|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 14:22:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Bodoče nosečke
14.1.2013 17:03:10   
mamica deklicam
končno. Že cel dan probavam a me ne spusti na forum.

Danes imela že dvakrat fiskulturo (beri kidanje snega user posted image ), pa še ni vse očiščeno, s tem da je pri nas spet začelo padati. A niso rekli, da bo prenehalo?. Moj je šel že ob 4 zjutraj delat, ker je hišnik v enem bloku in ga do sedajle še ni doma. Ura pa že 17? Najbolje, da si dam njegovo sliko na hladilnik.
Ampak tamale pa uživata. Velika je bila danes doma, in sta bile na snegu, da je bilo veselje.

Aja glede horoskopa: imamo mi tudi pestro: mamica bik, očka oven, starejša je tehtnica, najmlajša pa vodnarka. Kako bi si želeli za petega člana, vem samo nekaj, mož noče, da bi bil škropijon, jaz pa da bi bil oven. Jaz imam ovnov že kar preveč v družini. moj, potem moj oče, teta (ker sta dvojčkauser posted image ), moj stric, od mojega moža brat ima sedaj tamlado, ki bo nekoč teta mojim otrokom. Vam povem, včasih jih lažje neseš kot prenašaš. Škropijonov jaz ne poznam tako dobre, je drugače moj tast. A tam na žalost tašča hlače nosi in ji je za ljubi mir vse prepustil, sedaj pa zgleda, kot da ni nič z njim. Je bolj na izi, a midva se zastopiva, najbolj takrat, ko tašče ni blizuuser posted image , ker drugače je kar malo ljubosumna na to. Kaj mu je pa hlače vzelauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.1.2013 17:20:00   
ta*mala
vau... clo odprl mi je stran user posted image

že včeraj sem pisala, pa danes vidim, da ni nič poslalo...

Evcy - ti poješ tko dosti sira? katerega pa kupuješ? jaz namreč zelo zelo težko spravim v rit kaj od mesa... še to je parkrat na leto kaka riba al pa kaka puranja hrenovka in to je to... enostavno se mi gabi... tko da v mojem primeru je beljakovinska prehrana bolj tko... tud ne maram ne skute, ne mleka ne jajc... kakšna ideja?

michelle - nisi sama... sm tud jaz rakicauser posted image

jaz imam danes bolj post kot pa sadni oz sadno - zelenjavni dan... ni blo časa, ker sem bla cel dan okol... zdj pa jem manj sladki ananasov kompot brez tekočine... pa mal brusnic... bo jutr bolš...

drugač sm bla pa danes na zavodu na seminarju... kjer nisem zvedla nič pametnega/novega... user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.1.2013 20:19:58   
mladika
michelle1 sej jst se zavedam,da ko bom enkrat rodila,se bodo pa kg-ji začel drugače onašat.Pa tut metabolizem se bo po 30. tem spremenu.Pa ni panike,sam človek se ne sme zapustit,pa je ;)

ta*mala,zavod...uffff jst se odpravlam že cel mesec k svoji svetovalki,pa še zdej nism k njej pršla.Vmes sem bla bolna,jutr morm k zobarju :/,tko da upam da mi v sredo rata it.Čeprav vem,da če si sama nam najdla službe mi jo nav nihče!

< Sporočilo je popravil mladika -- 14.1.2013 20:20:32 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.1.2013 20:58:52   
evcy1411
ta*mala

Evcy - ti poješ tko dosti sira? katerega pa kupuješ? jaz namreč zelo zelo težko spravim v rit kaj od mesa... še to je parkrat na leto kaka riba al pa kaka puranja hrenovka in to je to... enostavno se mi gabi... tko da v mojem primeru je beljakovinska prehrana bolj tko... tud ne maram ne skute, ne mleka ne jajc... kakšna ideja?

evo tako ti bom rekla- raje se potrudi pa pojej kakšen košček piščančjega fileja ali ribe, ker te hrenovke so res svinjarija od svinjarije. ne bom več povedala, sam to da ko sem videla izdelavo....jaz jih že par let ne jem. pojem tudi kar nekaj sira- lahko livado, potem res probaj cottage cheeasa, jaz jo kupujem v sparu-njihovo. probaj jo z avokadom. na avokado daj kako žličko in pojej. čeprav jaz to ponavadi jem samo, lahko pa tudi naribaš na drobno jabolko in primiščaj kakše par žličk cheeasa. lahko pa vmes pojeste par mandeljev in lešnikov, ki imajo zdrave maščobe. glede rib-priporočam file vitkega soma, malce posoljeno, malce česna v prahu, potresemo z koruzno moko in zavijemo v alu folijo, damo v pečico na 220 stopinj za 8 min, nato folijo odpremo in še 5 min. meni je svetovno :) user posted image tofu ima tudi dovolj beljakovin, res je da ima soja tudi, ampak punce izogibajte se je v velikem krogu-soja je ena izmed največjih genskih predelanih hran- sum, da je danes toliko raka baje izhaja iz tega, ni pa dokazano. moje mišlenje je da morajo nekje te "geni" udarit ven . Upam da sem ti saj kaj pametnega napisala user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 130
14.1.2013 21:10:00   
evcy1411

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Hojla!!
Da se še jaz malo oglasim...Vikend sva preživela super,je biu dragi doma in soboto in nedeljo,danes gre pa v nočno.V soboto sva pohajala,včeri pa smo bli bolj v izi,pa še kuhat ni blo treba sva se kar k tašči povabla (user posted image za mojo taščo).
Ufff,glede kilogramov jaz hvala Bogu nimam težav,sem bol pri ta vitkejših,bi se pa mogla mal v akcijo spravt,pa mal migat,zato bi mi evcy tvoje vaje,ki jih delaš doma zelo prav prišle :)

http://www.vitja.si/content/video-z-elastiko-do-%C4%8Dvrstih-lepo-oblikovanih-rok

http://www.vitja.si/content/video-za-trebu%C5%A1njake-potrebujete-samo-nogavice

izpadni koraki naprej/nazaj/levo/desno

počepi

http://www.youtube.com/watch?v=nm1-AuRzZL4

ta je pa huda-naslednji dan mišice trebušna hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo

evo naslednjič pa še z body rocka :)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 131
14.1.2013 21:51:21   
ta*mala
Evcy, kako pa pripravljas tofu? user posted image

Imas kako mnenje o locevanju in pa sadnih dopoldnevih?

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 132
14.1.2013 21:53:44   
evcy1411

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Evcy, kako pa pripravljas tofu? user posted image

Imas kako mnenje o locevanju in pa sadnih dopoldnevih?

ločevalne in sadne diete...hmmm moje mnenje je tako da ko to izvajaš je ok, ko pa prenehaš je pa jojo učinek. pomoje je najbolje dovolj beljakovin, vode in gibanja-ali vaje doma

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 133
14.1.2013 21:59:48   
evcy1411
aja vprašanje kako si pripravim tofu? če ga ga si samo popečem in malce potresem z papriko, ali pa na solati. ampak kakor sem že rekla tofu je iz soje.... tk da to jem res malo kdaj

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
14.1.2013 22:36:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu evcy1411)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
15.1.2013 8:45:54   
mamica deklicam
meni sploh ni bilo treba na noben seminar na zavodu, razen na sestanek k svetovalki. Glede tistega, ko je ena napisala, da si bomo morale same poiskati službe, se pa čisto strinjam z vami. Edino, če imate kakšne veze, ampak potem ne bi bile brezposelne. Ker vedno bolj dobivam občutek, da dobijo službo samo še tisti z vezami, pa tudi če ne znajo nič delati.

Neposredna povezava do sporočila: 136
15.1.2013 9:21:02   
ta*mala
Ja, jaz se čist zavedam, da bom mogla sama najt službo... če po pravici povem, sem se prijavila samo zaradi tistih treh mesecev, ko mi pripada nadomestilo plače... potem pa zaradi mene, če me kar skenslajo... itak vem, da mi ne bodo nič našli... mogoče če bo šlo koristim še kakšno izobraževanje... mika me izpit ZUP, če ga bodo letos sploh imeli...

Drugače pa svinjarija, da ni večje... 9 dni po tem, ko so me odpustili je bilo na spletni strani 12 razpisov, dva dni po tistem še 4 je... grdo, res... valda sem se prijavila na vse, ampak itak je pomoje že zmenjeno, ker roko na srce, tud jaz predlani nebi prišla zraven, če nebi nekdo fejst težil zame... sam pri meni jim vsaj ni bilo žal, da sem prišla, žal je sodelavkam, ker sem mogla it... ker sem jim fejst riti odnašala...

Zdej ima spet razpise čez ista kadrovnica, kot takrat, ampak jaz njej enostavno nisem všeč - fizičnouser posted image Bi blo dobr, da bi se kdaj v špegu pogledalauser posted image

Vidim, da mi včeraj spet ni poslalo mojga sporočila...
nazadnje sem Evcy napisala, da bom najbrž dons kr na enem od teh menijev - sir za žar + 1 polnozrnat toast - popečen in paradižnikova solata ali pa zelenjava z lahkim sirom iz pečiceuser posted image njami... oboje mi je ful dobrouser posted image

No, kava je mimo... mal še prečekiram RR, ZRSZ, pol pa telovadba, zajtrk, pol pa služt dnarčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 9:48:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 138
15.1.2013 11:35:23   
SweetNovember
Ja, spet je snežilo :)

Jaz sem že malo napeta za jutri (razgovor), ampak čisto malo, toliko, da je malo pozitivne treme:)

michelle1, novembra sem se rodila :), ne dam pa veliko na horoskop...

Hvala za dobrosošlico, michelle in Žabinčica.

Mejte se,:)

Neposredna povezava do sporočila: 139
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 11:55:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
15.1.2013 12:30:59   
mladika
Hoj!!

Evo zobar po streho,v trgovini sem tut že bila,pol me pa sam še pospravlanje kopalnice čaka in kuhanje kosila.Dragi spi,jst mam pa čas da visim na računalniku,ker mava ponavadi bolj pozno kosilo kadar je on iz nočne. Je pa zuni prav fino,ker ni premrzlo!user posted image Kar se soje tiče...midva sva jo včasih kar velik pojedla,zdej ko pa intenzivno delava na dojenčku,pa po čekiranju študij v angleščini,sva pa sojo čist črtala iz prehrane,ker naj bi baje tut neplodnost povzročalauser posted image
Lep snežen dan želim

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 141
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 13:48:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
15.1.2013 16:02:21   
evcy1411

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Dober večer!  user posted image

Ufff, ste se razpisale... Midva sva s treninga, ta mali so si medtem spekli palačinke. Itak, da sem eno pojedla, z Nutello namazano. user posted image

evcy - si me prehitela. Se strinjam s teboj, soja je verjetno najslabša hrana, ki obstaja. In res izogniti se ji treba v najširšem krogu. Bi pa samo še eno stvar dodala, ker je veliko poudarka na beljakovinah. To je še en ekstrem, ki si ga ljudje napačno razlagajo. Na koncu izpade, da telo potrebuje samo beljakovine, kar je neumnost do konca. Tako postanejo ogljikovi hidrati in maščobe nezdrava hrana, beljakovine pa  super zdrava. Pri tem pa se niti ne zavedajo, da so beljakovinske diete prav tako strup za telo. Prevelika količina beljakovin obremenjuje jetra, ledvice, zakisa celo telo, kar pa vodi naravnost v bolezen. Saj zdaj sem pozabila pravilno razmerje vseh glavnih skupin. Evcy, daj napiši še kaj o tem, saj si s tega področja. user posted image  

Drugače ta*mala - jaz sem uvedla v jutranji zajtrk skuto. Prej sem jo mešala z jogurtom, zdaj  jo pojem brez vsega. Poleg kakšno sadje, v službi pa še skodelica zelenega čaja. Zdi se mi, da mi po tem prebava dela sto na uro. user posted image

mladika - ma, ne, nosečnost ti ne pusti nobenih posledic, če se držiš osnovnega pravila - NE ZREDITI SE VEČ KOT 13 KG. Pri prvih dveh sem to upoštevala, pri zadnji sem se zredila kot prašiček in ta višek se svaljka po mojem telesu že štiri leta.  user posted image Ampak letos bi rada temu naredila konec!

Toliko za danes od mene...

Lahko noč. user posted image

evo odgovor za beljakovine.... za malce aktivnega človeka je priporočeno 1,5-2g na kg leže

http://www.sportnaprehrana.com/Proteini-clanki/proteini-masa

Neposredna povezava do sporočila: 143
15.1.2013 16:19:37   
evcy1411
No vam dam še en članek za prijetno branje. na drugi polovici piše o hujšanju. tko da si preberte. Razmerje 40/30/30. Pri čemer moramo biti pozorni pri maščobah da so to "dobre" maščobe. problem je da je v naši prehrani preveč slabih maščob. Jaz si bom ravno danes naročila proteinski napitek, ker imam namen zgubit še kg še do 70 in ne bi rada zgubla teh kg na račun mišic.

http://hujsanje.blogspot.com/

No drugače pa upam da si moj dragi končno malce oddahne od dela, ker drugače ne bo nič bejbija, ker je preveč utrujen. nočem mu pa "najedat" z user posted image . user posted image

< Sporočilo je popravil evcy1411 -- 15.1.2013 16:20:26 >

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 144
15.1.2013 17:25:09   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: SweetNovember

Ja, spet je snežilo :)

Jaz sem že malo napeta za jutri (razgovor), ampak čisto malo, toliko, da je malo pozitivne treme:)

michelle1, novembra sem se rodila :), ne dam pa veliko na horoskop...

Hvala za dobrosošlico, michelle in Žabinčica.

Mejte se,:)

Michelle, kak sprehoduser posted image

Sweetnovember, ti kr enga takratkiga rukn predn greš na razgovor pa bouser posted image

Js pa jutr razgovor - z mojo svetovalko na zavodu muahahahaha, bom js tud njej povedala kwa si mislem

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 145
15.1.2013 17:27:15   
ta*mala
Evcy, ti kr nanjgauser posted image user posted image user posted image

Stavm, da se ti ne bo mogu upretuser posted image user posted image user posted image Moj prav: nikol ne morš bit toooook zmatran, da ne bi mogu user posted image

(odgovor članu evcy1411)
Neposredna povezava do sporočila: 146
15.1.2013 18:06:44   
evcy1411
no saj vem da se nebi mogu upret user posted image sej verjetn ko januar mine bo bolje user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 147
15.1.2013 18:17:11   
misssi
zivjo vsem..

zadnja dva dni brskam po raznih forumih.. zanima me kaksne imate izkušnje glede first sign duo testa.. delala sem ga vceraj pa je bila crtica malo manj vidna ampak bili sta dve danes pa isto. M izostaja 5 dni.
kar naprej sem lacna, pridobila sem iz mojih stalnik 65 na 70 kg.. obcutek pa imam ko da bi vsak cas lahko dobila m ampak je pa rahel rdeckasto beli tok..

Neposredna povezava do sporočila: 148
15.1.2013 18:36:10   
ta*mala
pozdravljena, misssi.

Jaz imam s first sign trakci slabe izkušnje... mi je zelo zelo rahlo skoraj namišljeno črtico kazalo še nekaj časa po predvidenem dnevu za M... ko je clear blue pokazal jasen plus... tko da fs ne verjamem več... pa tudi druge so imele kar nekaj podobno slabih izkušenj...

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 18:50:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?