pred ss.

Pri meni nič novega. Še dober teden in bom vedela. Kar nekako sem si vbila v glavo, da če v naslednjih parih dneh ne bo vgnezditvene krvavitve, ni uspelo. Ne vem, kar čakam en znak, da je tokrat drugače, da je uspelo. Prav bedno je že tole...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 142
4.2.2013 18:53:22   
Shana86
Aja pa še: delfinček user posted image user posted image

ta*mala, bravo za črtico user posted image

MeGi: em M ti zamuja, imaš ful znakov, testi so pozitivni, kaj ti še hočeš? user posted image Polulaj še enega clearblue, da bo zihr.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.2.2013 18:54:43   
Anonimen
eno vprašanje ... mam filing da bom tuki dobila najbolj dobr odgovor, glede na lastne izkušnje ... Dabroston, stranski učinki, kok je uspešen, itd?

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
4.2.2013 19:09:16   
ta*mala
Megi, meni so ti listki testi pokazali šele 4. ali 5. dan po izostali M... pa še to švoh črtice... Cb je bil pa plus, tko da k bom na tem, bojo listki sam tko, da vidm, če morm CB kupt it...

Anonimna - če te zanima v primeru krvavitev v nosečnosti, pri meni žal ni nič pomagal... sej je krvavitev malo ustavila...sam samo začasno, ni pa preprečilo SS, žal. In tudi G mi je dal vedet, da je to bolj placebo učinek kot pa da bi res dokazano pomagal... Če ga imaš zarad česa drugega, pa ne vem... Prav tako nisem imela nobenih stranskih učinkov... vsaj da bi vedla ne, joški so me itak bolel že predno sem ga začela jemat... pa tud nehal so vmes, k sem ga še jemala. Tko da to je moja izkušnja...

< Sporočilo je popravil ta*mala -- 4.2.2013 19:10:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.2.2013 19:19:21   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček user posted image
pa se mi je le tole oknce odprlo user posted image
martyna83 mi2 zaenkrat še ne delava na novem user posted image sva se odločila da malo počakava...mogoče naslednji mesec ne vem....komaj sem se pobrala in se počutim dobro v svoji koži... tako da zaenkrat delam na sebi če me razumeš hehe čeprav priznam...želim si imeti user posted image ....me je pa malo strah da se zgodba ne ponovi... user posted image nekako sva se odločila, da grem prvo k moji G da vidi če je po user posted image maternica ok... potem imam namen iti še na samoplačniški UZ... drugo mnenje itd user posted image sem kar nekako nezaupljiva sedaj.... mogoče zaradi ss? ne vem.... no in če bo vse tipi topi user posted image pol bo pa pri nama akcija tista taprava user posted image sem pa pisala tudi k pušenjaku....kdaj bi lohka delala na naraščaju...pa mi je tip rekel 2 meseca od ss.... in ne 2 M....če mi ne verjameš pojdi pogledat na temo ABC ginekologije... imam isti nick user posted image
kaj ti si dobila že M?? Upam da ni preveč bolelo...

Oreh jaz sem tista ki je imela nick aviva...samo mi je račun na RR nekaj zablokiral.. user posted image se pa strinjam s teboj....mislim da je čist preveč čakati 6 mes... mislim da je je ženska psihično ok potem je čas za akcijo user posted image aja....pa čestitke za user posted image ne pozabi pridno božati trebuščka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
4.2.2013 20:06:33   
mamica deklicam
imam vprašanje: danes sem 33. dan cikla, o user posted image ne duha ne sluha. Včeraj je bilo popoldne nekaj kapljic krvi in sem mislila, da bo prišla. A danes je spodaj spet belina. Test sem delala v petek z jutranjim urinov, seveda je pokazal samo eno čtrico. Kaj sedaj? Imela sem občutek, da me je okoli jajčnikov špikalo tam nekje 14 dan cikla, in bi morala že priti, če ima namen.

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.2.2013 20:32:49   
00PoLoNa00
Pozdravljene...

Čestitam za user posted image ! Danes sem naredila test, na dan izostanka user posted image , pa je bila ena črtica, ampak z malo domišljije bi lahko bila rahla senca user posted image First sign. Je pa res, da imam različno dolge cikluse (28-35), tako da sem vzela neko povprečje 31 dni...mogoče pa le premalo, pa še bo kaj iz tega... Bo treba še par dni počakat.

Znake sem imela kot PMS kakih 5 dni, danes so že skoraj ponehali...razen rahlih bolečin v trebuhu in beli tok..

A ve katera kdaj najpogosteje nastopi ovulacijska krvavitev pred ali po ovulaciji? Rjav izcedek sem namreč imela 21. 1.

Hvala sem dosti sreče vsem!user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.2.2013 20:39:55   
Nessika18
Pozdravljene,

me dolgo ni blo med vas, saj sem se odločila da bom malo odklopila od vsega, čeprav sem vas vsake tolko prišla prebirat :)

Najprej čestitke za user posted image in user posted image vsem, ki vas je že obiskala, ostale ki pa še čakate pa držim pesti da bo februar vaš in da boste vse srečke user posted image .

Sem skor ceu dan razmišljala a bi prišla in se potožila al ne, saj skor vedno ko se pridem potožit se pa gospa user posted image nakaže, no cikle imam dolge 34.dni, dan D je bil 2.2 + 1.dan rezerve torej včeraj, tečke seveda še ni. Ta mesec sem delala O teste in po tem bi bila naj O nekje 19. dan cikla +/- en dan, ene 4-5 dni nazaj so me začele prsi hudo bolet - tko za znoret, ma nikoli še ne takih bolečin, v petek zvečer pa se je začelo špikanje v spodnjem delu, ostalih znakov ni, ni tipičnega glavobola, ni tipične tečnosti, test sem delala v petek torej en dan pred zamujanjem user posted image in je bil - (sicer pa ni bil jutranji urin) . Razmišljam da če je do jutra ne bo da bi test jutri zjutraj ponovila z jutranjim, čeprav me je malo strah da bo negativen spet in da se mi je spet cikel premaknil na kako dolžino 60 dni user posted image

Drugače pa me prosim dajte med navijačice user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 149
5.2.2013 7:50:38   
Shana86
mamica deklicam saj veš kako je, obstaja milijon razlag. Sama imam samo eno podobno izkušnjo, na žalost se je takrat po treh dneh ulila user posted image Bi ti raje povedala kaj bolj spodbudnega...

Polona in Nessika navijam user posted image

Kako pa sta snowgirl in bebica?

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 5.2.2013 7:56:21 >

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?