mala lizika
|
sunisland nisem bila pri Babnikovi, ker takrat sploh nisem vedela, ko sem se naročala, da je treba pri naročanju povedat, pri katerem bi pregled opravljal. Tako sem pol imela Hafnerjevo, s katero sva bila zelo zadovoljna. In mi je tudi brez problema naredila UZ. Mi je pa moj G takrat na isti dan rekel, da verjetno se bojo malo namatral, ker imam malo več svoje zaloge okol pasu. Počutla sem se ko en debel slon ;) čeprav se mi fučka za taka njegova mnenja. Sem si misnla kak pa pol nardi res UZ eni fejst obloženi, konkretni ženski, ni mi jasno najbolj. Tako da ja, čedelaje bolj razmišljam o morfologiji še v Dravljah. In če praviš, da je Babnikova tud super, bi se ker k njej naročila ali pa k Hafnerjevi.Da sem pol res malo bolj mirna do konca nosečnosti. Glede bolečin, ki jih pa opisuješ, so pa pri meni tudi takšne in včasih sploh ne popusti, če grem počivat. Te imam že od kar vem, da sem noseča. Me tudi špika po jajčnikih, po nožnici, kar je normalno, ker se širi vse skupaj. So pa te rahle konstantne bolečine, ki včasih ponehajo po dveh/treh urah. Zdaj jih recimo kaka dva tedna nisem imela, včeraj zvečer pa spet nazaj in sem noro hodila na wc vsakih 15 min preverjat, da ne bi se pojavo kak izcedek. Danes je pa tudi še prisotna ta bolečina. In sem včeraj in danes šla na sprehod (res počasen) in se mi zdi, da je šele tako malo boljše (ali pa zato, ker pozabim malo in ne razmišlajm o bolečini) ;) Jaz mislim, da ni to nič narobe, da je to res raztezanje maternice in ker naše bebike rastejo. Verjetno vsaka ženska to drugače občuti, čeprav kolk sem brskala po netu, skoz opisujejo raztezanje kot špikanje po jajčnikih, nikjer pa teh bolečin. Verjetno je tudi odvisno kje otroka nosimo, spredaj, zadaj, bolj nizko, visoko... Bi vprašala svojega G pa verjetno ne bom dobila nobenga pametnga odgovora, s katerim bi si lahko pomagala Tako da sunisland, če imaš ti bolj prijaznega G, ga le vprašaj in poročaj Jaz se že veselim, v ponedeljek vstopam v 17 teden in čas res noro beži. Še malo pa bomo na polovici. Lep vikend še naprej vsem nosečkam in predvsem brez skrbi!!
|