cvilečka
|
živjo srečke in pozdravljene vse nove srečke :) za mano je obupen vikend, ampak je bil pa začetek tedna toliko boljši... da se mal skašlam še tuki: svoji mami sem v petek povedala, da bomo pri nas imeli še enega pa je naredila tak vik in krik (sem pričakovala), da mi je v trenutku ratal slabo , češ da je totalno neprimeren trenutek (končujem še zadnje izpite, ampak sej nima veze, da jih je samo še par, njej je vazn to, da jih delam že 3 leta), pa še kup enih nepomembnih neumnosti mi je zmetala pred nos k sploh nimajo nobene veze z "biti noseča"... res je ne razumem... pobirala sem se cel vikend, moj je bil že ves penast... je pa res da me načeloma tuja mnenja ne mečejo iz takta, ampak moja mat ma en magičen vpliv nad mano, sposobna mi je zabedirat cel mesec ne samo vikend... grrrrrr, kr podoživljam... bom raj nehala, k tole res ni zdravo zame :) na moje veselje me je včeraj poklical brat in mi čestital, ter dodal da če sem srečna jaz je srečen on sem takoj pozabila na zamorjen vikend no evo pa sm se spucala kako so kej vaše slabosti? že minevajo? mene še nč ne "prijema", ampak trepetam vsak dan, ker v prvi sem res nasankala in to za cele 3 mesece... vem da lahko še pride za mano... in prov nč se ne veselim... pomežik- tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo v prvi , pomoje je res bila samo kasnejša ovilacija, so pa meni kar 3x prestavili pdp... ta*mala- upam da se ti vse lepo in srečno izide, ostani pozitivna in kmalu javi kako si, stiskam pesti in ti pošiljam za srečo. glede alkohola pa jz mislm da kozarček si lahko privoščiš, čisto tako za okus, jaz načeloma sem ljubiteljica vina, pa mi zdaj sploh ne paše, zgleda telo že "zorganizira" vse tako, da je prav anem- tudi od mene čestitke za , jaz tudi že komaj čakam prvi ultrazvok... se sploh še nisem uspela naročit, ampak saj imam še čas berem da ene že kukate po trgovinah za nosečniškimi hlačami , ste se tudi že kaj poredile? mene še ne skrbijo hlače, se kar držim, pa trebuh tud kokr zgleda ... še bolš, ker bom v službi tako lahko dlje skrivala ... nič punce, šibam domov... bodite pridne, spočijte se... se beremo... čau-bau
|