ta*mala
|
Ja, jaz se čist zavedam, da bom mogla sama najt službo... če po pravici povem, sem se prijavila samo zaradi tistih treh mesecev, ko mi pripada nadomestilo plače... potem pa zaradi mene, če me kar skenslajo... itak vem, da mi ne bodo nič našli... mogoče če bo šlo koristim še kakšno izobraževanje... mika me izpit ZUP, če ga bodo letos sploh imeli... Drugače pa svinjarija, da ni večje... 9 dni po tem, ko so me odpustili je bilo na spletni strani 12 razpisov, dva dni po tistem še 4 je... grdo, res... valda sem se prijavila na vse, ampak itak je pomoje že zmenjeno, ker roko na srce, tud jaz predlani nebi prišla zraven, če nebi nekdo fejst težil zame... sam pri meni jim vsaj ni bilo žal, da sem prišla, žal je sodelavkam, ker sem mogla it... ker sem jim fejst riti odnašala... Zdej ima spet razpise čez ista kadrovnica, kot takrat, ampak jaz njej enostavno nisem všeč - fizično Bi blo dobr, da bi se kdaj v špegu pogledala Vidim, da mi včeraj spet ni poslalo mojga sporočila... nazadnje sem Evcy napisala, da bom najbrž dons kr na enem od teh menijev - sir za žar + 1 polnozrnat toast - popečen in paradižnikova solata ali pa zelenjava z lahkim sirom iz pečice njami... oboje mi je ful dobro No, kava je mimo... mal še prečekiram RR, ZRSZ, pol pa telovadba, zajtrk, pol pa služt dnarčke
|