|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
24.11.2012 15:33:59   
Dejčka912
Maja 83 ja od spomladi naprej bomo sigurno obe vozičkale po Wajdušni in se srečale. Iz kje pa si se preselila v Ajdovščino?

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.11.2012 15:57:41   
miša80
en lep pozdravček še od ene nosečke. Ravnokar sem se vam pridružila.
rok imam 30.5.user posted image in je to moja prva nosečnost.
vidim, da nas je full majčic.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 977
24.11.2012 22:12:36   
jonajona
Pozdravljene!

Mogoče katera ve kako je z materinsko šolo v Domžalah?

Lepo se imejte!!!!!

(odgovor članu miša80)
Neposredna povezava do sporočila: 978
25.11.2012 4:40:10   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: jonajona

Pozdravljene!

Mogoče katera ve kako je z materinsko šolo v Domžalah?

Lepo se imejte!!!!!

user posted image NE MORM SPAT user posted image ,...... user posted image ooooo a si iz domzal??? enako! user posted image glede materinske sole se trenutno nic ne vem, ampak ko izvem posredujem podatke naprej!!! user posted image

(odgovor članu jonajona)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.11.2012 13:55:27   
maja 83
Dejčka, pred tem sem živela kake 3 leta v Ljubljani, drugače sem pa iz Domžal.
No, lepo vedet, da nas bo več vozičkalo v istem kraju isti čas ;)

(odgovor članu majcicaklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.11.2012 14:32:05   
Lorna4
oo še več domžalčank user posted image materinska šola je v domžalah ponavadi organizirana dvakrat...ena je za zgodnjo nosečnost ena pa pozno...datumi so mislim da že napisani v čakalnici, potem se pa same odločite kdaj bi šle. Jaz ne grem, sem bila prvič na ene dveh predavanjih, pa še to je blo preveč... user posted image

(odgovor članu maja 83)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.11.2012 15:28:13   
Tanja83
kolikokrat pa naj bi bla ta materinska šola v Domžalah? Podatke pri moji gin. (ZD Vič - predavanja na Rudniku) so 8x, kolegica je bila pa v Hrastniku, jih je imela pa samo 3x. V eni reviji-priročniku sem pa videla, da naj bi bilo 10 predavanj. Pa še kolegica mi je rekla, da se je potem vse naučila v porodnišnici.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 982
25.11.2012 17:47:13   
Lorna4
Ne vem tocno, mislim da jih je bilo kakih 6. Sej pravim jaz sem bla na dveh,ampak bi blo vseeno ce ne bi sla...midva sva sploh zlo mal komplicirala kar se tice rihtanja otrocka,pa nama je menda kar dobro ratalo :-) zdaj pa sploh ne mislim nikamor hodit...

(odgovor članu Tanja83)
Neposredna povezava do sporočila: 983
25.11.2012 20:39:50   
KOLIBRI
Vidim, da ste tu bolj malo aktivne. SIcer tudi jaz nimam zelo veliko časa, predvsem zaradi službe in starejšega user posted image , a me zanima, če imate tudi ve kakšno skupino na FB in če ja, če sprejemate nove članice? user posted image Tam sem malo večkrat prisotna.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 984
26.11.2012 7:46:18   
sunisland
mala lizika Jaz sem ta vikend malo več počivala, pa so se bolečine precej umirile. Ko sem malo več na nogah, pa se spet pojavijo. Bom na naslednjem pregledu (7.12.) vprašala, kako je s tem.
KOLIBRI Skupina na FB obstaja. Pošlji svoje podatke Lorni4, pa te bo dodala.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 985
26.11.2012 10:43:08   
Ardnas1004
Pozdravljene,

evo še ena nosečka. Stara sem 34, to bo moj drugi otroček, baje da spet fantek:) Podatke za seznam sem že poslala Lorni4. Mi je pa še vedno slabo, bruham še vedno cele dneve, težave imam z zgago...user posted image . Komaj čakam na čas, ko bom končno lahko začela uživat v nosečnosti. Bo imela katera veliko razliko med prvim in drugim otročkom? Pri nas bo razlike 10 letuser posted image . Tamali (taveliki) komaj čaka na novega člana, bomo videli, kako dolgo bo tako navdušenuser posted image . Upam, da bo trajalo:)

Lep dan vsem!

Ardnas1004

(odgovor članu sunisland)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.11.2012 10:50:35   
Niky1986
Hej hej nosečke! Kako se kaj počutite danes? Jaz sem včeraj oz. že predvčerajšnjim nekaj začutila, kot nežno žgečkanje v trebuhu, predvidevam da so to bile prve brcike user posted image Jih že fejst čutite?
Tudi jaz več ne morem oblečti normalnih kavbojk, tako da elastika je zakon user posted image
Slabosti sploh ni več, pa tudi niso bile neke pretirane, utrujena nonstop, pa prsi me še včasih bolijo... Drugače pa nosečnost uživam, še izkoriščam zadnje mesece ko lahko do zadnjega spim in grem v petek zvečer na pijačo user posted image
Babike, uživajte in se tipkamo user posted image

(odgovor članu sunisland)
Neposredna povezava do sporočila: 987
26.11.2012 12:13:03   
manibo
Pozdravljene sonosečke

Še ena majska nosečnica :) . To je moja druga nosečnost, doma imamo simpatično navihanega 3 letnika, ki se dojenčka kar veseli :) .
Zaenkrat je pri nas vse tako kot mora bit in naj tako ostane še naslednjih nekaj tednov oz. mesecev. Drugega lumpija, spola še točno ne vemo, pričakujemo 27.maja, ki se bo rodil v UKC Mariboru, tako kot veliki bratec.
Dosedaj sem Vas pa tudi že malo spremljala, sedaj bom malo več, ker bo tudi več časa.

(odgovor članu Niky1986)
Neposredna povezava do sporočila: 988
26.11.2012 12:39:35   
LunaSonce
Pozdrav vsem. Se še jaz pridružujem, če me vzamete user posted image  Sicer sem ''pridružena'' že od vsega začetka ampak le kot aktivna bralka. Tudi jaz imam rok 27.5.2013 in doma že enega škratka. Je pa ta nosečnost povsem drugačna kot prva!!! Prvič sploh nisem vedela, da sem noseča, še trebuh se mi je začel poznati šele v 6. mesecu in tudi na koncu ga ni bilo dosti - nekateri sodelavci do zadnjega nos opazili, kaj se dogaja user posted image  Tokrat pa slabosti od sedmega tedna naprej....in to take, da po par dni zapored samo bruham in vse kar pojem/popijem leti iz mene. Upam, da se počasi umiri. Provala sem pa tudi že vse...od ingverja (ki se mi je zagabil) do lizanja ledenih kock vode, sladoleda, cocacole, kruha, prepečenca.....pa nič ne pomaga!!!! Bomo že preživeli, ne?!
Na nuhalni pa so mi ugotovili še (morebitno) pregrado na maternici, ki je nikoli prej niso videli....niti v prvi nosečnosti, ko sem imela pogoste UZ. Tako, da sedaj komaj čakam naslednji teden in pregled pri moji G, da mi pove, kako in kaj je s tem. N netu sem sicer nekaj brala, ampak sem potem še bolj zaskrbljena, tako da raje počakam na informacijo iz prve roke. Me pa čudi, ker sem v prvo zanosila v 4. poizkusu, sedaj pa v prvem in pregrada naj bi vplivala tudi na to.... Mahhhhh, ne vem več, kaj misliti.
Se opravičujem za daljši post. Ampak nekomu moram izliti dušo. Doma smo povedali samo mojim staršem in sestri, tastu in tašči pa nameravamo v kratkem...ko se bomo srečali (do sedaj se nismo ravno pogosto videvali)....nato pa sledijo še prijateljice in služba. Ajjjjooooojjjj...se bojim reakcije.
No lep dan in se še beremo.

(odgovor članu manibo)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.11.2012 23:11:39   
rdeča pesa
pozdravljene nove nosečke!
Glede materinske v Domžalah: jaz sem prejšnjič hodila in mi je bilo fajn! Mislim pa, da smo imeli nekje 8x. Na zadnjem pregledu pa sem videla reklamo za neko telovadbo za nosečnice v ZD? In me to ful zanima, ker res rabim še eno organizirano rekreacijo. Mogoče katera ve kaj več v zvezi s tem? Sicer si pa bom naslednji teden prebrala, ko imam ponovno pregled.

Jaz sem si pa šla v h&m kupit nosečniške hače, da bom končno udobno oblečena in mi niso praaaavvv user posted image
Običajno nosim 38, in sem izbrala elastičen jeans (ozek kroj), št.38 in tam so se mi zdele kul.
Ko pa sem jih začela nosit, sem pa ugotovila, da me po celi dolžini nog preveč tiščijo, iz pasu mi pa dol lezejo.
Če se kateri zdi, da bi ji ble po opisu hlače prav, mi naj pošlje sporočilo na zs in ji podarim. Torej: Črn elastičen jeans, oprijet kroj, kao 38 št.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 990
27.11.2012 10:36:16   
Naty03
Lep topel pozdrav vsem vam user posted image

Najprej še nekaj podatkov za seznam. Imam 30 let, moja druga user posted image . Pričakujem enega user posted image . PDP mi kar naprej nekaj prestavljajo. Po zadnji M naj bi bil 12.05., po nuhalni pa 6.05.
Bomo videli, ker prvemu se ni nič mudilo. Sem imela PDP 27.04, nato rodila 5.05.
Naslednji pregled imam 10.12. in že komaj čakam. Rodila bom v Slovenj Gradcu.
Imam tudi jaz to nosečnost popolnoma drugačno kot prvo. Zdej sem imela zelo hude slabosti, prvič po 15. letih ne morem več piti kave. Imam nizek pritisk in mi je zelo pasala. Imela sem tudi nekaj težav v začetku in je ginekologinja še bolj pozorna. Nisem smela nič delati, ne dvigovati, samo ležati in je bilo kar hudo. Sem navajena skoz migati...
No zdaj se je vse skupaj umirilo, le trebuh me dostikrat boli in mi povzroča skrbi.
Danes vstopam v 17.teden. Nisem še čutila dosti brcik, le tako malo se mi zdi, da bi nekaj že lahko bilo. Pravijo, da naj bi v drugo prej začutle. Kako je kaj pri vas?
Bom na naslednjem pregledu vprašala za spol. Namreč mi je v 13.tednu rekla, da je 90% kaj naj bi bilo, ampak meni se je zdelo to prehitro. sicer bom pa vesela karkoli bo, samo, da bo zdravo. Kdaj so vam že napovedale spol?
Še vedno vsaki dan vzamem Elevit in pojem ogromno sadja. Kako dolge ste oz. boste jemale Elevit? Pri prvemu sem ga celo nosečnost in je bilo vse super.
Glede materinske, midva s partnerjem bova šla. Pri nas je kar zanimivo. Pri prvemu je šla mami zraven, ker je bila tudi pri porodu prisotna. Sedaj bo pa partner prisoten. A bodo tudi pri vaših porodih zraven partnerji? Moj je imel nek strah, no zdej malo drugače gleda na vse.
V H&M sem si kupila samo pajkice, ker kavbojke so mi bile predolge. Ni tko velike izbire, vsaj pri nas ne.
Tako, malo več sem napisala. Lepo se mejte in čuvajte na vaše sončke ;)

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.11.2012 10:52:31   
Samsam
Dober dan majčice user posted image . Danes sem imela zopet pregled, pa je najin user posted image bolj malo migal na UZ pa še G je kr naprej vrtela tisto tipalo (s katerim gleda v trebušček) tako da nisem bila najbolj navdušena. Je bila pa hecna ko se je trudila pogledat med noge, da vidi spol pa je rekla "ja, spola pa se žal ne da videt", sem pa rekla da ni problema, ker ne želiva vedeti. Drugače je pa ok, srček lepo bije user posted image .
V soboto sva od prijateljice dobila Angelsounds in ga v nedeljo preizkusila in je bil res tak poseben trenutek ko sva poslušala bitje srčka user posted image .
Naslednji pregled imam 27.12, ko bo moja G naredila morfologijo. Bom videla kako bom zadovoljna, če ne bom, se bom šla še k Pušenjaku pokazat, drugače pa ne. kar se brcik tiče pa včasih čutim take mehurčke ampak ne vem če so to že prve brcike. Sem pa v 17t 5d.
lana83 kje se skrivaš? user posted image . Kako si?

(odgovor članu Naty03)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.11.2012 15:57:55   
Ninika89
Se je katera ze narocila za materinsko solo?
Jaz sem ravno danes odala prijavo v Mb. Upam samo, da nisem prehitra user posted image user posted image

Drugace sem pa v 15. tednu in pocutim se odlicno user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 993
27.11.2012 16:16:27   
Ardnas1004
Ninika 89 - so v mb že razpisani datumi za naslednje leto ali greš ti še letos?

Lp

Ardnas1004

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.11.2012 16:36:11   
Ninika89
Nic se ni razpisano.
Jaz sem se narocila in povedala, da bi rada hodila na predavanja v zacetku naslednjega leta.
Bomo zdaj videli kaksni bodo tocni termini.

(odgovor članu Ardnas1004)
Neposredna povezava do sporočila: 995
27.11.2012 21:47:26   
happy85
Ardnas1004 - med sestro in mano je kar nekaj let razlike in smo jo prav lepo razvajali user posted image starejši bratci in sestrice se pogosto zelo postavijo za mlajše in jih pedenajo z vseh straniuser posted image

Ko berem, da nekatere še vedno bruhate, se zavedam, da sem lahko srečnica, da imam samo slabosti. Tudi jaz čakam tisto prelomnico, ko se počutje izboljša....

Brcike - ene dvakrat že posumila, da bi lahko bilo to to... Ampak za tiste ta prave sunke bo pa očitno treba še malo počakati.

LunaSonce ali pregrada lahko kako vpliva na potek nosečnosti?

Nosečniška oblačila sem si to rundo morala kar dosti prej omisliti kot v prvi nosečnosti... Jih nosim že kar nekaj časa. Od prej imam samo dvoje, ki so mi pa še prevelike (upam, da tako tudi ostane), zato sem se kar bolhe poslužila in bila prijetno presenečena, ker v trgovini zagotovo ne bi našla tako dobrih modelov (sem nekaj raziskovala, pa mi nič ni bilo všeč).

In se vam čas med enim in drugim pregledom kaj vleče? Men se je zdel, da je bil prvi takoj, drugega sem že cela neučakana pričakovala, tretji je bil spet prec, no do četrtega je pa še 3 tedneuser posted image se mi zdi še cela večnost....

Zimske radosti? Smučanje na žalost verjetno spet odpade - minus, če nosečnost poteka čez zimo user posted image

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 996
28.11.2012 9:16:17   
Čebelčk
Živjo sonosečke ;) in dobrodošle vse nove!

Evo jaz sem ravno vstopila v 18. teden :) to je (kolikor sem uspela preveriti po internetu) že 5. mesec :) Jupii!

Sicer pa počutje: še vedno občasno bruham, kar je lažje, kot če slabost in vrtoglavica trajata cel dan... Včasih mi šumi v ušesih - kot da bi menjala višino - Ima katera podobne izkušnje? Imam nizek pritisk (100/60) čeprav je na pregledu vedno normalen (130/70) :)

Ali je katera tukaj, ki se je odločila za dodatni morfološki pregled in zakaj?
Jaz o tem razmišljam, ker moja ginek nima 4D slike... Ampak kaj profitiraš s tem?

Jaz sem pa zelo vesela, da sem noseča čez zimo :) Ker so obleke bolj simpl :) pajkice in dolg pulover, pa je:) In ker mi ni prevroče... Ne bi se zdaj dala v kopalke in šla na sonce. Fuj :)
Baje je zdaj drugo trimesečje čas ko pridobimo največ teže... Juh! :) Meni se zdi, da mi že od začetka ne dela tehtnica :D

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 997
28.11.2012 13:31:24   
Chugga
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelčk

Baje je zdaj drugo trimesečje čas ko pridobimo največ teže... Juh! :) Meni se zdi, da mi že od začetka ne dela tehtnica :D

user posted image  Moja se je tudi kmalu po plusku pokvarila user posted image .

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 998
28.11.2012 13:59:54   
Čebelčk
Haha :)

Najbolj mi je smešno ko kakšni slučajni ljudje (ala širši kolektiv) komentirajo z "joj kako si že lepo okrogla, tud v lička si se popravila"... ja user posted image super ane :)

Bi se prilegla ena takšna majica :D
http://www.top-majice.com/majica-za-nosecnice-i-am-not-fat-i-am-pregnant.html

Sicer pa važno da smo zdravi!

Punce, ali vas moti če ljudje otipavajo vaš trebuh? Kot da je deveto čudo... Jaz obožujem otroke, pa ponavadi kar v kakšnega skoraj skočim (beri: se zadržujem, da ga skoraj ne objamem in mu potem samo na daleč mežikam :P) ampak na trebuh pa nikoli nisem imela fetišev in mi je prav smešno zdaj in včasih malo nelagodno ko najprej, takoj za vprašanjem "Kako si? Joj kako si že lepo okrogla" napadejo tega "mini krivca" :D

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 999
28.11.2012 19:17:49   
manibo
Čebelčk

Mene tudi moti otipavanje trebuščka, če kar napadejo. V kolikor pa vprašajo, me pa praviloma ne moti. Všeč mi je, če me vprašajo. V končni fazi je to moje telo. Sploh kakšni tujci oz. osebe s katerimi si nismo ravno blizu, mi ni ravno prav.
Najbolj fajn je, ko se triletnik vleže gor in se carta z dojenčkom :) .
Kako ste pa kaj z imeni? Za punčko imamo, s fantkom pa imamo težave. Triletnik pa pravi, da bo fantek... njegova intuicija je pa zelo, zelo dobra. Pred testom je namreč tudi povedal, da imam dojenčka v trebuščku...user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?