ursika_ursi
|
Ojla punce, vidim, da ste že ultra pridne Meni pa zadnje čase skos tole okence za odgovor nagaja in včasih traja 15min, da mi ga sploh rata odpret, po 4846. poskusih Pri nas NORO sneži, že od včeraj. Je napadlo že več kot 20cm novega snega in mi sega že čez kolena, kar pa ni fajn, ker imam snežke samo do kolen Včeraj zvečer smo malo kidali dvorišče, nama je tut pes ful pomagal Lethe, mislim, da ni zgledalo nič kaj drugače kot pri vas Valda so kupi snega, ki so celo večji od njega precej bolj zanimivi od ostalih manjših kupov in jih je treba vse razrit Sem ravno gledala, če se mi sploh splača it malo otrest ciprese pa vidim, da ne bo šlo, ker so cele pod snegom Močno upam, da jih ne bo polomilo Dobre ste s tem spletnim nakupovanjem cunj, jaz si še navadne majice ne upam naročit, ker morem obvezno prej poskusit, če mi sploh sede. Modrci so pa itak do zdaj bili znanstvena fantastika za dobit tako miceno cifro, ampak mam filing, da sem zdaj končno za nekaj časa malo ven iz tega Tudi jaz imam hemoglobin malo nižji od povprečja, ampak baje je to normalno pri nosečkah. Pa vseeno me je mami založila s sokom iz rdeče pese, ki ga 14dni pijem vsako jutro en kozarec. No, jaz dodam še sveže stisnjen sok iz pomaranč in potem se tiste pese sploh ne okusi preveč. A je katera gledala včeraj na Pop tv film Beležnica (Notebook)? Jooooj, jaz sem jokala zraven ko dež, ampak se mi še vedno uspe spravit v tak položaj, da tega moj ne vidi Sem pa proti koncu videla kako se je M čisto raznežil zraven in so mu solze kar tekle in tekle Me je pol še to tolk zadelo, da sem še jaz fasala eno rundo konkretnega cmoka v grlu Sva se pa pol celo noč cartala in ja, sem prav pogrešala to.. V službi ima kretena za šefa in danes so začeli delat že ob 4h! zjutraj Vsak dan dela nadure in do zdaj še ni dobil niti ene plačane. Sva včeraj ravno računala koliko še ima lanskega dopusta + letošnji + očetovski + nadure in je lahko potem komot doma od junija do septembra To bi blo prav fino Jaz se pa najraje grejem s toplim kakavom- sploh zjutraj in zvečer pred spanjem Vidim, da vas je že kar nekaj imelo MF in sami super rezultati Jaz imam pregled v ponedeljek in nekak upam, da bom počasi že dobila datum, kdaj imam jaz. Joooj, danes ponoči me je pa prav grdo nekaj zabolelo v trebuhu, ampak je zdaj na srečo vse ok in nobenih krčkov. Kdaj se začne otrdevanje trebuha? Meni se zdi, da sem včeraj to prvič doživela, nisem pa ziher. In kaj naj bi to pomenilo? Popadke pomoje da še ne Ali so to mogoče tisti lažni? Imejte lep dan Nas bo pomoje danes čisto zamedlo- sneži na polno
|