|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
5.1.2013 18:46:02   
Iskrica 86

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Iskrica86, kako si? V kateri temi si? Pri avgustovkah? Da pridem kaj pokukat user posted image .

ta*mala, mogoče bo pa res kasneje ovulacija user posted image . Kar napadi slečenega danes, saj veš, da seks in orgazem sproščata one fajn hormone user posted image . A to hodiš že k tanovemu G al pol vseeno nisi zamenjala?

bol mal sm kje pridem samo malo prebrat kaj je novega, kako ste pridne in se lepo barvate v roza.
Jutri bo 8.tedn nč posbnga malo me samo (.)(.) bolijo pa ko se zjutri hočem prtegnt ne gre več kr me vse veže preko trebuha, drugih nosečniških znakov pa čisto nič. nobene slabosti odvračanja hrane kakršnega koli smradu hrane upam da tako ostane vse do konca.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.1.2013 18:52:41   
pikizenc
sunshine - moje mnenje je da kt ne vplivajo na plodnost, v prvo sem jih jaz tudi nehala jemati 3 mesece preden sva začela poskušat pa je ratalo v prvo. Pa tudi še ne poskušata dovolj dolgo, da bi to na kaj nakazovalo. Glede elevita je pa po moje brezveze kaj jemat prej, ker lahko malo traja da pride do zanositve, so pa tele tablete kar strošek. Tako da jaz sem začela zdaj jemat ko sem zagledala user posted image

Cherryblossom - edino da boš vedla kaj se dogaja je da na dva dni ponavljaš nosečniški test in če bo črtica vedno bolj močna, potem je to to. Fotka je a ful meglena in ne opazim dveh črtic, žal. Ampak ti to bolje v živo vidiš

Pinas - bomo počakali z uradnimi čestitkami, ampak ponavadi črtica je črtica in bi to moglo bit to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.1.2013 19:07:45   
brioš
Tale mesec je res rozauser posted image user posted image user posted image . Bravo punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.1.2013 8:32:19   
LittleSun
Dobro jutro punce.

so črtice danes bolj močne?? user posted image user posted image

glede vitaminov...pomoje je škoda denarja, da bi jih jedlu pred zanositvijo, folno ja, je že ta kar draga, ostalo pa po potrebi, ob user posted image . Tako mi je svetovala moja G, ki mi je po letu in pol tudi rekla, da naj jem folno samo od O do M, oziroma do user posted image .
Jaz sem v prvi user posted image jedla folno mogoče kak mesec pred zanositvijo, potem pa nekaj časa elevit, ki me je zapiral in sem ga po nekaj tednih nehala jest in poskrbela, da je vsak dan na mojem jedilniku sadje in zelenjava. Pa je z našim sončkom vse ok. Naše mame niso poznale niti folne user posted image user posted image

Upam, da bo tudi danes razvajal sonček. Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.1.2013 10:03:47   
Penny
Jaz jem zelo malo sadja in zelenjave. Sadje bolj poleti, ko so breskve, češnje, jagode, nektarine, glede zelenjave sem pa sploh izbirčna - zelena solata, kisle kumare, kislo zelje in potem se konča. Zato mi po mojem čist nč ne škodi oz. mi celo pomaga, če jem še vitamine zraven user posted image . Ja saj vem, da bom zdaj morala malo poboljšat svoje prehranjevalne navade. Začela sem s pitjem vode (tudi moj minus, premalo pijem).

Moja črtica je bila že včeraj bolj temna, danes nisem in ne bom nič lulala, ker je brezveze, ker se itak na 48 ur podvaja. user posted image Jutri - trakec in potem popoldan CB, da lahko G pokličem, ki itak dela popoldan.
Me je pa danes zjutraj skor kap, ko sem si bazalno merila. V tisti slabi svetlobi se mi je zdelo, da piše 36,42 user posted image (kar bi bil ful padec in bi pomenilo prihod user posted image ). Potem sem prižgala lučko in vidla, da v resnici piše 36,92. Uh sem si oddahnila user posted image .

Pišuka kolk se mi vlečejo ti dnevi od četrtka user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.1.2013 10:15:40   
snowgirl
Helou punce... Vas berem že dolgo, pa tako, pa se nikakor ne odločim prit na seznamček, ker je tolk znank tule gor, da ne želim, da cela vas ve, da delamo še na enem dojenčkuuser posted image  Sem poskusila bit že 1000x anonimna, pa se sploh ne morm vpisat? Hmm, čudno. Skratka, ostajam pri tem nickname in se pišem na seznamček za navijačice, user posted image  pa ne pričakujem nekje 15.1. Sicer ta mesec ne pričakujem še nič ker nisva bla pridna, ampak... No, pa tudi za prvo sva se trudila več kot leto in pol. Tokrat upam, da ne bova tekla tolk krogov.

Polivam z roziko in čestitke obema nosečkama. December je bil ploden očitno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.1.2013 12:34:31   
_sunshine_
Anonimna hvala za vzpodbudne besedeuser posted image Mislim da je super da obstajajo taki forumi da se lahko vsaj z nekom pogovarjam glede tega, ker če komu "izven tega sveta" kaj omenim potem sem kao že paničnauser posted image Tukaj ste pa vse tiste ki si tudi srčno želite user posted image in imate prav tako močno željo in nekako se okoli vas počutim malo bolj normalnouser posted image Druga dobra stvar tega foruma pa je da je za nas novinke vse to novo in se tekom procesa srečamo z milijon in enim vprašenjem in hvala bogu ste tukaj ve da nam oziroma si pomagamouser posted image

pikizenc
vem da načeloma KT ne vplivajo na plodnost, bolj me je zanimalo kakšno vlogo ima pri tem menstruacija. Sama namreč tiste prave menstruacije nisem imela že tri mesece (bomo videli kaj bo ta mesec), zato me je zanimalo če sploh lahko zanosim. Sicer ovulacijo pomoje imam, sicer si drugače povečane sluzi in očitnih znakov ne zam razlagatiuser posted image

Pa lep sončen dan vsem skupaj

(odgovor članu snowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.1.2013 12:49:26   
Pinas
Jaz sem danes samo en testni listič polulala-črtica svetla,ampak še vedno je.user posted image
Saj bi jih več porabila,ampak nimam take zaloge kot Penny,pa mi bo potem sfalilo do srede.user posted image
Povejte mi še kateri Clearblue naj kupim za test v sredo-navaden ali digitalen,sigurno ima katera izkušnje s tem!?user posted image user posted image

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.1.2013 13:24:23   
tara04
user posted image user posted image user posted image mesec se je super začel !! Zdaj pa samo še tako naprej za vse!
Čestitke novim user posted image in srečno do konca !

Jaz sem nekje v času ovluacije. V petek mi je ovulacijski test zaznal šibko črtico, včeraj pa je bila dopolne, popoldne in zvečer močnejša od kontrolne.
user posted image sva v petek zvečer in včeraj zvečer.

Kdaj naj bi potem nastopila ovulacija? Test je iz Muellerja. Verjetno bi bil še čas, če bi še danes zvečer pridni? Ali pa je že mimo? Upam, da nama rata še danes user posted image user posted image .
Bom pa popoldne naredila še en test, da vidimo kaj kaže danes...

Navijam za vse, upam da se vidimo na septembrski temi! Uživaje v sončni nedelji!

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.1.2013 13:29:41   
pikizenc
sunshine - a sploh še nisi imela M ali so bile sam bolj šibke? Jaz recimo nisem imela rednih M preden sem začela jemat kt in pravijo da greš na enako stanje nazaj ko nehaš, torej nisem imela rednih tudi po tem ko sem prenehala. So se mi uredile šele s porodom.

pinas - digitalni je bolj nedvoumen, ti napiše al je al ni in ni druge user posted image Če vzameš navadnega bomo pa lahko na veliko debatirale kok je močen + user posted image Jaz sem sicer vedno vzela navadnega, nimam pojma zakaj mi je bolj všeč

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.1.2013 14:08:45   
Penny
tara, se mi zdi, da če je enako temna, pol bo O v roku 24-36 ur, če je pa temnejša, bo O v roku 12-24ur.
Pinas a ti jih šenkam ene par user posted image user posted image user posted image

Jaz imam "navaden" CB. Če bo rezultat dvoumen, je vseeno bolš da dam tiste 4€ več kot za digitalnega in grem na odvzem krvi v AdriaLab.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.1.2013 14:15:09   
Night
sunshine, štos pri ovulaciji je v tem, da v bistvu ne moreš vedeti, ali jo res imaš ali ne. Samo z UZ lahko vidijo, če folikel poči ali pa, če daš na 21. dan kri, da vidijo progesteron - čeprav to meni ni čisto jasno, kako določijo iz tega ovulacijo user posted image Jaz ti predlagam, da si začneš meriti temperaturo. Je res enostavno in ti pride v navado. Tako tudi veš, kdaj boš dobila M. Meni vedno 1 dan pred M temperatura pade in sem pripravljena. Seveda lahko opazuješ tudi sluz in čekiraš maternični vrat, ampak po moje je še najbolj zanesljivo merjenje temperature. Jaz sem ta mesec probala tudi z ovulacijskimi lističi, so tudi v redu, če veš vsaj okvirno, kdaj ovuliraš. Ampak to spet stane. Pa tudi to ne pokaže, da do ovulacije dejansko pride, tako je to kar tricky ...

Ko ste že ravno govorile o folni kislini ... Pušenjak res pravi, da ni potrebna, moja ginekologinja (samoplačniško) pa meni, da so razni dodatki k prehrani kar fajn. In ne moremo se primerjati z našimi mamami. Danes je hrana tako osiromašena, da od tiste pomaranče ali solate, ki jo poješ, ne dobiš skoraj nič dobrega. Jaz mislim, da je kar fajn jemat folno, sploh če vemo, da lahko z njo preprečimo sicer redek zaplet pri zarodku. Pije se jo pa itak samo do 12. tedna, tako da velik strošek tudi ni. Jaz sem jo jemala prve tri mesece, ko sva začela delat na otroku, ko se ni prijelo, sem nehala in vzamem samo občasno. Bom pa spet redno začela ko/če ugotovim, da se noseča. Ni pa tudi nič narobe, če se jemlje od O do M vsak mesec. Škodi sigurno ne.

Pinas, upam, da ti bomo lahko kmalu čestitale!!

Jaz sem danes 5. dan po ovulaciji, jemljem Utrogestan in zjutraj me je še v postelji tako zaslabilo, da sem mislila, da bom bruhala. A katero bolijo joški že od ovulacije naprej? Mene zdaj že drugi mesec, so me začeli že kak dan pred ovulacijo in je prav nadležno. Ne bolijo ves čas, je pa sitno.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.1.2013 14:54:42   
Pinas
Night-mene bolijo vsaj mesec,kmalu po O in ko me nehajo točno vem,da bo naslednji dan ali pa čez dva dni M.
Prejšnji mesec me prvič po stotih letih niso bolele,tako,da mi je bilo prav čudno,sem mislila,da je že kaj narobe.user posted image
Penny-ti kar zaj...,saj lahko ko lahko lulaš po listkih po mili volji.user posted image
Jaz imam še točno 2 kom.en za jutri,en za torek,sreda pa Clearblue-se bom vrgla v stroške.user posted image
Sem že razmišljala,da bi naročila lističe,samo preden jih bom dobila bo že skoraj sreda,tako,da brez veze-bom pač trpela in se mučila do takrat.user posted image
Ja,pa novo je še to,da me že od začetka tedna boli trebuh,sicer ne veliko,ampak čutim,pač konstantno malo,tako,da nekaj se očitno res dogaja.user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 363
6.1.2013 15:16:14   
Penny
Tudi mene začnejo joški bolet par dni po O in nehajo še pred M, enako bradavice (začnejo na dan O in bolijo par dni, ampak manj časa kot celi joški). Progesteron user posted image . Zdaj pa boleči joški še kar vztrajajo. user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.1.2013 15:27:29   
Arual
Hey. Kako kaj?? No, jaz je ne pričakujem 23.1.!!! Če ne uspe, sem pa konec meseca 30.1 naročena na laparoskopijo in histeroskopijo, tako da komaj čakam, da mine mesec!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 365
6.1.2013 17:20:31   
tara04
No, sem naredila popoldne še en test in je črtica šibkejša. Se pravi, da če je bila včeraj močnejše od kontrolne, je ovulacija ravnokar.
Glede na to, da sva v petek in soboto zvečer, sva verjetno ujela...zdej edino ne vem, če še danes zvečer ali je to prepozno ali pa je še o.k....sem danes bolj v slabem počutju pa ne vem če se mi bo ravno dalo user posted image

Drugače pa tudi mene vedno (.)(.) bolijo od ovulacije naprej pa do 2 dni pred user posted image . Uam, da me tokrat ne prenehajo user posted image .

< Sporočilo je popravil tara04 -- 6.1.2013 17:23:04 >

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 366
6.1.2013 18:26:50   
CheryBlossom
Jaz sem danes spet delala O testek in sta se pokazali || črtici, je pa bila druga črtica svetlejša. Očitno je to res bila druga O ta mesec.. V glavnem smo bili pridni in še bomo. user posted image Testka pa ne bom delala pred 16.1. Upam...user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.1.2013 19:49:42   
ta*mala
Ojla...men je spet cist bed...sam tuhtam in tuhtam kaj pomeni leni jajcniki..od kje pol redne m...od kje bolecina 14 dni pred m...jao....koliko dni pred o naj bi se folikli dejansko videli na uz? Kr znorela bom...po me pa se vsi sprasujejo kdaj bo...kolegica je lih kar rodila....zalostna in razocarana sm cist...nic mi ne gre...

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.1.2013 19:59:51   
Anonimen
ta*mala ne obremenjuj se s tem sploh... če imaš redne m in ti je ubistvu že enkrat uspelo zanosit, se nimaš kaj sekirat. mogoče probaj en mesec delat o teste, da boš videla da imaš o in boš pomirjena. G včasih tudi bleknejo kakšno neumnost...

moj D dan je pa pojutrišnem. ful me ima, da bi šla jutri kupit en testek ampak vem, da se potem nebom mogla zadržat da ga nebi naredila kar takoj user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
6.1.2013 20:26:02   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pinas, juhu! Čestitke in srečno!

teodora75, lepo lepo je bilo prebrt tvoje besede. user posted image Optimisti moramo bit in mogoče si marsikateri dala eno dozo optimizma. Jst ga imam, vedno. user posted image Si novembrka / oktobrka 2011? Mi je znan tvoj nick.

CheryBlossom, juhu tudi zate!! Super, koliko rozik bo že prve dni januarja! user posted image

ta*mala, jst nisem jedla prej nobenih vitaminov v nobeni nosečnosti, jih tudi tokrat ne bom.

Auser posted image

Ja, novembrka 2011. A potem se poznamo?

T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.1.2013 8:52:51   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)

9.1.
Pinas
Anonimna user posted image (2.krog po SS)

12.1.
teodora75

14.1.
pika555

15.1.
Anonimnauser posted image
snowgirl

16.1.
puppe

17.1
CheryBlossom

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)
trezka

20.1.
S*(14.krog)

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: 1

user posted image USPEŠNOST: user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.1.2013 8:53:41   
witch
Rahle črtice a vas lahko barvam?  user posted image

Uapm da sem vse dodala na seznamček.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.1.2013 8:54:20   
_sunshine_
pikizenc sredi decembra sem imela par dni neke rjavkasto-rdeče izcedke, čemur jaz ne vem če bi lahko rekla da je bila menstruacija, saj je bilo tega res malo. Sem pa imela za tem očitne znake ovulacije tako da sedaj res ne vem kaj se dogaja z mojim telesom. Sicer sem si rekla da z januarjem začneva poskušat delat nauser posted image in če bo ratalo bo, če pa moje telo še ni pripravljem se bo pa itak odzvalo. Kot sem brala lahko traja tudi do pol leta da ženska dobi menstruacijo ko neha jemati tabletke. Sicer pa sem imela že pred začetkom jemanja neurejen ciklus. Prav z zanimanjem pričakujem sredino meseca da vidim kaj se bo zgodilo.

Kaj pa pravite na FirstSign teste, namreč so kar cenejši od CB, mislim da skoraj za polovico. Jaz sem si dva ta kupila na zalogo, da ko bo treba da grem v akcijouser posted image Sicer pa sem opazila da imate ve kar precejšno zalogo, tako da verjetno bom morala še kaj nabavit user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.1.2013 9:01:59   
Pinas
Mene lepo prosim nič barvat pred sredo!
Bo Clearblue povedal,če je res kaj na tem.user posted image
Če pokaže minus,bom ostala na teh testnih lističih,ki jih sedaj uporabljam in so prijazni z mano,ker kažejo črtico.user posted image
Samo res ne vem kaj bo,če Clearblue nič ne pokaže,raje ne pomislim.user posted image

_sunshine_-verjemi lističev ni nikoli preveč,sploh če se ti razvije odvisnost!user posted image
Mene je okužila Penny s tem virusom.user posted image

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.1.2013 9:11:35   
Anonimen
Pinas, Penny, dejte bit bolj optimistične, no! user posted image Kakšen CB, kakšnih milijin testkov? Če pokaže user posted image , potem ste nosečke! Jst nisem nikoli kupila CB, verjela sem testu, ki je pokazal user posted image in pač izostanku menstruacije. Pa sem vedno kupila najcenejšega v DM, Firstsign. Nikoli se ni zmotil, pa sem jih polulala kar nekaj. Evo, ravno o Firstsign sprašuješ tudi ti, sunshine! Vedno je prav pokazal! Si že delala kak test? Kaj pa če so bili tvoji rjavkasti izcedki vgnezditvena krvavitev? Meni se je to zgodilo v 1. nosečnosti, da sem šele dober teden po M začela gruntat, da je bila nekam čudna, kratka... Sem naredila test, ki je takoj pokazal user posted image .

teodora, verjetno se poznava, smo skupaj klepetali prejšnjo nosečnost. user posted image Sej bi ti povedala, pa sem imela že 1x slabe izkušnje, so me izvohali tule gor, ko je bilo najmanj treba, tko da se tokrat še raje skrivam. user posted image

Auser posted image

(odgovor članu Pinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?