Inda_T
|
wow, cela debata, seveda ravno takrat ko mene ni V glavnem, samo na hitrco da pokomentiram par odprtih tem: Andromeda - včerajšnji žur se je odvil, pa celo izšlo se je bolje kot sem pričakovala, na koncu sem namreč ugotovila da mi je kul biti obkrožena s kupom ljudi... Se mi pozna, da sem zadnja dva meseca bolj kot ne zaprta doma in govorim večinoma s trebuhom in mačkom o sterilizaciji, ne vem, o tisti gospe o kateri sem govorila je šla na ta poseg že fulll dolgo nazaj, pa mogoče so delali kaj drugače... Sama sicer ne vem če bi se odločila, je pa res, da te tema še nekaj časa ne bo na mojem meniju tako da o njej niti ne razmišljam preveč... noči pa postajajo težavne ja, mene strahotno križ seka, se dejansko zbujam stokajoč ko se je potrebno z ene strani obrnit na drugo... Grozljivka, ne vem kaj bo še... se mi pa zadnje dni dogaja, da je mali strahotno aktiven (nikoli še toliko), cel trebuh mi miga nonstop (razen ponoči hvalabogu), danes pa je vse skupaj že prav boeče... A niso govorili, da se mali v 35 tednu ponavadi umirijo o ultrazvokih pa sem dejansko zmedena, enim ženskam jih g. delajo skoraj na vsakem pregledu, moja g mi je do sedaj naredila dva (morfologijo v 19 tednu in še eno v 31) pa upam, da mi bo še enega, morda naslednjič ko imam pregled, 30.11. Mi pa npr. ocene teže ni vpisala v materinsko, mi jo je samo povedala... za porodnišnico nimam pa še nič napravljeno, sploh ne vem kaj čakam, kar ne morem se spraviti k temu... pa tudi za malega nimam še nič napravljeno, vse je samo nametano v sobici po vrečh, kot sem dobila... grozljivka... aja, homeopatije pa ne uporabljam, mi je pa kolegica povedala za neke kaplice proti krčem za malega (ko bo, če bo treba) Lp
|