|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
27.10.2012 22:03:05   
Tammyv
mene lahko tudi dodate na seznamček in sicer je ne pričakujem 19.11.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.10.2012 8:44:57   
tara04
Moja je prišla po 4 dnevni zamudi (še nikoli toliko do sedaj) . Tako,da me lahko date na seznam za 26.11.

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 127
28.10.2012 10:10:31   
ta*mala
Hej hej. vidim da ste kar cvekale...jaz nisem utegnila nic napisat k jebil kar precej delovni teden... tudi jaz sem danes vzela knjigo v roke....je ze ponoci zmankalo el. tko da ni druge...niti kuhat ne morem zdaj...sem pa zacela brat moski in zenske v spalnici...povem kaksna je, ko pridem mal naprej...drugace berem predvsem na vlaku, sem pa tja pa tudi doma. moj spet kolegu pomaga delat grrrrr...sm kr jezna, ker se ful mal vidiva...no vseeno sva uspela vceraj...pa dons ga bom tud napadla k pride...O Naj bi bila vceraj ali pa danes...tko da upam da nisva zamudila, da bo dobil darilo za 30. Rojstni dan :-) ta mesec je spet ta neboleca varianta...tko da bomo vidl cez ene 14 dni ;-)

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.10.2012 10:38:55   
Penny
Nimate elektrike? A to zarad snega? Pri nas kar naletava, ampak ceste so na srečo čiste. Je pa fajn videt ta prvi sneg, a ni? user posted image

Moja O naj bi bila jutri ali v torek, tako da morava bit pridna še teh par dni (saj ne, da mi je težko user posted image ). Potem pa 14 dni čakanja. Ajoj pobralo me bo user posted image .

Baje ta vlečljiva sluz tudi ni tako zanesljiv znak ovulacije oziroma polovica žensk je nima, pa kljub temu ovulira. Jaz vidim samo razliko v količini izcedka (je pa prozoren do mlečno-prozoren), med prsti pa se mi zdi, da je čist navadna mokrota. Ampak iskreno, ne ukvarjam se tolk s tem :) .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.10.2012 10:51:39   
ta*mala
Ja je lustno...se bolj bi blo ce bi bil lupcek doma da bi izpod kovtraa gledala kako snezi...je pa el. prsla za 5 min, lih tok d sm si nardila topel sendvic...s kosilom pa ocitno ne bo nic...
ja midva bova tud se pridna vsaj danes...pol pa se skoz do m ob priliki hehe

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 130
28.10.2012 11:55:41   
Penny
Moj je tudi izginil (k mami user posted image ). Ni nič pomagalo, da smo uro premaknili nazaj, da bi se mal dlje pod kovtrom muckala. Eh ... pa zvečer user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 131
28.10.2012 15:18:06   
Lanaia90
Še mene dodajte na seznamček, prosim! Ne pričakujem je 23.11., bo pa to najin 5.krog.. tokrat pa ima da rata!!user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 132
28.10.2012 21:32:34   
Anonimen

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)

4.11.
Iskrica 86 (5. krog)

5.11.
Martyna83
mamica deklicam (9. krog)
savanah

7.11.
lokvanj22
*viva* (2. krog)
babkaa (5. krog)

9.11.
S* (12. krog)

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)

13.11.
Penny (1. krog)
anonimnauser posted image
kaatkaa (3. krog)

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (4. krog)

26.11.
tara04

30.11.
tara.81 (12. krog)

x.11.
witch (1. krog po THL)
LittleSun
anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image NOSEČKE:

user posted image USPEŠNOST: %user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
28.10.2012 23:25:27   
Anonimen
Ponovno lep pozdrav v novem krogu tudi z moje strani, lahko me date na seznamček, ne pričakujem je 17.11., krogov ne štejem večuser posted image veliko pluskov želim vsem nam tudi v tem mesecu...upanje umre zadnjeuser posted image

Imam pa eno vprašanje, nekje sem brala(knjiga o zdravstvenih nasvetih), da se ovulacija računa tudi tako, da od najkrajšega ciklusa odšteješ 18 dni, od najdaljšega pa 11, in dobiš obdobje, ko lahko zanosiš........se prav da če imaš najkrajši ciklus 25 dni, najdaljši pa 28, potem je to obdobje od 7.dne do 17.dne v ciklusu...a je to sploh mogoče, da sem potem plodna takoj po menstri že??????user posted image

lepe sanje in polivam z roza!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
29.10.2012 7:34:56   
LittleSun
Anonimna če imaš kratke cikle lahko O nastopi hitro po M. Najboljše si to zračunaš, če veš koliko dni traja tvoja lutealna faza. Plodni dnevi niso le ovulacija. Plodni dnevi so tudi dnevi pred in po O, saj semenčeca še nekaj časa preživijo in naprimer če imaš SO 3 dni pred O, lahko semenčeca preživijo do O in zanosiš, ne glede na to, da kasneje več nisi imela SO. Zato je pa najboljše imeti odnose na 2 dni od M do M.

Pri nas je bela zima user posted image user posted image ravno pravo vreme za stiskanje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
29.10.2012 8:05:42   
Nikki34
Pri meni zaenkrat vse pod kontrolo... tretji dan klomifena. Počutje zaenkrat ok. Me zanima, če je katera že jedla klomifen in kdaj naj bi se, upam da se ne, pokazali kakšni strankski učinki? Upam na najboljši izzid ta mesec. Se mi pa zdi, da ne bo datum 18.11 ampak kakšen dan kasneje. Moji cikli so na cca 25-26 dni, baje s klomifenom pa mičken dalj user posted image ...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 136
29.10.2012 8:08:19   
ta*mala
Pri nas je tudi bela zimauser posted image user posted image user posted image Pa brez elektrike smo bli od včeraj zjutraj do treh popoldne... potem je zdržala do pol sedmih in je do zjutraj še ni bilo...tako da sva šla kr ob sedmih u postlo user posted image user posted image user posted image sva si privoščla romantikouser posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 137
29.10.2012 9:05:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Nikki34

Pri meni zaenkrat vse pod kontrolo... tretji dan klomifena. Počutje zaenkrat ok. Me zanima, če je katera že jedla klomifen in kdaj naj bi se, upam da se ne, pokazali kakšni strankski učinki? Upam na najboljši izzid ta mesec. Se mi pa zdi, da ne bo datum 18.11 ampak kakšen dan kasneje. Moji cikli so na cca 25-26 dni, baje s klomifenom pa mičken dalj user posted image ...

mislim, da so stranski učinki med drugim tudi, da se ti lahko vrti, zamegljen vid. Pred leti, ko sem z njegovo pomočjo zanosila, sem ga dobila še na recept pri nas in so bila notri navodila v slovenščini, a sem jih na žalost enkrat v napadu pospravljanja vrgla stran. Tako, da ne vem točno kateri vsi souser posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 138
29.10.2012 9:06:36   
curly
Tudi mene med navijačice, proooosiiiiiiim!
Polivam roza barvo za še bolj roza november!

Vse se najde, če se hoče! Malo je treba pobrskati:
http://www.zdravila.net/nujna/Navodilo%20za%20uporabo_Clomid.pdf

Dugače pa moji stranski učinki so bili (mislim da par dni po prenehanju jemanja): povečan apetit, krči oz. špikanje, napihnjenost, občasen glavobol, sama sebi sem bila tečna pa še kaj bi se našlo. Največja fora je bila, da nisem vedela, zakaj se mi to vse dogaja, potem pa sem šla brskat po internetu za stranske učinke pa mi je kapnilo. Je pa res, da sem jaz jemala hkrati še ene tablete, ki so tudi precej močne in povzročajo različne stranske učinke, tako da lahko da je bila samo kombinacija kriva.
Iz izkušenj ti povem, da bolj kot boš študirala na to, več stranskih učinkov boš imela. Isto je pri user posted image znakih. Imela sem že popolnoma vse znake pa še enkrat nisem zanosila... Psiha ima velik vpliv!

< Sporočilo je popravil curly -- 29.10.2012 9:13:25 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 139
29.10.2012 9:24:14   
Anonimen
Drage moje! Kako kaj?....A imate že metle pripravljene, še malo pa bo naša nočuser posted image

sicer pa mi smo pridni....telovadimo v postelji, bom pa videla če bo kakšen rezultat.

mejte se skrajno fajn

anonimnauser posted image

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
29.10.2012 9:55:03   
Nikki34
Curly hvala :), sej sem prebrala marsikaj na temo klomifena....Fora je, da poberem vse stranske učinke vseh tablet, ponavad user posted image ..Pa se sam malo pripravljam na to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
29.10.2012 11:09:48   
pišanec
Živjo punce,

se selim sem iz oktobra in ne pričakujem 26.11.
Bo pa to najin 1.krog s Klomifenom, pa da vidimo, če kaj pomaga user posted image

Vsem novemberkam veliko sreče in da bo na koncu meseca čim več user posted image

p

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 142
29.10.2012 11:43:12   
Nikki34
piščanec, midve sva pa na istem :) prvi krog s klomifenom :) js navijam za dvojčke, da dam na1x use čez user posted image user posted image ..... Držim pesti za use user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 143
29.10.2012 12:26:18   
witch
nikki jaz sem jemala klomiifen 3 mesece. med jemanjem stranskih učinkov nisem opazila, niti tega ne, da bi z njegovo pomočjo zanosila user posted image . ko pa sem končala z njim, se mi je pa dogajalo isto kot curly. Napihnjenost, glavobole, pa neverjetno lakoto sem čutila. Skoz bi jedla. Pa sladko. Iste znake kot pred M. S to razliko da je trajalo cel mesec.

anonimna jaaaa prihaja moj dan user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
29.10.2012 13:12:37   
Nikki34
witch, jaz grem po dolgem času pozitivno v boj in odločla sem se da je ta mesec to to user posted image ....in vsem ostalim želim en velik user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 145
29.10.2012 13:14:13   
witch
Nikki edino pravilno. Saj veš kaj pravijo, optimizem je pol uspeha. In naj bo pri tebi to to user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 146
29.10.2012 14:34:41   
pišanec
Nikki34,

me veseli, da je še ena s podobno zgodbo.
tudi jaz sem vedno govorila, da bi dvojčke, da enkrat opravim vse user posted image
Še vedno si jih želim, ampak po toliko časa poskušanja, bom zadovoljna tudi samo z enim.
Držim ti pesti, pa se beremo...
p

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 147
29.10.2012 18:26:28   
aviva83
pozdravček user posted image

mene pa lepo prosim pod navijačice!!! Navijam za vse in vsako posebaj!!!

Bodite pridne in imejte se radi user posted image

polivam z ROOOOOOOOOOOOOOOOOZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 148
29.10.2012 19:17:23   
Nikki34
pišanec, sej jest bi bla tud z enim najsrečnejša, samo..če mi vesolje ne nakloni enega sem zdej štartala na dva :) mogoče je v tem štos user posted image user posted image .. miceno se hecam, ker probam ful pozitive potegnt iz vsega tega.... user posted image mam pa že tud dost.....upam, da že pridno user posted image , pa da bo kmalu kaj rozastega tule gor....

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 149
29.10.2012 19:24:30   
*viva*
Drage moje,

evo mene... sem brala ampak nisem mogla pisat, ker me je RR skozi nekaj hecala...

1. KNJIGE: prebrala Tisoč veličastnih sonc in Tek za zmajem...obedve trgata gate :) Komaj čakam da preberem še kaj od tega pisatelja. PRebrala psem pred kratkim tudi 50 odtenkov sive. Sicer zblojena knjiga za moj okus ampak je ne prebereš ampak požreš :) Sedaj bom počasi prišla nazaj v bralno formo pa poročam še o kaki dobri knjigi. Se pa priporočam za must read predloge :)

2. Klomifen: sama v sredo začnem z drugim krogom. V prvem razen nenormlanih glavobolov ni bilo nič posebnega. Bomo videli kaj bo sedaj. ČE bo enako 3 kroga za mene ne bo...

3. Drugače pa me je v soboto obiskala moja prijateljica user posted image . Ostajam še vedno na seznamčku ampak prosim pod X. :)

Kako ste drugače? Jaz imam napad pospravljanja doma, sedaj ko sem skozi doma. Opažam da je bil že več kot čas :) :)

Pozdravček vsem.

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?