|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
5.2.2013 8:47:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

mamica deklicam saj veš kako je, obstaja milijon razlag. Sama imam samo eno podobno izkušnjo, na žalost se je takrat po treh dneh ulila user posted image Bi ti raje povedala kaj bolj spodbudnega...

najbol hecno je, da to rundo sploh nisem nič računala, da bova kaj naredila. Sedaj me pa zafrkava in danes je še vedno ni. Tako dolgih ciklov še nisem imela in komaj čakam na 28.2., da mi ugotovijo, kaj je narobe. Znaka nimam nobenega razen izostanek. V prejšnih nosečnostih so me vsaj prsi začele boleti.

Počakala bom še nekaj dni in če ne bo nič bom kar G poklicala

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.2.2013 9:02:58   
Kate15
Pozdravljene punce,

dodajte še mene na seznam :) za 24.2.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.2.2013 9:45:04   
snowgirl
Shana86, ti pa tud na vse misliš user posted image
nevem sploh kaj se dogaja. Po tistih 3kapljicah krvi je bilo en dan vse belo, potem spet 5kapljic krvi, medtem imam non stop krče, prsi me pa ne bolijo več toliko. Sploh mi ni jasno. lahko da bo prej prišla, lahko da je ne bo in bo plus. Čudno je edino to, da ponavadi pred user posted image  imam dva dni hude migrene in očitno je vsaj še dva dni ne pričakujem. Se zna zgodit da prilezem celo do 13. :) No, če bo pa plus bo pa dragi dobil darilo za valentinovo... pravega pa tam, novembra user posted image  
Se sproti sam tolko oglasim, ker mam s tamalo tolk dela, da komaj prediham čez dan...

lici braaaaaaaaaaaavo za plusek!!!user posted image user posted image user posted image

Shana86 ne si vbijat v glavo, da pa že prev izostankom mora bit nek znak. Sej veš, po tolk prebranih forumih in ostalih stvareh, da ima pravo vgnezditveno krvavitev tolk mal žensk ob zanostitvi, da je čist možno, da ti padeš venuser posted image  Tko da, lepo pozitivo v glavo in zdej ko je O mimo, slončkat iz užitka user posted image

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.2.2013 10:05:06   
Shana86
snowgirl hvala, rabim eno brco v rit user posted image Navijam za Valentinčka, mogoče nama pa obema uspe user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu snowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.2.2013 14:16:15   
MEGi20
Hej punce..... evo do danes še kar ni user posted image počakali bomo še malo, če je ne bo grem po CB... kr groza me je teh šibkih črtic.... Ampak ni mi jasno kako so lahko debele kot una ki se vedno prikaže je pa fuuuuul bleda.... mogoče pa še ni hormona dovolj mogoče pa le ne kaže nosečnosti ampak 3je kažejo isto..... danes počakam če je ne bo grem k G in bo ona na UZ videla kaj pa kako...moram priznat sem pa opritimstka, še vedno trdim da so te blede črtice ena lepa user posted image .........

Moram se nekomu spovedat ker me kr malo skbi........

LP;

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.2.2013 14:35:27   
Penny
Megi, tako zgodaj se na UZ ne bo še videlo nič, samo zadebeljena sluznica (jaz sem bila pri 4+3 po ZM na UZ in je bilo tako). Lahko ti samo krvni test naredi ... Držim pesti user posted image .

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.2.2013 15:54:52   
MEGi20
Sem klicala G in mi je prijazno rekla, da do 18.2 počakam z testom in se zglasim pri njih, da me pregledajo....čeprav sem ji povedala, da so črtice šibke je ona rekla, da črtica je črtica in da je najverjetneje premalo hormona...če pa bo karkoli drugega vzrok izostanku bomo videli na UZuser posted image svetuje mi da samo odmislim user posted image in se sprostim....in seveda preden pridem v ambulanto, da naj naredim test zjutraj takoj ko ustanem

Sej bo kmalu 18.-tiuser posted image mi je bila pa po telefonu ful smešno poslušat kako me prepričuje da sem user posted image in naj ne kompliciram user posted image da bo vse OK.... user posted image

Zdj pa grem počivat kersem pošteno utrujena....

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.2.2013 16:21:29   
tamala86
čao!

Da se vam pridružim tudi jaz...sva v 3. IVF postopku in danes sem imela transfer 1 pikice, ki upam, da se obdrži pri meni še 9 mesecev.test delam 19.2....mogoče kakšen dan prej;)
Držim pesti za vse, da ta mesec zagledate magični +!

LP:)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.2.2013 16:27:10   
Kaličopka6
Shana verjetno zarad tega:
Folic Acid

Folic acid is a B vitamin that helps the body produce and maintain new cells. Folic acid is pivotal during rapid cell division and is essential in enhancing the growth of new breast tissues.

Read more: http://www.livestrong.com/article/142597-breast-growth-tips/#ixzz2K2TFXx32

Ker ko sem jemala Tifol, ki ima samo folno kislino not, so me tud in takrat so me prvič v življenju. Zgleda da sm občutljiva na folno.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.2.2013 17:24:39   
Anonimen
Megi20 - držim pesti da tudi rahle črtice pomenijo + user posted image jaz nebi zdržala čakat, bi sigurno šla po CB - mogoče celo digitalni, kjer ni dvoma kaj kaže.

tamala86 - lepo grej svojo pikico user posted image

pri meni pa nič novega - jutri je dan d, nekaj me zvija spodaj, (.)(.) pa so tudi še vedno občutljive...bomo videli - čeprav nisem več tako optimistična kot nekaj dni nazaj.

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 160
5.2.2013 20:05:15   
ta*mala
Ojla.
Jaz sem pa zdaj zvečer končno zagledala drugo črtico na O testu, ki ni več svetlejša od kontrolne... tko da vse kaže, da ta mesec O bouser posted image user posted image user posted image Upam, da testi ne lažejo...user posted image da laže samo moj dragi G in da mu že ta mesec lahko zaprem gofljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
5.2.2013 20:41:09   
Nessika18
ta*mala user posted image za pozitiven O test, jas sem tut bla happy ko sem zagledala, ker je moj G tudi trdil da zaradi prevelike teže nimam svojih O - torej bla bla user posted image

Sicer pa samo javljam da je moja user posted image danes prišla z zamudo, nisem pa nekaj preveč razočarana, saj sem začela na vse skup bolj pozitivno gledat!

Držim pesti vsem ki še čakate, naj bo čim bolj roza!

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.2.2013 22:38:13   
Anonimen
Mislim, da mene lahko pobarvate kar v modro...se že kaže neka barva na papirčku, pa krči so že kar očitni... user posted image

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
6.2.2013 7:37:37   
Shana86
kaličopka6 ojej, za hipervitaminozo B9 pa res še nisem slišala... Načeloma je to vodotopen vitamin, ki ga v presežku enostavno - polulaš. Sto ljudi, sto čudi očitno user posted image Potem pa mogoče res raje jej hrano, bogato s folno in jo porazdeli preko celega dneva, da ne bo tak šok. Kako sicer kaže?

Joooj MeGi pa daj že polulaj tisti CB, nas bo pobralo od firbca user posted image Dobra si, da zdržiš.

tamala86 navijam user posted image

ta*mala verjamem, da bosta čez dva tedna user posted image

Nessika18 in Anonimnauser posted image user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.2.2013 8:30:08   
Kaličopka6
Shana sej je men tud to jasno. Samo pri meni je očitno tako, da mi po folni takoj joške buhnejo, začnejo rast. Ker so mi po tifolu tud in m mi je zamujala. ko pa sem prenehala jemat folno sem čez 2 dni dobila user posted image . In točno tako je tud zdaj, v pon sem nehala jemat elevit in danes sem dobila user posted image . Tako da sem zeeeeloooo pomirjena, samo da je user posted image , da mi cikel štima, da nism šla zaman pod nož. Uhh mi je zdj lažje. Tako da pred nama so velike stvari, novi boji. Ta mesec bova lepo u izi pol pa spet bol intenzivo.

Držim pesti za vse! Srečno! Pridem še kej pokukat kolk vas je kaj rozik :)

Čaučiiiii

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.2.2013 9:41:41   
snika
Imela sem čas in sem preuredila seznamček. Upam, da ne bo katera huda. user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
Tammyv
liciuser posted image
bebica25
Anonimna user posted image

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
00PoLoNa00

7.2.
teodora75

8.2.
Nikki34

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
pika555 (8. krog)
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
ta*mala (2. krog po SS)

20.2.
snika (8. krog)
bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)
Radenska_

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik
Kate15

25.2.
waja

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

x.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: 1
user posted image USPEŠNOST: 1 user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
6.2.2013 9:46:48   
snika

Imela sem čas in sem preuredila seznamček. Upam, da ne bo katera huda. user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
Tammyv
liciuser posted image
bebica25

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
00PoLoNa00

7.2.
teodora75

8.2.
Nikki34

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
pika555 (8. krog)
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
ta*mala (2. krog po SS)

20.2.
snika (8. krog)
bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)
Radenska_

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik
Kate15

25.2.
waja

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

x.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: 1
user posted image USPEŠNOST: 1 user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 167
6.2.2013 18:53:26   
CheryBlossom
Punce mislim na vas veliko.. Želim vam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Objemčke vsem, ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 168
7.2.2013 8:36:13   
jona klara
mene dodajte trenutno med navijačice, 28. bila operirana že drugič za izvenmaternično nosečnost, odstranili še drugi jajcevod, marca imam ivf postopek, saj naravno za nas ni več mogoče, se, zelooo žalostna, to se mi je zgodili 2 krat v treh letih pa 2 neuspela ivf, dobro, da imam malega pikeca doma, sicer bi se mi zmešalo.Marca se vam pa spet pridružim ko bomo trepetali po ivfju,

srečno vsem, da boste čimprejuser posted image , nič slabih novic.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.2.2013 9:37:51   
Nikki34
Punce pozdrav
Mene pa v roza.... dans zagledala plus po dolgi borbi...tik pred operacijo, ki je napovedana za marec ( laparo in histero )... CB pokazal močan plus, FS namišljeno črtico in digital 1-2 tedna :) nič mi ni jasno :)
razen tega, da prvič po treh letih nisem imela bolečih dojk pred M, je bilo vse ostalo enako...zvija me kot pred M..M pa ni :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 170
7.2.2013 10:48:45   
teodora75
Nikki34 user posted image .

Jaz pa odštevam ure... Danes je dan D in zaenkrat se še nič ne dogaja user posted image . Vseeno bom počakala do večera /ali jutri / ali vsaj ponoči user posted image , saj sem navajena, da zagledamo 2 črtici na 29. dan. Jooooooooooj kako močno si želim, da ju res zagledam. Ta mesec bolj kot katerikoli prej. Reeeeeeees si želim tegale oktobrčka, da se končno pridruži septembrčku in novemberki user posted image .

Še dobro, da sem te dni toliko zaposlena, da mi ure in dnevi hitreje minevajo, ker je sicer res groooozno tole čakanje.

Srečno vsem ki boste čakale in trepetale kak dan kasneje!

T.

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 171
7.2.2013 12:02:34   
Radenska_
Jaz bom zelo presenečena, če ne bo plus, ker se mi je tokrat prvič zgodilo, (pa se opazujem tri leta) da nimam bolečih bradavic po ovulaciji.
To je pri meni tako standarden znak kot bolečina v jajčniku (ki je 5× hujša kot menstrualni krči).
Nič, niti občutljive niso bile, ničččč....

Hja no, razočarana ne bom če bo minus, samo kot rečeno, to se mi še ni nikoli zgodilo.

še katera s podobnim znakom, pa se je kasneje izkazalo da je bila noseča?

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 172
7.2.2013 12:11:14   
Nikki34
Radenska jst... Prvič v treh letih brez bolečih prsi takoj po ovulaciji....danes me bolijo tako nežno.... Zvijalo me je tri dni kot pred M...no zagledala sem plusek..Tako, da držim pesti... Je pa res, da je tudi prvi mesecc, ko nisem pričakovala nič, ker smo bili tako ali tako dogovorjeni za laparo in histero... user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.2.2013 12:23:12   
Penny
Nikki34, čestitke user posted image user posted image user posted image .

Lepo ste začele tudi ta mesec. Kar tako naprej. user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.2.2013 14:10:27   
oreh
Nikki tebe se pa spomnim in čestitamuser posted image user posted image user posted image
Radenska mogoče je pa to dober znak, držim pestiuser posted image
Katte, živjo, vidim, da si gor.

Kako pa si kaj ti Witch? Ls a kej pokukaš sem gor? No, želim vam, da bo tale mesec ljubezni čimbolj ploden!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?