Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.12.2012 8:20:51
|
|
|
|
oktober11
|
jutro srečno prispeli v bratislavo in nazaj. tam ni blo snega, ampak je pa blo mrzlo kot ne vem kaj mislim, v vsako kost me je premrazilo. posledično sem bla včeraj cela neka bolana in sem več ali manj v pojstli preležala. edino z malim smo šli malo ven na sanke. veselje je pa tudi on neki prehlajeni, očitno sva solidarna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.12.2012 9:14:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.12.2012 9:31:45
|
|
|
|
majakla
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.12.2012 17:42:39
|
|
|
|
ly117
|
Bambi če še nisi bila v Art-u imajo lesene zapestnice. Stanejo pa od 2,49 - 2,99€. Bila pa sem v EP.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.12.2012 19:21:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi če še nisi bila v Art-u imajo lesene zapestnice. Stanejo pa od 2,49 - 2,99€. Bila pa sem v EP. nisem še šla. kaj je to cena na komad??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.12.2012 10:39:20
|
|
|
|
ly117
|
Jutro/dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.12.2012 10:40:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi če še nisi bila v Art-u imajo lesene zapestnice. Stanejo pa od 2,49 - 2,99€. Bila pa sem v EP. nisem še šla. kaj je to cena na komad?? Ja, so pa imeli 3 različne. Razlika je samo v širini zapestnice.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.12.2012 13:18:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi če še nisi bila v Art-u imajo lesene zapestnice. Stanejo pa od 2,49 - 2,99€. Bila pa sem v EP. nisem še šla. kaj je to cena na komad?? Ja, so pa imeli 3 različne. Razlika je samo v širini zapestnice. uf to pa je zasoljena cena . danes sem bila v mestu v tisti trgovini, pa nimajo nič pametnega, samo kroglice in perlice za izdelavo nakita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.12.2012 13:20:11
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, jaz sem se pa spet neki prehladila . v nedeljo sem šla z mokrimi lasmi spat, me je pol noči zeblo, pol pa kuhalo in sem se zjutraj zbudila s smrkavim nosom. danes je nos že zabasan, pa še vročina zraven . brezveze...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.12.2012 19:19:35
|
|
|
|
majakla
|
Čer dan preživela pri frizerki, da sem zdaj končno blond. Samo kaj, ko sem plačala tak, da moram bit zdaj pol leta tiho. Hahaha Jutri dopoldne grem, če bo vse po sreči, v EP, če bo še katera tam, plis javi, za eno kavo na brzaka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 7:48:40
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Imam monologe? Vas zebe in se skrivate? Bambi: pikapokeee Nika po novem budim po 8., upam, da bo tudi čez vikend tako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 8:09:43
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Danes imava spet kontrolo, jutri bi naj šla delat, pa mi po pravici ne diši najbolj. Bom vidla, če bom lahko ure koristila, plača mi jih itak ne. Drugače pa je včeraj moj malemu prinesel nakupovalni voziček in zdaj vse nabaše noter in vozi po stanovanju Jaz pa k frizerju ob enih Juheeejjjjj madonca komaj čakam, ker zdaj sem taka, da še za v javnost nisem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 8:10:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: pikapokeee Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 8:32:51
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: pikapokeee Podpis podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 8:33:50
|
|
|
|
oktober11
|
jutro z malom spala do 8h, kaj češ lepšega smo pa spet vsi trije neki bolani zunaj pa ledeno, tak da se ne mislilata iz bajte premakniti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 9:10:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: pikapokeee Podpis podpis hvala vsem. danes imam še T. doma, ker nekaj začel kašljat in smrkat in upam, da ga do jutri v red spravim. jutri imajo v vrtcu z babicami in dedki krašenje jelke, v petek pa dedka mraza.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 9:26:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 9:41:15
|
|
|
|
tjaShiika
|
Ženske so igrale tenis nekega sončnega nedeljskega popoldneva. Ena od njih ni bila preveč spretna in njena žogica odleti v gozd. Gre jo poiskati in namesto žogice najde žabo ujeto v past. "Reši me", reče žaba "in izpolnila ti bom 3 želje". Ženska se ni dolgo obotavljala. Reši žabo, nato ji ta reče; "Hvala ti, ampak pozabila sem ti nekaj omeniti. Vse kar si zaželiš bo tvoj mož dobil 10krat toliko." "Nimam nič proti", je bila zadovoljna. Njena prva želja je bila, da postane najlepša ženska na svetu. "Ali se zavedaš", jo opozori žaba, "da bo tvoj mož postal daleč najlepši moški na svetu? Pravi Adonis. Vse ženske ga bodo preganjale". "Ni problema. Ker bom jaz najljepša ženska na svetu, bo on videl samo mene." In tako ženska postane najlepša na svetu. Nato si zaželi postati najbogatejša. "Ampak to bo napravilo tvojega moža desetkrat bogatejšega od tebe". "To me sploh ne skrbi", odgovori ženska. "Kar je njegovo je tudi moje. In tako ženska postane najbogatejša na svetu. "In kaj je tvoja zadnja želja?", je bila radovedna žaba. "Želim imeti lažji srčni infarkt!" Lep dan punce ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 11:47:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vas zebe in se skrivate? Neeeeeee, dopoldan skoz nekaj delam, popoldan in zvečer pa ne pridem do PC, je zaseden.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 11:49:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 smo pa spet vsi trije neki bolani
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 11:52:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx uf to pa je zasoljena cena . danes sem bila v mestu v tisti trgovini, pa nimajo nič pametnega, samo kroglice in perlice za izdelavo nakita. Koliko pa jih rabiš? IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hvala vsem. danes imam še T. doma, ker nekaj začel kašljat in smrkat in upam, da ga do jutri v red spravim. jutri imajo v vrtcu z babicami in dedki krašenje jelke, v petek pa dedka mraza.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 11:56:48
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa grem Lukecu zašit predpasnik.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 12:03:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx uf to pa je zasoljena cena . danes sem bila v mestu v tisti trgovini, pa nimajo nič pametnega, samo kroglice in perlice za izdelavo nakita. Koliko pa jih rabiš? kaj te vem, kakih 10. moram najprej videti kake so in če lahko kombiniram s temi, ki jih že imam.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 12.12.2012 12:05:06 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 18:07:06
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Ne morem verjet,da me nobena ni pogrešala! V nedeljo sem se hotla še javit,pa mi ni postov odpiralo.Skratka,v nedeljo sma šibala za LJ,v ponedeljek je bil operiran,trajalo spet debele 3 ure.Danes pa sma že lahko šla domov,v torek pa nazaj na KO!Vse je ok zaenkrat in vsi upamo,da bo tako ostalo.Imel je celotno mrežnico prepredeno z temi brazgotinami,tako da je imel Z kr dosti dela.Jutri pa grema k naši P,ker logično nisma imela napotnice za sprejem v nedeljo,pa še za vračilo potnih stroškov rabim.Bo spet malo letanja dopoldan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 22:00:12
|
|
|
|
ly117
|
Nas je pa danes Božiček povabil v kino gledat risanko Pet legend. Po risanki je še pa razdelil darila.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.