|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.1.2013 11:08:17   
mamica deklicam
michelle 1doma sem malo ven iz Kamnika, tako da imam in LJ in Kranj dokaj blizu. Ja po izobrazbi kemik a službo že več kot pol leta iščem neuspešno. Če dobim vse hkrati, se tudi ne bom pritoževalauser posted image

če se za vikend nič ne slišimo, želim vsem skupaj en lep vikend. Mi imamo trenutno sonce, jutri pa bo baje začelo snežiti. To bo veselje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 101
12.1.2013 20:05:08   
Žabinčica
Dober večer.

Vidim, da po včerajšnjem klepetavem petku vlada vikend zatišje tukaj.

Mi smo ravno z enega rojstnega dneva, mož še gre naprej, mi pa bomo uživali doma. Upam da bosta mala dva lepo zaspala in spala, da bom imela malo časa zase, bo pasalo.

Ja res, od jutri se potem za cel naslednji teden napoveduje sneg user posted image . Super, otrokom bo fajn, jaz ga pa imam tudi tako rada...

Uživajte v sobotnem večeru in jutrišnjem prostem dnevu.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   [Brisano sporočilo]
12.1.2013 23:21:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   [Brisano sporočilo]
12.1.2013 23:30:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 104
13.1.2013 8:44:38   
ta*mala
Jutro...
nic ne bo s tekom, ane... ze snezi. jaz sem pa mela vcer kr pestro... zjutraj telovadba, potem pospravljanje, pa sluzba...pol sem sla pa mal h sosed na cvek, zvecer sva pa gledala tv.. dons bo malo bolj v easy...jutri pa predavanje na zavodu - kajmjesetegatreba...jao...cista zguba casa...

Neposredna povezava do sporočila: 105
13.1.2013 14:00:31   
evcy1411
Pozdravljene "BEJBE" !
No naj vam udi jaz zaželim vse naj naj v letu 2013 in seveda čimprejšni +. Malce sem pozna ampak bolje pozno kot nikoli user posted image . No nama še ni uspelo pridet do +, ko imam pač ovulacijo ni blo nič user posted image . Pač naš je mogu pač delat. No nekateri smo brez službe, drugi pa delajo od jutra do noči. Je pa nekaj novega.... dragi je dobil pozitivno rešeno za hiško, tako da planira da se naj bi marca začelo zidati...ampak pomoje bo takrat snegec nasulo :) . ma kakor je usojeno bo. Drugače zaradi hujšanja... če katera rabi kakšen nasvet ji rade volje dam kakšnega. Sama sem pred 1,5 leta imela 97 kg, sedaj pa sem na 75kg. res je sem počasi hujšala, ampak ni nobene mlahave kože. drugače sem pa inženirka živilstva in prehrane :) . tako da volja pri izgubi kg je vse :) . Drugače pa pozdravljam vse ki ste se na novo pridružile,

POZDRAVČEK VSEM

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 106
13.1.2013 17:14:24   
CheryBlossom
Punce se vam lahko pridružim v debati? Tudi mi si zeeelo želimo še enega člana, tako da čakamo na user posted image . Upam, da nama uspe...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 107
13.1.2013 17:23:36   
ta*mala
CheryBlossom, dobrodošla! user posted image

evcy, daj povej nam kaj več o tem, kako si se lotila projekta hujšanje in v kolikem času ti je uspel tak fantastičen rezultatuser posted image ...kakšna hrana, gibanje... pa tko user posted image vsaka izkušnja je dobrodošlauser posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   [Brisano sporočilo]
13.1.2013 17:58:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
13.1.2013 18:45:50   
Žabinčica
Dober večer v tem zimskem večeru.

CherryBlossom dobrodošla in držim pesti,da kmalu zagledaš svoj +.

Evcy1411 lepo da si spet kaj oglasila. Danes sem se malo bolj zavzela za tvoj nick, kaj je 1411 slučajno tvoj roj. datum - je namreč roj. datum moje pokojne babice.

Naša noč je bila bolj tako. Hčerkica se je nekaj zbujala, verjetno jo muči en zobek, ki kar noče ven pokukat, pa še malo prehlajena je (no sta oba). Drugače smo danes tudi nedeljsko, dopoldan smo se sprehodili med snežinkami in zavili še v bližnji trg. center, ker nam je zmanjkalo plenic za tamalo in to izkoristili še za eno kavico. Potem pa počasi domov, smo se malo ustavili na enih igralih in naredili tam enega majhnega snežaka. Smo pa videli kar enih par tekačev, tako da teh na našem koncu sneg očitno ni ustavil. Jaz rada tekam, samo pozimi pa mi resnično ni. Zame je to šport za bolj tople temperature. Je pa danes pritekla moja m. - no, saj drugače tudi pri nas ne bi moglo bit user posted image , me pa vse nekaj boli.
Pa še moja jutrišnja rekreacija odpade, mož bo cel dan odsoten, moja mama pa se je nekaj poškodovala, tako da nimam varstva. No, pa samo da bo ona OK-to je glavno.

Neposredna povezava do sporočila: 110
13.1.2013 19:17:38   
evcy1411
Žabinčica- ja to je moj roj datum :)

Michelle 1 in ta*mala ja moje hujšanje je potekalo leto in pol. Hujšala pa sem tako, da sem v prehrano vključila veliko beljakovin, ki grdijo mišice. Pri hitrem hujšanju je posledica, da zgubimo mišično maso, kar pa ni teža. Kot prvo sem črtala bele pšenične izdelke. vse jem večinoma polnozrnato (čeprav se kruhu vseno izogibam in rajši jem polnozrnat prpečenec- poješ manj). pomembno pa je da si razdelimo obroke na 4-5 obrokov, v razmiku 2-4 ur. Moj jedilnik vsebuje veliko solete, lahkega sira, veliko cotage chease, kosmiče za zajtrk, piščančjega fileja, tune, naredim si tudi palačinke iz polnozrnate moke, mleko 1,6. Kosilo lahko naredite na tisoč in en način. jaz mam največkrat solato z piščancem, lahko čisto piščančjo juho z korenčkom. seveda se tudi pregrešim, ampak tisti dan pač pijemo malce donata :) .Čeprav pravijo da moramo pri hujšanju pojesti veliko sadja, se v zadnjem času to kaže ot velika greška. Sadje ima namrek veliko sladkorjev, ki so težko prebavljivi, pa še ta sladkor nam povzroča obloge na trebuhu. pred tremi leti, če bi mi kdo ponudil kavo, bi mu rekla ti si ja nor. zdaj pa pijem vse brez sladkorja :) . res se splača izogibati sladkorja. pijem od 2-3 litre vode ali zelenega čaja na dan. drugače pa delam predvsem enostavne vaje ki jih lahko delam doma in ne rabim hodit v fitnes. meni je na ta način uspelo. aja izogibam se tudi cvrtju in čim manj oh. lahk dam tudi linke vaj katere delam. no zdaj pa sem se malce razpisala ;)

Neposredna povezava do sporočila: 111
13.1.2013 19:19:35   
evcy1411
evo tudi jaz ti želim prisrčno dobrodošlico :)

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 112
13.1.2013 19:27:09   
Žabinčica
Evcy lep datum, jaz sem tudi novemberska ;) in imam tudi tam okrog roj.dan. Sva bile z babico zelo blizu rojene, pa še podobne sva si bile. Pa zelo rada imam jesen, to je res moj čas.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 13.1.2013 19:30:30 >

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 113
13.1.2013 19:33:21   
evcy1411
škorpijonke smo dobre duše :) samo zamerit se nam ne smeš :)

Neposredna povezava do sporočila: 114
   [Brisano sporočilo]
13.1.2013 21:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu evcy1411)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
13.1.2013 21:27:35   
evcy1411
jaz tudi toplega zelenega čaja ne morem pit, si ga skuham, ko se pa ohladi je boljši. priporočam ti pa tega http://www.1001cvet.com/wellness?p=725 . predvsem pa se probaj držati čimveč belakovin :) . saj bo sam malce spodbude user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 9:26:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu evcy1411)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
14.1.2013 9:59:20   
Žabinčica
Hej, pri nas je tudi prava zimska idila in pogled skozi okno je čudovit pa še vedno sneži user posted image .

Sin je danes ostal doma, nekaj kašlja, smrka, pa malo ga trebušček boli tako da smo v polni zasedbi in do večera sami. Bomo šli potem malo ven na sneg, za preostanek dneva pa bom še videla kaj bom splanirala da nam bo zabavno.

Michelle hvala za pike poke. Drugače sem pa brala, da so najboljši starši za škorpijone prav raki (in škorpijoni) - tako da sta se ujele s hčerkico. Včasih sem veliko brala horoskope, me je to kar zanimalo, zdaj pa ne tako.

Neposredna povezava do sporočila: 118
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 11:07:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 119
14.1.2013 13:25:26   
mladika
Hojla!!
Da se še jaz malo oglasim...Vikend sva preživela super,je biu dragi doma in soboto in nedeljo,danes gre pa v nočno.V soboto sva pohajala,včeri pa smo bli bolj v izi,pa še kuhat ni blo treba sva se kar k tašči povabla (user posted image za mojo taščo).
Ufff,glede kilogramov jaz hvala Bogu nimam težav,sem bol pri ta vitkejših,bi se pa mogla mal v akcijo spravt,pa mal migat,zato bi mi evcy tvoje vaje,ki jih delaš doma zelo prav prišle :)

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 120
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 13:48:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
14.1.2013 13:49:02   
SweetNovember
Ojla, še jaz bi se vam rada pridružila :) sem nova tu,ravnokar vpisana.

Zunaj skos sneži, jaz pa sem v službi, danes je zelo umirjen dan,...Tako da tu in tam malo pomislim na to, kdaj bom noseča:)... nimava še otrok. Ne sekiram/va se, si ga pa oba želiva. Oba sva mlada (ok. 25), ne "trudiva" se dolgo, bi si pa želela, da bi počasi že bila kaka user posted image :)

Želja po otročku in iskanje službe...what a combination;) v sredo imam razgovor za službo (1. v tem letu), tako da držite pesti :)
mož je pa hvalabogu ne išče.

Mejte se:)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 14:00:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 14:02:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 124
14.1.2013 14:20:54   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Ej, in kaj se tako sladkega zgodilo novembra user posted image

Mogoče še ena škorpijonka user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa dobrodošla Sweetnovember.

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?