|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
23.11.2012 14:12:16   
_CiCika_

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj bivanja

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, 1user posted image , Logatec
copi_87
Olivija*
sara0
_CiCika_, 1user posted image

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana
Tajka, 2user posted image

4.4.
struckaa
doberdan, 31, 1user posted image , Ljubljana

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek , 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33 , 2user posted image , primorska

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska

26.4.
PrincipesaD

27.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image
naja17, 1user posted image , gorenjska

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m
anonimna3, 2user posted image

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
23.11.2012 14:25:24   
_CiCika_
PREGLEDI:

Datum, Nick:
NOVEMBER
26.11.
klavdyk
28.11.
top10
30.11.
saby85

DECEMBER
4.12.
anonimna3
11.12.
katniss
19.12.
_CiCika_

MORFOLOGIJA PLODA:
Datum, Nick:

NOVEMBER
26.11.
kuverta
pkica
soncnica12
Tajka
28.11.
tijati
29.11.
doberdan
trixxy
izalina
sara0
30.11.
cvekica
nadinne

DECEMBER
7.12.
Neli81
Suzy139
11.12.
saby85
13.12.
sarcy21
ROXY_

3D:

JANUAR
7.1.
izalina

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
23.11.2012 15:01:41   
naja17
Joj zdaj sem vidla, da je bila z vami tudi Tippi in mi nikakor ni šlo v račun, kje vmes se je poslovila, sem šla prav gledat (morda bi bilo bolje, da ne bi, k zdej kle user posted image ), ampak upam, da ji bo vse skupaj le dalo moči in bo šla v življenju naprej le pozitivno. Niti je nisem poznala, sem pa zaznala njene poste o imenih, pač moja najljubša tema...

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
23.11.2012 16:01:15   
nanita
Pozdravljene aprilčice:d

Jaz sem se odločila da se pofočkam tudi pri vas, ker imam na začetku maja rok in ker sem pred letom in 2 meseci rodila prelepo punčko par dni prezgodaj in imam občutek da bo tokrat tudi tako:D Upam, da me sprejmete.

Tako da glede na napovedi da naj bi rodila v maju, se jaz nagibam da bo aprilček:D Pri prvi nosečnosti sem čutila da bo pa le septemberček in je točno tako bilo. Zato vam bom družbo delala:D Čeprav vidim da vam ni dolgčas, ste zelo pridne, vas tak nisem uspela vseh prebrat...bom v kratkem si vzela čas.

Čuvajte trebuščke.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
23.11.2012 19:56:00   
trixxy
Živjo punce

Mi RR ni delal v službi in sem tako imela zdajle kr veliko dela, da sem vas prebrala user posted image .

Dobrodošle vse nove user posted image .

Danes sem se v službi malo preveč naprezala in dvigovala res pretežke stvari in se mi je kr maščevalo, tak da zdaj pa s pametjo naprej! Da ne bom kaj zafrknila. Sem tudi v službi povedala kdaj naj bi odšla, sicer me malo datumsko vse skup heca, ker sem napačno govorila pdp, ampak en dan gor ali dol user posted image .

A bo moj prehlad šel kej pa-pa? Bi pa lahko šel,a ne? PikicaStonoga upam, da si boljše user posted image .

(odgovor članu nanita)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.11.2012 8:59:43   
san
dobro jutro,

pa je vikend tu. že ves teden mi zmanjkuje časa, da bi se javila, pa tudi sedaj bom spet čisto hitra, dokler pijem user posted image .

pri meni je počutje ok, trebušček pa je zelo vidno zrasel. se mi zdi, da sedaj v tem zadnjem tednu. pod tuniko ga še skrijem, ko imam majico pa ni več šans. hlače z nizkim pasom pa še spravim nase.

prejšnji teden se je tudi mene lotil prehlad, a je na srečo hitro minil, samo še rahlo me nos matra. držim pesti tudi za ostale prehlajene in tiste , ki vas matrajo nosečniške "radosti", da bo kmalu bolje.

papirje za porodniško se odda tako kot je napisala anonimna, sprememba je pa pri paketu, ki se sedaj dobi po rojstvu otroka, če ti seveda pripada, za otroške si pa tudi moral po rojstvu urejat. no, to kar se ureja po rojstvu bo tudi pri nas očkova zadeva.

dobrodošle vse nove, ne morem verjet koliko nas je že in gotovo se jih še kar nekaj skriva user posted image

do sedaj je bila pri vseh porodih, ki sem jih imela vedno gužva v P, zgleda bo tudi tokrat tako. rodila sem pa v ljubljanski. upam, da bo tudi tokrat delala super babca, ki me je imela tudi pri zadnjih treh čez.

jaz sem tudi brez vozička. sem ga podarila naprej. imam pa marelo, ki je ne dam za nič na svetu in voziček za dvojčke, ki je od novorojenčka naprej. razmišljam, da bi za sprehode, ko/če bova sami, kupila samo podvozje za lupinco maxi cosi od zapp-a, ker jo še imam in verjetno bova tudi zelo malokrat sami, pa da takrat ne bom vlačila dvojnega vozička s seboj. pa še ugoden je na bolhi.

aja, naslednji pregled imam 18. 12. že komaj čakam, pa sem ga komaj imela. ta moja G je tko fajn, je prav prijetno klepetat z njo. pa še vedno mi naredi slikco user posted image .

tako, sedaj pa že otroci veselo skačejo naokoli in je čas da neham.

lep vikend vam želim.

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.11.2012 12:57:04   
trixxy
Jaz bi tud slikce. Zadnje čase ugotavljam, da so ene G ful prijazne in rade dajo slikce, pri nas pa je treba vse plačat. UZ naredi samo 2 in skratka je prava dobičkarka. Preglede pa ne 7 tednov, da ja ne bi imela preveč dela z mano/nami. Še dobr, da je to moj zadnji otrok (upam, da se nenapovedano ne pojavi še kak user posted image ), ker drugače bi ziher zamenjala G. Za tisto na 3 leta mi je pa vseeno koga imam, saj pregleda pa vredu.

Vikend poln zabav sledi in upam,da ne bom v ponedeljek zaspala za službo user posted image .

Še 5 dni do MO. Jupiiiii

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.11.2012 20:42:13   
doberdan
Pozdravljene punce, en teden me ni, pa tolk načvekate, da sploh ne morem vse prebrat. Si bom jutri vzela čas, tudi za seznamček - se opravičujem.

Me pa zanima, a še katero vedno bolj boli medenica oz. kosti tam notri? Mene včasih tako vse boli, da se zelo težko oblečem (hlače, nogavice) in obujem pa tudi hodim težko. Kot stara mamca se počutim. V prvi nosečnosti sem imela to bolj na koncu, zdaj pa se je ful prehitro začelo. user posted image

No, lepo bodite, lep vikend in se javim spet bolj redno v naslednjih dneh.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.11.2012 21:54:07   
Tajka
Živjo punce,

Me pa zanima, a še katero vedno bolj boli medenica oz. kosti tam notri? Mene včasih tako vse boli, da se zelo težko oblečem (hlače, nogavice) in obujem pa tudi hodim težko. Kot stara mamca se počutim. V prvi nosečnosti sem imela to bolj na koncu, zdaj pa se je ful prehitro začelo. user posted image  .

Tudi mene že vse tišči , veže in boli tako da ne vem kaj šele bo.......sploh če sem kakšen dan preveč aktivna(itak pa pri službi in dveh otrocih težko da nisi aktiven)......tako da za tolažbo še ene mamca tukajuser posted image

Porodniška:tudi jaz bom imela še malo dopust, tako da računam da 15 februarja končam s službo, s 6 marcem se mi pa itak porodniška začne

Vsem , ki vas dajejo prehladi pa želim da se čimprej pozdravite........jaz se zaenkrat kar dobro držim, glede na to da so vsi v hiši nekaj bolni.

Še dva dni pa MO......komaj čakam......jaz tudi zmeraj dobim slikico tako da user posted image  za take ginekologinje.

Želim vam lep vikend.......počas bo treba v posteljo.....

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.11.2012 22:10:59   
Neli81
Ojla,

Na hitro se pofočkam. user posted image
Prehlad še vedno prisoten pri meni. Ravno ko sem mislila da gre na bolje, me je pa začelo grlo na POLNO boleti. user posted image sploh ne popušča, pa nos tudi ne gre nič na bolje. In seveda se je zgodilo tudi tisto česar sem se najbolj bala - tamala kašla in smrka ko zmešana. user posted image pa ravno smo imeli mir že skoraj 2 meseca. Nimamo kaj, bo že bolje.

Kar se bolečin tiče so tudi pri meni dosti prisotne. Ravno tako ob večji aktivnosti. Tudi pri men so se te bolečine v prvi nosečnost začele šele proti koncu, sedaj pa ... Sicer me pa itak v tej nosečnosti doleti vsak vrag, ki me v prejšnji sploh ni. Zima se še začela ni, jaz sem pa že drugič bolna.

No sedaj pa sem se najamrala.

No pa naj še povem, da sem bila v shoppingu včeraj. Meni moja oblačila že od štarta niso prav. Ampak imam počasi poln kufer legic in nosečniskih kavbojk in sem morala iti nekaj kupiti. Sem našla zelo lušno oblekco, ki jo lahko imam za v službo in prav tako za novoletno zabavo - letos je tema Hoollywood. Moram kupiti še samo kakšne lušne čeveljčke in bom prava holivudska diva s trebuhom. user posted image Malo šale, da ne bom samo jamrala.

Lep preostanek vikenda vam želim.

Čaw.

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
25.11.2012 9:32:25   
katniss
Dobro jutro! user posted image kavica za vse, ko vidim, da sem prva danes. user posted image

Midva sva vse papirje podpisala, seliva se v februarju.user posted image Sicer bo res malce pozno, ampak imava obljubljene kar nekaj pomoci, tako da, tudi ce se pol uresnici, ne bo problema.

Vceraj sem sla malo v shopping za modrce... Iz D sem preklopila na F.. user posted image . Danes ponoci pa sem opazila, da mi ze nekaj kaplja iz dojk. Ze zacenjamo produkcijo mleka torejuser posted image . Upam, da to pomeni, da kasneje ne bo tezav s kolicino mleka in podobno! Je pa malo hecno.
Rabim pocasi tudi kako novo zimsko jakno, pa ne na racun trebuha ampak na racun prsi. Sem probala najvecjo nosecnisko bundico, ampak bi jo po moje v enem mesecu prerastla! Groza. Narocila sem si tudi eno lusno majcko, pulovri so se OK, oblekice in nogavice pa tudi. Verjetno bo treba tam februarja se kako daljso spodnjo majcko nabavit, za vec pa mislim, da ne bo potrebe.

Glede bolecin in tega, tudi mene vse veze. Danes ponoci sem se ze tak cudno obrnila, da me je kr zategnilo. Ni fajn obcutek. Ampak je potem miceni pobrcal pa sva se malo pogovarjala in bozala, pa je blo kr boljse.user posted image
Me pa vcasih spika v kosteh tam nekje med nogami. Tezko opisem, ampak je res obcutek, da se vse siri. Pri meni je vedno slabse, ce dosti sedim, tako da se pac moram vedno trudit, da sem nekako v pogonu. Tak vikend je ze tak, da pase lezat in knjige brat. user posted image

Imejte lepo nedeljo!user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
25.11.2012 9:55:38   
PikicaStonoga
JUTRO!

Mi se še zmeri crkljamo v postli, po počais treba v splekat ;)

katniss ... sem hotela tudi sama rečt glde tekočince v prsih, pa vedno pozabim. Opazila sem jo ene 14 dni nazaj, res samo pikico, pa če stisnem še kako, tko da ja telesce se priravlja ;)

trixxi,še vedno sem prehrajena ...pa saj sem boljše, samo ni to to ... nos je že kr ok no, samo kašljam pa še vedno ...manj sicer in ne bruham več od davljenja, samo nisem pa še nehala in še vedno čutim, da izkašljujem ... jutir pokličem zdravnico, da vidim, kolk dni me bo še držala doma ... drugače sem si pa za viknd privočila eno solno kopel, nekaj minut savne in malo jakuzzija v enem zdravilišču in imam občutk, da me je kr prečistilo, da sem boljše ... sicer sem bila blazno utrujena PO tem, ampak sem se naspala ... tako da rčaunam še nekaj dni in bom zdrava ko ribica ... samo za koliko časa? :))

Govorila sem tudi s svojo zdravnico, ne ap tui z G, ki je rekla, da če sem navajena savne, grem komot notr zakrajši čas, da se pogrejem, ne pa rpegrejem ... itak imam infra, ki jo lahko naštimam tud samo na 40 stošinj, če hočem ... zdej sem bila v turški, ki je vlažna, v finsko pa itak ne bom hodila, ker mi tudu v nenosečnosti ne paše, ker je prevroča. Tako da bom občasno lepo šla v svojo infra svno, da se pogrejem, pše za zdravje je dobro in naj me klincajo vsi, ki so proti ... itak 100 ljudi, 100 čudi ... tud jakuzzi eni odsvetujejo, drugi ne, ah kaj vse ne bi smel ...očitno boljš da sem non stop bolna ... :(

Pozdrvček vsem, grem pod tuš, potem pa kosilce in narezki za popoldne,ko doibmo obiske ;)

Papa

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
25.11.2012 13:52:20   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image

2.4.
Pulha, 25, Primorska

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Pikicas_tonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26

6.4.
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
Soncnica12, Domžale

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong

16.4.
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
Bellika

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86

20.4.
*Lila, 25, Primorska
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.

25.4.

26.4.
PrincipesaD

26.4.

27.4.
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
natalija.m

29.4.

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)
26.11.
Pkica
klavdyk, P
kuverta, MO
Tajka, MO
28.11.
top10, P
tijati, MO
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
nadinne, MO

4.12.
anonimna3, P
7.12.
Neli81, MO
Suzy139, MO
11.12.
saby85, MO
katniss, P
13.12.
sarcy21, MO
ROXY_, MO
18.12.
san, P
19.12.
_Cicika_

Skupaj nas je: 67

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

< Sporočilo je popravil doberdan -- 25.11.2012 13:53:31 >

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.11.2012 13:59:20   
doberdan
Že 67 nas je!!
Nanita, seveda te sprejmemo, samo pod kateri datum naj te napišem?

Ful ste napisale!! Koristne info glede porodniške itd. Jaz bom delala kar do poroda tako kot prvič, ker sem lahko pa tudi ker so me vsi lih ta zadnji mesec rabili. Ampak mi ni bilo panike. Na bolniški še nikoli v življenju nisem bila in si res ne predstvljam, kako bi to zgledalo. user posted image

Lepo nedeljo vsem in se beremo jutri.

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
25.11.2012 18:12:47   
Sisy
Hojla punce...po dolgem casu se malo javljam se jaz.Sem bolj aktivna na FB.Midve s tamalo v trebuscku sva ok,sredi decembra me caka morfologija,komaj cakava.Vozicek imava ze izbran,tko da razen banjice in blazine za dojenje in kozmetike imamo ze od tamalih vse.

V sirino kar rastem,nos.oblacila imam ze kr nekaj casa,brez nebi slo.

Tudi jaz bom delala do konca in potem takoj po porodu;-) sicer se ne vem kako bo to izgledalo ampak drugace ne gre
Danes smo bili s tamalima pes na Rasici,sem se kr mal nadihala:-) je blo.pa lustno,soncek...na koncu sem bila jaz najbolj utrujena;-) potem smo se joto in domac strudl gor pojedl in jo mahnil navzdol.Res super dan.

Toliko drage nosečke...se tipkamo.....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.11.2012 18:43:16   
nanita
Super se vam z veseljem pridružim.

Doberdan napiši me pod 30.4.2013 (roka imam pa tak dva od 4. - 10.5)...

Na koga naj pa se obrnem za fb?

Podatke še za seznam: starost 24, 1 otrok (skoraj 14 mesečna Alja), 2 nosečnost, naslednji pregled 7.12

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.11.2012 20:42:31   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image

2.4.
Pulha, 25, Primorska

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26

6.4.
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
Soncnica12, Domžale

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong

16.4.
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
Bellika

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86

20.4.
*Lila, 25, Primorska
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.

25.4.

26.4.
PrincipesaD

27.4.
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
natalija.m

29.4.

30.4.
nanita, 24, 1user posted image

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)
26.11.
Pkica
klavdyk, P
kuverta, MO
Tajka, MO
28.11.
top10, P
tijati, MO
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
nadinne, MO

4.12.
anonimna3, P
7.12.
Neli81, MO
Suzy139, MO
nanita, P
11.12.
saby85, MO
katniss, P
13.12.
sarcy21, MO
ROXY_, MO
18.12.
san, P
19.12.
_Cicika_

Skupaj nas je: 68

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
25.11.2012 20:47:34   
doberdan
Tudi jaz bom delala do konca in potem takoj po porodu;-) sicer se ne vem kako bo to izgledalo ampak drugace ne gre

No, midve sva potem iste. Jaz sem to prvič naredila, mislim, da sem dobila prvo nujno delo že drugi teden po porodu in vmes ko je mala spala sem jaz delala. Ampak zdaj sem si pa rekla, da ne bom več. To naj bi bil najin zadnji otrok in sem rekla, da bom bolj na izi, vsaj prvih nekaj mesecev. Pa glede na to, da je poletje bolj zatišje, mi verjetno celo rata do jeseni uživat na porodniški.

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
25.11.2012 22:12:58   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

No, midve sva potem iste. Jaz sem to prvič naredila, mislim, da sem dobila prvo nujno delo že drugi teden po porodu in vmes ko je mala spala sem jaz delala. Ampak zdaj sem si pa rekla, da ne bom več. To naj bi bil najin zadnji otrok in sem rekla, da bom bolj na izi, vsaj prvih nekaj mesecev. Pa glede na to, da je poletje bolj zatišje, mi verjetno celo rata do jeseni uživat na porodniški.

No jaz sem pri prvih dveh uživala porodniško po celo leto ker sem bila v službi.Odkar sem pa sama svoj šef pa to ne bo izvedljivo, stranke ne morm dat na standby.Me pazanima koliko si bila kaj utrujena ker si tisti čas delala...namesto da bi recimo počivala,pospravljals,kuhala?....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.11.2012 8:05:39   
pisanica
Dobro jutro!
Evo ena omamno dišeča kavica za vse tiste, ki jo pijete. user posted image Sama kave ne pijem, čeprav danes bi jo verjetno kar potrebovala, ker sem še tako zelo zaspana.user posted image

Sicer sem v redu, počutje dobro, zaenkrat je res vse brez večjih problemov in upam, da tako ostane čim dlje.

katniss: super za podpisane papirje! user posted image

Nič zdaj pa gremo delat.

Želim vam lep začetek tedna! Vsem prehlajenim pa želim, da se čim prej pozdravite!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.11.2012 8:15:35   
ROXY_
DOBRO JUTRO user posted image pa hvala za user posted image pisanica..

Zadnje čase se sploh nimam časa javit....
Za nami super vikend, preživet v naravi in na sončku..še celo v hribe smo jo mahnili včerajuser posted image ...
Malo sem sopihala , ampak je šlo..
Počutje: brez pripomb, zaenkratuser posted image ..samo križ me boli...

dobrodošle vse nove user posted image
user posted image , katniss čestitke za podpisane papirje...
pikicastonoga tebi pa z zamudo vse najboljše!!!!!
Glede porodniške- prvič sem delala čisto do konca, upam,da bo tako tudi zdej...
Nič, šibam delat, lep dan želim !!!!!

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.11.2012 8:36:48   
doberdan
Odkar sem pa sama svoj šef pa to ne bo izvedljivo, stranke ne morm dat na standby.Me pazanima koliko si bila kaj utrujena ker si tisti čas delala...namesto da bi recimo počivala,pospravljals,kuhala?....

Ja, pri meni je bilo takrat isto. Sama svoj šef, vse te počaka, ogromno organizacije itd. Je bilo kar naporno, ker sem šele takrat začela iskati "sodelavce", ki so mi potem pomagali. Ampak zelo težko je tako na hitro najti ljudi, s katerimi si zadovoljen in se potem na njih zaneseš, tako da veliko še vedno sam narediš... In res sem dobila takoj po prihodu domov toliko dela, da se mi je kr vrtelo pred očmi, pa valda vse nujno .. kot vedno! Mož mi je ogromno pomagal, ko je bil doma, je vzel kar celoten očetovski, tudi neplačanega, tako da smo potem zmogli. Po teh mesecih so se pa stvari ulaufale in je bilo lažje. Morala bi se že prej na to pripraviti, predvsem da si najdeš zamenjavo, če ne zmoreš. Mala je veliko spala čez dan in tudi ponoči kar ok, tako da je šlo, sem bila pa precej uničena. Za kuhanje sem imela ogromno pomoči od tašče in svoje mame.
No, zdaj imam drugo službo, čeprav še vedno delam tudi dodatne projekte in upam, da bo po tej prvi vaji šlo lažje. V bistvu je skrivnost v dobri organizaciji in ti svetujem da se že zdaj pripraviš na to pa bo veliko lažje.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.11.2012 8:38:52   
tijati
dobro jutro....

srečno punce danes za vse, ki imaste morfologijo...in potem poročajte....user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.11.2012 9:01:51   
Pkica
Jutro!!!!

Ekola za mano tud bl aktiven vikend, zato je bilo danes tudi posledično težko vstajanje....

danes me čaka MO.... me že malo nervoza daje......jo imam šele pozno popoldne, tko da bom jutri poročala kako je blo user posted image

želim vam en lep tedenuser posted image

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.11.2012 9:21:17   
katniss
Dobro jutro! user posted image

Pkica: Wii, drzimo pesti, da bo vse stimalo. Pa itak da bo! Pa se dete bos videla, upam, da bo kaj zanimivega pocel/a hihiuser posted image

Vsem ostalim, ki greste danes na MO, vso sreco in vam kar malo zavidam, ker bi jaz tudi rada svojega gimnasticarja videla kajuser posted image

Punce hvala za cestitke! Nekako se mi zdi, da je se vedno vse skupaj zelo dalec in skrbi me, kako bova od zacetka z denarjem in podobne zadeve. Nekako bo ze, mozek prav da naj ne skrbim, da je vse v najlepsem redu (in on ima res vedno prav glede teh stvari). Skrbi me itak kako bova sobico za najino dete pripravila, ker bo zadnji trenutek in to... Jaz bi ze zdaj verjetno imela vse izbrano, postavljeno, prepleskano... user posted image Zdaj pa mam obcutek, da se morem kr fejst nazaj drzat. Tudi za oblacilca sva se odlocla, da bova po novem letu nardila en taki vecji nakup, s seznamom. Upam tudi, da bo kaj second-hand priromalo do naju, nekaj pa ze imava.
Pac take tipicne zenske skrbi me dajejo, ceprav sva do zdaj se res vse vedno fino porihtala in ni nikomur se nic manjkalo. Malo me pa tudi hormoni dajejouser posted image
Sem mela za vikend prave solzne poplave brez razloga, niti filma kakega takega nisva gledala. Ah jauser posted image

Cez dobre pol urce dobim obisk, pride kolegica s trimesecno hcerko. Morem it se na hitro posesat pa kavico skuhat user posted image Fino se mejte!

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!