|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
23.11.2012 16:12:44   
Polona19
čav baw!

skobčevka ...boš videla, da bo vse ok ... torej še 7 dni do srečanja z zakladekom user posted image user posted image user posted image

varstvo se bomo sproti odločali ... verjetno ne bo doma, ker je ravno december in se veeeliko dogaja v vrtcu. Bomo videli in upoštevali njegove želje. Čeprav mi je pediatrinja v materinski šoli rekla, naj ga imam doma do aprila user posted image . Saj meni ni problem ga imeti doma, vendar njemu bo neznanski dolgčas in še glede na to, da je pred šolo, bi mu naredila več škode kot koristi.

mini glede barve koška in previjalne ... ti vse pripravi, le posteljnino in spužvo za previjalno skrijuser posted image ... saj to lahko naredi tvoj dragi tik preden vaju pripelje iz P

Danes me malo boli glava, nekaj je težko vreme. Če lahko priznam, se že neznansko dolgočasim biti doma ... ni to zame, da nimam zaposlenih možganov user posted image ... se prekladam iz kavča na wc, do pralnega stroja, kuhinje, postelje in to je vsak mili dan enako. Moj dragi in sine pridete šele okoli 17h in imam cel mili dan čas razmišljati neumonosti user posted image . Komaj čakam, da mi bo družbo pričela delati dojenčica.

He, he ... nikoli zadovoljni ne ... ko smo v službi hočemo biti doma in obratno :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
23.11.2012 17:52:15   
Inda_T
Punce!
Hvala za čestitke, lepe želje in mini za vse smajlije... Človek se mora kar nasmejat user posted image

Drugače pa postajam tudi sama malo paranoična glede vsega skupaj.. Predvsem imam v mislih razne sluzi in čepe... Ker je vse skupaj prvič zame gledam tiste vložke vsakič ko grem na wcuser posted image , trebuh imam po vsakem malce večji aktivnosti kot kamen... Pa mali je ful aktiven in se preteguje noter kot da ima ves prostor na svetu na voljo... Že kar malo boleče...

Jutri grem v še zadnje nabave, da si pripravim torbo zase in zanj, potem pa lahko le še ležim na kavču in čakam... user posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
24.11.2012 10:05:15   
mini86
Ker je vse skupaj prvič zame gledam tiste vložke vsakič ko grem na wcuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
js to tud v drugo delamuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
24.11.2012 13:12:19   
Nova_nosečka
Meni pa tak ugaja to obdobje brez vložkov, da na njih pogledujem z mislijo jooooooj, že spet bo.....user posted image Prva lušno je biti brez mesečne tetke, škoda da nismo še malo več nosečeuser posted image

Mene pa daje neka mrzlica po preurejanju, pospravljanju in čiščenju. Danes sem začela pospravljat predale in drugače razporejat stvari, naslednji teden nadaljujem z kar nekaj spremembami v omarah. Pa da ne govorim, da me vsaka packa, ki jo vidim iz tira vrže. pa nisem ravno v formi, da bi se po kolenih plazila in čistila, ampak trenutno me vsaka smet in packa ekstremno moti. Je že moj rekel, kaj paničarim, saj pa mi noben ne gnjavi za eno packo.

Ja pa še kaj mi ni všeč-moj apetit. Pa jaz tak jem, ko da nosim trojčke. Dobro, da ni do konca daleč, ker to ne bi dobro izgledalo na moji riti. Zredila sem se za slabe 4 kg v teh 4 tednih- no sej je res da se je bebica za 1 kg zredila, ampak lakota pa me ima grozna.

A vaša občina da kaj denarja za novega člana ali ne? pri nas dajo cca. 100€ in mi je prav hudo, da nekatere občine ne dajo kaj. No sej nekatere so pa zelo radodarne.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
24.11.2012 13:29:42   
skobcevka
Živijo user posted image

No pri nas da občina tudi 100€ ob rojstvu otroka...hvala bogu vsaj nekaj. Sem opazila da nekatere občine ne dajo NIČuser posted image . Drugače pa mene loči še 6 dni, da spoznamo našega user posted image , komaj čakam.
Imamo pa danes v Velenju lepo vreme user posted image , glih fajn za kakšen sprehod.
Punce a so vam kej povedali GIN koliko kil imam vaš user posted image ? Ko sem bila nazadnje v Celju na UZ je rekel, da tehta že 3850g, to jemljem bolj z rezervo, bomo vidli 30.11 user posted image , se že veselim da spoznam user posted image .

Lep da še naprej in se tipkamo. user posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
24.11.2012 14:56:36   
Inda_T
Hej hoj,

aha, torej je gledanje vložkov prisotno tudi v naslednjih nosečnostih... user posted image . Sicer pa Nova_nosečka, tudi meni je obdobje brez 'tetice' super in ja, mi bo tudi meni žal tega obdobja... Sva se pa oni dan z mojim nasmejala... Nročila sem eno škatlo tistih tadragih vložkov od Natura Femina, ki so za prve dni po porodu in piše na škatli da so dolgi 40cm, mislim, potem pa me začne moj zafrkavat, da če jim bi namontirali koleščka bi bili kot rolka user posted image ... Joj kaj nas še čaka user posted image

Sicer pa, tudi meni samo na hrano vleče... Samo jedla bi... Na vago pa sploh ne grem, me bodo itak pri g. zvagali... Imam pa pregled čez dober teden, pa upam, da mi bo povedala kaj več o teži otročka... Pa prepričat jo moram da mi še en uz naredi, magari če ga plačam...

Glede občinskega denarja pa se imajo najbolje na krasu, v občini Komen, kjer dajo, neverjetnih 1000€! Sicer tudi pri nas niso švoh s 460€, se mi pa zdi bogo, da občina ne da nič alpa samo 100€, mislim, kot da nima občina samega dobička od novega člana...

Vreme pa je pri nas nekam kislo danes, čeprav je ravnokar skozi meglo posijalo sončke... Ampak nič sprehodov več danes, sedaj sledi samo pranje user posted image ... Faza gnezdenja na polno. user posted image

Lp!

p.s. aja, pa nohte si moram polakirat, ker bodo prišli časi ko ne bo časa... user posted image

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
24.11.2012 17:46:32   
Nova_nosečka
Glede lakiranja nohtov...mislim, da bodo prišli časi, ko ne bo več možno...meni gre vedno težje, se zadnja dva prsta na nogah nekako ne moreta približatiuser posted image . Jaz še vedno upam, da bom se naročila za naslednji teden na pedikuro in to govorim ta teden. Potem bom se pa mogla spet prilagajati glede urnika. Mojega žal ne veseli kaj, da bi mi pri tem priskočil na pomoč. Pa sej druge barve kot čist nežen lak si ne bi upala mu pustit barvat po nohtih. Čez kak teden bom še težko barvo očistla iz nohtauser posted image

Jaz sem tudi za teh 100€ zahvalna, čeprav svaka čast tistim občinam, ki dajo več. Jaz bom še bolj zadovoljna, če nam uspe dobit od države 280€, ker me čaka v začetku leta registracija, pa vinjeta itd. Bo prav prišel kak dodaten denar.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.11.2012 17:40:09   
mini86
A vaša občina da kaj denarja za novega člana ali ne? pri nas dajo cca. 100€ in mi je prav hudo, da nekatere občine ne dajo kaj. No sej nekatere so pa zelo radodarne.

pri prvem sem bila namenoma še po rojstvu prijavljena na brezovici ki je dala ob rojstvu 250€..pa pač še v ljubljani 250€..
sedaj sem prijavljena v lj in gredo te "paketi" po dohodku..ali ga dobiš ali ne..srednje varjante niuser posted image

inda-tudi jaz imam en paket teh vložkov in boš vidla kok ti bodo prišle prav-že v porodnišnici..tako da imam js kr eno vrečko spakirano v torbiuser posted image

zato so pa meni fajn kontracepcjiske cerazette ker sploh nisem imela menstre..nazadnje sem jo imela predno sem zanosila z marcelom

glede laka..ah tako hudo pa spet ne bo..zdej pride čas ko bo čas si nalakirat..sj nimaš skos dela z dojenčkom..jest, previt, spat..to je to..
polagam vam samo na srce da pazite da vas ne zamenja za dudo ker potem bote pa res boge..
js sm si nalakirala prejšni teden, pa bo tale rdeč mogu zdržat še nekaj časa..ta teden pa pride na vrsto še manikura..glede na to da sem se s tem ukvarjala ne bo problem..zdj bom pripravljena..namreč imam zelo dolge nohte, prvi nas je prehitel 14 dni prej in res sem imela extra dolgeuser posted image mi je pol moj drugi dan prinesel pilce da sm skrajšala..
nikakor si jih pa ne mislim čisto postrišt..marcela nisem niti enkrat opraskala in vem da bo tudi tokrat tako..

so mi pa nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem spat vsaj 1h na noč..katastrofa..
me pa tako ob strani začne tiščat da je jooooj in se morm samo uležat..pa me je groza k me že zdej ZELO boli, ampak vem da je to nula ker me čaka potem v porodniuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Nova_nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.11.2012 17:42:12   
mini86
mam pa js tud tole gnezdenje..sploh včerajuser posted image pol pa problemi z križemuser posted image

sm pa danes zrihtala košek, pa lupinico sem oblekla..drugi teden mi pa ostane samo še previjalna da vso kozmetiko naštimam pa je..pol res lahko 1.12 rodimuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
26.11.2012 9:12:36   
mini86
dobro jutrooooo...

evo js že pojedla zajtrk zdj grem pa verjetno k babi na kavico da ujamem njeno patronažno k je doma blizu avstrijske lekarne da mi gre po oleovit d3-namesto ad3, in pa arniko da jo bom vzela med porodom in pa naprej da jemlem 1 teden po porodu..

kako ste pa ve kej..mene tok tišči maternična stena da je joooooj..tko da odštevam dneve do petka ko grem v p..sicer do 21h ko grem dejansko tja je še cel petek in sm mičkeno kar živčna-čeprav to ni značilno zame, ker pač veš da se prostovoljno podajaš v to..če se začne pač nimaš nimaš kej-slediš dogajanju..sedj pa me mal stiskauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.11.2012 9:24:37   
skobcevka
Dobro jutro in ena user posted image za vse!

Evo tak imamo vse pripravljeno, zdaj pa nas ločijo samo še 4 dnevi, da spoznamo našega user posted image . Drugače se počutim vredu, polna energije. Kako pa ste druge drugače?
Včeraj sem imela generalko v stanovanju, ne vem rada imam, da je vse pripravljeno in čisto pred prihodom user posted image . mini86 jaz imam sprejem v porodnišnici 29.11., 30.11 pa že CR. To je vse s strani mene. lpuser posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.11.2012 9:34:05   
mini86
js sm iz babco zmenjena 30.11 ob 21h..ima ravno nočno in ni vrag da nam rodila prvegauser posted image user posted image

js boš še ostala pri nas ane..

ja fajn je ko veš da imaš vse pripravljeno..
v prvi user posted image je bila previjalna še pri mizarju, košek še ne postavljen..ampak me tud ni nič skrbelo ker je moj vse lepo zrihtal, pomagale sta mu pa moja sestra in pa mami..
v vsakem primeru se lepo steče

Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.11.2012 12:21:43   
Anonimen
cukica že ziba Jureta, od sobote.user posted image

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.11.2012 12:35:21   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

cukica že ziba Jureta, od sobote.user posted image

wiiiiiiiiiuser posted image user posted image
čeeeeestitkeeee..
prva med nami..noooo to pomeni da smo vse kmalu na vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.11.2012 12:41:58   
mini86
se bomo mogle kmalu preselt na drugo temo, ane

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.11.2012 12:44:16   
mini86
ja sm pa študerala da bi si par dni prej-ok rečmo v sredo predno rodim malo utrjevala bradavice..namazala parkrat na dan z bepantenom-a je katera razmišljala v tej smeri..škodovat ne more loh je edino fajn..
ker dejstvo je da kšn dan ali dva zna kar bolet ta sesalni refleks od dojenčka..
sem si pri marcelu že v porodnišnici mazala z lanolinom in bepantenom in nikol nisem imela spokane al pa krvave..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.11.2012 8:40:01   
Inda_T
Hej hoj, gospe in gospodične...

Moram malo o laku in nohtih... Jaz jih na nogah skoraj ne dosežem več, in se v naslednjem tednu odpravljam na pedikuro, na rokah pa jih tudi ne nameravam postriči do nule - predvsem zato ,ker jih imam že več časa daljše (ne dolge, ker mi ni lepo user posted image ), pa če si jih postrižem preveč me prstne blazinice bolijo, ker so ful občutljive... Pa tudi vem, da ne bom nobenega opraskala... So mi pa kolegice povedale, da imajo dojenčki zelo radi polakirane nohte na rokah, pa tudi meni se je že parkarat zgodilo, da me je kateri od kolegičinih otročkov prijel za prst in potem vsa naudušen ogledoval kaj je to zaeno čudo... Tako da se bom tudi jaz potrudila si jih nalakirat takoj ko bo kaj časa... Ampak prve tedne prav gotovo ne, saj bom imela več dela sama s sabo v drugem smislu user posted image

Za cukico pa vem - z debate na FB, ampak je tu ta fora, da še vedno ne znam povezat imen s fb in imen s foruma user posted image

drugače pa, kot pravi mini - noči so hude, ampak zaenkrat še znosne, v bistvu jemeni huje se zbudit, ker se vsa polomljena, zaležana in z bolečim hrbtom, da se komaj dvignem... Pa čez dan hrbet kar še boli, in križ, in trebuh se mi zdi da imam med koleni, fullll me dol pritiska... Imam pa drugače ful energije (saj jo moram imet, glede na to da mi nekaj zadev še manjka in moram oprat oziroma pripravit), tako da se potem zamotim da ne razmišljam kaj in kako me boli... JE pa mali postal pravi eksprt za brcanje in razne premike - včasih imam občutek kot da vleče za popkovino, kot da me nekaj vleče znotraj trebuha... Čisto adijo feeling user posted image

Danes grem še v finalne nakupe in pranja (hvala bogu za sušilni v tej megli in oblakih) potem pa bom tudi jaz samo še čakala - res da še 4 tedne ampak mi predvsem mami napoveduje da bo prej (po njenih izkušnjah, ker nas je vse tri otroke rodila prej, mene npr 3 tedne!).

Aja, še Andrejev semenj v italijanski gorici moram dočakati (ta vikend) potem pa se lahko zgodi kar se hoče user posted image (čeprav bi bilo najbolje da počaka še kakšen teden v trebuhu)

Lp!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.11.2012 9:14:40   
mini86
dooooobro juuuutro!!!!

evo js sm glihkar naročila oz plačala homeopatska zdravila iz avstrije in čakam da mi jih pošljejouser posted image da vidim kako ta arnika pomaga med/po porodu..
pa še oleovit d3 da nas nau od tega zvijalo in pa še neki za viroze..

pa čakam nazaj svoj telefon iz servisa da loh pol k rodim normalne fotke delam k tega nadomestnega k mam je bolj..khmmmmm...retarded

zdj pa počas zrihtat pa odpravt na ctg, pa držte pesti da me še spodaj pogleda in da sem še kakšen prst več odprtauser posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.11.2012 12:35:32   
mini86
evo mene s pregleda..

pa je vse ok, še zmer odprta en prst, loh bi bila tudi dva ker je vse mehko, maternični vrat pa še uredu dolg..ctg pa nebi mogu bit bolši in lepši..

no pa sem kar malo razočarana..mah sj ne vem kaj sem pričakovala..

mah dons je zame en tak depresiven dan..user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.11.2012 12:35:48   
žanpaty
hey,

jaz že odštevam dneve. Edino če me tale luna ne prehiti, ko pravijo da vpliva na luno porod. user posted image

jaz imam že vse pripravljeno. No mož samo še zibko sestavi. Sva jo v nedeljo dobila user posted image user posted image cunce so tudi v sobci v omari opranei n speglane. Zdaj pa samo še finish - porod user posted image Samo moje dete še tako brca. Koliko prej začne trebuh otrdavat. Jaz imam rok 11.12. po zm po uz pa 18.12.

mini86, Ko si omenila mazanje bradavic z bepanthenom. jaz si jih 2x na dan mažem. Pomoje da škodit ne more.

Ja laki za nohte Inda_Tuser posted image jaz nog tudi ne dosežem. sem si privoščla pedikerja da mi je popedenu lepo... Pa še zmaserala mi je podplate in noge... Ma je pasal. Razmišljam da bi šla še enkrat. user posted image
Na rokah mam pa jaz normalne velikosti, francosko manikuro, ker mi lepo (delam si sama) in potem ko bo dojenček si jih bom samo skrajšala, da ga ne bom popraskala in ja, full radi gledajo polakirane nohte ... user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.11.2012 8:55:08   
Andromeda
Živjo!

Da se še jaz malo javim po nekaj dnevih zatišja user posted image Tiste, ki niste na FB verjetno ne veste, da sem bila od četrtka do ponedeljka v porodnišnici, kjer so mi zaustavljali grozeči prezgodnji porod. V četrtek sem imela posvetovalnico pri G, sem mu omenila, da imam zadnje 3 dni več izcedka in mi trebuh boeleč trdeva, me je pogledal in videl, da MV zori in je za 1 prst prehoden, zato mi je dal napotnico za bolnico, kjer so mi vsak dan naredili CTG, ki je ok, pa dobila sem injekcije za zorenje pljuč in obliž za zasutavljanje popadkov... Sem pa nekaj dni res čutila neke mini popadke, no CTG jih je zaznal kot srednje močne, meni pa so se zdeli rahlo zaznavni... Mogoče bom pa tokrat skoraj brez bolečin rodila user posted image
Sedaj sem pa že tako visoko noseča, da tudi ne bi bilo nič hudega, če že rodim, glede na ZM sem 36t 1d, glede na UZ pa 1 dan manj...Sicer se trudim, da čim več počivam, pa tudi me že vse boli in pravzaprav res komaj čakam, da pride moja deklica na svet user posted image

Naša občina je tudi kar radodarna ob rojstvu otroka in prispeva 100 €, žalostno, da tega nimajo vse občine...

Kar se tiče pedikure, manikure- jaz si sedaj samo še strižem in pilim nohte, za porod tako ni fajn imet nalakiranih nohtov, sicer pa si jih zelo rada urejam na tak način, a bo moralo počakati za po porodu. user posted image

mini86- včeraj je bil res en čuden, depresiven dan. Pa ne se sekirat glede odprtosti, svakinja je še 2 dni preden je rodila bila popolnoma zaprta in s trdim MV, tako da ni nujno, da boš zato še dolgo čakala na dan D user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 28.11.2012 8:56:37 >

(odgovor članu žanpaty)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.11.2012 10:15:50   
mini86
jah sj js se sikeram zaradi odprtosti samo zato ker če v petek sprožve porod-pač več sem odprta hitreje bo šlouser posted image

drgač pa a ma katera kšn predlog kaj kupiti babci v zahvalo..mah sj vem da na koncu bo padlo kej v smislu ala kava, bombonjera-ampak mi je to bolj zlajnano že..

ja učer je bil res en depro dan..danes je veeeeeliko boljšeuser posted image

zanč k me je pogledala nisem kljub opozorilu da lahko malo krvavim, no včeraj pa sem imela tak izcedek..čeprav veš zakaj je krvavo sem imela vseeno bedn filing..
no sj vem da vam že utrujam s tem mojim petkom oz 1.12 ampak sem res odločena in tudi tamaumu sem povedala da gre še 2x spat potem grem pa k zdravniku vprašat če je dojenček že dovolj velik da pride ven..user posted image

pol sem nekje pon/torek že doma in bo super imeti cel december pred sabo..lučke jt skupaj gledat, pečt piškote..en škrat sodeluje, drugi spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.11.2012 10:23:53   
skobcevka
Živijo user posted image

Tako jutri pa imam js že sprejem v porodnišnici in v petek že CR user posted image . V petek bom že držala v naročju svojega fantiča, komaj čakam user posted image . Kako so hitro minili tedni, ne morem verjet. Moje počutje je super, polna energije in pričakovanj. To je vse s strani mene. Se tipkamo. Lep dan še naprej user posted image !

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.11.2012 10:48:17   
mini86
uzam si kšne revije sabo da ti nau doukčasuser posted image

no sem ful vesela da se je začelo dogajatuser posted image

držim pesti da čim hitreje mine..ime bo pa?

Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.11.2012 13:09:04   
mini86
super, spet nikjer nobene..user posted image

no zanima me...kakšno mnenje imate o hrani med dojenjem...a bote totalno osiromašle svoje jedilnike ali ne..

js sm mnenja da vsega po malem ne more škodit..ker največkrat je krivec pač še nezrelo črevo dojenčka in ne materina prehrana..sj ne rečem, nauš še zdej najedu ne vem fižolove solate ampak če je pa kakšen fižol kje skrit pa nau konec sveta..
kolegica je ko je imel tamau krče jedla za zajterk kruh z marmelado, za kosilo, kuan piščanec in kuhan krompir, za večerjo pa spet neki pustega..totalno "neproblematična" hrana pa ni bilo izboljšanja..
zanimivo mi je res kako ene razmišljajo glede prehrane in res osiromašijo jedilnik..kaj pa tista ki ne doji in ima otrok krče po hranjenju z AMuser posted image čemu se boš pa tukaj odpovedal?

pri marcelu sem se sprva odpovedala moji naaajvečji strasti in odvisnosti-kokakoli..pa sem po parih mesecih prešaltala nazaj pa je bilo ok..izgibala sem se svinjine in pa mislim da kisa pa stročnic..
sedaj pa bom šrobala vsega po malem..pa da vidimo..kljub veliki strasti sta pri meni na dan rečmo 2 kozarca kokakole-itak jo pijem že celo nsečnost, stvari z zeljem bom probala za kosilo, da vidim če je res kaj na tem, čeprav v nenosečem stanju nisem sladkosneda, bom pekla piškote in pojedla kakšnega, tudi če bo iz čokolade in z oreščki..
hja pol je pa še kle pršut..ja tudi tega bom probalauser posted image imamo domačega in brez bojazni da je kaj takega v njem..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?