|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
21.11.2012 11:02:43   
danyy
Mene joški sploh ne boliijo (v prvi nosečnosti so me pa full), pa tudi kaj zbada me ne- razen če sem dolgo sklonjena me začne pikati na desni strani, nekje v višini popka.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.11.2012 11:04:31   
danyy
pikapikica7, prvič sem imela pregled v 10.tednu in sem imela vaginalni UZ. Tokrat bo verjetno isto.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.11.2012 11:13:23   
zoya30
ojlauser posted image
kaj je zdaj to? Vse imate ene krvavitve in izcedke, mene je kar groza ko vas berem.HB ni pri nobeni panike in sem fullll vesela za vseuser posted image user posted image user posted image
Ta*mala kdaj ti je zdaj G postavla PDP?
Mene joški skor skoz bolijo in mam kar športni modrc gor, mi je udobno, pa bog ne daj da se jih moj pipneuser posted image
Sm sla prejle v trgovino, pišuka kako mi smrdijo čistila, mi je kar vorng slabo ratal pa sem se zadržvala, ker je bla tašča zravn pa še ne ve da semuser posted image , ji še skrivava z možem. V bistvu nisva še nikomur povedala, razen moji sestri, ki je bla zeloooo vesela in me zdj vsak dan pokliče če sem o.k.user posted image

Še nekaj sem hotla pokomentirat pa se ne spomnim ker mam trenutno spomin kot rešetouser posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.11.2012 11:16:56   
ta*mala
Nič ni še povedal glede PDP... verjetno bo naslednjič, če bo vse ok...

Men je sumljivo zato, ker najprej me niso bolele, potem so me začele in boh ne daj da bi jih moj kej prjemu še men so ble odveč... zdj pa spet ne bolijo pa take so kr neki...težke ampak ne več tok trde in se bojim da to ni dobro...

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.11.2012 11:24:04   
pikapikica7
tudi moje niso več tako "čvrste" kot so bile na začetku, kot da bi bile polne. Zdaj so še večje, vendar mehkejše... Me pa še bolijo, bradavice so tudi še zmeraj občutljive...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.11.2012 11:31:47   
zoya30
ta*mala ne se sekirat!
V prvi nosečnosti mene prsa niso bolela skor nič v primerjavi z to nosečnostjo. V drugi nosečnosti tud nč, sploh nisem vedla da sem noseča, v tretji so me bolele kouser posted image
Ne se obremenjevat z tem, ker je vse o.k. z tabo!user posted image in malouser posted image
Ktera je pisala da jo špika pri popku? Pišuka mene je to včer popoldne, pa kar vornguser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.11.2012 11:35:10   
danyy
Zoya 30, mene špika pri popku. Ampak le, če sem sklonjena.

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.11.2012 11:39:51   
pikapikica7
Ta*mala, zoya30 ima prav. Vem, da je težko, vendar najbolje, da se ne sekiraš. Ko si v dvomih stalno iščeš samo slabe znake, kje gre kaj narobe, kaj te ne boli, ipd.. Na koncu ugotoviš, da je vse ok in normalno ;) Saj bo vse vredi.user posted image

Tiste, ki vas špika pri popku... Mene je velikokrat pred nosečnostjo špikalo, je bilo vse povezano s prebavo, če sem bla napihnjena in zaprta...
Kakšen dan pa kar tako, malo pošpikalo, nevem zakaj. Gotovo ni nič narobe, zna bit pa zoprno user posted image

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.11.2012 11:45:48   
ta*mala
Ja sj dohtar je itak reku da je zaenkrat še vse ok, ampak bomo pa v sredo videli kaj bo... zato sem pa panična in mi vsaka stvar k ni tko k zadnje dni predstavlja neki sumljivga...

A mislite da moram skoz ležat? al lohk kej enostavnga skuham... al bol da pošlem mojga h mami da ga nafutra

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.11.2012 11:49:58   
pikapikica7
ta*mala pomiri se :)
Čene nej pa on skuha za vaju?!user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.11.2012 12:37:04   
pikapoka35
Živjo punce. Pa da še jst mal pojamram... user posted image

Danes sem imela pregled, noseča 8 tednov, PDP mi je sedaj nastavil na 4.7.2013... Videla sem svojo pikico... velika je že 14 mm, user posted image krasno viden, dala vodo vse OK... Sliši se vse super ne ?? Ne me pa vprašat za moj pritisk.... ves čas si ga merim doma in je vse skozi OK, včasih celo nizek zame, večinoma pa skos v mejah normale. Danes na pregledu, ja sem bila živčna itak, sem mela pa pritisk 157/109 - in to dvakrat !! Me je skor KAP zadela user posted image user posted image pa sestro tut. Sem imela s seboj vse meritve. Ne vem kej tazga še nikoli... Zdej morm prit v petek zjutraj še 1 x s svojim aparatom, da vidiva, če je odstopanje tam ali kaj... Potem pa čez 1 teden kontrola, da prinesem meritve potem bova pa videla kaj in kako naprej. Žalostna sem ker ne vem kaj je to zdej...a sm mela pritisk tolk povišan, ker me je skrbelo...pač sem vedno živčna na teh pregledih...da bo ja vse OK... ne vem a je bil to razlog al kaj... Kr groza me je da bi mela kako sranje skos user posted image user posted image

Pomežik ti vem da mi lahko več poveš o povečanem pritisku med nosečnostjo... Kaj ti nardijo, kaj je lahko.... skrbi me k strela. Se pol kr sprašujem ali je prav da sem se odločila za še eno nosečnost če bo zdej tako sranje...ne sebi ne moji pikici ne želim kakšnih večjih težav user posted image user posted image user posted image

Prsi mene ne bolijo več tolko kot na začetku, me še, kdaj bolj, kdaj manj, včasih me bradavice ful srbijo... ampak je vse znosno.. Ne se s tem obremenjevati tolko vse je OK če bolijo ali pa malo manj... hormoni pač delujejo in tako to je.... tako da brez panike...

Lepo se imejte in božajte svojga bušija user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.11.2012 13:14:00   
Mia123
Ojla, jaz sem tudi od ginekologa. Pravi da plod ni tako razvit kot bi moral biti... Tko da srčno upam, da naslednji teden ko imam zopet uz, da bo kaj bolj vzpodbudnega! Držim pesti za vse nas.;)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.11.2012 13:53:34   
Sonce32
Tudi jaz v 8. tednu nimam nobenih simptomov - ne slabosti, ne bolečih dojk, ne izcedkov, razen občasnega špikanja oz. napetosti v trebuhu, pa se nič ne obremenjujem s tem. Zame to pomeni, da je vse tako kot mora biti. user posted image  Sicer bomo pa več vedel v petek, ko bom imela prvi pregled.

pikapoka35, verjetno je pritisk malo narasel zaradi živcev. Počakaj do druge kontrole pritiska preden zaženeš paniko. Ta ti bo samo še dodatno dvignila pritisk. user posted image

Mia123, kaj to pomeni, da plod ni razvit tako, kot bi moral biti? Si dobila kako pojasnilo ali so te kar tako pustili v skrbeh do naslednjega pregleda? Upam, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu Mia123)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.11.2012 14:01:10   
Mia123
Sonce32 to pomeni, če se do naslednjega tedna ne razvije tednu primerno bo takko ali tako prej prišlo do splava:( upam da bo uspelo!

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 339
21.11.2012 14:07:59   
zoya30
mia123- Joj sj ne morm verjet, pa sj bo vse v redu boš vidla, bom držala pesti da bo vse o.k.user posted image

Vse imate že preglede in vidite svojeuser posted image , jaz pa morm cakat na 18 drugi mesec- jaooo to je šele čez en mesecuser posted image , ma saj lahko čakam dva tud tri mesece samo da bo moja pikica notr lepo čičala pa čakalauser posted image user posted image

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.11.2012 14:19:14   
Anem
Mia ne skrbi, boš videla, da bo pri naslednjem pregledu pikica točno takšna kot mora biti! Vem, da ti je to zelo težko, da ne skrbiš saj sem bila sama v kočljivi situaciji nekaj časa in me ni moglo nič pomiriti ampak vedi, da ta tvoj mali čudež komaj čaka da te spozna, tako kot ti njega... Božaj trebušček, pogovarjaj se z njim... Kaj pa utrip? Je bil?

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.11.2012 15:29:44   
cvilečka

zoya30: ma saj lahko čakam dva tud tri mesece samo da bo moja pikica notr lepo čičala pa čakalauser posted image user posted image

user posted image jaz se podpišem user posted image

glede bolečih (.)(.)... pri meni je tudi iz dneva v dan bolj veselo, bolijo, špikajo, tiščijo... :) ma čutim jih nonstop... dotaknem se jih sploh raj ne, ker je prav moteče... mogla bom po nov modrček, ima katera kakšen predlog kam? želim si enega res udobnega, al pa kr dva bo bolš :)

zredila sem se pa že 2 kg... čist vse pojem kar vidim, najbolj mi pa paše riž s piščancem v smetanovi omaki, pa solataaa, njamsiiii, včeraj sem pojedla 3 krožnike, no in obležala user posted image

kako ste kaj ostale? user posted image pozdravček

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.11.2012 15:30:24   
Mia123
O utripu in ostalih podatkih nisem spraševala (velikostu ploda,...) anem zelo lepo si napisala, da komaj čaka da me spozna :) zdej se držim tega in mislim samo na lepe stvari. Hvala ;)

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.11.2012 16:07:59   
danyy
Mia123, vse bo vredu. Vem, da ti je sedaj težko, ampak zate in za pikico ostani pozitivna user posted image . Zdravniki se velikokrat zmotijo.
Zoya, tudi jaz še čakam na pregled, ki ga imam šele 10.12 .
Jaz pa se nisem še nič zredila, pa tudi kar veliko jem, je pa res da mi dišijo bolj zdrave jedi zaenkrat. Zdaj me pa še grlo jezi in itak težko jem. Modrce si pa jaz kupujem v New Yorkeju. Zaenkrat še ne rabim večjih, ne bi pa imela nič proti.user posted image

(odgovor članu Mia123)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.11.2012 16:39:24   
baby2012
Pozdravljene souser posted image !
Sem se odločila, da še k vam malo pokukam. Do zdaj sem bila pri junijkah, na prvem pregledu pa mi je ginekologinja pdp prestavila za en teden in sicer na 5.7.2013. Tako, da zdaj ne vem ali bo naš sonček prišel na svet junija ali julijauser posted image . Bomo videli na nuhalni in naslednjem pregledu, ki ga imam 27.12.. Že komaj čakamuser posted image

Mi je pa na pregledu našla malo večjo cisto na jajčniku, je rekla, da lahko da je nastala zaradi nosečnosti, ter da jo bova spremljali. Je imela katera podobno izkušnjo?
Drugače pa sem videla kako srček bije in dobila prvo slikicouser posted image

Jaz drugače nimam nobenih user posted image znakov, prsi me ne bolijo, slabo mi ni, edino apetit se mi vsak dan večauser posted image

Punce, ste že povedale domačim za user posted image ? Midva sva prvo mislila povedat za božička, samo zdaj ko se mi je pa nuhalna prestavila za en teden, boma pa verjetno počakala do novega leta. Komaj čakava, ker si že vsi zelo želijo in kar naprej napeljujejo temo na user posted image . Je pa prav fajn, ker še nihče, razen naju in dveh mojih prijateljic ne ve, pa vsi kar naprej sprašujejo ja kaj pa še vidva čakatauser posted image

Držim pesti za vse ostale, da se vse srečno razplete!

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.11.2012 20:04:57   
Anonimen
Joooj, ta RR, sploh mi ni pustil, da bi kaj napisala. user posted image

No, lep pozdrav vsem skupaj. Vedno bolj ko vas berem, bolj me postaja strah prvega pregleda. Brrrr, ne maram tega. Saj skušam pozitivno razmišljat in po pravic povedano tudi nimam časa sploh razmišljat o user posted image , tako kot sem lahko prvič, ker me okupirajo služba, gradnja hiše, naša malčica... Pa bo že, tudi za to bo čas.

Mia123: mi2 sva imele pa na isti dan zadnjo M in na isti dan imave rok (no, jaz sem si ga sama izračunala glede na M). Upam in držim pesti, da bo s tvojo pikico vse vredu.

Mene so se počasi lotile slabosti, vendar še zdaleč ne tako hude kot so bile prvič. Bomo še videli kaj bo. Ponavadi me začne zvečer boleti kot pred M, ampak če počivam, malo popusti. Drugače pa odštevam tedne do prvega pregleda, ki ga že komaj čakam. A ste že na prvem pregledu dobile materinsko knjižico? Jaz razmišljam o tem, da glede na to, da imam G izven kraja bivanja in me čaka nekaj vožnje, da bi za ves dan vzela bolovanje, ker mi je škoda minus ur. In če hočem dobit bolniško, moram pač dokazat da sem bila pri dr. Ah, bomo že uredili.

Nič, šibam spravit mojo user posted image  spančkat, pa se še kaj oglasim.

Držim pesti za vse user posted image  in user posted image user posted image , da nam bo vse super fino fajn.

Lp, anonimnauser posted image

(odgovor članu baby2012)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
22.11.2012 8:11:52   
pomežik
Dobro jutro!

Sem se lotila že zvečer odgovarjat, pa sem med pisanjem posta zaspala. Je še mož v tujini tko da pridem zvečer prav fuč. Komaj čakam jutri, da se naselim h mami al pa h tašči (ne vem še, katera bo pripravila boljšo ponudbo hotela 5 zvezdic - hec :) v bistvu čakam odločitve vseh ostalih "tamladih" vikendašov, da vidim, kje bo manjša gužva, ker mam dost hrupa čez teden :))

Močno držim pesti za vse vas, ki imate težave s krvavitvami in premajhnim plodkom in vam želim, da se dobro izteče!

Glede nosečniških oblačil: meni so šle kile pri prvi nosečnosti tako počasi dol, da imam v omari komplet kolekcije od št. 38 pa tja do 52 :) sicer imam pa tudi dosti nosečniških srajčk in tega, nekaj oblekc imava pa še s sestrično skupaj v bazi, tako da ni problema. Sem pa res že začela nositi take bolj komot gate in se počutim prav zabavno, ker sem navzven orng zrihtana poslovna ženska, spodaj imam oblečene pa razvlečene bombažne gate :):):)

Pikapoka35:Pritisk na pregledu je vedno višji, kot takrat ko si ga meriš doma. Mislim, da ni s tvojo mašino čisto nič narobe. Pritisk med nosečnostjo je sicer zelo nevarna stvar, ampak če se paziš, bo v redu. Moja ginekologinja vedno upošteva vse, tudi najhujše možnosti in ker je bila še moja prva nosečnost, me je naredila popolnoma panično in sem bila res kot kokoš brez glave. Zaradi predpisanega počitka sem imela veliko časa, da sem na netu prebrala VSE najslabše variante ki se zgodijo, če imaš visok pritisk v nosečnosti in verjemi, da se mi je proti koncu že mešalo. Zato naredi si uslugo in ne beri teh zadev. Jaz sem bila od 20. tedna naprej vsak teden na UZ, kjer so malega merili, če raste (zaradi pritiska naj ne bi dobival dovolj hrane). In so mi vsak teden po trije ginekologi govoril, da ima zastoj rasti, da mu primanjkuje hrane... in so se potem v 35. tednu, ko ni bilo več napredka, odločili sprožit porod (končalo se je s CR). Skratka - fantič se je pri 35 tednu rodil s 52cm in 3400 g! Pa takšen zastoj rasti! Saj je bilo potem vsem žal. Če bi se še enkrat odločala, bi seveda ravnotako podpisala za zgodnji porod, ker je bolje malo paniko nardit, pa da je potem vse v redu. Ampak moja poanta je, da so me čisto napsihirali in da jim tega med to nosečnostjo ne bom dovolila. Naj opravljajo take preiskave kot hočejo, se bom trudila, da me ne bo tako sesulo kot prvič. Pomembno je, da veliko piješ ter da ješ čimmanj slanega ter mastnega. 1-2x boš šla za par dni v bolnico, kjer ti bojo konstantno merili beljakovine v urinu, ampak to bova pač vzeli kot dopust :) veliko se gibaj, predvsem hodi in čimveč počivaj na levem boku (ah, res bi lahko že doktorirala iz nosečnosti z pritiskom :)) Verjemi, da bo vse v redu in živi umirjeno...Saj veš, vse bo v redu! :)

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.11.2012 8:42:56   
kaatkaa
pozdravljeneuser posted image ! in kako se danes kaj počutite? mene samo (.)(.) grozno bolijo drugo pa nič pa krče imam zmes zelo boleče,...
čuvajte lepo svojeuser posted image

(odgovor članu pomežik)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.11.2012 8:54:22   
danyy
Dobro jutro!
Moje boleče grlo je že malo boljše, pa počutje tudi, sem šla včeraj zvečer kar z malim spat user posted image .
Anonimen, tudi mene je kar nekam strah 1.pregleda, v prvi nosečnosti tega ni bilo. Se trudim,da mislim pozitivno, a se velikokrat strah kar prikrade v moje misli.
Po

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.11.2012 9:23:21   
ta*mala
Živjo.
Mene niti ne bolijo... včeraj so me mal bol zvečer, drugač pa ne. Vsake tok mam mal čuden občutek v trebuhu, kot bi me neki žgečkaluser posted image Tko da bolečine v joških so pri meni zlo spremenljive pa zlo blage... itak nam pa tud nikol ni prav. Če bolijo ni prav, če ne pa tud ni, k pol tuhtaš če je to ok... no, js upam da je.

Slabo mi ni, pa tud nikol mi še ni blo do zdj... edin zvečer mi je mal čudn, k vzamem elevit... ampak se da zdržat.

A ve zdj kej več pijete? js že tko nisem bla pridna za pit, nikoli žejna... in se zdaj posilim, da tko čez dan prbližn 1,5 l spijem, kar je zame ful... bi mogla še več?

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......