mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala hehe, midva sva se pa našla, k sm bla js še 16, on pa lih 19 Sva pa narazen 2 let pa 8 mesecev Lih prou, pomoje On ma redno službo, jaz sem bla pa prej na sodišču, zdj je pa dnarja zmajkal konc leta, ane... trenutno je pa !!! 12 razpisov!!! PA NI DNARJA. PRASCI ENI. sm se naučila lekcijo, bolj si priden, bolj si oslu podoben ja bolj delaš, prej te v rit brcnejo. mene je sodelavka skoz prala možgane: moraš bolj biti za firmo, priti kaj narediti tudi za praznik, vikend... No nje so se znebili na zelo grd način, so naredili tako, da se ji je zaključilo ravno nekaj dni pred okroglo obletnico in ni dobila višje odppravnine in še nagrada za 10let bi ji pripadala. In ji niso nič plačali, ko je prišla v službo za praznike, sobote ali če je delala več kot 8 ur na dan. Sama sem bila vedno v službi 8,5 ure vsak dan, nekajkrat sem celo prišla na praznik, ker je bilo treba kontrolo izvesti. Ko pa je moja hčerka imela vročino 40 in drisko, sem jo seveda jaz peljala k zdravniku, mi je ona težila, da bi morala priti delat vsaj za štiri ure. HALOOO!!! Pa nisem nikoli izkoriščala bolniške ali nege otroka. Midva imava kredit za hišo a se jaz toliko potrudim, da vsaj to prispevam in pokrijem znesek. Mož pa potem vse položnice in hrano, pa nekako gre. Hčerki k sreči nista razvajeni in se razveselita vsakega oblačila ali igrače, pa čeprav je rabljeno. Sem za veliko sedajle tri mesece na bolhi gledala kolo in dobro, da sem moža poslušala in ga nisem kupila. Ker sem v ponedeljek dobila točno takega, kot sem ga imela ogledanega, ZASTONJ. Samo en liter cvička je mož peljal možakarju, ki ga je podarjal. Hčerka je okoli njega skakala, kot da bi bil nov. Tako, da gre. In mislim, da bi šlo tudi s tremi otroci. Mora biti pa te krize tudi enkrat konec in bomo tudi me dobile službo. Opažam, da nas je kar nekaj, ki smo ostale brez.
|