|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
7.1.2013 9:32:55   
lidik
hi hi hi witch ja meni bi res najbolj pasalo ce, ampak veš kaj, če se bomo enkrat zmenle, pridem tudi v mb, ker zdaj pa je že res kriza in bi se mogle videt !!!! Naj najprej jaz vidim, kako bom imela tule zdaj s službo (ej ti povem, da kriza od krize), potem pa se bomo naprej za datum pogovarjale. No vmes pa itak da še bova kaj tu čvekale, pa sms-ale, pa...... user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.1.2013 9:48:08   
LittleSun
Dobro jutro.
Ta klomifen je pri meni naredil res veliko zmedo. Danes je komaj 5 DPO mene pa bolijo prsi, zjutraj mi je bilo slabo, skoz sem lačna, jedla bi neke točno določene jedi, prav neverjetno kaj lahko povzorčijo hormoni user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.1.2013 10:25:00   
Anonimen
Hormoni so res en velik S**T user posted image Meni je pomoje danes nek **** hormon totalno padel dol (ker bom verjetno jutri dobila m) in sem čisto živčna in depresivna. Ful preveč sem občutljiva na to spreminjajne hormonov. Že ko sem nehala jest KT, se mi je skoraj zmešalo od tega, sedaj me pa spet pred m daje tale hormonska depra user posted image Katastrofa.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
7.1.2013 10:32:49   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

teodora, verjetno se poznava, smo skupaj klepetali prejšnjo nosečnost. user posted image Sej bi ti povedala, pa sem imela že 1x slabe izkušnje, so me izvohali tule gor, ko je bilo najmanj treba, tko da se tokrat še raje skrivam. user posted image

Auser posted image

Ja no, potem pa komaj čaka, da bo pravi čas zate in poveš kdo si. Sicer pa upam, da se kmalu selimo na kak drug form.

Kar se pa first sign-a tiče pa mu tudi jaz čisto zaupam. Mi je prvi test iz škatlice pokazal prvi dve črtici in drugi naslednjo nosečnost. in temu sem verjela in nič več preverjala. Tudi zdaj ga imam v omari in čakam na vikend, da bom lulala, seveda če se prej kaj drugega ne zgodi...

Srečno vsem!

T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.1.2013 10:32:52   
witch
lidik se bomo še zmenile. Zdaj po praznikih je v vseh službah norišnica. Saj bo kmalu mimo user posted image Kako si drugače? Fantič je zdrav?

LS meni se je to začelo dogajati ko prvi mesec nisem jedla klomifena. Imela sem občutek, da imam cel mesec pms. Pa jedla bi skoz, pa slabo, pa joške bolele. Hormoni so hudič. Držim pesti, da pri tebi vse to napoveduje, da se barvaš roza user posted image

Moj test je imel včeraj močnejšo črtico kot so bile prejšnje. Tak da zdaj dopoldan še ponovim, da vidim kako bo. Me je pa včeraj zvijalo, sluzi je bilo mičkeno, in kar sumim da je bilo včeraj to to. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.1.2013 10:33:48   
Anonimen
Jaz grem na žalost v nov krog :( Ful sem žalostna..skrbi me, da je kaj narobe, saj sem pred SS zanosila v 1. Pregled imam pa šele začetk marca. Kaj naj naredim??

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
7.1.2013 11:16:06   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: witch

LS meni se je to začelo dogajati ko prvi mesec nisem jedla klomifena. Imela sem občutek, da imam cel mesec pms. Pa jedla bi skoz, pa slabo, pa joške bolele.

Ko si jemala klomifen pa nisi imela teh znakov? Nobenega?
Močno stiskam pestke za uspešno O, kar v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.1.2013 11:29:20   
witch
Jaz tiste tri mesece ko sem jedla klomifen nisem imela nobenega znaka, stranskega učinka, NIČ. Po mojem še tiste ne, ki bi mogla biti - O. Je pa res da se mi je cikel lepo skrajšal. To pa je vse.
Ko sem ga pa nehala jesti pa se je dogajalo. Od vseh že prej naštetih znakov, do vsega kar je možno.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 383
7.1.2013 11:41:05   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Rahle črtice a vas lahko barvam?  user posted image

Uapm da sem vse dodala na seznamček.

Mene verjetno lahko. Moja črtica oz. moje črtice user posted image niti niso več tako rahle, CB pa še nisem delala, bom bolj popoldan, ampak upam, da me ne bo razočaral user posted image . Znake imam še vedno, bazalna je tudi še precej povišana ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.1.2013 11:42:58   
Pinas
No takole,šla sem v lekarno,kupila Clearblue,za sredo,prišla domov in nisem mogla čakati.

Rezultat je pozitiven user posted image !user posted image user posted image user posted image
Kupila sem digitalnega-ta napiše plus in spodaj 2-3-tedne
Obljubim,da bom zdaj dala mir,nič več lističev,ničesar-vse sem porabila!user posted image

Tako,da zdaj ste na vrsti ve,kar veselo na delo,držim pesti!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.1.2013 12:11:05   
Penny
Čestitke, Pinas!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.1.2013 12:12:36   
Anonimen
Bravo punce user posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes kupila test verjetno... (.)(.) kažejo na +, filig v trebuhu pa na - .

(odgovor članu Pinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
7.1.2013 12:14:36   
CheryBlossom
Juuuuhuuuhu Pinas, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.1.2013 12:20:22   
kaatkaa
punce polivam z rozasto,.... dodajte me med navijačice,...

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 389
7.1.2013 12:23:26   
puppe
čestitke novo pečenim nosečkam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 390
7.1.2013 12:50:28   
LittleSun
Penny in Pinas iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res plodno se je leto začelo...naj se le tako nadaljujeuser posted image user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.1.2013 12:55:34   
tara04
Penny in Pinas čestitke !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da vama vse sledimo in se bo leto 2013 res super začelo !!!

Neposredna povezava do sporočila: 392
7.1.2013 13:00:00   
ta*mala
Penny in Pinas, čestitke še iz moje strani!user posted image user posted image user posted image In res srečno do konca...

Jaz sem bila danes že pridna in sem eno uro telovadilauser posted image To je načrt, da je treba shujšat, če slučajno res pridem do tablet... ker sam kg na kg ne gre... Tko da bom probala bit res čim bolj pridna...

Se pa pri meni začenja isto, k vsak mesec - danes je 14. dan ciklusa, ki naj bi bil na 28 dni... in se je že pojavil izcedek... ni ga sicer ogromno je pa... pa tudi tako tiščanje v spodnjem delu trebuha, ki se navadno nadaljuje v bolečino okrog jajčnika - enega ali drugega... pa da vidmo, v kaj to pelje... seksava pa itak skozuser posted image še za nazajuser posted image

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.1.2013 13:07:13   
bybyka_1987
user posted image user posted image user posted image user posted image Penny in Pinas

cimlepso user posted image

hahaha ta*mala jaz sem bila v sobot konc user posted image in tk k ponavadi skos sexama vse do upam da neprihajjajoce user posted image vcasih po veckrat na dan :)
tak da ni vrag ce ne ujamem O in da se ne bi kaj prijelo....je pa res da vecina zvecer :)
pa tudi jaz se trudim ponovno shujsat...sem v 6mesecih zgybla 24 kg potem bla 3 mesece na istem med praznike pa 7kg gor...tak da morem vsaj teh 7 ce ne wec nazaj dol spravt :)

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 7.1.2013 13:08:22 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.1.2013 13:20:13   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro.
Ta klomifen je pri meni naredil res veliko zmedo. Danes je komaj 5 DPO mene pa bolijo prsi, zjutraj mi je bilo slabo, skoz sem lačna, jedla bi neke točno določene jedi, prav neverjetno kaj lahko povzorčijo hormoni user posted image user posted image

Ja, to je pa Klomifen! Tudi meni je bilo slabo, imela sem povečan apetit, prsi so me bolele, glava me je bolela, nihala sem v razpoloženju... Jaz bi rekla, da to pomeni, da Klomifen deluje, tako da če sta se našla jajček in paglavček, bosta čez 10 dni na testu user posted image ! Držim pesti, čim bolj mirno preživi še teh par dni! user posted image

Čestitke Pinas in Penny!!! user posted image user posted image user posted image Lepo, mirno in zdravo nosečnost vama želim!!!
Punce, le tako naprej! Naj bo januar ROOOOZAAAAAAA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 395
7.1.2013 13:23:25   
Tippi
Uoho!! user posted image Čestitam!

Tko se dela pupe! še roza, še! user posted image
Navijam user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.1.2013 14:33:35   
snowgirl
Pinas in Penny bravo bravo bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.1.2013 14:37:03   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)

12.1.
teodora75

14.1.
pika555

15.1.
snowgirl

16.1.
puppe

17.1
CheryBlossom

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)
trezka

20.1.
S*(14.krog)

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: 3

user posted image USPEŠNOST: 10,71 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.1.2013 14:38:36   
witch
Pinas in Penny čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost in zdravega dojenčka vama želim user posted image

Moj O test pa danes ne dela več črtic. Tak da je včeraj po testih sodeč bila O. Bilo je špikanje, pa mičkeno izcedka pa zelooo sva bila pridna user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.1.2013 14:48:51   
Pinas
witch-user posted image veš kako ti privoščim!user posted image
Važno,da sta bila pridna,kaj več pa težko še naredita-držim pesti!

Hvala punce za čestitke!user posted image
Upam,da ste vse okužene s tem roza virusom,da se ja širi naprej!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?