Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 15:01:40
|
|
|
|
Penny
|
Evo, pravkar še moj CB (in ebay trakec istočasno ). 14DPO, 1 dan zamude. (Zakaj pa samo jaz slikce lepim? ) Že kličem GIN, ampak ima stalno zasedeno Zdaj si grem pa dat nov ticker . Navijam za čimveč roza barve!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 15:03:44
|
|
|
|
puppe
|
navijam in stiskam pesti, da nas bo čimveč okuženih z roza virusom ta mesec polivam z roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 15:40:54
|
|
|
|
zvezdica.zaspanka83
|
pozdravček iiiiiiiiiiiii vidim da ste bile pridne v decembru čestitke novopečenim mamicam vse ostale, pa glejte da jim pridno sledite naviiiiijjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm .......in polivam z roziko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 15:46:31
|
|
|
|
pikizenc
|
Pinas in Penny čestitke lepo nosečnost želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 16:15:29
|
|
|
|
Pinas
|
Penny- Odlično opravljeno! Slikic ne limam,ker jih ne znam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 16:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke za rozikeeeee! In še - witch - če komu privoščim, privoščim tebi! Stiskam pesti! A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 16:53:33
|
|
|
|
Penny
|
witch tudi jaz močno močno navijam zate . Anonimna Filing v trebuhu je lahko zelo zavajajoč . Krči ne izključujejo . Anonimna Objemček zate . Bo pa naslednji mesec uspešen .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 17:02:47
|
|
|
|
_sunshine_
|
uuuu res roza dan čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 19:41:48
|
|
|
|
oreh
|
Pinas in Penny tako se dela . LS tudi jaz sem imela vse možne znake pri klomifenu, predvsem boleča prsa, utrujenost, tečnoba in depresivnost. Vedi pa, da imaš zelooooo velike možnosti s klomifenom. Ko sem takrat brala forume o klomifenu se mi je zdelo, da le tu in tam kateri ne rata. Sedaj jih malo več poznam, ki jim ni ratalo. A še vedno je zelo dober procent uspešnosti, sploh, ker že imaš enega donošenega otroka. Držim pesti, da se pobožne želje vseh nas uresničijo in kmalu sporočiš novičko. Daljna znanka ima 2xdvojčka-klomifenčka Aja, pa ful (no, že prej sem ga imela mal), ampak po klomifenu in hormonih pri umetni pa imam celulita za izvoz. Sem ga glih danes opazovala pod vsemi tistimi žarometi na ginekološkem stolu. bljek! bo treba redno stegna masirat! Pa ciste na dojkah so se mi naredile s klomifenom in še sedaj kraljujejo. Pa ni važno tudi, 5 bradavic na nosu bi preživela, sam da so mi dodatni hormoni prinesli . Jaz sem pa še kar po malem krvavela, kar je močno najedalo moje živčke ter me spravljalo v pesimizem in odšla danes na urgenco. Me je prijazna G potolažila, da krvavim iz nekje drugje in plod ni ogrožen, kar lažje diham
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 19:55:28
|
|
|
|
curly
|
Oreh, ful vesela zate. Samo da je s Špelco ali Mihcem vse ok!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 20:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny Anonimna Filing v trebuhu je lahko zelo zavajajoč . Krči ne izključujejo . Oh, da bi le bilo res Bomo videli če bo jutri rdeče ali belo... Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 20:45:05
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Penny čestitke za 100000% potrditev! Oreh, UZ je ponavadi super naprava, ki te lahko zelo pomiri... Samo, da je z malim vse OK! Anonimna pošiljam ti objemčke Witch moooočno moooooooooočno držim pesti! Pošiljam ti pikepoke... Moj malček praznuje v sredo RD za in sem mu kupla eno knjigico - Moj angel plava z menoj. Tako leeepa knjigica, ki pripoveduje o dojenčku, ki se razvija, na tej poti v maminem trebuščku pa ga spremlja Angel, ki mu pove kaj se dogaja in kje... Tale knjigica . Drugače pa je moja O mimo, sluz je danes čisto drugačna kot včeraj in dan poprej. Sedaj pa čakanje, dnevi se bodo takoooo vlekli... Ampak ni druge kot čakanje.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 8:03:12
|
|
|
|
witch
|
oreh kaj pa če je krvavitev od drugega ploda, ki se ni razvil? In se pač puca iz telesa? Važno je pa da si pomirjena in počasi začneš uživati Hvala vsem za pesti in dobre želje. Če je bila to O, potem sva naredila tisto kar sva pač lahko. Zdaj pa so stvari v drugih rokah. Sem pa delala še včeraj popoldan test (sem jih vedno med šesto in sedmo) pa je bil tudi ta brez črtice. Tak da v soboto popoldan je bila še šibka, v nedeljo močna, v ponedeljek zjutraj in popoldan pa je več ni.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 9:52:04
|
|
|
|
zvezdica.zaspanka83
|
pozdravček danes je pa zame dan D... prvi obisk pri G po ss... Upam da dobim vse potrebne odgovore.. držite pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 9:57:44
|
|
|
|
monsy
|
Čestitke novim nosečkam!!!! No jaz je NE pričakujem 31.1. Uff bo dolg mesec!! Navijam za vse in polivam z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 10:04:00
|
|
|
|
ta*mala
|
zvezdica zaspanka naša... držimo pesti, da bo vse ok in da slišiš točno to, kar želiš slišat Vse se bo poštimal, boš vidla!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 10:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je moj dan D - zaenkrat še vse belo, mam pa tak čuden filing v trebuhu, tako da bom rajši še malo počakala s kakšnim veseljem. Sem rekla da bom kupila včeraj test - no, nism ga, sm se zdela sama sebi ful pogumna ker se mi je ratalo mu upret......zdej mi je pa žal Če bi ga mela zdej doma sigurno ne bi ostal v škatlici Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 10:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je moj dan D - zaenkrat še vse belo, mam pa tak čuden filing v trebuhu, tako da bom rajši še malo počakala s kakšnim veseljem. Sem rekla da bom kupila včeraj test - no, nism ga, sm se zdela sama sebi ful pogumna ker se mi je ratalo mu upret......zdej mi je pa žal Če bi ga mela zdej doma sigurno ne bi ostal v škatlici Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 11:28:17
|
|
|
|
Pinas
|
Anonimna -kako se lahko upreš in testa ne kupiš,ko pa je danes dan D! Kaj če bi se lepo oblekla in obula in ga šla iskat!? Jaz sem firbčna noooo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 8.1.2013 13:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom še dva dni počakala, ker nisem čisto 100% da je bil O na tisti dan ko se mi je zdelo. Pa v trebuhu me še vedno zelo sumljivo zvija kot da bo vsak čas ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 9.1.2013 0:02:49
|
|
|
|
Penny
|
ta*mala, imaš zasebno sporočilo od mene (sam tko, če slučajno ne boš sama opazla )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 9.1.2013 8:12:09
|
|
|
|
ta*mala
|
Penny, maš tud zs A veste kuga mene pa že od včeri zvečer boli v desnem jajčniku Čeprou je faulast Mislte, da je turbo užgal???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 9.1.2013 8:18:13
|
|
|
|
witch
|
ta mala mene vsak mesec v jajčnikih boli, ta mesec je celo črtica na O testu. In je moja diagnoza v neplodnostni NIMA SVOJIH O. Lahko pa da nimam vedno, kakšnen mesec, dva vmes pa jo imam. Držim pesti da je pri tebi to napoved O Kje se vse skirvate? Anonimna kako kaže?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 9.1.2013 8:25:44
|
|
|
|
mamica deklicam
|
vas takole berem in se veselim z novimi nosečkami mene pa še kar ta zafrkava. Če je bil dan 4.1 kot prvi dan, ko se je ulila, no moram povedat, da je še vedno na obisku. In kako naj delava na , če sem prej imela rahle izcedke že od božiča dalje. No, saj se mi bliža prvi pleged v neplodnostni, bomo videli, kaj bodo rekli. A je kar zoprno, vedno misliti, ali imam v nahrbtniku še vložke in tampone, ali sem zalogo že porabila. Človek je slabe volje, potem pa še vreme nič ne pripomore k izboljšanju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 9.1.2013 8:41:22
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch ta mala mene vsak mesec v jajčnikih boli, ta mesec je celo črtica na O testu. In je moja diagnoza v neplodnostni NIMA SVOJIH O. Lahko pa da nimam vedno, kakšnen mesec, dva vmes pa jo imam. Držim pesti da je pri tebi to napoved O Witch, pa si kej prašala, od kje pol to boli vsak mesec ob približno istem dnevu ciklusa, vsaj pri men je tko...mogoče +/- 1 dan... ? Si kej porajtala, je bla pri teb črtica na O testu preden te je začel bolet al pol, k te je že nehal? Jaz jih zaenkrat še nisem nabavla, ampak če ta mesc nau nč jih pa bom, da vidm, če se men blede al me je G neki nasrou Ampak js vrjamem, da me je nasrou, ker drgač tud prejšnjič neb ratal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?