ursonok
|
Živijo, uf, sem crknjena, smo od 14h bluzili po mestu, najprej peš do igral, potem v center, kjer je bil naš bar zaprt , tako da smo še malo bluzili do 18h, da se je naš drug bar odprl ... Pred desetimi minutami smo oba pobasali v posteljo in zdaj lahko malo svobodneje zadiham. Danes sem malega nosila kakšni dve uri v ruti, na boku, ampak zelo visko, in me začuda precej manj hrbet boli. Pa bilo je res fino, čez dan sonček in 15 stopinj. Ko pa sonce zaide je pa brrrr, hladno. Pa pisala mi je ena prijateljica iz Krakova, da je včeraj zagledala + na testu ... Prej so nekaj mesecev delali na otroku, potem so pa zaradi zagovorov doktoratov pozabili na to, precej pili, malo spali, in glej ga zlomka! Pravi, da se počuti kot najstnica, ki je zanosila na neki žurki. Izcedek, jaz ga imam tudi kar naprej, belo-rumen, brez vonja, tudi nič ne srbi ... V drugi N sem imela prvič (!) v življenju glivice in to me je kar srbelo. Nisem mogla zgrešit. Zdaj me ne, tako da mislim, da niso glivice. Me pa vseeno malo moti, ker je pač nagravžno . Jaz si nisem glivic zdravila z nobeno kremo, ampak s homeopatskimi globulami Monilia Albicans 9ch (firma Boiron). Na Poljskem in v Španiji jih imajo v določenih lekarnah, ki prodajajo homeopatske remedije. Ne vem pa, kako je s tem v Slo . Meni je pomagalo in sem imela potem do konca N mir! Strije nimam in upam, da jih tudi ne bo. Tu pa tam, ko se spomnim, vzamem neko homeopatijo tudi za to. Bomo videli. Sover jaz imam izven nosečnosti totalno suho+mozoljasto kožo Že cel kup ljudi me je hotelo prepričati, da to dvoje ne gre skupaj ... pa gre in še kako. Zdaj v nosečnosti imam pa kožo super - no, od 20. tedna dalje Torej, ni idealno, valda, je pa veliko bolje kot pred N. Tako "zdravo" je videti. Sicer se pa izven nosečnosti mažem z arganovim oljem, zdaj sem si tukaj kupila karitejevo maslo s šipkovim oljem. Mastno, pomaga. Saša, kje si ti kaj? Kako kaj tvoja driskica (=otročič)? Se postavlja na noge? Abel to počne že nekaj časa, zadnje dni se mu pa meša, ves čas hoče biti na nogah, povsod, čisto je živčen, če ga posedemo itd. Hodi še ne (ob opori), in to ga spravlja v skrajno slabo voljo. Ko je v ruti in na igrišču gleda druge otroke, kako tekajo okoli, revček strašno trpi . Se pa ful bojim, kako bo, ko bo shodil, ker je popolnoma nor, razmetava, meče stvari s polic, skratka, totalno nasprotje svoje sestrice. Tisti, ki imate starejše otroke, ali so oni sami ugotovili, kaj bodo dobili, bratca ali sestrico? Naša tavelika je v obeh primerih - prejšnjič je rekla, da ve, da bo bratec (nismo nikomur povedali), zdaj je pa še pred UZ-jem rekla, da ve, da bo dobila sestrico. In to povsem mirno, pride, reče, ja, sestrica bo, in gre. Brez obžalovanja ali navdušenja, zgolj nekakšna konstatacija dejstva . Meni se zdi, da so ti naši otroci res pravi jasnovidci. (Če se peljemo kam v nezano in ne vemo, ali moramo na križišču zaviti levo ali desno, vprašamo njo, in tako potem tudi naredimo, pa se je še vedno izkazalo za pravilno )
|