Andromeda
|
Živjo! Da se še jaz malo javim po nekaj dnevih zatišja Tiste, ki niste na FB verjetno ne veste, da sem bila od četrtka do ponedeljka v porodnišnici, kjer so mi zaustavljali grozeči prezgodnji porod. V četrtek sem imela posvetovalnico pri G, sem mu omenila, da imam zadnje 3 dni več izcedka in mi trebuh boeleč trdeva, me je pogledal in videl, da MV zori in je za 1 prst prehoden, zato mi je dal napotnico za bolnico, kjer so mi vsak dan naredili CTG, ki je ok, pa dobila sem injekcije za zorenje pljuč in obliž za zasutavljanje popadkov... Sem pa nekaj dni res čutila neke mini popadke, no CTG jih je zaznal kot srednje močne, meni pa so se zdeli rahlo zaznavni... Mogoče bom pa tokrat skoraj brez bolečin rodila Sedaj sem pa že tako visoko noseča, da tudi ne bi bilo nič hudega, če že rodim, glede na ZM sem 36t 1d, glede na UZ pa 1 dan manj...Sicer se trudim, da čim več počivam, pa tudi me že vse boli in pravzaprav res komaj čakam, da pride moja deklica na svet Naša občina je tudi kar radodarna ob rojstvu otroka in prispeva 100 €, žalostno, da tega nimajo vse občine... Kar se tiče pedikure, manikure- jaz si sedaj samo še strižem in pilim nohte, za porod tako ni fajn imet nalakiranih nohtov, sicer pa si jih zelo rada urejam na tak način, a bo moralo počakati za po porodu. mini86- včeraj je bil res en čuden, depresiven dan. Pa ne se sekirat glede odprtosti, svakinja je še 2 dni preden je rodila bila popolnoma zaprta in s trdim MV, tako da ni nujno, da boš zato še dolgo čakala na dan D
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 28.11.2012 8:56:37 >
|