|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 18:52:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Bodoče nosečke
15.1.2013 18:52:54   
ta*mala
Sej mene tud ma da b se ga kar nasula...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 18:55:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
15.1.2013 18:57:54   
ta*mala
ja če mi je za znort.... js sm brez šihta, a moj bivši delodajalec dnevno objavlja nove razpise... za isto delo!!! matr jim****

jutr me čaka čist nor dan... zjutri zavod, pol domov, da telovadim,user posted image pa skuham, pol moram letet u firmo na sestank, pol hit domov, pol pa še nočna... jao...

Neposredna povezava do sporočila: 154
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 19:02:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
15.1.2013 19:30:56   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

ja če mi je za znort.... js sm brez šihta, a moj bivši delodajalec dnevno objavlja nove razpise... za isto delo!!! matr jim****

jutr me čaka čist nor dan... zjutri zavod, pol domov, da telovadim,user posted image pa skuham, pol moram letet u firmo na sestank, pol hit domov, pol pa še nočna... jao...

Bivši delodajalec verjetno koristi bonuse za novo zaposlene delavce. user posted image  Sramota, da država dovoli takšna dejanja.

Nočna user posted image

Kaj jim češ, če so oni zakon... sodišče... je bivši delodajalecuser posted image večina razpisov je objavljenih samo na njihovi spletni strani... trije so pa zdaj tudi na zavodu, tko da vprašanje kaj res iščejo in kaj je zmenjeno... če ni kar vse... mogoče tisto na zavodu ni, ostalo pa vrjetno je.

Nočna ja... ko sem bila še zaposlena sem pomagala tko, v firmi, kjer sem delala prej... zdj k sm brez službe pa delam več... in pol maš kdaj tud dežurstvo tko do treh zjutraj... men čist mori, ker sem takrat čist neproduktivna, po domač povedan ni dela...

Neposredna povezava do sporočila: 156
15.1.2013 19:39:24   
misssi
aha.. kako lahko prilepim sliko tu? mogoce veste?

Neposredna povezava do sporočila: 157
15.1.2013 19:44:09   
misssi
tut jas sem brez sluzbe...vem kako ti je mala :)

res me zanima sem ali nisem.. nocem spet bit razocarana...ampak takih crtic se nisem imela..
kot berem cb bo se najboljsa izbira v petek.

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
15.1.2013 19:58:16   
ta*mala
missssi,če imaš slikco na računalniku pojdi na www.shrani.si in jo tam naloži, potem pa samo kopiraš link za forum, tam med različnimi linki in ga prilepiš tu... to ti je najbolj enostavno... saj, če se ti črtici vidita, je pomoje to to... jaz bi pa tako preverila še s cb...

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 159
15.1.2013 20:20:04   
misssi
user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 160
15.1.2013 20:22:18   
misssi
user posted image

sej nista najboljsi slikci ampak mislim da se vidi..

mnenje? user posted image

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 161
15.1.2013 20:25:42   
misssi
najlepsa hvala mala .. sem nova tu gor pa nisem vedela kako to deluje..

ja ubija me negotovost in huda zelja da bi ja bilo... upam da ne dobim m. v petek bom pa naredila test z cb.

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
15.1.2013 20:26:45   
bybyka_1987
Jaz jh vidim cestitke ;-)

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.1.2013 20:35:31   
ta*mala
ni panike, misssi...

jaz tud vidim črtice... če maš še kazga pa probi še čez kak dan dva, če bojo bolj močne... al pa po cb, bi mogu že lep plus narisat

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.1.2013 22:56:16   
misssi
hvala za odgovora.. bom kar lazje zaspala..

ko naredim se kakega javim :)

user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 7:43:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu misssi)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
16.1.2013 8:19:18   
Žabinčica

Naša punčka še spi (ponavadi je zelo zgodnja), tako da po dolgem času zjutraj pijem kavico pred računalnikom in vas berem. Sin je že boljše in je danes v vrtcu, se prav veseli, sploh sankanja, ki ga čaka.

SweetNovember tudi jaz držim pesti za današnji razgovor.

Misssi sicer vidim rahlo črtico, ampak slika res ni najboljša. Predlagam CB, meni je vedno prav pokazal in po mojem ti bo izrisal prav lep +.

Michelle sem te mislila že vprašat kaj trenirata z možem. Ali hodita na fitnes ali kaj posebnega?

Dobro jutro tudi vsem ostalimuser posted image . Pri nas je prava zimska pravljica, majhen snegec pa tudi spet počasi naletava.

Neposredna povezava do sporočila: 167
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 8:52:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
16.1.2013 9:56:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Bivši delodajalec verjetno koristi bonuse za novo zaposlene delavce. user posted image  Sramota, da država dovoli takšna dejanja.

Nočna user posted image

Kaj jim češ, če so oni zakon... sodišče... je bivši delodajalecuser posted image večina razpisov je objavljenih samo na njihovi spletni strani... trije so pa zdaj tudi na zavodu, tko da vprašanje kaj res iščejo in kaj je zmenjeno... če ni kar vse... mogoče tisto na zavodu ni, ostalo pa vrjetno je.

Nočna ja... ko sem bila še zaposlena sem pomagala tko, v firmi, kjer sem delala prej... zdj k sm brez službe pa delam več... in pol maš kdaj tud dežurstvo tko do treh zjutraj... men čist mori, ker sem takrat čist neproduktivna, po domač povedan ni dela...

poglej na svoji pogodbi o zaposlitvi. Če so dali za isto delovno mesto in vse ostale pogoje iste, morajo najprej ponuditi najprej tebi ali pa jih lahko tožiš. To se je meni zgodilo pred leti a so se znašli drugače. Punco so zaposlili v varnostni službi a je delala namesto mene v laboratoriju. Tu nisem mogla nič.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 169
16.1.2013 11:26:58   
SweetNovember
Hvala za dobre misli, michelle in Žabončica.

Že več kot leto dni iščem službo (v šolstvu), žal neuspešno. Zdaj sem spet izvedela, da je bila izbrana druga kandidatka. Ravnateljica me je vprašala samo, če bi lahko prišla jutri (sem rekla ja) in če imam avto. Dala mi je tudi urnik, v primeru, da jutri začnem učiti.

Malo sem žalostna..... Ne vem, kaj je bilo tisto odločilno, ker konkretnih vprašanj sploh ni bilo. Možno, da so "zmagali" manjši potni stroški – nikoli ne veš.

Popoldan imam klavir, najraje ne bi šla, ker nisem pri volji (zaradi razgovora).

Pozdravček

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 170
16.1.2013 13:29:32   
misssi
Kljub dvem narejenim testom first sign duo sem danes donila boleco m. Upam na boljse case. Tretji test nebo potreben.

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 14:14:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu misssi)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 14:33:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 14:36:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu misssi)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
16.1.2013 18:11:30   
mladika
mamica deklicam,rada bi ti zaželela srečno jutri na pregledu,pa prosim javi kako si opravila!Stiskam pestke da bo vse vredu!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......