Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.10.2012 22:03:05
|
|
|
|
Tammyv
|
mene lahko tudi dodate na seznamček in sicer je ne pričakujem 19.11.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 8:44:57
|
|
|
|
tara04
|
Moja je prišla po 4 dnevni zamudi (še nikoli toliko do sedaj) . Tako,da me lahko date na seznam za 26.11.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 10:10:31
|
|
|
|
ta*mala
|
Hej hej. vidim da ste kar cvekale...jaz nisem utegnila nic napisat k jebil kar precej delovni teden... tudi jaz sem danes vzela knjigo v roke....je ze ponoci zmankalo el. tko da ni druge...niti kuhat ne morem zdaj...sem pa zacela brat moski in zenske v spalnici...povem kaksna je, ko pridem mal naprej...drugace berem predvsem na vlaku, sem pa tja pa tudi doma. moj spet kolegu pomaga delat grrrrr...sm kr jezna, ker se ful mal vidiva...no vseeno sva uspela vceraj...pa dons ga bom tud napadla k pride...O Naj bi bila vceraj ali pa danes...tko da upam da nisva zamudila, da bo dobil darilo za 30. Rojstni dan :-) ta mesec je spet ta neboleca varianta...tko da bomo vidl cez ene 14 dni ;-)
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 10:38:55
|
|
|
|
Penny
|
Nimate elektrike? A to zarad snega? Pri nas kar naletava, ampak ceste so na srečo čiste. Je pa fajn videt ta prvi sneg, a ni? Moja O naj bi bila jutri ali v torek, tako da morava bit pridna še teh par dni (saj ne, da mi je težko ). Potem pa 14 dni čakanja. Ajoj pobralo me bo . Baje ta vlečljiva sluz tudi ni tako zanesljiv znak ovulacije oziroma polovica žensk je nima, pa kljub temu ovulira. Jaz vidim samo razliko v količini izcedka (je pa prozoren do mlečno-prozoren), med prsti pa se mi zdi, da je čist navadna mokrota. Ampak iskreno, ne ukvarjam se tolk s tem :) .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 10:51:39
|
|
|
|
ta*mala
|
Ja je lustno...se bolj bi blo ce bi bil lupcek doma da bi izpod kovtraa gledala kako snezi...je pa el. prsla za 5 min, lih tok d sm si nardila topel sendvic...s kosilom pa ocitno ne bo nic... ja midva bova tud se pridna vsaj danes...pol pa se skoz do m ob priliki hehe
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 11:55:41
|
|
|
|
Penny
|
Moj je tudi izginil (k mami ). Ni nič pomagalo, da smo uro premaknili nazaj, da bi se mal dlje pod kovtrom muckala. Eh ... pa zvečer .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 15:18:06
|
|
|
|
Lanaia90
|
Še mene dodajte na seznamček, prosim! Ne pričakujem je 23.11., bo pa to najin 5.krog.. tokrat pa ima da rata!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 21:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
PRIČAKUJEMO & 1.11. MeGi20 (1.krog) 4.11. Iskrica 86 (5. krog) 5.11. Martyna83 mamica deklicam (9. krog) savanah 7.11. lokvanj22 *viva* (2. krog) babkaa (5. krog) 9.11. S* (12. krog) 10.11. tamala86 (2. IVF ) 11.11. ta*mala (3. krog) GregUr (3. krog) 13.11. Penny (1. krog) anonimna kaatkaa (3. krog) 18.11. Nikki34 (1. krog s Klomifenom) 19.11. Tamyv 20.11. pika555 21.11. smeška83 23.11. Nessika18 (8. krog) študentka86 Lanaia90 (5. krog) 25.11. brioš (4. krog) 26.11. tara04 30.11. tara.81 (12. krog) x.11. witch (1. krog po THL) LittleSun anonimna SKUPAJ NAS JE: 28 NOSEČKE: USPEŠNOST: % NAVIJAČICE:: niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.10.2012 23:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponovno lep pozdrav v novem krogu tudi z moje strani, lahko me date na seznamček, ne pričakujem je 17.11., krogov ne štejem več veliko pluskov želim vsem nam tudi v tem mesecu...upanje umre zadnje Imam pa eno vprašanje, nekje sem brala(knjiga o zdravstvenih nasvetih), da se ovulacija računa tudi tako, da od najkrajšega ciklusa odšteješ 18 dni, od najdaljšega pa 11, in dobiš obdobje, ko lahko zanosiš........se prav da če imaš najkrajši ciklus 25 dni, najdaljši pa 28, potem je to obdobje od 7.dne do 17.dne v ciklusu...a je to sploh mogoče, da sem potem plodna takoj po menstri že?????? lepe sanje in polivam z roza!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 7:34:56
|
|
|
|
LittleSun
|
Anonimna če imaš kratke cikle lahko O nastopi hitro po M. Najboljše si to zračunaš, če veš koliko dni traja tvoja lutealna faza. Plodni dnevi niso le ovulacija. Plodni dnevi so tudi dnevi pred in po O, saj semenčeca še nekaj časa preživijo in naprimer če imaš SO 3 dni pred O, lahko semenčeca preživijo do O in zanosiš, ne glede na to, da kasneje več nisi imela SO. Zato je pa najboljše imeti odnose na 2 dni od M do M. Pri nas je bela zima ravno pravo vreme za stiskanje
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 8:05:42
|
|
|
|
Nikki34
|
Pri meni zaenkrat vse pod kontrolo... tretji dan klomifena. Počutje zaenkrat ok. Me zanima, če je katera že jedla klomifen in kdaj naj bi se, upam da se ne, pokazali kakšni strankski učinki? Upam na najboljši izzid ta mesec. Se mi pa zdi, da ne bo datum 18.11 ampak kakšen dan kasneje. Moji cikli so na cca 25-26 dni, baje s klomifenom pa mičken dalj ...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 8:08:19
|
|
|
|
ta*mala
|
Pri nas je tudi bela zima Pa brez elektrike smo bli od včeraj zjutraj do treh popoldne... potem je zdržala do pol sedmih in je do zjutraj še ni bilo...tako da sva šla kr ob sedmih u postlo sva si privoščla romantiko
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 9:05:33
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikki34 Pri meni zaenkrat vse pod kontrolo... tretji dan klomifena. Počutje zaenkrat ok. Me zanima, če je katera že jedla klomifen in kdaj naj bi se, upam da se ne, pokazali kakšni strankski učinki? Upam na najboljši izzid ta mesec. Se mi pa zdi, da ne bo datum 18.11 ampak kakšen dan kasneje. Moji cikli so na cca 25-26 dni, baje s klomifenom pa mičken dalj ... mislim, da so stranski učinki med drugim tudi, da se ti lahko vrti, zamegljen vid. Pred leti, ko sem z njegovo pomočjo zanosila, sem ga dobila še na recept pri nas in so bila notri navodila v slovenščini, a sem jih na žalost enkrat v napadu pospravljanja vrgla stran. Tako, da ne vem točno kateri vsi so
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 9:06:36
|
|
|
|
curly
|
Tudi mene med navijačice, proooosiiiiiiim! Polivam roza barvo za še bolj roza november! Vse se najde, če se hoče! Malo je treba pobrskati: http://www.zdravila.net/nujna/Navodilo%20za%20uporabo_Clomid.pdf Dugače pa moji stranski učinki so bili (mislim da par dni po prenehanju jemanja): povečan apetit, krči oz. špikanje, napihnjenost, občasen glavobol, sama sebi sem bila tečna pa še kaj bi se našlo. Največja fora je bila, da nisem vedela, zakaj se mi to vse dogaja, potem pa sem šla brskat po internetu za stranske učinke pa mi je kapnilo. Je pa res, da sem jaz jemala hkrati še ene tablete, ki so tudi precej močne in povzročajo različne stranske učinke, tako da lahko da je bila samo kombinacija kriva. Iz izkušenj ti povem, da bolj kot boš študirala na to, več stranskih učinkov boš imela. Isto je pri znakih. Imela sem že popolnoma vse znake pa še enkrat nisem zanosila... Psiha ima velik vpliv!
< Sporočilo je popravil curly -- 29.10.2012 9:13:25 >
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 9:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje! Kako kaj?....A imate že metle pripravljene, še malo pa bo naša noč sicer pa mi smo pridni....telovadimo v postelji, bom pa videla če bo kakšen rezultat. mejte se skrajno fajn anonimna
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 9:55:03
|
|
|
|
Nikki34
|
Curly hvala :), sej sem prebrala marsikaj na temo klomifena....Fora je, da poberem vse stranske učinke vseh tablet, ponavad ..Pa se sam malo pripravljam na to
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 11:09:48
|
|
|
|
pišanec
|
Živjo punce, se selim sem iz oktobra in ne pričakujem 26.11. Bo pa to najin 1.krog s Klomifenom, pa da vidimo, če kaj pomaga Vsem novemberkam veliko sreče in da bo na koncu meseca čim več p
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 11:43:12
|
|
|
|
Nikki34
|
piščanec, midve sva pa na istem :) prvi krog s klomifenom :) js navijam za dvojčke, da dam na1x use čez ..... Držim pesti za use
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 12:26:18
|
|
|
|
witch
|
nikki jaz sem jemala klomiifen 3 mesece. med jemanjem stranskih učinkov nisem opazila, niti tega ne, da bi z njegovo pomočjo zanosila . ko pa sem končala z njim, se mi je pa dogajalo isto kot curly. Napihnjenost, glavobole, pa neverjetno lakoto sem čutila. Skoz bi jedla. Pa sladko. Iste znake kot pred M. S to razliko da je trajalo cel mesec. anonimna jaaaa prihaja moj dan
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 13:12:37
|
|
|
|
Nikki34
|
witch, jaz grem po dolgem času pozitivno v boj in odločla sem se da je ta mesec to to ....in vsem ostalim želim en velik
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 13:14:13
|
|
|
|
witch
|
Nikki edino pravilno. Saj veš kaj pravijo, optimizem je pol uspeha. In naj bo pri tebi to to
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 14:34:41
|
|
|
|
pišanec
|
Nikki34, me veseli, da je še ena s podobno zgodbo. tudi jaz sem vedno govorila, da bi dvojčke, da enkrat opravim vse Še vedno si jih želim, ampak po toliko časa poskušanja, bom zadovoljna tudi samo z enim. Držim ti pesti, pa se beremo... p
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 19:17:23
|
|
|
|
Nikki34
|
pišanec, sej jest bi bla tud z enim najsrečnejša, samo..če mi vesolje ne nakloni enega sem zdej štartala na dva :) mogoče je v tem štos .. miceno se hecam, ker probam ful pozitive potegnt iz vsega tega.... mam pa že tud dost.....upam, da že pridno , pa da bo kmalu kaj rozastega tule gor....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.10.2012 19:24:30
|
|
|
|
*viva*
|
Drage moje, evo mene... sem brala ampak nisem mogla pisat, ker me je RR skozi nekaj hecala... 1. KNJIGE: prebrala Tisoč veličastnih sonc in Tek za zmajem...obedve trgata gate :) Komaj čakam da preberem še kaj od tega pisatelja. PRebrala psem pred kratkim tudi 50 odtenkov sive. Sicer zblojena knjiga za moj okus ampak je ne prebereš ampak požreš :) Sedaj bom počasi prišla nazaj v bralno formo pa poročam še o kaki dobri knjigi. Se pa priporočam za must read predloge :) 2. Klomifen: sama v sredo začnem z drugim krogom. V prvem razen nenormlanih glavobolov ni bilo nič posebnega. Bomo videli kaj bo sedaj. ČE bo enako 3 kroga za mene ne bo... 3. Drugače pa me je v soboto obiskala moja prijateljica . Ostajam še vedno na seznamčku ampak prosim pod X. :) Kako ste drugače? Jaz imam napad pospravljanja doma, sedaj ko sem skozi doma. Opažam da je bil že več kot čas :) :) Pozdravček vsem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?