oreh
|
Tamala, no vidiš, da je vse ok s tvojimi O in bo kmalu Martina, nisem vedela, da si ti aviva, smo kar nekaj časa skupaj trepetale, a ne? Ne, čaki ali je zvezdica ta, sej ne vem, sem zdej na hitro vse prebrala... Vglavnem, ko sprašuješ kdaj začeti po SS. G ti bo rekel, da če ni bilo čiščenja, lahko po nslednji , če je bila abrazija pa po 3, nekateri celo po 6 . Jaz sem imela ss v 11t, torej abrazijo in je rekla počakat 3 in pol sem čakala še 2,5 leti in zagledala z IVF. Če bi še enkrat se morala odločati kdaj, bi že takoj po 1 . Tako, da se kar vidva odločita, moj je sicer rekel, da bova čakala takrat 3 , zato, ker , če bi bil spet ss, bi se žrla, zakaj nisva čakala, ker sva pa čakala, sem se pa pol, ko ni bilo nič, žrla zakaj sva čakala. Jaz mislim, da je to odločitev samo para, saj je veliko zgodb, ko pač kmalu po SS zagledajo in niso čakali pa je vse ok, oz. takih zgodb, ko so čakali, pa je spet sledil ss. Tako kakor se počutiš pa naredi.Sem pa zdele kar zabluzila, a ne? Moja zlata tašča mi je takrat v hecu rekla, da naj kondom preluknava
|