|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
30.10.2012 20:17:41   
Penny
Super, več nas bo, lažje bo čakat. Tudi jaz še ne bom 12., bom najmanj do 13. počakala (če me prej ne preseneti user posted image ), še raje kakšen dan več, bom vidla, kolk bom lahko zdržala user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.10.2012 8:01:37   
Anonimen
Evo, prišla je prva M po HSG, tko da zdej je pa res ne pričakujem enkrat konec novembra.
Me pa zanima ... tiste po hsg ... kakšna je bla vaša user posted image po posegu? Moja je taka rjavkasta, sploh ni rdeča, kakršna je ponavadi bla.
Ne vem no. Drug teden grem še po O teste, po naročilu G, da vidi kdaj jih mam.
To je to od mene

Anonimna user posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
31.10.2012 9:48:08   
GregUr
user posted image user posted image user posted image jst sem čist paf. Temperatura se še vedno ni nič dvignila! user posted image se pravi da še ni blo ovulacije... al kaj user posted image user posted image Ni šans da jst tole kdaj razumem!!
po koledarju naj bi bla O že mimo (v pon ali torek), izcedek je bil že v soboto user posted image

sploh ne vem kaj naj si mislim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
31.10.2012 10:12:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

user posted image user posted image user posted image jst sem čist paf. Temperatura se še vedno ni nič dvignila! user posted image se pravi da še ni blo ovulacije... al kaj user posted image user posted image Ni šans da jst tole kdaj razumem!!
po koledarju naj bi bla O že mimo (v pon ali torek), izcedek je bil že v soboto user posted image

sploh ne vem kaj naj si mislim

ej, sem čisto na istem... o naj bi bila že v nedeljo, po malem me neki špika po jajčnikih že od četrtka, tudi izcedek je prisoten...nič več mi ni jasno - vem pa da m še ni bilo, ker jo vedno zelooo čutim

Anonimnauser posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
31.10.2012 10:32:45   
Night
Pa saj merjenje BT ni zanesljivo za določanje ovulacije, to tudi dr. Pušenjak večkrat napiše. Spremljaš lahko vse možne znake, pa vseeno ne moreš natančno vedeti, ali je O bila ali ne (razen če sočasno preverjajo na UZ). Meni se je prejšnji mesec temperatura dvignila šele 21. dan, pa sem imela ovulacijo najbrž na 14. dan, ker sem imela vse druge znake, vključno z bolečinami in izcedkom. Jaz si bom temperaturo merila še naprej, ker mi vedno napove, kdaj pride M, ne glede na to, kdaj se mi T dvigne. Včasih pa itak pride kak ciklus, ko ovulacije sploh ni in to je normalno.

Moja M je prejšnji mesec prišla kar 3 dni prekmalu v obliki rjavega izcedka. Včasih je bilo vmes tudi malo sveže krvi. Od kdaj štejete 1. dan? Od takrat, ko se pojavi sveža kri ali takrat, ko se prav ulije?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.10.2012 12:49:56   
Penny
Ene pravijo, da je rjav izcedek že 1. dan, ene pravijo, da šele ko se ulije - to drugo baje tudi v neplodnostni pravijo, če sem si prav zapomnila. Kolkor sem brala pri dr. Pušenjaku, je enkarat napisal rjavo, enkrat ko se ulije. Kdo bi vedel, kaj je zdaj prav user posted image . Po mojem to bolj veš, če imaš redne rjave izcedke prej in potem glede na znake ovulacije preračunaš, kdaj je bil zares 1. dan.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.10.2012 19:04:33   
Martyna83
cao rozice,..jaz sem odprla tole temo,.nato pa me ceu mesec ni bilo tukaj goruser posted image soryyyy,..ma enostavno mi ni zneslo delam dve sluzbi in,..ni casauser posted image kako ste kaj? ste ble pridne? midva se kar,..kaj pa vem ravno tam okoli ovulcacije se nama vsak mesec neki izjalovi ampak no sej tocno ne vem kdaj jo imam tako da...upamo na najboljse,...znakov ne gledam vec ker so me prejsnji mesec cisto presenetli,..edini cuden znak ki ga imam ta mesec ki ga se nikoli nisem imela je da me prsa mocno mocno bolijo ze dva tena to pomeni skroraj 3 tedne pred neprocakovano user posted image me bolijo (.)(.) kaj bi to lahko bilo??????
lp

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.10.2012 19:11:23   
Iskrica 86

IZVIRNO SPOROČILO: Martyna83

cao rozice,..jaz sem odprla tole temo,.nato pa me ceu mesec ni bilo tukaj goruser posted image soryyyy,..ma enostavno mi ni zneslo delam dve sluzbi in,..ni casauser posted image kako ste kaj? ste ble pridne? midva se kar,..kaj pa vem ravno tam okoli ovulcacije se nama vsak mesec neki izjalovi ampak no sej tocno ne vem kdaj jo imam tako da...upamo na najboljse,...znakov ne gledam vec ker so me prejsnji mesec cisto presenetli,..edini cuden znak ki ga imam ta mesec ki ga se nikoli nisem imela je da me prsa mocno mocno bolijo ze dva tena to pomeni skroraj 3 tedne pred neprocakovano user posted image me bolijo (.)(.) kaj bi to lahko bilo??????
lp

Martyna83 tud mene so ta mesec bolela prsa kot še nikol in tako kot ti praviš dobra 2 tedna pred user posted image . Upajmo da to pomeni kaj dobrga. Držim figice

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.10.2012 19:14:38   
Martyna83
uuuuu iskrica86 upava na najboooljseuser posted image user posted image

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 184
31.10.2012 19:27:54   
Iskrica 86
Martyna83 bova morali počakali še 4 oz. 5 dni in do takrat upali na en velik +

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.10.2012 20:23:21   
Night
Uf, jaz sem pa že obupala nad znaki. Ko bom zanosila, po moje res ne bom vedla, da sem, ker sem do zdaj imela že vse znake. Zgleda, da se psiha res poigrava z nami, čeprav sama niti nisem obsedena s tem ali karkoli. Meni je bilo že cel teden pred M slabo, imela sem čuden okus v ustih, pekoče bradavice, boleče in polne joške, razna zbadanja in špikanja, od tega, da sem bila zadihana že ob najmanjšem naporu, do tega, da nisem imela res nobenega znaka. Zdej se niti ne ukvarjam več s tem, ampak mi bo edini znak, da sem noseča, izostanek M, pa še to bo pretekel kakšen teden in ne samo en dan, da naredim test.

A mi lahko katera, ki si meri BT, pove, kakšne ima temperature v lutealni fazi?

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 186
1.11.2012 9:09:57   
Penny
Pa se je začel naš mesec! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 187
1.11.2012 10:36:15   
MEGi20
Ja res se je začel....
http://shrani.si/f/1X/Z3/1UgieyYH/test1.jpg

user posted image user posted image user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.11.2012 10:52:26   
lillith82
Evo še mene v novembru. Predvčerajšnjim sem dobila tablete za sprožitev user posted image , ki jih nisem rabila, ker se mi je še isti dan vlila user posted image
Bom kar med navijačicami, ker nimam pojma kdaj naj pričakujem naslednjo. Zdaj se mi je vse zbrkalo, tako da ta mesec bom samo navijala za vas user posted image user posted image user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.11.2012 10:57:55   
GregUr
toooo MEGI20!!!! ČESTITAAAM! user posted image user posted image Želim ti super nosečnost! user posted image ful fajn da si tko suvereno otvorila november user posted image user posted image user posted image

Night jst si BT zdele merim prvi cikel. pojma nimam če sem imela ovulacijo al ne, tko da ti ne vem povedat za temperature v lutealni fazi, ker sem tut šele na 16. dnevu cikla. Lahko pa ti napišem vrednosti, k so čist 100%, ker merim vsako jutro ob istem času, prespana, nč bolana, na istem mestu z istim termometrom... pa me kr neki heca. očitno spadam v tiste 2/3 k jim tale temperatura ne sede ravn... user posted image naj bi pa bla v L fazi temp. višja kot pred O, potem pa se M nakaže s predhodnjim padcem T.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.11.2012 11:03:13   
GregUr
user posted image

evo to je to user posted image upam da se znajdeš user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 191
1.11.2012 12:30:46   
witch
megi čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti žeim pa srečno do konca user posted image

Punce, zdaj pa kar tako lepo nadaljujmo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.11.2012 12:44:22   
Nikki34
megi bravoooo user posted image user posted image user posted image user posted image ...... srečno!
No js končala s kllomifenom, zdej akcija :) zaenkrat vse bp, razen milejši glavobol cel dan in občasno špikanje..... pa bolj utrujena se zdim..loh je pa tudi zarad vremena user posted image user posted image .... skratka en teden bomo ful pridni potem pa, ja tud ne :) :)
kako ste punce?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.11.2012 12:45:36   
Anonimen

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)user posted image

4.11.
Iskrica 86 (5. krog)

5.11.
Martyna83
mamica deklicam (9. krog)
savanah

7.11.
lokvanj22
babkaa (5. krog)

9.11.
S* (12. krog)

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)

13.11.
Penny (1. krog)
anonimnauser posted image
kaatkaa (3. krog)

17.11.
Anonimna

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (4. krog)

26.11.
tara04
pišanec (1. krog s klomifenom)

30.11.
tara.81 (12. krog)

x.11.
witch (1. krog po THL)
LittleSun
anonimna user posted image
*viva* (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image USPEŠNOST: 3,33%user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
1.11.2012 13:19:09   
Penny
Megi20, bravo, čestitam! user posted image Drugačen rezultat itak ni mogel bit user posted image . Srečno do konca :) .

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.11.2012 13:22:57   
Night
Gregur, hvala ti za graf. Po moje ta mesec še nisi imela ovulacije, boš pa videla, kakšne temperature bodo sledile. Nekaterim se BT dvigne šele 2 dni po ovulaciji in ne takoj, tako da je možno, da si ovulacijo imela, pa se temperatura ni dvignila. Mene rahlo skrbi, ker imam precej konstantno BT (36,3) pred ovulacijo, nihanje je res minimalno, po ovulaciji pa imam samo 36,5-36,8, se bojim, da ni dovolj visoko user posted image
Merim si pa vsak drugi mesec, ker se vmes naveličam in se mi ne da več, pol me pa spet prime in spet začnem user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.11.2012 14:31:38   
GregUr
Night ja tut men se zdi da O še ni blo, čeprav izcedek pa ta pravi že v soboto user posted image kdo bi vedu. s tem da sem mela včeraj mal špikanja spodi, ampak nisem ravno polagala neke pozornosti, ker sem bla zaposlena, ampak pol zvečer tuhtam, joj, jutri pa more bit T višja, ker je bla sigurno O, zjutraj pa user posted image samo za 0,3 stopinje višja...
drugače pa sem nekje prebrala, da lahko že 0,3-0,8 plusa nakazuje O. Ni rečeno da se bo za 1 stopinjo dvignila T. po moje je vse "dovolj visoko", oziroma si tudi ti ena tistih pri katerih sprememba BT ni ravno zanesljiv znak ovulacij user posted image ...
in potem prej na wcju, spet tak vlečljiv izcedek! user posted image resnično popolnoma NIČ mi ni več jasno user posted image sploh zato, ker mam razmeroma kratke cikle - 25dni. ne more zdej O čakat v nedogled.
To, da O ni takrat kot v knjigah piše - pač 14 dni pred novo M, mi je jasno že od takrat, ko sem zanosila in na prvi dan izostanka delala test, črtica je bla pa kooooomaj vidna. se pravi da še ni bla raven hormona tko visoka da bi bla konkretna user posted image .
ma neee veeeem! user posted image

grem naprej v 50 odtenkov sive se sproščat user posted image user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.11.2012 17:33:23   
tara.81
Megi čestitam!

Eno vprašanje za tiste, ki ste prvi krog na klomfienu. Mene danes že drugi dan fajn špika, včeraj je bilo slabše, ko je bilo to špikanje cel dan. Danes je malo lažje. Včeraj sem imela tudi glavobol. Zadnjo tabletko sem popila v ponedeljek. Danes sem za firbec naredila O test in se je pokazala res rahla črtica, tako da je možno, da bo O kmalu? Sem gledala po navodilih in nisem nikjer zasledila kdaj naj bi O nastopila po končanem jemanju. Aja, pa BT mi je danes fajn padla. user posted image

GregUr jaz si zdaj merim 3 cikel BT in se mi še ni pokazal nek vzorec. Naročila sem si O teste preko ebay-a in še un O tester, ki ima mikroskop in lahko preko sline ugotoviš kdaj naj bi O nastopila. Mogoče bom s kombinacijo vseh teh stvari uspela ugotovit, kdaj točno imam O.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.11.2012 18:42:13   
GregUr
ma sej je čist odvisno od vsake posameznice. ampak očitno nisem šolski primer kot množica ostaih in se bo treba sprijaznit... vse kar lahko rečem je to, da hvala bogu za redne cikle, da se ne ukvarjam še s tem, al bo pršla po 30 dnevih al po 45... ene ste še pri temu ful boge.

za ziher sva popoldne še user posted image user posted image ne vem, al mam zarad knjige, al zarad ovulacije tak sex-drive user posted image user posted image no moj ni nič jezen user posted image user posted image user posted image

tara.81 upam da ugotoviš kdaj imaš o user posted image a mi lahko poveš kje si kupila ta mirkoskop za ugotavljanje O? to enkrat kupiš in imaš lahko uporabljaš v nedogled, a ne? Ovulacijski testi pa so tule nenormalno poceni, kakovosti ne vem, ampak mislim da ni nobene razlike od tistih za 15€, ampak si vsak mesec rečem pa saj bo drug mesec +, kaj se bom še s temu psihirala... pa jih zaradi tega še nisem naročila. mogoče bo katera druga user posted image POCENI OVULACIJSKI IN NOSEČNIŠKI TESTI

< Sporočilo je popravil GregUr -- 1.11.2012 18:43:11 >

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.11.2012 19:17:26   
tara.81
Ja, našla sem tega Julia saliva test. Stane mislim, da 13€ al neki takega (je v obliki šminke in se mi zdi, da je kar stara zadeva). Je pa za večkratno uporabo, ja. Piše, da je najboljše, da se vzame zjutraj nekaj sline, najboljše izpod jezika, se počaka da se posuši in se pol pogleda pod mikroskop. Če je v obliki praproti je O, če so pa pikice pa ne. Bom gruntala ko ga dobim. Vam takrat sporočim kako se obenese. Sem ga pa naročila v nedeljo iz Anglije, tako da upam da kmalu pride.

Glede kvalitete O lističev...sem kupovala tiste v DM-u in mi O ni nikoli pokazalo. Te, ki jih imam zdaj pa mislim, da so kar realni, ker zadnjič, ko sem jih delala, so mi pokazali O, to mi je tudi G potrdil, ko me je pogledal z UZ. Stanejo pa mislim da 40kom, 8€ al neki takega. Enkrat je že Helenčica pisala, da je uporabljala kitajske in so ji ravno tako pokazali pravilno. Tako da mi je škoda dajat za 5 kom 15€, ko jih dobim lahko za isto ceno skupaj s poštnino hmal 100. user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Cepljenje otrok
lola85 RR

Kaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?

Sem za cepljenje (68%)

Sem proti cepljenju (8%)

Sem za svobodno izbiro (21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (3%)

Drugo (0%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!