|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
12.11.2012 9:27:24   
ROXY_
Jutro, oz. dober dan user posted image , top10 hvala za kavico!

Mi smo družno preležali vikend, sine bolan, moj bolan in skašljan, js cela smrkava in nikakvauser posted image user posted image user posted image ...za nikamor no...
Spanje: sem navajena spat na boku, tak da to mi ni panike.. imam pa problem z zbujanjem in wc pohodi user posted image
...potem ne morm več zaspat in sm sredi noči kot sova....zjutri pa skor umrem ko budilka kliče...dans je bla ena taka noč, sm se zbudila okrog 1ih, pol ne zaspat do 2.30...user posted image user posted image ... od kar sem user posted image sanjam tako živo, da sem cela zmedena, kaj je res in kaj ne, ko se zbudim..
Brcike: jih čutim dnevno, ampak še niso tiste intenzivne...sem pa v 17.tednu....
MO imam šele čez 4 tedne, bo še dolga do takrat...

Pocajtajte se tiste, ki ste bolne ali pa vas kaj lovi..Šibam delat nazaj...

Poseben objem zate Tippi!!!!!user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.11.2012 11:44:55   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27

19.4.
Dijana_86

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image

23.4.
erikka, Štajerska

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

26.4.
PrincipesaD

26.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m
anonimna3, 2user posted image

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)
13.11.
katniss, MO
15.11.
katniss, 5P
Februarka08
19.11.
anonimnauser posted image , MO
klavdyk, P
PikicaStonoga, MO
22.11.
barbara_s, MO
26.11.
Pkica
28.11.
top10, P
tijati, MO
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
nadinne, MO
7.12.
Neli81, MO
Suzy139, MO
11.12.
saby85, MO

Skupaj nas je: 60

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.11.2012 11:55:01   
doberdan
Živjo, punce. Seznamček je spet svež. Sem ga kar s težkim srcem delala, ker smo spet eno izgubile ... Zdaj pa res naj se to konča!
Če ima katera nove datume pregledov itd., naj se javi. Pa tudi dve novi imamo - hippy in Lili2012 - javita podatke za na seznamček. Pa seveda čestitke!!

Joj, novica tedna, da čisto zares čutim brce in to take, ki jih ne morem zamenjat s čim drugim.

Sicer pa nič posebnega pri meni. Vedno bolj okrogla, pregled imam šele konec meseca, se probam zamotit, da ne mislim na ta čas. No, pa saj imam ful dela in v bistvu kar prehitro teče. V sredo napolnim 20t torej je polovica res mimo. Noro!

Vsem, ki ste zbolele, želim hitro okrevanje. Mi smo vsi k sreči zdravi, naša punči se pa tako drži, da je prav neverjetno. Edina še ni bila bolna v vrtcu, čeprav je letos začela hodit, pa tudi drugače razen par viroz sploh še ni bila bolna. Trkam, trkam!
Aja, edino, kar je pa malo neprijetno je pa, da zelo rada leze po meni. In me občasno zadene tudi v trebuh. Ampak saj to ni nevarno, a ne? Seveda pazim in ji držim noge, ampak včasih dobim kakšno brco tudi od zunaj.

Lep teden vsem.

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.11.2012 12:03:42   
ROXY_

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Živjo, punce. Seznamček je spet svež. Sem ga kar s težkim srcem delala, ker smo spet eno izgubile ... Zdaj pa res naj se to konča!

SE PODPIŠEM...

doberdan hvala za seznamček...js mam naslednji pregled morfologija 13.12.
Superca za brcikeuser posted image user posted image , to da te hčerka občasno po nesreči zadane v trebuh, pa mislim da nič hudega...tudi mene moj škrat..pa je potem tako sladek ko se opravičuje in lupčka bušija....user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.11.2012 12:05:48   
barbara_s
Hej hej punce,

za mano sta dva tedna dopusta... je bilo prav sijajno. Tokrat je prvič, da sem si privoščila biti sama doma (!!!) - brez slabe vesti. Ker je tamala letos v šoli, je nisem za en teden ven vzela - sem bila pa strašno pridna in sem vstajala kot običajno ter jo pospremila do plavalnega tečaja. No, pa pobirala sem jo ob dveh, ne pa ob (skoraj) pol petih, kot jo navadno. Še ta teden imajo plavalni tečaj (1. razred OŠ - prilagajanje na vodo); upam, da zdrži in da ne zboli. Potem drug teden mi je vseeno, tudi če za en teden ostane doma; ampak bi pa res rada, da tale tečaj še spelje do konca. Je pa vreme tako, da ni ravno naklonjeno zdravju :). Zadnjič sva debatirali, kaj je to prllagajanje na vodo in zakaj je dobro, da se člobek nauči plavati. Pa pripomni: "Ja mami, a veš, če so recimo poplave (lani v Italiji smo doživeli hude poplave); ali pa če avion pade dol, je res fino, da znaš plavati." Toliko o tem, koliko je koristno znanje plavanja...

Mala žaba brca, predvsem zjutraj in zvečer - čez dan niti ne čutim toliko, ker sem skozi v gibanju in potem nisem preveč pozorna na občutke. Ampak zvečer, ko se uležem/usedem, se pa začne... Zaenkrat je prav prijetno; se pa spomnim od prejšnje nosečnosti, da je proti koncu včasih kar malo bolelo. Aja, pa zdaj tudi tavelika sestrica in ati čutita brce... Pa tamala v soboto zjutraj, ko sem hotela še malo pospati - ji rečem, da itak ne morem spat, ker me Bučko brca - pa začne govorit z mojim trebuhom: "Kaj Bučko, a ne pustiš mamice spat? Veš, saj jaz tudi ne..."

Tippi: tako zelo zelo zelo žal mi je za vajino (vašo...) izgubo, da sploh ne najdem besed. Sem v mislih z vami...

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.11.2012 12:05:51   
sarcy21

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana

4.4.
struckaa
doberdan, 31, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image

23.4.
erikka, Štajerska

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

25.4.
chatarinchy, 23, Gorenjska

26.4.
PrincipesaD

26.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m
anonimna3, 2user posted image

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)
13.11.
katniss, MO
15.11.
katniss, 5P
Februarka08
19.11.
anonimnauser posted image , MO
klavdyk, P
PikicaStonoga, MO
22.11.
barbara_s, MO
26.11.
Pkica
28.11.
top10, P
tijati, MO
29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
nadinne, MO
7.12.
Neli81, MO
Suzy139, MO
11.12.
saby85, MO
13.12.
sarcy21, MO
Skupaj nas je: 60

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.11.2012 12:07:29   
sarcy21
Sebe sem malo prestavila, k se mi je že na nuhalni spremenil datum pa dodala sem kdaj imam pregled

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.11.2012 12:14:38   
katniss
doberdan: pa smo ze res na polovici! Jaz bom uradno v petek ampak imam pa ze nekaj casa obcutek, da je to dete za kak teden vecje... Po menstruaciji bi bla marcevka, ampak je UZ drugace pokazal. No sej teden gor ali dol res ni neke razlike. user posted image

Kaj dobrega kuhate danes?
Jaz jem zelenjavno juhico za kosilo, je ostala od vikenda. Za vecerjo pa se ne vem kaj nama bom skuhala...

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.11.2012 13:14:27   
Anonimen
Punce, en velik pozdravčekuser posted image
Že pred 4 dnevi sem vam želela sporočit eno novičko, pa je potem nisem, ker bi bila grozna oseba, če bi to nardila ravno na dan, ko je Tippi izvedela grozno novicouser posted image
8.11. sem prvič videla mojega malčka in videla kako mu bije srčekuser posted image user posted image  In ravno ta dan je imel moj dragi roj.dan pa je dobil prvo slikico najine pikice- je bil čisto presunjen in zelo veseluser posted image  Končno sva tudi midva dočakala ta danuser posted image user posted image  Nuhalno pa imam 13.12., wiiiiiuser posted image
Sem želela to deliti z vami, ker sem z vami tudi začela...user posted image

Urša

(odgovor članu katniss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.11.2012 13:46:21   
doberdan
Kaj dobrega kuhate danes?
Jaz jem zelenjavno juhico za kosilo, je ostala od vikenda. Za vecerjo pa se ne vem kaj nama bom skuhala...

Danes žal še nič, ker visim v službi. Ampak smo pa tudi mi precej nakuhali čez vikend in potem počasi čez teden odmrznemo. user posted image

Urša, lepo! Zdaj verjetno lažje dihaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.11.2012 13:59:40   
top10
Urša čestitke user posted image user posted image user posted image sem vesela za vaju!

Mi bomo imeli danes makaronovo meso in solato, omako naredila babi včeraj, danes skuhamo samo še makarone in solato. Je pa tak pri nas, da čez teden kuha moja mama, ker pride prej iz službe, čez vikend pa kuham js. Imamo pa itak skupno gospodinjstvo, ne kuhamo vsak za sebe...

Punce še link, do Tippinga posta, če katera slučajno ni videla... klik

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.11.2012 14:37:38   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: top10

PikicaStonoga meni je ginekologinja na zadnjem pregledu rekla, takrat sem bila v 14 t. pa sem še vedno bruhala, da to ni običajno in me vprašala če imam težave s ščitnico. Menda naj bi vzrok bil tu. Meni so se na srečo nehale tam v 16. t. Se mi pa prav smiliš, ker vem kk je to groznoooo.

ja ne vem, nikoli me ni nihče vprašal, če imam težave s ščitnico, pa semt udi pri prvi hčerki bruhala 8 mesecev!!! pravijo, da se bruha pri punčkah haha :)))
kako bi pa to lahko vedla, bi mogla pri osebni zdranvici na kake posebne preiskave? kakšne pa so?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.11.2012 15:05:32   
trixxy
Urša ti se nam kr javi, ker vsaj mene zanima kako poteka tvoja nosečnost. Sej Tippi ne bi imela nič proti, ker se je veselila s tabo in verjamem, da se še vedno. Me pa se tud!!

PikicaStonoga greš k splošni in reči, da bi preverila kri za ščitnico. Ona te pošlje v laboratorij in potem čakaš ene 3 dni na izvide. Sicer imam jaz težave s ščitnico po prvem porodu in me sedaj malo bolj spremljajo, ampak ni nekih težav.
To da pričakuješ punčko in da ti je skoz slabo, pa ne vem če je res user posted image . Ker v prvo mi je bilo slabo samo en mesec in sem dobila punčko. Medtem ko pa moja mami je bruhala celo nosečnost, pa je potem dobila mene. Hmmm, mogoče pa je res kaj na tem user posted image . No to pa vsaj pomeni, da boš dobila pridno punčko, če sklepam po sebi user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.11.2012 16:38:59   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Urša ti se nam kr javi, ker vsaj mene zanima kako poteka tvoja nosečnost. Sej Tippi ne bi imela nič proti, ker se je veselila s tabo in verjamem, da se še vedno. Me pa se tud!!

PikicaStonoga greš k splošni in reči, da bi preverila kri za ščitnico. Ona te pošlje v laboratorij in potem čakaš ene 3 dni na izvide. Sicer imam jaz težave s ščitnico po prvem porodu in me sedaj malo bolj spremljajo, ampak ni nekih težav.
To da pričakuješ punčko in da ti je skoz slabo, pa ne vem če je res user posted image . Ker v prvo mi je bilo slabo samo en mesec in sem dobila punčko. Medtem ko pa moja mami je bruhala celo nosečnost, pa je potem dobila mene. Hmmm, mogoče pa je res kaj na tem user posted image . No to pa vsaj pomeni, da boš dobila pridno punčko, če sklepam po sebi user posted image user posted image

haha bomo vidli, kaj bo, mogoče pa na MO kaj izvemo ;)
bom pa res vpršala splošno zdravnico naslednjič, ko grem k njej, če se že na krvi lahko vidi! a se lahko tudi v nosečnosti vidi, mogoče veš?

Urša!!! WIIIIIII vesela sem zate! :))))

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.11.2012 16:42:10   
trixxy
Če je kaj narobe s ščitnico, se vedno vidi in je zelo slabo,če ne dela prav. Tako da priporočam čimprej na pregled.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.11.2012 16:48:33   
katniss
Ja, s scitnico se res ni za hecat... Se dolgo lahko v red spravlja, tako da kr do zdravnice. user posted image

Mene zivcki dajejo za jutrisnjo MO... grrr. Vcasih si res zelim, da bi manj vedela o vseh zadevah, ki lahko grejo narobe. user posted image
Morem na lepe stvari mislit pa bo.. ane?

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.11.2012 16:50:03   
trixxy
Sej jaz mislim, da je vse vredu s ščitnico, ampak preveriti je pa fajn.

Vse bo vredu na MO, moramo verjet v to!

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.11.2012 16:53:44   
katniss
trixxy: hvala, sej v moji glavi je enkrat vse pozitivno, drugic pa vse tako crno, da je joj. Sej me tudi panika zgrabi recimo pred letenjem pa je se vedno blo vse super. Lahko bi se ze naucila heheuser posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.11.2012 16:56:19   
trixxy
Sej mene tud zvija kaj pa če...., ampak sej je zelo malo možnosti, da bi šlo kaj narobe. Zato pa verjamem, da bo vse vredu. user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.11.2012 19:32:08   
klavdyk
hej,
js s pregleda-dobila hiconciluser posted image . drugače pa mi je dalaše kri pregledat, se ji zdi moj vrat nekako čudenuser posted image user posted image . je rekla, da se ji zdi,d aimam ščitnico povečano. tk da bomo videli čez par dni kaj je na tem.
zdaj pa nazaj v posteljo, me grozno glava boli-upam da čimprej mine

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.11.2012 20:38:43   
Februarka08
Dan user posted image

Po nekaj dnevih se še jaz javljam... V petek sem šla urgentno v porodnišnico na pregled, sem imela rjav izcedek in sem se šla pokazat. UZ ok, user posted image ok, MV izmerjen nekaj čez 3 cm (kar sicer ni veliko, ni pa še kritičnouser posted image ), MV zaprt, je pa videl gin. izcedek, ampak ni znal povedat od kje je. No, potem je blo ok, zdaj ga ni več, drugače grem nazaj. V četrtek imam pa itak reden pregled. Pa bomo videli kaj bo rekla moja gin.
Brcike - jeeeeeeeeeej, tud pri meni so že user posted image user posted image user posted image

Urša user posted image user posted image bravo, čestitam za 1. UZ in super da z nami deliš veseljeuser posted image

Drugače pa nič več novegauser posted image slabosti so še kakšen dan, boleče prsi pa sploh ne prenehajouser posted image

Miren teden, lahko noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.11.2012 22:36:37   
anonimna3
Tippi tudi mene so oblile solze ko sem brala tvoje sporočilo, bodi močna, objem še od mene user posted image user posted image user posted image  res mi je zelo žal.
Decembra bo že 7 let odkar smo mi izgubili sinka v 12t, bila je malo drugačna diagnoza, žal bi umrl lahko že med nosečnostjo ali takoj po rojstvu user posted image  tako da počiva na polju belih zvončkov v Ljubljani.

Pa še podatki za seznamček; pdp so mi spremenili na 23.04.2013, 33 let, primorska, imam že dva otroka in angelčka, naslednji pregled 04.12.12.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
13.11.2012 8:37:02   
ROXY_
Jutrooooo user posted image user posted image , kje ste čvekice?

katniss ti imaš danes MO, ane? Pričakujemo tvoje lepe novičke user posted image user posted image

Vprašanje, se še kateri dogaja, kakšen dan občutek- "dol tiščanja"?

(odgovor članu anonimna3)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
13.11.2012 8:57:55   
top10
Jutro!

ROXY hvala za kavico. user posted image Jaz zaenkrat teh težav še nimam, mi pa občasno malček tk pritiska na mehur, da se mi zdi, da mi bo zdaj zdaj ušlo...

klavdyk čimprej se pozdravi, pa upam, da je ščitnica ok.

Jaz pa ne vem, a bom imela MO 28.11., ker takrat bom noseča 18/6. klavdyk kdaj imaš ti MO, ker sma približno skupaj, al pa ROXY?

Drugače pa pri nas nič posebnega, zaenkrat smo še vsi zdravi, upam da tako ostane.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
13.11.2012 9:09:16   
trixxy
Mene občasno tišči na dol, pa mi je G rekla, da zaradi polnega črevesja, sam jaz imam ta občutek že od prvega poroda, ki je bil kr naporen in še vse se je zakompliciralo na koncu, ampak je menda vse kul zdaj.

Danes pa začenjam 20i teden. Upam, da zdržim čimdlje, ampak ne dlje kot je PDP user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!