Inda_T
|
Hejla, moj pregled danes je na ctg pokazal en popadek, ki sama sicer nisem čutila, ko sem o tem povedala mojemu dragemu pa je tako jp ostavil teorijo o tem kako bo mali prišel na svet ob naslendnji polni luni Drugače je vse ok, mali je težak približno 2900g in obrnjen na glavo , posteljica pa 'zori', kar pomeni da počasi počasi zadeva bo. Kakorkoli, še kakšna dva tedna naj bo noter smo se strinjale z dohtarco (sedaj sem 37 teden). Ker sem imela pregled naročen ob 13h mi je bilo kuhanje kosila prihranjeno, in sem šla kupit burek, tako da sva z mojim pojedla vsak svojega, svojo porcijo pa je valda dobil tudi maček O kuhanem vinu semn hotela še nekaj dodati - običajno ga zunaj ne pijem, ker sem tečna in mi ni dobro, ker ga običajno mešajo z vodo... Tako pijem doma narejenega, ki ga pa itak vedno (ne glede na nosečnost) ko zavre zakurimo, da alkohol izgori - to si delajo tudi vsi moški člani družine brez izjeme. Mamo pač tako navado. Sem pa pila nekaj dni nazaj, tako da brez skrbi, mi ne primanjkuje glede rojstnih dni na praznik - pri nas nismo nikoli imeli navade se npr obdarovati za božič (ker je darila vedno prinesel samo miklavž) kar je bilo dobro za mojega brata, ki ima rojstni dan 25.12. tako da ni bil nikoli za karkoli prikrajšan... Je pa res, da so sedaj časi precej drugačni in da zna bit res **** otroku ne dat dveh daril.... tako da tudi zato upam, da pride naš pred kakšnim praznikom (računam na 20, ker bom potem vsi trije imeli rojstni dan na 20). glede ovojev in čepa - te zadeve tudi meni niso 100% jasne kaj in kako... Danes mi npr prvič ni pogledala mv, imam pa nekaj dni nek sluzast izcedek, tako da mislim, da se počasi res pripravlja... in punce, pazite se da se ne prehladite - jaz se silim s sadjem, da dobim čim več vitaminov... Kaj več kot toliko pa itak nimamo kaj... Aja, in upam, da bo vreme v januarju tako kot je bilo danes - sicer pikič hladno (ampak ne preveč) in sončnoooo.... Ker v tem primeru res komaj čakam vozičkanje!!! Zdej moram pa spat, ker sem že vsa zlomljena na kavču... Lp!
|