medo2013
|
hey, hey Luna....evo tudi mene. Berem, da imaš že jutri ponovni UZ, ja super, potem pri tebi pridno folikli rastejo , full vesela, zgleda da se tvoja punkcija približuje. Kolikšno velikost foliklov pa imaš? Meni je tudi rekla, da bi naj bilo vse O.K., ponovni UZ pa v nedeljo. Imam pa folikle 15,13,12,, pa na levi strani tudi 13, 12,,... tako da zgleda da počasi pa rastejo. Kolikšno velikost pa morajo doseči, da dobiš stopko, veš mogoče kaj? Dobila sem tudi še dodatne injekcije do nedelje, tako da se veselo pikam še naprej. Ja super, da imaš tako dober kolektiv, meni osebno to full velik pomeni. Jaz sem te pa narobe razumela, sem mislila, da si čisto pustila službo, ampak kokr berem, se boš še vrnila nazaj? Ma pri nas se mi zdi da nas je full preveč, in vem da bi se sigurna našla ktera, ki bi vse povedala, tud takim ki se jih ne tiče in me sploh ne poznajo, kar pa meni sploh ni všeč. Glavno da mene šef podpira pri tem in me razume, to mi največ pomen. Ma sej če gledaš, a bi lahko bila tolk ne fer do delodajalca in mu rekla, da jutr me pa ni več? jst vem da ne bi mogla... Ja nič, lepo bodi, pa se slišiva še kaj, če ne prej ko jutri, da javiš kako si zrihtala. Držim pesti zate jutri. Čau
|