Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 9:32:55
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi witch ja meni bi res najbolj pasalo ce, ampak veš kaj, če se bomo enkrat zmenle, pridem tudi v mb, ker zdaj pa je že res kriza in bi se mogle videt !!!! Naj najprej jaz vidim, kako bom imela tule zdaj s službo (ej ti povem, da kriza od krize), potem pa se bomo naprej za datum pogovarjale. No vmes pa itak da še bova kaj tu čvekale, pa sms-ale, pa......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 9:48:08
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro. Ta klomifen je pri meni naredil res veliko zmedo. Danes je komaj 5 DPO mene pa bolijo prsi, zjutraj mi je bilo slabo, skoz sem lačna, jedla bi neke točno določene jedi, prav neverjetno kaj lahko povzorčijo hormoni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 10:25:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hormoni so res en velik S**T Meni je pomoje danes nek **** hormon totalno padel dol (ker bom verjetno jutri dobila m) in sem čisto živčna in depresivna. Ful preveč sem občutljiva na to spreminjajne hormonov. Že ko sem nehala jest KT, se mi je skoraj zmešalo od tega, sedaj me pa spet pred m daje tale hormonska depra Katastrofa. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 10:32:49
|
|
|
|
teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen teodora, verjetno se poznava, smo skupaj klepetali prejšnjo nosečnost. Sej bi ti povedala, pa sem imela že 1x slabe izkušnje, so me izvohali tule gor, ko je bilo najmanj treba, tko da se tokrat še raje skrivam. A Ja no, potem pa komaj čaka, da bo pravi čas zate in poveš kdo si. Sicer pa upam, da se kmalu selimo na kak drug form. Kar se pa first sign-a tiče pa mu tudi jaz čisto zaupam. Mi je prvi test iz škatlice pokazal prvi dve črtici in drugi naslednjo nosečnost. in temu sem verjela in nič več preverjala. Tudi zdaj ga imam v omari in čakam na vikend, da bom lulala, seveda če se prej kaj drugega ne zgodi... Srečno vsem! T.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 10:32:52
|
|
|
|
witch
|
lidik se bomo še zmenile. Zdaj po praznikih je v vseh službah norišnica. Saj bo kmalu mimo Kako si drugače? Fantič je zdrav? LS meni se je to začelo dogajati ko prvi mesec nisem jedla klomifena. Imela sem občutek, da imam cel mesec pms. Pa jedla bi skoz, pa slabo, pa joške bolele. Hormoni so hudič. Držim pesti, da pri tebi vse to napoveduje, da se barvaš roza Moj test je imel včeraj močnejšo črtico kot so bile prejšnje. Tak da zdaj dopoldan še ponovim, da vidim kako bo. Me je pa včeraj zvijalo, sluzi je bilo mičkeno, in kar sumim da je bilo včeraj to to.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 10:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem na žalost v nov krog :( Ful sem žalostna..skrbi me, da je kaj narobe, saj sem pred SS zanosila v 1. Pregled imam pa šele začetk marca. Kaj naj naredim?? anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 11:16:06
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch LS meni se je to začelo dogajati ko prvi mesec nisem jedla klomifena. Imela sem občutek, da imam cel mesec pms. Pa jedla bi skoz, pa slabo, pa joške bolele. Ko si jemala klomifen pa nisi imela teh znakov? Nobenega? Močno stiskam pestke za uspešno O, kar v akcijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 11:29:20
|
|
|
|
witch
|
Jaz tiste tri mesece ko sem jedla klomifen nisem imela nobenega znaka, stranskega učinka, NIČ. Po mojem še tiste ne, ki bi mogla biti - O. Je pa res da se mi je cikel lepo skrajšal. To pa je vse. Ko sem ga pa nehala jesti pa se je dogajalo. Od vseh že prej naštetih znakov, do vsega kar je možno.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 11:41:05
|
|
|
|
Penny
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Rahle črtice a vas lahko barvam? Uapm da sem vse dodala na seznamček. Mene verjetno lahko. Moja črtica oz. moje črtice niti niso več tako rahle, CB pa še nisem delala, bom bolj popoldan, ampak upam, da me ne bo razočaral . Znake imam še vedno, bazalna je tudi še precej povišana ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 11:42:58
|
|
|
|
Pinas
|
No takole,šla sem v lekarno,kupila Clearblue,za sredo,prišla domov in nisem mogla čakati. Rezultat je pozitiven ! Kupila sem digitalnega-ta napiše plus in spodaj 2-3-tedne Obljubim,da bom zdaj dala mir,nič več lističev,ničesar-vse sem porabila! Tako,da zdaj ste na vrsti ve,kar veselo na delo,držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:11:05
|
|
|
|
Penny
|
Čestitke, Pinas!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo punce Jaz bom danes kupila test verjetno... (.)(.) kažejo na +, filig v trebuhu pa na - . Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:14:36
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Juuuuhuuuhu Pinas, čestitke!
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:20:22
|
|
|
|
kaatkaa
|
punce polivam z rozasto,.... dodajte me med navijačice,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:23:26
|
|
|
|
puppe
|
čestitke novo pečenim nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:50:28
|
|
|
|
LittleSun
|
Penny in Pinas iskrene čestitke res plodno se je leto začelo...naj se le tako nadaljuje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 12:55:34
|
|
|
|
tara04
|
Penny in Pinas čestitke !!! Upam, da vama vse sledimo in se bo leto 2013 res super začelo !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 13:00:00
|
|
|
|
ta*mala
|
Penny in Pinas, čestitke še iz moje strani! In res srečno do konca... Jaz sem bila danes že pridna in sem eno uro telovadila To je načrt, da je treba shujšat, če slučajno res pridem do tablet... ker sam kg na kg ne gre... Tko da bom probala bit res čim bolj pridna... Se pa pri meni začenja isto, k vsak mesec - danes je 14. dan ciklusa, ki naj bi bil na 28 dni... in se je že pojavil izcedek... ni ga sicer ogromno je pa... pa tudi tako tiščanje v spodnjem delu trebuha, ki se navadno nadaljuje v bolečino okrog jajčnika - enega ali drugega... pa da vidmo, v kaj to pelje... seksava pa itak skoz še za nazaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 13:07:13
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Penny in Pinas cimlepso hahaha ta*mala jaz sem bila v sobot konc in tk k ponavadi skos sexama vse do upam da neprihajjajoce vcasih po veckrat na dan :) tak da ni vrag ce ne ujamem O in da se ne bi kaj prijelo....je pa res da vecina zvecer :) pa tudi jaz se trudim ponovno shujsat...sem v 6mesecih zgybla 24 kg potem bla 3 mesece na istem med praznike pa 7kg gor...tak da morem vsaj teh 7 ce ne wec nazaj dol spravt :)
< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 7.1.2013 13:08:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 13:20:13
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro. Ta klomifen je pri meni naredil res veliko zmedo. Danes je komaj 5 DPO mene pa bolijo prsi, zjutraj mi je bilo slabo, skoz sem lačna, jedla bi neke točno določene jedi, prav neverjetno kaj lahko povzorčijo hormoni Ja, to je pa Klomifen! Tudi meni je bilo slabo, imela sem povečan apetit, prsi so me bolele, glava me je bolela, nihala sem v razpoloženju... Jaz bi rekla, da to pomeni, da Klomifen deluje, tako da če sta se našla jajček in paglavček, bosta čez 10 dni na testu ! Držim pesti, čim bolj mirno preživi še teh par dni! Čestitke Pinas in Penny!!! Lepo, mirno in zdravo nosečnost vama želim!!! Punce, le tako naprej! Naj bo januar ROOOOZAAAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 13:23:25
|
|
|
|
Tippi
|
Uoho!! Čestitam! Tko se dela pupe! še roza, še! Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 14:33:35
|
|
|
|
snowgirl
|
Pinas in Penny bravo bravo bravo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 14:37:03
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) 31.1 Anonimna (3. krog) X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ SKUPAJ NAS JE: 28 NOSEČK: 3 USPEŠNOST: 10,71 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 14:38:36
|
|
|
|
witch
|
Pinas in Penny čestitam lepo nosečnost in zdravega dojenčka vama želim Moj O test pa danes ne dela več črtic. Tak da je včeraj po testih sodeč bila O. Bilo je špikanje, pa mičkeno izcedka pa zelooo sva bila pridna
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 7.1.2013 14:48:51
|
|
|
|
Pinas
|
witch- veš kako ti privoščim! Važno,da sta bila pridna,kaj več pa težko še naredita-držim pesti! Hvala punce za čestitke! Upam,da ste vse okužene s tem roza virusom,da se ja širi naprej!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?