|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
7.1.2013 15:01:40   
Penny
Evo, pravkar še moj CB (in ebay trakec istočasno user posted image ). 14DPO, 1 dan zamude.

(Zakaj pa samo jaz slikce lepim? user posted image user posted image )

Že kličem GIN, ampak ima stalno zasedeno user posted image

user posted image

user posted image

Zdaj si grem pa dat nov ticker user posted image .

Navijam za čimveč roza barve!!!

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 401
7.1.2013 15:03:44   
puppe
user posted image user posted image user posted image  navijam in stiskam pesti, da nas bo čimveč okuženih z roza virusom  ta mesec user posted image

polivam z roza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 402
7.1.2013 15:40:54   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček

iiiiiiiiiiiii vidim da ste bile pridne v decembru user posted image čestitke novopečenim mamicam user posted image vse ostale, pa glejte da jim pridno sledite user posted image user posted image naviiiiijjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm

.......in polivam z roziko user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 403
7.1.2013 15:46:31   
pikizenc
Pinas in Penny čestitke user posted image lepo nosečnost želim

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 404
7.1.2013 16:15:29   
Pinas
Penny-user posted image user posted image user posted image
Odlično opravljeno!user posted image
Slikic ne limam,ker jih ne znam!user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 405
7.1.2013 16:16:27   
Anonimen
Čestitke za rozikeeeee!
In še - witch - če komu privoščim, privoščim tebi! Stiskam pesti!

Auser posted image

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
7.1.2013 16:53:33   
Penny
witch tudi jaz močno močno navijam zate user posted image user posted image user posted image .

Anonimnauser posted image Filing v trebuhu je lahko zelo zavajajoč user posted image . Krči ne izključujejo user posted image user posted image .

Anonimnauser posted image Objemček zate user posted image . Bo pa naslednji mesec uspešen user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
7.1.2013 17:02:47   
_sunshine_
uuuu res roza danuser posted image čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 408
7.1.2013 19:41:48   
oreh
Pinas in Penny tako se delauser posted image user posted image user posted image .

LS tudi jaz sem imela vse možne znake pri klomifenu, predvsem boleča prsa, utrujenost, tečnoba in depresivnost. Vedi pa, da imaš zelooooo velike možnosti s klomifenom. Ko sem takrat brala forume o klomifenu se mi je zdelo, da le tu in tam kateri ne rata. Sedaj jih malo več poznam, ki jim ni ratalo. A še vedno je zelo dober procent uspešnosti, sploh, ker že imaš enega donošenega otroka.
Držim pesti, da se pobožne želje vseh nas uresničijo in kmalu sporočiš novičko. Daljna znanka ima 2xdvojčka-klomifenčkauser posted image
Aja, pa ful (no, že prej sem ga imela mal), ampak po klomifenu in hormonih pri umetni pa imam celulita za izvoz. Sem ga glih danes opazovala pod vsemi tistimi žarometi na ginekološkem stolu. bljek! bo treba redno stegna masirat! Pa ciste na dojkah so se mi naredile s klomifenom in še sedaj kraljujejo. Pa ni važno tudi, 5 bradavic na nosu bi preživela, sam da so mi dodatni hormoni prinesliuser posted image .user posted image

Jaz sem pa še kar po malem krvavela, kar je močno najedalo moje živčke ter me spravljalo v pesimizem in odšla danes na urgenco. Me je prijazna G potolažila, da krvavim iz nekje drugje in plod ni ogrožen, kar lažje dihamuser posted image

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
7.1.2013 19:55:28   
curly
Oreh, ful vesela zate. Samo da je s Špelco ali Mihcem vse ok! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 410
7.1.2013 20:39:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Anonimnauser posted image Filing v trebuhu je lahko zelo zavajajoč user posted image . Krči ne izključujejo user posted image user posted image .

Oh, da bi le bilo res user posted image Bomo videli če bo jutri rdeče ali belo...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
7.1.2013 20:45:05   
CheryBlossom
Penny čestitke za 100000% potrditev! user posted image user posted image user posted image user posted image

Oreh, UZ je ponavadi super naprava, ki te lahko zelo pomiri... user posted image Samo, da je z malim user posted image vse OK!

Anonimnauser posted image pošiljam ti objemčke user posted image user posted image user posted image

Witch moooočno moooooooooočno držim pesti! Pošiljam ti pikepoke...user posted image user posted image user posted image

Moj malček praznuje v sredo RD za user posted image in sem mu kupla eno knjigico - Moj angel plava z menoj. Tako leeepa knjigica, ki pripoveduje o dojenčku, ki se razvija, na tej poti v maminem trebuščku pa ga spremlja Angel, ki mu pove kaj se dogaja in kje... user posted image Tale knjigica . Drugače pa je moja O mimo, sluz je danes čisto drugačna kot včeraj in dan poprej. Sedaj pa čakanje, dnevi se bodo takoooo vlekli... Ampak ni druge kot čakanje.

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 412
8.1.2013 8:03:12   
witch
oreh kaj pa če je krvavitev od drugega ploda, ki se ni razvil? In se pač puca iz telesa? Važno je pa da si pomirjena in počasi začneš uživati user posted image

Hvala vsem za pesti in dobre želje. Če je bila to O, potem sva naredila tisto kar sva pač lahko. Zdaj pa so stvari v drugih rokah.
Sem pa delala še včeraj popoldan test (sem jih vedno med šesto in sedmo) pa je bil tudi ta brez črtice. Tak da v soboto popoldan je bila še šibka, v nedeljo močna, v ponedeljek zjutraj in popoldan pa je več ni.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 413
8.1.2013 9:52:04   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček

danes je pa zame dan D... prvi obisk pri G po ss... Upam da dobim vse potrebne odgovore.. držite pesti

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 414
8.1.2013 9:57:44   
monsy
Čestitke novim nosečkam!!!! user posted image user posted image

No jaz je NE pričakujem 31.1. Uff bo dolg mesec!!
Navijam za vse in polivam z user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 415
8.1.2013 10:04:00   
ta*mala
zvezdica zaspanka naša... držimo pesti, da bo vse ok in da slišiš točno to, kar želiš slišatuser posted image Vse se bo poštimal, boš vidla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 416
8.1.2013 10:18:50   
Anonimen
Danes je moj dan D - zaenkrat še vse belo, mam pa tak čuden filing v trebuhu, tako da bom rajši še malo počakala s kakšnim veseljem.
Sem rekla da bom kupila včeraj test - no, nism ga, sm se zdela sama sebi ful pogumna ker se mi je ratalo mu upret......zdej mi je pa žal user posted image Če bi ga mela zdej doma sigurno ne bi ostal v škatlici user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
8.1.2013 10:20:07   
Anonimen
Danes je moj dan D - zaenkrat še vse belo, mam pa tak čuden filing v trebuhu, tako da bom rajši še malo počakala s kakšnim veseljem.
Sem rekla da bom kupila včeraj test - no, nism ga, sm se zdela sama sebi ful pogumna ker se mi je ratalo mu upret......zdej mi je pa žal user posted image Če bi ga mela zdej doma sigurno ne bi ostal v škatlici user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
8.1.2013 11:28:17   
Pinas
Anonimna user posted image -kako se lahko upreš in testa ne kupiš,ko pa je danes dan D!user posted image
Kaj če bi se lepo oblekla in obula in ga šla iskat!?user posted image
Jaz sem firbčna noooo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
8.1.2013 13:54:04   
Anonimen
Bom še dva dni počakala, ker nisem čisto 100% da je bil O na tisti dan ko se mi je zdelo. Pa v trebuhu me še vedno zelo sumljivo zvija kot da bo vsak čas user posted image ...

(odgovor članu Pinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
9.1.2013 0:02:49   
Penny
ta*mala, imaš zasebno sporočilo od mene (sam tko, če slučajno ne boš sama opazla user posted image )

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 421
9.1.2013 8:12:09   
ta*mala
Penny, maš tud zs user posted image

A veste kugauser posted image mene pa že od včeri zvečer boli v desnem jajčnikuuser posted image Čeprou je faulastuser posted image Mislte, da je turbo užgal???user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 422
9.1.2013 8:18:13   
witch
ta mala mene vsak mesec v jajčnikih boli, ta mesec je celo črtica na O testu. In je moja diagnoza v neplodnostni NIMA SVOJIH O. Lahko pa da nimam vedno, kakšnen mesec, dva vmes pa jo imam. Držim pesti da je pri tebi to napoved O user posted image

Kje se vse skirvate?

Anonimna user posted image kako kaže? 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 423
9.1.2013 8:25:44   
mamica deklicam
vas takole berem in se veselim z novimi nosečkamiuser posted image user posted image

mene pa še kar tauser posted image zafrkava. Če je bil dan 4.1 kot prvi dan, ko se je ulila, no moram povedat, da je še vedno na obisku. In kako naj delava nauser posted image , če sem prej imela rahle izcedke že od božiča dalje. No, saj se mi bliža prvi pleged v neplodnostni, bomo videli, kaj bodo rekli. A je kar zoprno, vedno misliti, ali imam v nahrbtniku še vložke in tampone, ali sem zalogo že porabila.

Človek je slabe volje, potem pa še vreme nič ne pripomore k izboljšanjuuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 424
9.1.2013 8:41:22   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: witch

ta mala mene vsak mesec v jajčnikih boli, ta mesec je celo črtica na O testu. In je moja diagnoza v neplodnostni NIMA SVOJIH O. Lahko pa da nimam vedno, kakšnen mesec, dva vmes pa jo imam. Držim pesti da je pri tebi to napoved O user posted image

Witch, pa si kej prašala, od kje pol to boli vsak mesec ob približno istem dnevu ciklusa, vsaj pri men je tko...mogoče +/- 1 dan... ?

Si kej porajtala, je bla pri teb črtica na O testu preden te je začel bolet al pol, k te je že nehal?

Jaz jih zaenkrat še nisem nabavla, ampak če ta mesc nau nč jih pa bom, da vidm, če se men blede al me je G neki nasrouuser posted image Ampak js vrjamem, da me je nasrou, ker drgač tud prejšnjič neb rataluser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?