|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
20.11.2012 13:06:32   
ronja
ronja dobra si da si zapomiš vsa ta imena za jedi
To sem delala včerajuser posted image , vprašanje, če bom naslednji teden še vedelauser posted image . Je pa res, da mi je tale Krišnova kuharica ena boljših kuharskih knjig (sploh ker so fajn vegi recepti, mi pa res veliko brezmesnega jemo), tako da si potem kake reči, ki se več ponavljajo (ala panir) zapomniš.

Danes delamo na Ronjino željo jogurt - pa naj še kdo reče, da nič ne odnesejo. Zdaj, kar naenkrat mi ona pride z idejo: mami, a če bo danes Svit lepo spančkal, a bi lahko mi naredile jogurt, tako kot na morju? pol ji pa reči ne...user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.11.2012 13:10:25   
mini86
evo skuta se taja, rozine so namočene v rumu tako da danes naredim tole sosedovo pecivo..
morm pa še pojest pol tiste mafine z jabolki in cimetom-pač da ne ostaja aneuser posted image

za kosilo bom pa repo, krvavice in krompir

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.11.2012 13:28:19   
Paštetka
Goveji zrezki v čebulni omaki, dušena ajdova kaša, motovilec

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
   [Brisano sporočilo]
20.11.2012 19:34:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.11.2012 9:23:48   
_sonček
zelenjavna juha, palačinke

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.11.2012 9:29:04   
*miska.mcc*
juha iz vrečke, homemade hamburger.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.11.2012 10:35:08   
mini86
zdele počas se bom spravla delat tale sosedov pecivo-učer ni prišel na vrsto..

za kosilo se morm pa še odločt al krompir s korenjem+ meso, al pa segedin, da ga porabm iz skrinje predno drug teden rodimuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.11.2012 11:14:51   
Tutan
Perutničke + solata iz paradižnika in mlade čebule (sem jo ujagal v trgovini, pa sploh nisem vedela, da je sezona mlade čebule?)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.11.2012 12:18:53   
majčica1508
Skutino pecivo sem včeraj naredila,k so mi kar sline tekle,ko sem vas brala

Danes bo piza.........

Mlado čebulo sem pa jaz danes ujagala v hoferju  in bom še eno solatko naredila zraven pice

Dober tek

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.11.2012 8:46:48   
_sonček
pri nas bo danes pire krompir, puranji panirani zrezki, solata iz rdečega zelja

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.11.2012 8:57:05   
mini86
solata iz rdečega zelja

ej a veš da sem se tokrat spraševala kakšna je solata iz rdečega zelja..pa ne vem..kr se nisem spravla narest..
a je ista kot iz navadnega zelja

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.11.2012 8:59:32   
ZARA
Panirani šampinjoni pečeni v pečici + pire krompir + motovilec.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.11.2012 9:04:52   
mini86
Panirani šampinjoni pečeni v pečici

to pač srove spaniraš in daš v pečico ane..kok časa jih pa maš notr pa na koliko..cca

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.11.2012 9:45:29   
_sonček
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

solata iz rdečega zelja

ej a veš da sem se tokrat spraševala kakšna je solata iz rdečega zelja..pa ne vem..kr se nisem spravla narest..

jp, naribano zelje, kis+olje+sol, naredim isto kot belo zelje, meni je rdeče zelje bolj okusno

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.11.2012 10:00:32   
ronja
Moj ljubi najstarejši otrok si je zaželel testenine s paradižnikovo omakico, človek jo res mora met rad!user posted image Torej smo to jedli: z domačimi paprikami od dedija in domačimi paradižniki od babi, pa celo babi in deda nam je uspelo povabit na kosilo, hehe:). Za posladek so bile pa domače kremšnite iz njunih jajc, hehe:)
Mali pa je dobil kašico iz koromača, pastinaka in krompirja.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.11.2012 10:16:31   
witch

solata iz rdečega zelja

Mi pa rdeče zelje naribamo in damo kisat (kot ko delaš kislo navadno zelje), ali ga že kislega kupimo. Pa gor mičkeno soli in bučno olje. Ni boljšega user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.11.2012 10:18:10   
_sonček
IZVIRNO SPOROČILO: witch

solata iz rdečega zelja

Mi pa rdeče zelje naribamo in damo kisat (kot ko delaš kislo navadno zelje), ali ga že kislega kupimo. Pa gor mičkeno soli in bučno olje. Ni boljšega user posted image

to pa še nisem probala, sliši se pa fino user posted image  drugače mam full rada navadno kislo zelje, tudi na solati

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.11.2012 10:19:37   
witch

Panirani šampinjoni pečeni v pečici

to pač srove spaniraš in daš v pečico ane..kok časa jih pa maš notr pa na koliko..cca

Jaz pa šampinjone očistim, bet odrežem. Potem pa tisti bet narežem na male koščke, pa malo petršilja, timijana in sir pa to nadevam v klobuk od šampinjona. Dam na papir in v pečico.

Drugače pa jaz vso meso, stvari ki jih poham, jih poham v pečici. Sploh piščanec je zakon tak dealti. V malo višji pekač dam olje in v pečico. Pa obrnem vmes, pa po občutku vzamem ven. Mi je pa super, da se stojim pri štedilniku 5 ur.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.11.2012 10:20:50   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

solata iz rdečega zelja

to pa še nisem probala, sliši se pa fino user posted image  drugače mam full rada navadno kislo zelje, tudi na solati

Kislega kupim (ko ga kupim) pri kmetu, ali pa tudi v hoferju sem ga zaseldila (samo ga nimajo vedno). meni je taka solata zakon. Nisem pa še probala sveževa v solati.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.11.2012 10:21:35   
witch
Aja kuhamo pa danes pečenega piščana in pečen krompir, s solato iz rdečega kislega zelja user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.11.2012 10:22:23   
_sonček

IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

solata iz rdečega zelja

Kislega kupim (ko ga kupim) pri kmetu, ali pa tudi v hoferju sem ga zaseldila (samo ga nimajo vedno). meni je taka solata zakon. Nisem pa še probala sveževa v solati.

kakšnega kmeta nimam v bližini, hofer pa mam in bom prav pogledala, če imajo, da probam

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.11.2012 12:26:55   
mini86
Jaz pa šampinjone očistim, bet odrežem. Potem pa tisti bet narežem na male koščke, pa malo petršilja, timijana in sir pa to nadevam v klobuk od šampinjona. Dam na papir in v pečico.

ja to je res booožansko..

pomoje jih bom pol nadevala tkole en dan, v soboto jih bom pa spanirala..

sam men pa rečmo pomfri ni dobr-tok v pečici..tak nemastenuser posted image user posted image
a meso je kej boljše

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
23.11.2012 9:02:15   
mini86
če gospod po službi ne gre na pjačo bom nardila tele filane šampijone, drugače pa jutri..
zraven bom riž in pa solato iz kitajskega zelja

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.11.2012 9:38:38   
Hope2
mi imamo danes govejo juho z zelenjavo. Klobase in piščančja prsa na žaru, pečen krompir z rožmarinom in motovilec s komarčkom. Za sladico pa domač jabolčno-češnjev štrudelj

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
23.11.2012 11:12:32   
mateyka
sveži domači njoki, omaka iz čičerike in neki tanki zrezki zraven (taščin recept). aja, solata.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?