|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
17.1.2013 9:14:09   
ursonok
Dobro jutro!

Pri nas smo danes spet v redu spali user posted image . Ne vem, od česa je to odvisno - kak dan se skoz zbujam, dvakrat wc, ne morem zaspat ... Kak dan pa spim ko polhec. Enkrat sem šla na wc, takrat je tudi mali zajokcal, ampak se ni zbudil - je spal več kot 12ur, iz postelje smo ga potegnili nekaj čez 8 vsega munjenega user posted image . Tavelika se je sicer zbudila že ob 7h, ampak tudi to ni kritično. Ji zdaj zvečer naštimamo v jedilnici termovko s toplim riževim napitkom, da gre zjutraj direkt tja (in ne budi tamalega) ter si sama postreže. Seveda ne more iz svoje kože in vedno nekaj glasno poje, tako da naju zbudi, a vseeno. Paše še kakšne pol urice poležavat in se stiskat ... user posted image

Natka,
tudi tebi čestitke za uspešno morfo! Pa za nič pridobljenih kg!!! user posted image user posted image user posted image Si sploh ne predstavljam tega ... No, očitno smo si ljudje različni user posted image . A že kar v 20. tednu imaš test za sladkorno? A naj se ne bi delal šele po 24. tednu? user posted image Mogoče tistim, ki so imele v prejšnji N sladkorno, delajo prej?
Skratka, upam, da bo ok. Moja tukajšnja kolegica je tak primer - v prvi N je imela sladkorno, v drugi pa ne.

Nič, grem pit sokec in delat, pridne bodite!

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.1.2013 9:41:48   
zeemeermin
Hej punce!
Po dooooolgem času spez jaz :) Ne uspem niti prebrat vsega, kaj šele kaj napisat, če se pa že spravim, mi pa okenca ne odpre, pa me potem vse mine...
V ponedeljek smo imeli morfologijo in je bila res obsežna... Je ful dolgo gledala, najprej je nama pokazala vse živo (ne morš verjet, kaj vse se vidi in kaj vse gledajo!!) - organe (srce, če ima 4 prekate, ledvice, mehur), žile, vse kosti, dejansko se vidi očesna leča (in se vidi, če je slučajno motna - kakšna prirojena katarakta) itd. Lulčka nismo našli, tako da smo še vedno v pričakovanju pupike user posted image . Potem je pa še kar nekaj časa sama nekaj gledala - čakala, da se je mala postavila v pravi položaj, da je dobila pravi presek. Je bila pa malčica ful živa, skoz je nekaj migala, že cel mali človeček user posted image .
kot vidim, sem pa edina, ki sem že kar konkretno pridobila na kg (skoraj 8kg user posted image ), od tega naj bi jih 5 dobila v zadnjih 4 tednih, kar mi je sicer malo neverjetno, ampak dobr. Jem res kar dosti, niti nisem nič kaj pazila (v smislu sladkarij itd), tako da zdaj se bom za začetek odpovedala sladicam user posted image , pa bomo videli, kaj bo naslednjič. Imam na za naslednjič že naročen tudi 75g OGTT, se zna zgoditi, da imam še sladkorno (sestra jo je tudi imela), tako da potem bo pa res treba na dieto. No, za malo pikico se ne bo problem potrudit user posted image .

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.1.2013 10:15:03   
majčica1508
O kako snežiiiii,sem že iz sprehoda in počutje je fenomenalno.....Mali dve sta v vrtcu,ko prideta domov
pa obvezno sankanje,kepanje.....

Kar se tiče UZ v nosečnosti nam pripadajo 2 na zavarovalnico oziroma je vse odvisno od G........

Šibam kosilo naredit-golaž,polenta,zelena solata.....
Pol pa nazaj delat,dost je bilo zabušavanja........

Čestitke za opravljene preglede,morfologije......

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.1.2013 10:26:02   
ursonok
Zeemeermin,
čestitke za morfo! Malo manj za kilogramčke ... Je to tvoja prva N?

A v Sloveniji vam pripadata samo dva UZ na zavarovalnico? Nam pripadajo trije: prvi je nuhalna 11-13. tedna, drugi morfologija 18-22. tedna, tretji pa okoli 32. tedna. Tako da španske nosečke imamo nuhalno, dvojni hormonski test in morfologijo zastonj. Vsaj nekaj. čeprav sem bila z nuhalno, če se spomnite, izredno nezadovoljna.
Drugače bom v tej N plačala samo obisk pri enem ginekologu, ki se ukvarja samo z boleznimi MV (imam HPV). Pa moram malo preveriti stanje. Drugače pa ne mislim imeti stroškov s tem. Itak bo vse ok user posted image

Jaz sem maznila svojih 5 pomaranč, čakam, da se malo poleže in lahko planem na zajtrk ...user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.1.2013 10:43:43   
zeemeermin
Mah, bomo že spravil pod kontrolo tud kilogramčke, edin ne bi rada, da bi bla pikica zarad tega, ker se jaz ne znam brzdat pri sladkarijah, zarad tega kakorkoli "oškodovana", pa še prevelika bi lahko bila, pa bo zame težje pri porodu. No, zdaj sem "že" 3 dni na zdravi prehrani in mi popolnoma nič ne manjka, tako da bo že nekak.
Je pa moja prva N, ja.
Ja, v SLO imaš načeloma samo 2 UZ na zavarovalnico. Meni sicer moja G vedno naredi UZ, vsaj na hitro, v Lj (pa verjetno še kje) se pa baje kar držijo tega.
Oooo, kar 5 pomaranč, jaz sem imela (v srednji šoli sicer) enkrat obdobje, ko sem pojedla res fuuuul pomaranč in sem imela kar kožo malo oranžkasto, hehe. Jaz si pa zjutraj delam smoothie-je, trenutno miksam zmrznjen špinačni sok (sem si poleti/jeseni, ko smo meli ful špinače, naredila "ozimnico" - s sokovnikom stisnila sok in ga zmrznila v majhnih količinah) + 1/4 ananasa + 1 banana + jogurt --> pride ravno pravšnja količina za dve osebi :)

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.1.2013 12:00:00   
ursika_ursi
Ojla punce, vidim, da ste že ultra pridneuser posted image user posted image  Meni pa zadnje čase skos tole okence za odgovor nagaja in včasih traja 15min, da mi ga sploh rata odpret, po 4846. poskusihuser posted image user posted image

Pri nas NORO sneži, že od včeraj. Je napadlo že več kot 20cm novega snega in mi sega že čez kolena, kar pa ni fajn, ker imam snežke samo do kolenuser posted image  Včeraj zvečer smo malo kidali dvorišče, nama je tut pes ful pomagaluser posted image user posted image  Lethe, mislim, da ni zgledalo nič kaj drugače kot pri vasuser posted image user posted image  Valda so kupi snega, ki so celo večji od njega precej bolj zanimivi od ostalih manjših kupov in jih je treba vse razrituser posted image
Sem ravno gledala, če se mi sploh splača it malo otrest ciprese pa vidim, da ne bo šlo, ker so cele pod snegomuser posted image  Močno upam, da jih ne bo polomilouser posted image

Dobre ste s tem spletnim nakupovanjem cunj, jaz si še navadne majice ne upam naročit, ker morem obvezno prej poskusit, če mi sploh sede. Modrci so pa itak do zdaj bili znanstvena fantastika za dobit tako miceno cifro, ampak mam filing, da sem zdaj končno za nekaj časa malo ven iz tegauser posted image user posted image

Tudi jaz imam hemoglobin malo nižji od povprečja, ampak baje je to normalno pri nosečkah. Pa vseeno me je mami založila s sokom iz rdeče pese, ki ga 14dni pijem vsako jutro en kozarec. No, jaz dodam še sveže stisnjen sok iz pomaranč in potem se tiste pese sploh ne okusi preveč.

A je katera gledala včeraj na Pop tv film Beležnica (Notebook)?user posted image user posted image user posted image user posted image  Jooooj, jaz sem jokala zraven ko dež, ampak se mi še vedno uspe spravit v tak položaj, da tega moj ne vidiuser posted image user posted image  Sem pa proti koncu videla kako se je M čisto raznežil zraven in so mu solze kar tekle in tekleuser posted image user posted image user posted image  Me je pol še to tolk zadelo, da sem še jaz fasala eno rundo konkretnega cmoka v grluuser posted image  Sva se pa pol celo noč cartala in ja, sem prav pogrešala to..
V službi ima kretena za šefa in danes so začeli delat že ob 4h! zjutrajuser posted image user posted image  Vsak dan dela nadure in do zdaj še ni dobil niti ene plačane. Sva včeraj ravno računala koliko še ima lanskega dopusta + letošnji + očetovski + nadure in je lahko potem komot doma od junija do septembrauser posted image user posted image  To bi blo prav finouser posted image

Jaz se pa najraje grejem s toplim kakavom- sploh zjutraj in zvečer pred spanjemuser posted image

Vidim, da vas je že kar nekaj imelo MF in sami super rezultatiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz imam pregled v ponedeljek in nekak upam, da bom počasi že dobila datum, kdaj imam jaz.

Joooj, danes ponoči me je pa prav grdo nekaj zabolelo v trebuhu, ampak je zdaj na srečo vse ok in nobenih krčkov.
Kdaj se začne otrdevanje trebuha? Meni se zdi, da sem včeraj to prvič doživela, nisem pa ziher. In kaj naj bi to pomenilo? Popadke pomoje da še neuser posted image  Ali so to mogoče tisti lažni?

Imejte lep danuser posted image  Nas bo pomoje danes čisto zamedlo- sneži na polnouser posted image

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.1.2013 12:31:22   
ursonok
Joooj, jaz sem tako najedla, da pokam po šivih user posted image user posted image user posted image

Otrdevanje trebuha
to je tako, da začutiš, kako ti trebuh postane trd user posted image . Če ga potipaš, čutiš, da je trši, napet. Potem pa spusti. Lahko boli ali pa ne (navadno ne). Je pa neprijetno.
Mene tudi ponoči dostikrat boli trebuh, ampak to pomoje zato, ker imam poln mehur user posted image
Drugače mi pa zdaj, v 3. N, že otrdeva tu in tam, ampak nič hujšega. Večinoma zvečer, če sem utrujena. Drugače na trenutke čisto pozabim, da sem noseča, res.

Sem prejle ob zajtrku gledala včerajšnji dnevnik user posted image user posted image user posted image res vas je zamedlo. Uf. Čist drug svet user posted image

Pa bilo je tudi o tistem mešetarjenju s krvjo za testiranje za DS - KLinični center-Medgen. Kr neki. Ne moreš verjet, kaj vse ljudje počno za keš. Saj ni čudno, da smo tam, kjer smo. user posted image

Pri nas je pokukal sonček, bo treba v center, po zelenjavo itd itd.

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.1.2013 12:55:58   
Natalija28
Zdravo souser posted image ,

kako ste kaj?
Zaenkrat se vam poredko javljam, saj ne uspem priti na računalnik. V službi ne smem ravno čekirat privat stvari, doma pa sem šele malo pred 18h te pa me Matija okupira ali pa zasede računalnik, ker hoče risanke gleda. Pol pa ko ga dajem spat z njim zaspim. user posted image
Skratka-od zadnjega pregleda je kar pestro. Imam spodaj neko vražje vnetje, ki sem ga končno uspela pozdravit. Vmes imela rahlo krvavitev, 2x rjavkast izcedek,... Jaz mislim, da je vse ok, saj rahle brcike čutim vsak dan. V ponedeljek imam pregled - komaj čakam. Pol se pa počasi še naročim na 3D.user posted image
Po 18.2.2013 sem pa domaaaaaaaaa.user posted image Takrat me boste pa imele polno glavo. user posted image Mariborčanke (z okolico) takrat bom probala organizirat kakšno kavico, da se malo bolje spoznamo- če boste za to. Smo taka srečanje organizirale, ko sem bila med Septemberkami 2010 in je bilo super. Smo se še pol z bejbiji dobivale. user posted image

Lepo bodite

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.1.2013 12:57:45   
ursika_ursi
Jap, pri nas je precej pestro zadnji mesec- politika in ostala sranja... Te kar mine do vsegauser posted image

Aha, pol mislim, da je meni včeraj zvečer enkrat otrdel. Zjutraj je ponavadi trd, ampak pomoje, ker me vedno grozno na wc tiščiuser posted image user posted image

Mi pa bomo danes kar pico za kosilo delali- jo že sanjam kak teden pa sem rekla, da jo bom pač doma naredila, ker v takem vremenu mi ni ravno okoli za laufatuser posted image

Evo, moj trebuščekuser posted image

user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.1.2013 13:23:25   
ursonok

IZVIRNO SPOROČILO: ursika_ursi

Evo, moj trebuščekuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti sploh nimaš nič trebuha in že tako si vsa suhljadasta!!! Joooj, veš kakšen trebuh imam jaz!! Sicer si res cel mesec za mano, a vseeno. Bi se šla zdaj poslikat, ampak sem se, kot rečeno, ful nabasala, in ne bo "verodostojno" user posted image . Morda zvečer po plavanju.
Ja, res si suhlad, ursika. Kakšen pa imaš BMI izven nosečnosti?

Ti si kar privošči, hrano mislim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.1.2013 13:37:12   
ursika_ursi
Hehehehe, meni pa se že to zdi čist huge trebuhuser posted image  Verjetno zato, ker ga prej nikoli nisem imela in je bil bolj vbočen kot izbočen. IBM sem pa imela vedno na meji med presuhim in normalnim, zdaj sem normalnauser posted image user posted image user posted image user posted image
ursonok, pri tebi je verjetno malo večji že zato, ker je le zate to 3. nosečnost. Zame sicer 2., ampak se je prva končala že v 8.tednu.
Moj je ravno včeraj rekel, da imam isto velik trebuh že od konc oktobra/začetek novembrauser posted image user posted image user posted image  Si morem prav un šiviljski meter nabavit, da se malo premerim. Pred N vem, da sem imela obseg ta ožjega dela pasu 64, zdaj pa se mi sanja ne koliko imam.

Uh, brez skrbi, da jem ogromno- se mi zdi, da imam dnevno 5 velikih obrokov in ne malih, kot bi jih naj imeleuser posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.1.2013 13:55:04   
črtica1
kako se nalima slikico tuki gor? da še js pokažem debeluhauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.1.2013 13:58:36   
ursonok
Ursika,
jaz sem bila z BMI tudi malo nad mejo, 18,2 (168cm, 51kg), pa si ti videti veliko bolj drobna od mene. Morda zaradi telovadbe, plavanja ... Ah, sama sebi se zdim kot en kit user posted image

Črtica,
jaz uporabljam tale program: http://pl.tinypic.com/
Izbereš datoteko (sliko), potem pa tisti link, kjer je za forume, moraš pa spremeniti v oglatih oklepajih črkice: [IMG] moraš dati v majhne [img], pa deluje.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.1.2013 14:04:08   
Lethe
Ursika_ursi: ti, ti bajsikauser posted image Hecam se! user posted image Da ne boš zamerila.

Lahko bi se vse slikale in malo primerjale. Bi znalo biti zanimivo. Bom tvegala in prilepila mojo sliko (buhtelj)user posted image Samo še slikat se moram, verjetno je najlažje dati foto kar na timer, a ne.

Zdaj še ven skočim, potem pa poskusim.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.1.2013 14:06:32   
črtica1
user posted image

da vidim če deluje..

pa upam da ni ogromna..

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.1.2013 14:07:49   
črtica1
nekaj mi je pa ratalo :)
pa še ogromna ni user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.1.2013 14:16:24   
Ninika89
ursika ti pa se res nimas niti malo busijauser posted image ce bi se bolj zravnano drzala bi se manj imela pa ze zdaj nic ni user posted image srecnica ti

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.1.2013 14:20:02   
Ninika89
crtica1 zelo lep busiuser posted image
pridno bozaj

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.1.2013 14:22:27   
ursonok
Ja, črtica,
midve sva nekje v isti kategoriji user posted image . Upam, da se mi do večera uspe poslikat ...

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.1.2013 14:35:23   
ursika_ursi
ursonok, jap, tudi jaz sem imela tam med 50 in 51kg pri 168cm višineuser posted image  Ampak malo preden sem zanosila sem se poredila na 54user posted image user posted image  Zdaj pa jih furam 57,2user posted image

Lethe, brez skrbi, nič ne zamerimuser posted image

Saj pravim, da sem se še prejšnji teden fuuul sekirala glede trebuha, ker so mi vsi zdravniki govorili kako je majhen za 18t, ampak pol na UZ je pa blo vse lepo videt in sem se nehala sekiratuser posted image  Verjetno je čisto odvisno od vsake do vsake, kot postave. Jaz sem pred N vsak dan s psom prehodila 15km, zdaj sem precej lena ratala in skrajšala te sprehode več kot za polovico oz. hodim dokler se preveč ne zadiham in je to to.. Je pa res vedno večja muka se igrat s psom in laufat za njim, sem takoj koncuser posted image user posted image
Danes pa očitno tudi ven ne bom šla nič, razen če bojo prišli splužit, ker je snega čez kolena in ne maram, če mi leti za snežke in je pol vse mokro, bljakuser posted image  Pes pa itak uživa na tepihu pred kavčem in se ne sekira preveč, če danes ne bo sprehoda. Glavno, da je ob meniuser posted image user posted image  Že prej je bil otročji in cartast, zdaj pa še 2x bolj pa tut trebušček mi kar naprej voha in lupčkauser posted image

No, kar limajte fotke bušijev, da bo malo bolj pestrouser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.1.2013 14:35:56   
anasara12
Živjo, souser posted image

vidim, da ste ful pridne, sem si mogla vzet kar nekaj časa in vse za nazaj malo prebrat. Vas je tko luštno brat, prav v dobro voljo me spravite...Čestitke vsem za dobre rezultate, jaz na svojo Mf še čakam; smo na koncu meseca. Buši pridno raste, nosečniške hlače že pridno nosimuser posted image   rahle brcike že tud čutim kake dva tedna, prav super filinguser posted image  Si zvečer kar cajt vzamem za bušija  in čakam na brcikeuser posted image  Zraven pa na polno mažem z oljčkom, me zadnji dni kar precej srbi po trebuhu ..

Edino kar me zdej mal skrbi in matra; uroinfekt..Je katera že mela? Sem po nenehnem uriniranju in špikanju tam spodi odšibala do osebnega zdravnika, ki sumi na uroinfekt ..pa ni čisto dobro vedel kateri antibiotik naj mi  da: sem dobila Ospamox pa zdaj nisem čisto sigurna, da bo to ok za malo pikico.. 
Kako ste ve to reševale? Že tako nerada jemljem antibiotike, pa raje natur rešujem..ne bi pa rada kako škodovala mali bebiki ..
Ima katera izkušnje s tem?

Bodite lepo

Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.1.2013 14:43:01   
ursonok
Anasara,
kaj pa pravi izvid? Imaš samo povišano število bakterij ali tudi ful preveč levkocitov? Če samo prvo, potem poskušaj s preobilnim nalivanjem z vodo, koprivnim čajem, brusnicami. Jaz pijem tudi doma stisnjen svež zelenjavni sok - predvsem iz kumar in zelene paprike. Pomaga za sečila.
V prvi N sem imela trikrat urinoefekt, pa še nisem poznala vseh trikov in sem vedno jedla antibiotike user posted image . Zdaj vem da bi najprej probala brez tega. No, odvisno od izvida.
V drugi nosečnosti zaradi vsakdanjega pitja koprivnega čaja in zelenjavnih sokov nisem imela nikoli problema s sečili. Zdaj upam, da bo enako user posted image

Če pa te zdravnik ni poslal v laboratorij, pa pojdi samoplačniško - najhuje je jesti antibiotike, ki ti na koncu sploh ne pomagajo! user posted image user posted image

Ursika,
ne sekiraj se, super je imeti majhen trebuh, ne ovira te, manj možnosti je za strije, lepše se krči po porodu, pa še seksi je. Jaz priznam, da sploh nisem navdušena nad gromozanskimi trebuhi, a kaj hočeš, 3. nosečnost pač naredi svoje user posted image

(odgovor članu anasara12)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.1.2013 15:12:59   
Lethe
Hmmm, recimo...
user posted image
pa še en zmazek
user posted image

Ne vem, če sem lih dobro postavljena, pa zdi se mi, da sem vedno ravno vdihnila :D

< Sporočilo je popravil Lethe -- 17.1.2013 15:17:14 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.1.2013 15:51:55   
natka28
Pozdravljene!!!
Sem pa kar žalostna danes, ker sem bila na testu 75g OGTT in sem za malo presegala normalne vrednosti, tak da mi je G napisal napotnico za diabetično ambulanto user posted image Sem pa imela sladkorno v prejšni user posted image in je šlo z dieto, tak da upam, da sedaj tudi bo!
Glede UZ: meni moj G vedno naredi UZ, čist na vsakem pregledu!
Utrjevanje trebuha: meni se večkrat to dogaja po SO, drugače pa neuser posted image , se pa počutim kot da ne bi bila sploh noseča, ker zraven malega navihančka sploh ne morem počivat, hihi!!!!

Pa lep dan vam želim - pri nas je prenehalo snežitiuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
17.1.2013 16:00:00   
ursonok
Lethe,
halooooo,
ljudje božji, pa vi sploh niste noseči!!! Marš dol s foruma!!! user posted image user posted image Ta forum je namenjen nosečnicam, ne bleferjem!!

Natka
žal mi je za sladkorno user posted image . A glede na to, da si ga presegla minimalno, je verjetno vse ok, sploh če upoštevamo, da to meja iz leta v leto nižajo ... prepričana sem, da ti bo uspelo z dieto. Poglej na to tudi s pozitivne plati: ne boš se veliko zredila user posted image

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?