katniss
|
Dobro jutro! Hvala vsem za cestitke Zdaj pa bom jaz za vas pesti drzala, da bo na morfologiji vse na svojem mestu in, da se bodo vasi korenjaki in korenjakinje pokazale! Danes sem imela redni pregled. Zmerili so mi trebuscek, pretipali maternico (baje, da je bolj male sorte ), zmerili pritisk in poslusali srcek. Kri so pogledali za vsebnost zeleza in je bilo vse vredu, tako da se vidimo spet cez 4 tedne. Za seznam: naslednji pregled: 11.december Sem vprasala za spikanje v noznici in v bistvu to res ni nic nevarnega. Pac normalno raztezanje. Otrdevanje trebuha tudi ni problematicno, dokler ni zaporedno stirikrat v eni uri. Je pa rekla, da to da sem nasega fanticka zacutla ze v 16.tednu posledica tega, ker imam posteljico na zadnji strani. Tako da tiste, ki se ne cutite, vprasajte na morfologiji, kje je posteljica. kuverta: Se mi zdi, da nekako opisujes, to kar sem obcutila jaz kake dva/tri tedne nazaj. Meni se je bolecina zacela, ker sem premalo se gibala. Zdaj sem vsak dan malce bolj aktivna in je bolje. Upam, da te ne boli vec! Jaz sem se tudi pocutila ko ena stara oma, ko sem par dni zatem hodla 'ko po jajcih' in vse gibe delala ful previdno. Zna bit malce nadlezno ja... trixxy: Ja, se nama tudi zelo lepi zdi, da bo vsak nekaj prispeval. Nisva niti kaj dosti pricakovala, ker na koncu je bila to le najina odlocitev. Sem bila res vesela se posebej, ko so njegovi starsi rekli, da na njiju lahko tudi racunava, se posebej, ker znajo bit (za slovenske razmere) dokaj prakticni (mogoce bi se celo komu zdeli celo hladni). Mogoce sem tudi dosti manj pricakovala, ker ima kolegica, ki tukaj zivi, malce slabse izkusnje s starimi starsi in njihovim pristopom... No kakorkoli, meni se fino zdi, da vsak pokaze nekaj zanimanja, v karksnikoli obliki. Upam, da bodo potem tudi radi kdaj na dete popazli, da bosta mami in ati lahko sla kdaj v kino
|