Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 11:56:22
|
|
|
|
waja
|
Pravi da šele po 3 zaporednih greš na genske preiskave. Nimam pa pojma kje pa kako to delajo Moj gine sicer pravi, da to ni nič posebnega... Kaj pa vem, njemu verjetno ni, ker to gleda vsak dan, zame pa je tko, da če bi morala še 1x skoz to...joj
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 12:08:41
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Kaj pa če bi šla mogoče samoplačniško. Jaz imam kolegico, ki se je kar nekal let mučila zanositi. Na koncu ji je uspelo umetno zadnji (6) poskus. Pri enem prejšnem je bila že noseča, ji tisti G ni nič posebnega svetoval in je šla delat. Nato pa splav. Je zamenjala G in ta ji je takoj našla pregrado na maternici in voila sedaj imata zdravo 2,5 letnico.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 14:29:11
|
|
|
|
Nessika18
|
PRIČAKUJEMO & 1.11. MeGi20 (1.krog) 5.11. Martyna83 savanah 7.11. lokvanj22 babkaa (5. krog) 8.11. witch (1. krog po THL) 9.11. S* (12. krog) 10.11. tamala86 (2. IVF ) LittleSun 11.11. ta*mala (3. krog) GregUr (3. krog) Anonimna 13.11. Penny (1. krog) anonimna kaatkaa (3. krog) 17.11. Anonimna 18.11. Nikki34 (1. krog s Klomifenom) 19.11. Tamyv Nusyka (1. IUI ) 20.11. pika555 21.11. smeška83 22.11. anonimna 23.11. Nessika18 (8. krog) študentka86 Lanaia90 (5. krog) 25.11. brioš (5. krog) 26.11. tara04 pišanec (1. krog s klomifenom) 29.11. Iskrica 86 (6. krog) 30.11. tara.81 (12. krog) Klimtovka (11. krog) mamica deklicam (10. krog) Sisley (30. krog) 00PoLoNa00 (1. krog) bebica25 (2. IUI ) waja x.11. anonimna *viva* (2. krog) SKUPAJ NAS JE: 38 NOSEČKE: 5 USPEŠNOST: 13,16% NAVIJAČICE:: niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 14:35:41
|
|
|
|
Nessika18
|
Punce jaz sem seznam malo aktualizirala, upam da nobena ne zameri, če sem pa katero slučajno izpustila al narobe označila mi pa naj prosim javi. tara04 nisem te še označila in upam da je to nakazovanje samo kaka vgnezditvena 00PoLoNa00 sem te za vsak slučaj še pustila na seznamu Drugače kak ste, tiste ki še čakate? Anonimna držim pesti da bo Ostalim pa in upam da že veselo da bo december čim bolj rozaaaaa
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 14:40:34
|
|
|
|
mamica deklicam
|
škoda ker je 30.11. ravno zadnji dan v tem mesecu. Nas je polno takrat napisano ali se zmenimo za kakšno skupinsko lulanje na teste?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 14:44:06
|
|
|
|
Iskrica 86
|
Se kr nekam vlečejo tile dnevi...turobno,pusto tole vreme nč ti ne da novih energij pa zaleta ko ni sončka. jsta mesec nimam nikakšnga velikega upanje, nč posebnega se ne dogaja. vedno sem imela nekaj upanja da mogoče pa le bo ta mesec pa prov nič. ampak pustimo se presenetit počakajmo še en teden pa kaj bo pa bo.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 15:00:27
|
|
|
|
Nessika18
|
mamica deklicam ma res ta 30.11 bi mogel bit na polno rožnat držim pesti da vam vsem uspe in še zadnji dan v mescu dvignete povprečje Iskrica 86 držim pesti da pa boš na koncu le pozitivno presenečena, dejstvo je da so stvari dosti lepše če jih ne pričakuješ
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 15:00:57
|
|
|
|
tara04
|
O.k....počakajmo dokler se ne prikaže ....mogoče je pa še kaj upanja Čeprav kolikor vidim, nobene niso prenehale bolet (.)(.), pa so na koncu bile . Tko, da....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 18:07:48
|
|
|
|
EVAN78
|
Ejal punce-jaz pa navivam za vas. Se sicer stara članice in sem se tudi jaz borila kot vse vi. Zgubila sem eno pikico v 12 tednu, potem pa nosečnost izpeljala do konca-in doma imam skoraj 4 letno lepotičko. Potem pa sem eno leto čakala na in s pomočjo klomifina zagledala magični - ja in doma imam še eno punčko eno leto staro. Sama sem vedno hrepenela po treh in si želim tretjega-samo moj ni za to-ker kot moški je raje komot. Prejšnji mesec pa sem začela delat :( in dobila šefico katera otrok ne more imet in je obup. No dobila sem po letu dni in 5 dni bi morala dobit drugo pa je ni, tisti dan pa ko jo bi morala dobit sem na wc pa rjav izcedek. Pa si vložek dam in nikljer. Zaenkrat uporabljamo pazi metodo in po tihoma upa, da.... No skratka pa sem vam hotela povedat mislim na vas in navivam za vas
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 18:54:23
|
|
|
|
Iskrica 86
|
Nessika18 čist prov in lepo si povedala. js sem vedno bila navdušena nad presenečenji. še vedno smo pa vse polne optimizma, dobre volje in to nas drži pokonci. ker kar te ne ubije te samo ojača
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 19:55:27
|
|
|
|
brioš
|
Živjo punce...komaj me je povezalo na forum. Pri meni 30 dan, za 1x nobenih sprememb, ki bi nakazovale na " 2dni nazaj tista kepica sluzi, sedaj pa nič, razen rahlo vlečljive sluzi. Čakamo soboto pa lulamo ( 33 dan bi pa že moralo pokazati če je slučajno kaj )?? Super za seznamček, jaz upam, da nas čimveč zagleda ta mesec, če ne pa se selimo v veseli december...uspelo nam bo punce...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 21.11.2012 21:06:12
|
|
|
|
Penny
|
Joj kakšna modrina na seznamčku! :(
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 8:25:43
|
|
|
|
witch
|
za vse modre. res je spet žalosten ta seznamček Držim pesti in navijam za vse, ki še čakate, da bo samo roza barva po seznamčku Pa imam še eno veselo novičko. Naša VIVALDI je na novemberkah sporočila tole: Najin lepi rjavooki in gostolasi fantič se je rodil 25. oktobra, dolg 48 cm in težak 2960g. Čestitam lepo se cartajte
< Sporočilo je popravil witch -- 22.11.2012 8:36:44 >
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 9:39:00
|
|
|
|
ta*mala
|
Kaj je zdaj punce?! A bote samo modro lulale???? Dejte se no mal bl potrudit Jaz sem bodočemu očku (upam, da bo) mogla predčasno povedat in presenečenje na žalost ni zdržalo do nedelje... V torek sem mal krvavela in je bla itak panika in h G direkt iz službe... pol pa itak bolš da ve, ker morm počivat... krvavitev se je sicer že v torek ustavila, G je reku, da je zaenkrat videt vse ok, da je vse na svojem mestu...zanj sploh ni bla krvavitev ampak krvav izcedek, ki ga je malo, men je blo pa to adijo pamet, itak... no to rdeče se je potem že do večera spremenilo v svetlo rjavo, in zdaj je še malo tega rjavega izcedka sam na wc papirju, na vložku ni pa nič in upma, da tko tud ostane... dobila tablete in bolniško... tko da ja... bo treba zdj potrpet do srede, da vidmo, če je še tam kjer je treba...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 10:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ewoo babike danes dan D...čist nestrpna....upam da ne bo ....seii jzt bi že kr nardila testek...pa je reko moiii da ga naj počakam da pride iz službe in ga boma skupi nardila....držte pestke .....jz pa bom za vse ostale ki še čakamo pluske ......in naj bo konec novembra polito z rozo [ sm=rozacrtici.gif] anonimna
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 10:56:38
|
|
|
|
curly
|
Bravo Vivaldi! Naj bo vajin lepotec predvsem zdrav!!! Anonimna, držimo pesti, ti pa le sporoči lepo novičko!!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 11:23:02
|
|
|
|
Penny
|
ta*mala, jaz vsaketolko tudi malo k julijkam2013 pošpegam in močno držim pesti, da se ti vse dobro izteče .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 11:39:10
|
|
|
|
ta*mala
|
Hvala, Penny... jaz tudi močno upam, da bodo na naslednjem pregledu bolj vzpodbudne novičke... Aja, še nekaj, jaz sem bila prepričana da vem kdaj mam O, ker me je bolel in očitno da ne vem Tko da kr seksajte vsake dva dni Jaz sem imela bolečine na določen dan, G pa prav, da je mogla bit O kasneje, ker je tudi N en teden manj kot glede na ZM...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 12:02:21
|
|
|
|
Penny
|
Sem vidla ja, sam jaz pa mislim, da nisi imela O kasneje, ampak se je pač zarodek mogoče kasneje vgnezdil ali kaj podobnega. Tudi Pušenjak pravi, da se v začetku nosečnosti rad zgodi nek zamik in potem zgleda, da si manj noseča kot po datumu ZM. (Živali to poznajo, recimo srnjad, da se srnice potem ne kotijo v mrzlo zimo ampak v pomlad. Pri človeku pa to ni tolk raziskano, ni pa nič nenavadnega.)
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 12:48:10
|
|
|
|
curly
|
Punce, a je katera kdaj jemala Spirulino? Berem po internetu, da ima zelo pozitivne učinke na telo. Je kao "super hrana", zato me zanimajo vaše izkušnje. (Pa da ne bo pomote, nikjer ne piše, da bi naj pomagal pri zanositvi, jaz bi jo jemala zaradi hranljivih vrednosti in drugih učinkov!) Še en link, da si lahko malo več preberete, če katero zanima: http://www.or-ca.si/Blog/Alga_spirulina.html
< Sporočilo je popravil curly -- 22.11.2012 12:54:57 >
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 15:18:09
|
|
|
|
GregUr
|
joj ta*mala spreletel me je srh ko sem prebrala, da si zakrvavela. hkrati pa sem ful vesela, da je vse tko kot mora bit, zdej si pa itak dobila tablete pa res počivi in ma da je use ql! jst sem še vedno pri vas, čeprav ne spadam več sem, ampak mi še ni do decembra bližajo se najini dnevi, kar potrjujejo tudi O testi, čeprav je danes še vedno šibka testna črtica, je pa sigurno bolj močna kot včerajšnja. Po moje bom prišla do ugotovitve, da imam O na 15 dan, kot je blo prvo rečeno v prejšnjem ciklu, ker dvomim da bo tale črtica 5 dni zdej postajala močnejša... evo mam slikco, prosim, če mi katera k ma izkušnje z O testi pove kdaj približno ste imele pol pozitiven test? curly Spiruline ne poznam, s takšnim namenom kot ga imaš ti - pač zaradi hranljivih vrednosti in drugih pozitivnih učinkov sem k prehrani dodala Chia semena, k si jih dam na solato, v jogurt,... pa hvala k si javla novičko od Vivaldi!! ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI!! Anonimna navijam za +, itak! dej malo dvigni povprečje , brioš ti pa tut
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 17:31:25
|
|
|
|
brioš
|
Ta*mala...drži se, počivaj in vse bo ok. Držim pesti Anonimna...se je pokazal , daj dvigni povprešje gor Jaz sem danes 31 dan, testa še ne bom delala ( čeprav me mika), čakam soboto. Zdaj če je bila slučajno v torek vgnezditvena, kdaj naj bi test pokazal , če bo ja
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 19:19:25
|
|
|
|
ta*mala
|
Ja, Gregur, očitno mi ni namenjen da bom brez skrbi... pa tok sm si želela da bo zvedu v nedeljo... no, sj zdj že ve... sam pač novica ni prišla v takem stilu, kot sem natuhtala... Sj počivam, pač kokr se da... nč tazga ne delam, oz večji del dneva al ležim al sm pa na rač... pa skuham kej in to je to... sicer je dohtarca rekla (moja osebna), da pač lih 24/7 mi ni treba ležat, ampak pač da nč težkega ne delam in da nism lih pod kakšnim stresom... ja valda da sm, če ne vem kwa je zdj... pod stresom bom še do srede, da vidm, če je še tm k more bit pa da pove, če je vse ok... sj sm ful vesela, da ne krvavim, sam je pa še kr mal svetlo rjavkasto lih tok da me jezi... pol pa sam tuhtam enkrat me joške mal men bolijo, pa tuhtam če je to slabo... pa me spet mal bl pa spet menj jao... pa enkrat me mal špika... pol vzamem še un spazmex da naujo kak krči pršli, pol me tud špika ne... mogoč zarad tableta... kwa pa vem... vse je neki u luft
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 20:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
babike moijeee nalulala sem en lepi+ vesela neskončno in srčno upam da mi bo srečno do konca........vam pa želim da čim prej zagledate tako želene pluske anonimna
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 22.11.2012 20:30:04
|
|
|
|
curly
|
Čestitam, anonimna!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?