|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
22.11.2012 10:49:16   
cvilečka
punce dobro jutro...

za mano je čist neprespana noč, tako da gledam ko kakšna sova user posted image sicer se izogibam user posted image , ampak dons ne bo šlo brez... morm si pomagat, drugač bom zaspala kar v službi za mizo user posted image

no tudi jaz sem se končno naročila na prvi pregled in sicer ga mam 3.1.2013... sem kar rekla, da naj me naroči po novem letu, da bo kej za videt :) tako da bom imela prvi pregled v 11. tednu in to mi je čist kul, do takrat bomo pa pridno božal bušija, da bo škrat zadovoln :)...

tamala- jaz je spijem tudi tam nekje 1,5l... včasih več, včasih manj... čisto odvisno od dneva, če me piči kakšna pospravljalna mrzlica potem spijem tud do 3l, ker sem takrat res v elementu in tudi več rabim :) ampak to je redko user posted image

katka- pri meni je isto, boleče (.)(.) opažam tud da so vsak dan večje user posted image , trebuh pa napihnjen z občasnimi špikanji... in nobene slabosti še vedno user posted image user posted image user posted image

vem da je ena že nekaj pisla na temo kajenja, tiste ki kadite, ste že vrgle čikce stran? jaz sem res omejila, 2-3 na dan mam dost in grozno me peče vest user posted image ... res delam na tem da čimprej preneham!!! šele zdaj vidim kakšen šmorn je to, ko neham, neham dokončno! ker tole je res fuj in fej...

pozdravčeeek user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.11.2012 11:02:40   
ta*mala
Cvilečka, js sm prej precej kadila... k sm zvedla sem kupla lažje čike in nekako prepolovila kr iz dons na jutr... pa pač namen je čim prej nehat. Ampak glede na to, da sem precej nervozna že zaradi vsega kar se dogaja, sem rekla, da bom pač če mi bo ful pasal in če bi se mogla še zarad tega živcirat pač sm in tja še kazga pržgala, ampak res gledam da se zamotim in odlašam s tem, da pržgem... ponavad pri kavi zjutraj, pa potem še kazga čez dan... mam pa zdj v obdelavi knjigo končno nekadilci... tko da upam, da bo dala še tisto motivacijo k manjka... če bo drug tedn vse ok verjamem, da bo še tok lažje... vem, da ni dobro, da ni prou, ampak tud dohtar je reku, da je bolš če kazga pržgem če ne gre brez, kokr pa da se še zarad tega živciram.user posted image

(odgovor članu cvilečka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.11.2012 11:20:44   
aviva83
Pozdravček user posted image

kako smo kaj srečke user posted image jaz sem tako tako.... sem mislila da bo N moj najlepši čas življenja pa se je vse skupaj začelo komplicirati....še v službi ni tako kot bi moglo biti... zaradi N bi me namreč delodajalec mogel prerazporediti na drugo delovno mesto...pa se mi rekli ali delaj ali pa išči drugo službo user posted image brez službe oz dohodka pa na žalost ne bo šlo...krediti pa to... user posted image ne vem kaj naj naredim, ampak sedajnje delovno mesto škoduje mojemu vesoljčku..user posted image

tamala na zs sem ti pustila sporočilo user posted image

pridno božajte svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.11.2012 11:36:46   
ta*mala
aviva sem ti že odgovorila, upam da vidiš kej prej k zadnji zsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.11.2012 11:49:50   
aviva83
hehehehe sej veš tamala ko si navajen na FB se pa tukaj malo lovim user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.11.2012 12:37:38   
Tajda29
aviva83, ce poznas kaksnega pravnika, ga vprasaj kako naprej. Namrec, delodajalec te mora med nosecnostjo premestit na lazje delovno mesto, ce je le to neprimerno. Se najmanj ti sme pa grozit in izvajat mobing.

Kako ste user posted image sicer ?
Jaz imam neke cudne izpade lakote ob najbolj nemogocih urah.
Se mi zdi, da se znam v tej nosecnosti pa res orto zredit.

Pri meni se tisti sv.rjav izcedek vlece sedaj ze kak teden, ma je res enkrat na dan (ce) in to tako malo, da moram prov ornk gledat.
Kako je z vami soborkami z izcedki?

Sicer pa jaz nosecniskih cot ne bom kupovala. Modrce imam se od prejsnje , ostalega pa sploh nisem rabila. Kombinirala pajkice legice, oblekce, kupovala raje tunike v hm, zari...
Mogoce si letos kupim kaksne kavbojke in to. Se mi zdi pa tok skoda denarja, nas povsod obirajo...

No fino se imejte in bozajte trebuscke...
Pa dobrodosla junijka, ki je sla med julijke:-)

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.11.2012 13:03:35   
kaatkaa
cvilečka

jaz sem pri prvi nehala kadit ker mi je ful smrdelo pa na bruhanje me sililo,...
sedaj pri drugiuser posted image pa si skadim 3-5 na dan samo na west one sem preklopila.
sicer sem pa nekje prebrala da takoj ni dobro nehat ampak postopoma, ker je to šok za telo in za zarodek.

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.11.2012 13:15:22   
Tajda29
joooj... jaz sem nehala v prvi user posted image
pa mi je bilo ful tezko... ful so mi disal cigareti...

potem med dojenjem itak nisem kadila, ko sem nehala dojit pa vcasih kaksnuser posted image ega prizgem, zvecer, ko vsi spijo

nevem, mogoce cigareta na dva tedna. res zelo poredko.

se pa spomnim, kako mi je bilo takrat tezko prenehat. srecno punce.
user posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.11.2012 14:25:19   
aviva83
sej vsi delodajalci vedo kakšen je postopek ko se delavke user posted image sdina razlika je v tem da jih nekateri upoštevajo drugi pa ne. Pa še ta recisija in nezaposlovanje so jim pomoje dala krila da si dovolijo in delajo kar koli hočejo...Itak se ve da vsak želi imeti službo in da je za vsako ceno pripravljen pristati na različne pogoje, samo da službo obdrži... Tako pač je v realnem svetu... Briga jih kakšne pravice imajo delavci....

No drugače pa komaj čakam jutrišni dan, kjer bom spet videla najinega vesoljčka user posted image upam da bo vse ok user posted image po UZ bom pa moji G povedala za moje skrbi in težave...Mogoče bom pa lohka kaj uredila...

Komu pošljem prošnjo za FB?

Pridno božajte trebuščke user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.11.2012 16:15:50   
Tajda29
Se popolnoma strinjam s tabo. Grozno, kam smo prisli. Jaz sem v prvi user posted image delala do konca, se dopusta nisem vzela...
Sedaj pa problem ze pri prvem tednu bolniske...
Ampak kolegica je na take groznje svojega sefa odgovorila s pismom odvetnika. Ker je rekla, da ni sans, da bo to dovolila, kaj riskirala pa se obremenjevala se in sekirala zarad takega odnosa. No, dejansko je potem res dosegla, da so ji skenslali nocne.
Ti bo pa definitivno G pomagala pri tem. Srecno!!!

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.11.2012 16:21:19   
strelka87
takole, na današnjem pregledu je bilo vse ok. pikica je velika 16mm in srček dela tika-taka. veselaaaa.

novinke in vse tiste ki bi rada se pridružle skupini julijke 2013 m pišite na ZS.

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.11.2012 16:51:22   
majdy
Pozdravljene user posted image ! Sem sicer uporabnica foruma bibaleze, ampak vas pridno berem ker vas je več user posted image . Tudi midva sva 5.11. zagledala svoje prve user posted image ali user posted image in sicer po 15 mesecih truda, saj imam PCO. Prvi pregled imam 29.11. in že zelo težko čakam. Tudi mene že zelo bolijo (.)(.), da o slabostih ne govorim. Zanima pa me nekaj, če katera mogoče ve, kako je z kuhanimi suhimi klobasami ali pečeni slanini, npr na pici da ni surova, je to dovoljeno ali tudi to ne?
Aja sicer sem bila tudi sama kadilka, ko se izvedela sem zmanjšala na 2-3 na dan za en teden potem pa čisto nehala. Načeloma mi smrdijo, pride pa trenutek, ko bi ga pržgala ampak se obvladam user posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.11.2012 21:43:54   
natykaa
Punce, mene lahko brišete iz seznama, saj moji pikici tudi danes ni utripal srček user posted image lepo se je bilo veseliti z vami vseh pluskov ki smo jih nalulale, ampak tukaj pa se zgodba zame žal konča user posted image čuvajte se in pridno božajte trebuščke, jaz pa bom v mislih z vami!

(odgovor članu majdy)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.11.2012 9:31:28   
kaatkaa
natykaa user posted image user posted image user posted image uboga,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.11.2012 9:57:58   
zoya30
natykaauser posted image žal mi jeuser posted image ! Vem kako ti je, imam dva angelčka... Trajalo bo da boš prebolela, pozabila pa ne boš nikoli. Nekaj ti polagam na srce- zjokaj se, daj iz sebe!
Drži se, tudi zate bo posijalo sonceuser posted image user posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.11.2012 15:56:23   
Sonce32
Živjo, punce

Zjutraj smo imeli prvi UZ in obenem prvi nosečniški pregled, kjer so mi vzeli tudi kriv in vodo (nisem bila na tešče). No, naša pikica je velika celih 14,3 mm. Pa bitje srčka se je lepo videlo. user posted image Prov solze so se mi ulile, ko sem ga prvič zagledala. Tudi ginekologinja je bila vsa vzhičena. Se nikakor ne morem nagledati slikice UZ, ki sem jo dobila. wiiiiiiii, kakšen lep občutek. Komaj čakam, da pride mož iz službe, da mu jo pokažem.

Zdaj končno lahko z možem poveva veselo novico tudi staršem. To bo joka ta vikend. user posted image

Punce, ste že kaj razmišljale o spolu vašega otroka? Jaz imam kar nekako občutek, da je fantek. Pa nevem točno zakaj. Pač tak občutek imam. Baje naj bi nosečnice pogosto (sploh pozneje v nocečnosti) pravilno čutile, ali nosijo fantka ali punčko. Počasi zaključujem 8. teden in še vedno nimam nobenih simptomov! Tudi to naj bi bil znak, da je fantek. user posted image

Uživajte in se pustite razvajat user posted image

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.11.2012 17:07:00   
pikapikica7
Supercauser posted image user posted image Vesela za še enega srčka user posted image Komaj čakam, da ga tudi jaz zaledam...Mooče bom takrat prav zares dojela, da sem noseča user posted image Glede spola, nimam pojma, nobenega občutka, mogoče ravno zaradi tega, ker se ne zavedamuser posted image Bom vidla po prvemu pregledu, če se mi kaj zasanja katerega spola bo. Si pa močno želim punčko user posted image user posted image Na koncu pa važno samo, da bo zdrav in vesel user posted image ,

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.11.2012 17:09:21   
majdy
natykaa zelo mi je žal za tebe in tvojo pikico user posted image čas celi rane. Ravno tega je mene tako zelo strah, moj pa kar vsem že govori da bova zibala. Saj razumem da je vesel sam ni mi ušeč, ker se lahko še kaj groznega zgodi! joj kako sem črnogleda.
Natykaa pogovori se s svojim zjokaj se in počivaj, mislimo nate!

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.11.2012 18:05:23   
Kati87
Pozdravljene julijke!

Tudi jaz se vam pridružim. user posted image Smo zagledali najprej user posted image potem pa še + da smo se prepričali. Zdaj pa še čakam na prvi pregled (28.11.) da bom reees prepričana user posted image . PDP imam 17.7. Sem pa prvič user posted image , tako da mi je vse novo in še niti nisem dojela. Me pa vsak dan na to spomni slabo počutje, krči v trebuhu, pomanjkanje apetita en trenutek in spet povečan drug trenutek user posted image

(odgovor članu majdy)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.11.2012 18:09:54   
aviva83
pozdravček user posted image

natykaa user posted image ne vem kaj naj ti rečem...res mi je žal zate....želim ti vse dobro... upam da je res ko pravijo, da čas celi rane...

jaz pa danes iz UZ... veliki smo 11,8 mm user posted image se pravi cel centimeter user posted image user posted image srček pa tudi veselo tiktaka user posted image user posted image mi je ZU danes polepšal danuser posted image

sonce32 v katerem tednu, dnevu pa si če smem vprašati?

Mene pa nekaj zanima... ko grem nap na link nosečnost po tednih.... kaj gledati v katerem tednu smo? Nap jaz sem danes 8t4d. Ali sem v 8t ali 9t? Mogoče res butasto vprašanje ampak mene res begajo tile tedni...

pridno božajte svoje trebuščke in lep vikend user posted image

(odgovor članu majdy)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.11.2012 19:10:24   
pikapikica7
tista stran na otročarije.net je super, samo izračuna vse :) http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.11.2012 19:13:59   
pikapikica7
no preberem še enkrat in mislim, da sem ustrelila mimo :D jaz štejem kakor je, torej teden in toliko dni, kakšne druge stvari pa so ponavadi npr. (2012 - 21. stoletje). Tako, da tudi jaz nevem kako se te tedne šteje pravilno, jaz ostanem pri 7t 1d user posted image

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.11.2012 19:24:06   
baby2012
Pozdravljene user posted image ,

natykaauser posted image user posted image user posted image . Tudi meni je hudo zate, držim pa pesti, da se boš čimprej pobrala in verjamem, da boš kmalu spet user posted image .

Kar zmrazi me, ko takole preberem kje, kako se ene nosečnosti hitro končajo, ko pa se še niti vredu začele niso. Boge vse tiste, ki ste se in se morate soočati s temuser posted image user posted image user posted image

aviva83 midve sva pa bile skupaj na forumu II pričakujemo oktobra a ne? Me pa nekaj zanima, kdaj si imela prvi dan ZM? Ker vidim, da si imela prvi pregled, pa imaš identične mere ploda kot jaz (11,8 mm), pa je meni moja ginekologinja rekla, da je za cel teden manjši, kot bi moral biti po ZM, tako da mi je popravila pdp na 5.7.2013, po ZM pa bi morala biti junijkauser posted image . Je popravila, da nisem 8t4d ampak 7t3duser posted image Kdo bi razumeluser posted image Sedaj pa preberem, da imaš iste mere pa si 8t4duser posted image Kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.11.2012 19:43:58   
danyy
Natykaauser posted image user posted image .
Aviva 83, sonce32, super za preglede in da sta videli svoji pikici. Jaz pa moram še kar čakat in čakat, pa saj bo že.
Jaz štejem nosečnost takole, zdaj sem 7t6dni - torej sem v 8 tednu. Vsaj mislim, da je tako prav.
V prvi nosečnosti sem proti koncu imela občutek, da bo fantek in tako je bilo. Tokrat nimam še nobenih občutkov.user posted image
user posted image

(odgovor članu cvilečka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.11.2012 19:48:28   
Sonce32
pikapikica7, tudi mene je malo bolj "zadelo", ko sem ga/jo prvič videla na UZ. Verjamem, da boš tudi ti ganjena. Saj ne moreš, da ne bi bil. user posted image

aviva83, če imaš 8t 4d, pomeni, da si v 9. tednu (8 napolnjenih tednov in dodatni 4 dnevi, ki pa že spadajo v naslednji teden. Na tvoje vprašanje zame bom pa kar odgovorila z vprašanjem. user posted image
V materinsko knjižico mi je G napisala trajanje nosečnosti 8t in 4/7, UZ pa je izračunal 7t 5d. Kaj je tu dejanjska starost ploda?

(odgovor članu baby2012)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......