|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
20.11.2012 9:52:41   
aviva83
Anem čestitke za user posted image ko sem se danes zbudila sem prvo letela na RR da vidim novičko pri tebi user posted image uuhhhhh 6mm? lepo lepo user posted image user posted image pravi/a mali/a velikan/kauser posted image

jaz imam danes prvi G pregled...me je včeraj kar malo zvilo kako je z našim vesoljčkom..upam da bo vse ok, pa da se bo videl srček tiktakat user posted image

pridno božajte svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu Mia123)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.11.2012 9:52:58   
pikapoka35
Anem super zate sem ful vesela !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se tudi danes zjutraj odpravila k G... ker sem bila prepričana, da imam pregled danes.... no po poti sem še enkrat pogledala in sm ugotovila, da imam pregled jutri user posted image . Nosečniška pozabljivost user posted image

Danes sem že drugi dan v službi, slabosti so skoraj minile, je kr v redu.... sicer sem bila okol treh popoldan včeraj že čist fertik, ker imamo slab zrak tuki v pisarni in sem že komi živela ampak je šlo... Probam pa jesti skos nekaj po malem...ali sadje ali piškot...ker če nič ne pojem mi postane slabo....

Dvigam jaz kaj dosti ne, sta tut fanta že tolk velika da ni treba user posted image . Sem pa v bistvu v 2. nosečnosti tamalga skos dvigovala do zadnjega...in lahko je bil tudi to razlog, da mam sedaj malce povešeno maternico...ne vem točno potrdi to noben. Sam kaj počutila sem se takrat odlično, tamal je bil star 16 mesecev in kje nej mu rečem ne bom te nesla. Ne gre to. In lahko je to bila napaka ampak nimam zdaj kaj user posted image . Kar je je. Moj G ni rekel ničesar da bi bilo zaradi povešene maternice lahko karkoli narobe... upam da res ne bo...

Tudi meni drugač na momente paše čips...in ga pojem. Pa spijem coca colo mi tudi pomaga proti slabosti in ena je tudi omenila - bronhi - tudi to deluje user posted image user posted image . Danes mi noro diši McDonalds.... bo treba it tja na malco. Pa drugače mi sploh ni do tega...

Bom updejtala seznamček ko bo malce več časa...itak vas je spet toliko na novo da si morm spet prov mal izpisat da katero ne pozabim user posted image

Kar nekaj vas je melo danes pregled... Pomežik mislim da tudi ti user posted image Kako je bilo ?? Ste vidle svoje pikice ??

Ta*mala ti pa kar na žurki bolj na easy... spij kozarec piva in raje reči da se ne počutiš dobro kot pa ga spij preveč user posted image ... vem da je mogoče težko ampak pomisli na svojega user posted image . Jaz vsake tolko spijem kozarec rdečega vina... zdej nisem že dolgo NIČ ker mi itak ne paše... ampak samo da pomislim na svojo pikico v sebi me mine da bi sploh pila kak alkohol. Odloči se pa seveda sama...

Uživajte, naj vam ne bo preveč slabo in ne pozabite...božajte svoje trebuščke.... user posted image user posted image

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.11.2012 10:24:53   
Sonce32
Mia123, sem bila zadnjič v H&M v Supernovi na Rudniku, ker imajo baje samo tam oddelek za nosečnice. Cene so sicer ugodne, ampak sem čisto zgrožena ugotovila, da imajo skoraj vse nosečniške hlače modela "skinny leg"!! Kot da bi imele vse ženske manekensko postave, nosečnice pa sploh. user posted image

aviva83, sporoči, kako bo šlo na prvem pregledu. jaz ga imam v petek. imava isti PDP. user posted image

pikapoka35, hehe, kaj te briga. bi jim pa rekla, da si prišla en dan prej.. mal pofirbcat. user posted image

anem, čestitke!! user posted image

(odgovor članu pikapoka35)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.11.2012 10:36:13   
ta*mala
pikapoka - sj pram, tok za nazdravt, da nam sumljiva... vseen se mi zdi kozarc piva al pa radler bolš k vino... je še vsejen bolj švoh, manj alkohola ma not k vino...

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.11.2012 11:02:25   
pomežik
Pozdravljene! :)

Anem, lepo brati o tvojem srčku! user posted image

Pikapoka35, hehe, ma kako ti je pa to uspelo, datume zamešat? user posted image pa ti povem, da sem se prav veselila še tvojega poročila :)

No, jaz sem bila zjutraj ob 8h na pregledu - in sem prav razočarana. Napisala je da sem noseča 6t in 3 dni (datum ZM je bil 2.10., tko da ne vem, kako je prišla do tega-???), malega je namerila 6 mm - je rekla da ustreza tednu - ampak moral bi ustrezati že polnemu 7t. No, ful je imela gužvo, ni mi izmerila niti pritiska, vzeli niso niti krvi niti vode, niti stehtala me ni... kar neki. In še pri sestri not sva bili istočasno z eno največjo klepetuljo iz naših koncev in sestra mi poleg nje vse nekaj na debelo razlaga o nosečnosti. Sem rdeča kot puran od jeze že tri ure. No, srček se je videl user posted image Mi je pa iz prejšnje nosečnosti ostal strah, ker je mali prepočasi rasel zaradi visokega pritiska in zdaj po moje brez veze paničarim. No, tko, malo sem se izkašljala :)

Sicer pa jaz tudi dvigujem malega, kaj pa hočem. Danes sem imela ob 8h pregled, on se mi je pa 10 do 8h na dvorišču dol vsedel, da ne gre v vrtec. Kaj sem pa hotla kot ga nest, za politično prepričevanje sem imela bistveno premalo časa :)

No, lepo da ne pobegnete vse na FB :)
Sicer pa dobrodošle vse na novo, fajn bo :)

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.11.2012 11:45:32   
ta*mala
Punce... js sm šla zdl na wc, pa sm začela krvavet... omg... a je treba zagnat paniko al kaj nej nardim? jao...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.11.2012 11:56:22   
pikapikica7
a zlo krvaviš??? ni se mi še zgodilo, js bi poklicala dohtarja user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 307
20.11.2012 11:57:09   
pikapoka35
ta*mala ne vem jst bi zagnala paniko... Meni se je to zgodilo avgusta... in sem takoj letela na urgenco na GK da so mi nardili UZ. In v bistvu je prišlo do spontanega splava. Tako da JA jst bi šla takoj v akcijo ker sm tak tip.
Sporoči kaj in kako bo... DRŽIM PESTI ZATE !!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.11.2012 12:15:19   
pikapoka35
pomežik zanimiv tale tvoj G. Meni je blo že zadnjič treba stopit na tehtnico user posted image .... Jutri mi bojo vzeli tudi kri in vodo to mi je sestra že zadnjič rekla. Je pa tudi meni malce čudno kako je tvoja G naračunala tak čas nosečnosti...po mojih izračunih bi po moje mogla bit noseča 6 t 6 d.... Jaz sem imela zadnjo user posted image 24.9. in sem včeraj bila kao 8 tednov noseča. Bomo pa vidl kaj poreče jutri moj G... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
20.11.2012 12:39:32   
zoya30
Ta*mala a zlo krvaviš? jaz sem v zadnje postopoma skoz bolj krvavela, ko pa sm čez 2 dni šla k svojemu ginekologu je blo že vsega konc (je blo ravno čez vikend)
Pokliči svojega ginekologa al pa v najbližjo porodnišnico- jaz sem klicala v porodnšnico in so bli zlo prijazni- dobila sem pa mislim da dežurni oddelek.
Upam, da bo vse o.k.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 310
20.11.2012 13:17:15   
Anem
Mia jaz sem imela izcedke vse od krvnega testa naprej in jih še vedno imam. Glede na vse prebrano in diskutirano, me je bilo strah, da ne bo vse v redu.

Glede alkohola je pa tako, da se rajši zlažem, kot pa da pijem in sicer pa lahko še vedno rečeš, da si na antibiotikih in te zaradi tega nihče nima kaj postrani gledat.

pomežik jaz sem po izračunih stopila v 7. teden in je tudi 6mm velik ampak res pa je, da mi ni povedala na UZ, kateri teden sem, sklepam sama ker vem, kdaj je prišlo od oploditve (ena pozitivnih lastnosti umetne oploditve).

tamala če veliko krvaviš potem kar pokliči G ali pa pojdi na urgenco! Držim pesti, da bo vse v redu

Drugače pa punce hvala za vaše besede. Po vseh teh izcedkih mi je veliko bremen padlo ampak še vedno nisem 100% pomirjena, vsaj ne bom, dokler se izcedki ne prenehajo.

(odgovor članu Mia123)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.11.2012 13:32:14   
strelka87
glede alkohola...če je v zmernih količinah nima bit kej narobe. poznam punce ki so v nosečnosti spile kak kozarc vina, kakšno pivo,... vse majo zdrave otroke, zmernost nima kej škodit. men je blo v prvi N ful slabo sem naredila požirek borovnič ali česa bolj grenkega in mi je bilo boljše, ampak govorimo o požirku velikem kot špukec ne dj ornk šluk, tok da mi je do želodca prišlo. ne se preveč obremenjevat.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.11.2012 13:53:36   
saramiska
pomežik - nič hudega, če meri za par dni manj, verjetno si imela kak dan kasneje ovulacijo. Sicer pa običajno v 7. tednu samo potrdijo, da je nosečnost viabilna in da je v maternici, tiste preglede z urinom, krvjo in tehtanjem pa štartajo šele med 8. in 12. tednom. Tako da kar mirno, vse je v redu in za vse bo še čas! user posted image

ta*mala - lahko pokličeš zdravnika oz. greš na urgenco, a v tako zgodnji nosečnosti žal ne morejo pomagati plodu, če je kaj narobe. Če veliko krvaviš pa itak moraš it, že zato, da se krvavitev ustavi. Držim pesti, da ne bo splav in da se bo ustavilo!!! user posted image

Glede alkohola imam srečo, da imam že leta težave z želodcem, tako da, če ne smem pit, se preprosto zlažem, da imam SPET gastritis, pa je! user posted image Sicer pa ni bilo z nobeno študijo dokazano, da bi bila kakršnakoli količina alkohola varna za nosečnico (preprosto zato, ker taka študija ne bi bila etična), tako da nihče ne ve, koliko alkohola je še v redu. In jaz ne vem, kakšen alkoholik moraš bit, da se niti 9 mesecev ne moreš odreči alkoholu. Ali kakšni drugi stvari, ki lahko potencialno škodi. To je samo moje mnenje, da ne boste rekle, da sem zatežena! user posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.11.2012 14:56:15   
natykaa
ta*mala jaz bi na tvojem mestu šla na urgenco, tako se je meni zgodilo v nedeljo, sem imela malo krvavega izcedka in sem šla k dežurnemu..in šok! mojemu plodeku ne bije srček! imam še eno kontrolo, ampak so mi že dali vedet da je zelo mala verjetnost da se bo srček prikazal :((( držim pesti da bo pri tebi vse ok! glede alkohola pa tako..en kozarček še nikoli nikomur ni škodil!

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.11.2012 15:03:11   
Mia123
Jaz sem tudi ravnokar klicala svojo g, oz. sestra se je javila in pravi, da če bo še izcedek krvavitev naj pridem.. Tko da v vsakem primeru bom šla jutri zjutraj pogledat kaj in kako. Nimam kaj izgubit.
Vse dobro vam želim.

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.11.2012 16:19:27   
ta*mala
evo, sem od ginekologa...naredu uz. pravi da je verjetno n kaksen tedeanj kpt je kszal izracun glede na zadnjo m... no reku je da je krvavitev blaga oz oucedek...tko da sem dobila dabroston al kwa je tist. pa spazmex proti krcem....tko da je tm k morebit in zdj morem pocivat en teden, pol pa se vidmo...upam da bojo tableti pomagal...vec pa tko ne more narest....

(odgovor članu Mia123)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.11.2012 16:26:53   
cvilečka
živjo srečke user posted image in pozdravljene vse nove srečke user posted image :)

za mano je obupen vikend, ampak je bil pa začetek tedna toliko boljši... da se mal skašlam še tuki: svoji mami sem v petek povedala, da bomo pri nas imeli še enega pa je naredila tak vik in krik (sem pričakovala), da mi je v trenutku ratal slabo user posted image , češ da je totalno neprimeren trenutek (končujem še zadnje izpite, ampak sej nima veze, da jih je samo še par, njej je vazn to, da jih delam že 3 leta), pa še kup enih nepomembnih neumnosti mi je zmetala pred nos k sploh nimajo nobene veze z "biti noseča"... res je ne razumem... pobirala sem se cel vikend, moj je bil že ves penast... je pa res da me načeloma tuja mnenja ne mečejo iz takta, ampak moja mat ma en magičen vpliv nad mano, sposobna mi je zabedirat cel mesec ne samo vikend... grrrrrr, kr podoživljam... bom raj nehala, k tole res ni zdravo zame :) na moje veselje me je včeraj poklical brat in mi čestital, ter dodal da če sem srečna jaz je srečen on user posted image user posted image user posted image sem takoj pozabila na zamorjen vikenduser posted image no evo pa sm se spucala user posted image

kako so kej vaše slabosti? že minevajo? mene še nč ne "prijema", ampak trepetam vsak dan, ker v prvi user posted image sem res nasankala in to za cele 3 mesece... vem da lahko še pride za mano... in prov nč se ne veselim...

pomežik- tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo v prvi user posted image , pomoje je res bila samo kasnejša ovilacija, so pa meni kar 3x prestavili pdp...

ta*mala- upam da se ti vse lepo in srečno izide, ostani pozitivna in kmalu javi kako si, stiskam pesti in ti pošiljam user posted image za srečo.
glede alkohola pa jz mislm da kozarček si lahko privoščiš, čisto tako za okus, jaz načeloma sem ljubiteljica vina, pa mi zdaj sploh ne paše, zgleda telo že "zorganizira" vse tako, da je prav user posted image

anem- tudi od mene čestitke za user posted image , jaz tudi že komaj čakam prvi ultrazvok... se sploh še nisem uspela naročit, ampak saj imam še čas user posted image

berem da ene že kukate po trgovinah za nosečniškimi hlačamiuser posted image , ste se tudi že kaj poredile? mene še ne skrbijo hlače, se kar držim, pa trebuh tud kokr zgledauser posted image ... še bolš, ker bom v službi tako lahko dlje skrivalauser posted image ...

nič punce, šibam domov... bodite pridne, spočijte se... se beremo... čau-bau user posted image

(odgovor članu Mia123)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.11.2012 18:11:24   
aviva83
pozdravček user posted image

danes je bila pa ena velika katastrofa od pregleda.... najprej čakala pol ure ampak mi sploh ni bilo panike ker sem se lohka nagledala tiste lepe velike trebuščke user posted image ko pridem notri me je sprejela ena luštkana medicinska sestra....mi je zmerila pritisk, težo...pa čeblanje o folni kislini... pridem do G....tam se je pa začelo...povedala mi je da sem v 8-9 tednu N, če imam kakšne probleme...ji povem...omenila sem še eno prisotno anomalijo ki jo imamo v družini (ima jo 1 oseba) in me je dala h genetiku na posvet user posted image user posted image user posted image user posted image meni je bilo konec sveta.... kot da je moj vesoljček obsojen že v štartu da nekaj ne bo ok z njem user posted image user posted image user posted image user posted image pridem ven mi da sestra napotnice za kri in napotnico za uz ki ga imam v petek...

uglavnem žalostna sem...predvsem pa zaskrbljena user posted image

(odgovor članu cvilečka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.11.2012 19:57:09   
Tajda29
aviva83...poskusi se cim manj sekirati in napovedovati kaj in kako... samo verjemi, da bo vse ok in ostani optimistka.
je ze ok, da te veckrat pregledajo... tudi mene so v prvi nosecnosti od sredine naprej samo strasili, da se mali ne razvija, zastoj rasti blabla, res...samo sekirala sem se pa gibe stela in mesece, tedne, dneve do poroda... se danes mi je zal, ko pomislim, kako se je moral moj fanticek ob tem pocutiti v trebuscku...
pri meni je bilo vse tako kot mora biti. nic narobe,popolnoma nic... je veliko bolj napreden od svojih vrstnikov in tak srcek priden, da ce mi ne bi bil cisto podoben, ne bi verjela, da je moj user posted image
in kot sem rekla, vse dodatne preglede stej za +. tudi jaz sem jih, ker res spremljajo otrocicka.

jaz imam tudi obcasen sv.rjav izcedek. pa je vse ok do sedaj. verjamem, da bo tako tudi ostalo, sicer se lahko spet pozrem od skrbi.
posiljam ti veliko optimizma in drzim pesti za tvojo druzinico!

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.11.2012 9:13:30   
danyy
Dobro jutro. Kako ste kaj? Mene se je lotil prehlad in grlo me grozno boli, pa tudi malemu teče iz noska. user posted image .
Mi pa včeraj ni bilo nič slabo, apetit pa nenormalen, jaz se sploh ne morem najest na trenutke. No, danes pa itak razen kakšne juhe ne bom jedla.

Vsem, ki ste že videle svoje bebice čestitke user posted image , tiste,ki pa imate izcedke pa želim, da čimprej izginejo.
Aviva83, verjemem, da si trenutno čisto iz sebe, ampak moraš verjet, da bo vse vredu. Tudi moja kolegica je imela tak posvet, pa še kup nekih pregledov, no pa je rodila popolnoma zdravega fantiča.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.11.2012 9:23:06   
ta*mala
Jutro.
Moja krvavitev se je nekak začela umirjati, ubistvu je "samo" še rjav izcedek na papirju ko grem na wc... očitno tableti pomagajo, sam me je strah kaj bo... a vas še vedno isto bolijo joški? Jaz imam občutek da me manj in se ful sekiram zarad tega, da ni kaj narobe... vem da ni dobro, da sem živčna, ampak ne morem si pomagat...Do srede je pa še takoooo daleč...

Aja, mojmu sem valda povedala včeri... oz dala darilo za rd... namesto, da bi bla vesela se mi je pa sam ulil...user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.11.2012 10:17:29   
pikapikica7
resnično upam, da bo vse v redu! Glede jošk, tudi mene so par dni nazaj manj bolele in se že bila v strahu, zdaj pa spet bolijo malo bolj, tako da se ne sekiram več... Pri meni vse malo niha :)
Škoda, da se nista mogla skupi veselit, pa tako si čakala na to! Držim pesti da bo vse v redu, da se bosta lahko veselila :)

Tiste, ki ste že imele pregled, zanima me ali ste imele vaginalni UZ ali tistega čez trebuh??? In v katerem tednu ste ga imele?
Ali je odvisno od tedna kateri UZ imaš?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.11.2012 10:30:48   
ta*mala
Tuhtam zdj še neki... dohtar je reku, da je N najbrž kak tedn manj kot bi blo glede na ZM, se pravi je mogla bit O kasnej, če tko razmišlam? sam itak za VK bi blo tud če gre za 4 tedne N mal pozno...

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.11.2012 10:31:33   
Anem
Ojla julijke user posted image

Pri meni očitno izcedek počasi pojenja saj sem včeraj imela samo še malenkost rjavega izcedka, danes zaenkrat nič, krči so zelo zelo blagi, komaj kaj čutim... Kar se tiče jošk je pa pri meni tako, da je vsak dan drugače. Kakšen dan me bolj, drugi dan manj, včasih se zbudim zjutraj in me nič ne bolijo, potem me začnejo čez dan boleti... skratka mešano. Pri slabosti isto. Včasih komaj kaj čez dan, včeraj recimo pa kar celi dan. Včeraj sem povedala še eni moji kolegici, od veselja je jokala saj sama ve, kaj vse sva dala skozi za naš plusek... Upam, da bom zdaj končno lahko začela uživati nosečnosti, naslednji pregled imam pri svoji G naslednji petek, 29.11. in komaj čakam, da vidim pikico user posted image

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.11.2012 10:45:37   
ta*mala
anem ne vem cist tocno - kako je pa blo pri tebi z izcedki? A te kak dan joski cist nc ne bolijo? Al samo manj?

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......