Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 21:42:15
|
|
|
|
Penny
|
Anonimna čestitke . ta*mala, sej veš, da s sekirancijo nč ne profitiraš, kvečjemu ti tak stres škodi. Ja, sej vem, da je lahko govorit, sam dej, probaj malo odmislit, itak ne moreš kaj dost vplivat na izid ... Misli pozitivno .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 5:59:22
|
|
|
|
brioš
|
AnonimnaČESTITKE
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 6:58:05
|
|
|
|
brioš
|
Ta*mala v 1 se je meni naredilo podobno, samo res se ne spomnem točno v katerem tednu, vem pa da je bilo bolj na začetku. Par dni se mi je pojavljala rjava, bolj svetla sluz. Na koncu je bilo vse ok. Držim pesti, da bo v sredo vse ok s tvojo pikico Misli p ozitivno in bodi mirna ( vem, da je pisati to lažje ), ampak to bo za tvojo pikico najboljše. Držim pesti in mislim nate
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 7:35:09
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr jst sem še vedno pri vas, čeprav ne spadam več sem, ampak mi še ni do decembra bližajo se najini dnevi, kar potrjujejo tudi O testi, čeprav je danes še vedno šibka testna črtica, je pa sigurno bolj močna kot včerajšnja. Po moje bom prišla do ugotovitve, da imam O na 15 dan, kot je blo prvo rečeno v prejšnjem ciklu, ker dvomim da bo tale črtica 5 dni zdej postajala močnejša... evo mam slikco, prosim, če mi katera k ma izkušnje z O testi pove kdaj približno ste imele pol pozitiven test? To še ni pozitiven test, se pa bliža O Jaz sem ponavadi imela najprej nič, naslednji dan rahlo, potem takšno kot imaš ti in na koncu isto močno črtico kot je kontrolna. Vidva se samo imejta rada in nimaš kaj zgrešit. Naj te pa opozorim da sem npr. jaz imela O včasih 11, kdaj pa tudi 17 dan!
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 7:37:42
|
|
|
|
ta*mala
|
Punce, hvala, ker mislite name in me tolažite... Sej ni tok, da mislim negativno... saj si govorim, vse bo v redu... pa tko... bolj je panika, če me kak dan joški manj bolijo al pa če me ne špika tm spodi... in pol tuhtam če so to slabi znaki, pa si rečem, da so se pač navadli in mal men bolijo, ane... in da pač bojo čez cajt mogoče spet bolj, ampak itak ni fajn če bolijo... je bolš če ne... tko d vsaka malenkost, k je mal drugač kak dan mi je panika... čeprou verjamem, da če ne bi blo ok bi najbrž tud tableti ne pomagal in bi še kr krvavela... sam itak k je prvič si ves posran, ane...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:07:54
|
|
|
|
GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: GregUr jst sem še vedno pri vas, čeprav ne spadam več sem, ampak mi še ni do decembra bližajo se najini dnevi, kar potrjujejo tudi O testi, čeprav je danes še vedno šibka testna črtica, je pa sigurno bolj močna kot včerajšnja. Po moje bom prišla do ugotovitve, da imam O na 15 dan, kot je blo prvo rečeno v prejšnjem ciklu, ker dvomim da bo tale črtica 5 dni zdej postajala močnejša... evo mam slikco, prosim, če mi katera k ma izkušnje z O testi pove kdaj približno ste imele pol pozitiven test? To še ni pozitiven test, se pa bliža O Jaz sem ponavadi imela najprej nič, naslednji dan rahlo, potem takšno kot imaš ti in na koncu isto močno črtico kot je kontrolna. Vidva se samo imejta rada in nimaš kaj zgrešit. Naj te pa opozorim da sem npr. jaz imela O včasih 11, kdaj pa tudi 17 dan! ja sej vem da ni pozitiven hotla sem sam zvedit kolk je kateri pol še mankal do O če je imela tak rezultat a res, tut to je možno?! (pač da imaš različne dneve O?!) Meni se graf za BT premika točno tako kot prejšnji cikel. Tko da mam občutek da bo spet tko pozno, RAZEN, če je program prejšnji mesec narobe predvidel O in je dejansko bla prej... Ja sej rada se že mava, ampak sej veš da poleg tega nardiš še 1001 stvar da se prepričaš če je tko kot more bit, pa da čimbolj no pa sej vem da pretiravam glede na to da je šele 4. krog, ampak medle so me različne zadeve prejšnje cikle (medciklična krvavitev, rjav izcedek 3 dni pred M, pri že tko kratkem ciklu...), da sem si rekla ni hudič da ne zvem kako stvari stojijo...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:17:08
|
|
|
|
tara04
|
Anonimna Pri meni še vse po starem....jutri je dan D, čeprav sem na seznam dala 26.11. (najdaljši cikel)...zaenkrat se še nič ne dogaja, nobenih znakov ne za , ne za . Edino (.)(.) me ne bolijo več že par dni, so me pa začele točno od ovulacije dalje in so me konstantno bolele kakih 10dni , pol pa konec.... Tko, da čakamo...kako ste ostale, ki še čakate?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:20:23
|
|
|
|
brioš
|
Tara04 kdaj delaš test ? :):) Jaz še kr čakam...najdaljši ciklus je v nedeljo ( takrat sem si dala tukaj gor rok ), za1x vse ok in pa ful veliko energije...no razn prehlad.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:24:28
|
|
|
|
Nessika18
|
PRIČAKUJEMO & 1.11. MeGi20 (1.krog) 5.11. Martyna83 savanah 7.11. lokvanj22 babkaa (5. krog) 8.11. witch (1. krog po THL) 9.11. S* (12. krog) 10.11. tamala86 (2. IVF ) LittleSun 11.11. ta*mala (3. krog) GregUr (3. krog) Anonimna 13.11. Penny (1. krog) anonimna kaatkaa (3. krog) 17.11. Anonimna 18.11. Nikki34 (1. krog s Klomifenom) 19.11. Tamyv Nusyka (1. IUI ) 20.11. pika555 21.11. smeška83 22.11. anonimna 23.11. Nessika18 (8. krog) študentka86 Lanaia90 (5. krog) 25.11. brioš (5. krog) 26.11. tara04 pišanec (1. krog s klomifenom) 29.11. Iskrica 86 (6. krog) 30.11. tara.81 (12. krog) Klimtovka (11. krog) mamica deklicam (10. krog) Sisley (30. krog) 00PoLoNa00 (1. krog) bebica25 (2. IUI ) waja x.11. anonimna *viva* (2. krog) SKUPAJ NAS JE: 38 NOSEČKE: 6 USPEŠNOST: 15,79% NAVIJAČICE:: niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:26:53
|
|
|
|
tara04
|
Moj najdaljši cikel je ponedeljek. Bom pa probala počakat s testom do srede (upam, da mi rata) brioš držim pesti, da skupaj ugledava
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:30:16
|
|
|
|
brioš
|
Tara boš zdržala??...jaz ne vem ( ta najdaljši ciklus je bil v temu letu samo 1x ), drugače pa večinoma 28, 30 dni...danes je 32 dan. Bomo videli, nočem biti preveč razočarana, ampak je ta mesec 1 v 1 letu brez rjavih , predhodnih izcedkov in napihnjenosti. Upam tudi jaz, da zagledava skupaj . Bi bila to zate 1 ?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:31:40
|
|
|
|
Nessika18
|
Anonimna čestitke sem rekla da dišiš po tara04 in brioš držim pesti da bo Jaz pa ne bom še nič upala, ker sem prejšnji cikel dobila komaj zvečer, tak da še čakamo, v bistvu znakov pa nobenih niti za pa niti za
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 9:36:38
|
|
|
|
tara04
|
Brioš ne vem če bom zdržala, se bom pa potrudila . Pri meni je tudi cikel skoraj vedno na 28 dni, enkrat je bil 30 in enkrat 31. Za mene bi bila to 3 . Imamo doma že enega 7-letnika. 1x pa se ni končalo srečno . No, upajmo, da bo tale november še kaj bolj rozast .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 10:08:58
|
|
|
|
witch
|
Anonimna čestitam. Pa srečno do konca.
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 10:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem.......jz pa držim pesti za vse ki še čakate na pluske
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 11:47:57
|
|
|
|
HeLenčica
|
GregUr, itak da je možna taka razlika, enako dolga ostaja samo lutealna faza (čas med O in M), zato sem pa jaz imela cikluse od 26 do 32 dni.
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 12:01:08
|
|
|
|
trezka
|
Hej, po dolgem času se še jaz javim . . . sem vas skoz brala in navijala za vse vas. Vse ki ste nalulale in čestitke ter veselo proti cilju sedaj. Vse tiste, ki pa vas je obiskala pa in pa v naslednjem mesecu . Ker nisem nikjer napisana, me lahko dodate na seznam za 29.11.2012, ko bo ta veseli dan ali . kr preveč modr je tale november. Aja Spirulino, pa tudi jaz jem skoraj vsako jutro (če ne pozabim ali pa sem pozna) in neke poseben razlike ni, morm pa rečt, da prebava pa se mi je malo poštimala. LP
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 14:23:45
|
|
|
|
GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica GregUr, itak da je možna taka razlika, enako dolga ostaja samo lutealna faza (čas med O in M), zato sem pa jaz imela cikluse od 26 do 32 dni. ah čudno sem se izrazla. itak da je možno če maš različno dolge cikle. jst mam skos cikle dolge 25 dni, zato mi je to čudno da bi bla ovulacija prej. oziroma na kak drug dan. lutealno fazo mam pa ful kratko, zato mi je predpisala Dabroston, ker mam pred M še rjav izcedek. kaj pa to, ko sem zdejle delala spet O test (ob isti uri kot včeraj), pa je črtica še manj vidna kot ona predvčerajšnjim?! ne morm verjet... kaj bi lahk to blo?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 14:30:36
|
|
|
|
Penny
|
Gregur, mogoče preveč razredčen urin, si več pila kot včeraj?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 14:40:20
|
|
|
|
Nikki34
|
GregUr pri meni je bilo tako..v soboto zjutraj belo, niti obrisa črtice...v nedeljo zjutraj takole kot pri tebi... V nedeljo proti večeru, močnejša kot testna črtica in v ponedeljek ovulacija na 15 dan, sem zelo zihr, ker v torek je bilo vseh znakov konec in tudi menstruacija je prišla 14 dni po ovulaciji... sem pa na Klomifenu in je možno,da je kaj drugače kot pri ala naravnem ciklusu, vem pa ne.....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 14:44:32
|
|
|
|
GregUr
|
Penny, ne, nč več, ker ful pazim na to, da so rezultati čim bolj primerljivi... Nikki ja sej mene zdej to matra če ni bla ovulacija že včeraj... pa me dejansko BT samo "nateguje"... bom vidla kaj bo jutri. z naslednjim ciklom (če bo, upam da ne), zabrišem vse možne termometre in te palčke za lulat stran, operem si možgane da pozabm kdaj naj bi bla O, pozabm na koledar, kater dan v tednu je, pa bo
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 15:34:46
|
|
|
|
HeLenčica
|
Nič se ne sekiraj, najbrž je bila O oziroma je ravnokar Naskoči dragega!
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 15:39:22
|
|
|
|
GregUr
|
cel dan dela, zadnja mu bo po moje še ko pride iz 16 urnega dela...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 17:39:22
|
|
|
|
brioš
|
No jaz sem kar lulala in na lulala eno samo črtico, verjetno bo ciklus daljši...tako, da čakamo še naprej na
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 23.11.2012 18:51:32
|
|
|
|
brioš
|
Pa še to zadnji SO sva imela 15 dni nazaj tako, da smo 100 % da ni nič uspelo. Ja 15 dni nazaj je bila zadnji partner močno bolan 14 dni...da ne bo katera mislila, da nama tako slabo gre hihihiih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?