Vivaldi
|
PUNCE MOJE Oreh, Curly, Kate - z največjim veseljem in s kocinami pokonci sem prebrala, kar je napisala Witch! Mi je prav žal, da nisem ves čas spremljala vaše teme, da bi prebrala vaše nore izbruhe, proslavljanja, sežiganje 100ih paketov ovulacijskih in drugih testov in jajc, ma norooooo, ženske! Jaz sem tudi malo prijetno nostalgična - lani, 29. februarja sem delala test, ki je bil poz., in najin mali lepotko je zdaj že 3 mesece z nama! Oreh, pa mogoče še katera, mogoče se spomniš slavnostne proslave s slavnostnim govorom, sežigom testkov in seveda dvigom zastave? Skratka, čas leti, da je neverjetno... Vse, ki še čakate na plusek - tele naše ženščine so živ dokaz, da se nikdar ne obupa! In ne vem, a bom vedno tako prismojena, ves čas sem si tako noro želela ootročka, zdaj, ko ga imava, je pa še milijonkrat bolj noro in bolj lepo in res je vredno vsega truda. Pa ko zanosite, lepo prosim, ne se delat korajžne, počivajte, počivajte, počivajte in naredite svojim malčkom korist. Za prav vsako navijam, držim pesti in VEM, da je mala dušica za vsako mamico posebej že na poti... Malo pesniške romantike, iz Ježkove pesmi: ...Ko pa zvezd se naveliča, se po mavrici zadriča, spančkat leže pod srce ti. Pa še malo manj romantike: OREH - kako gre že tista: "Mater, sm jst ena budala- učer sm mu dala, zdej bi se pa že na palčko poscala."
|