ronja
|
Ampak samo 1 nahrbtnik. Luzerji . Hec, jasno:=) Mi smo nabavili dva, ker ko se je mala rodila, R. še ni prav daleč hodila (17m...), tako da sva morala vsak eno nosit... Sirup (ameriški slamnik in še kup drugih, vse neki naravno in super duper, drag ko žafran) sem jima jaz enkrat celo leto dajala, pa sta bili takrat ful bolni, tak da ne vem, niti placebo ni delal . Sta ga imeli radi, ampak je bilo res stran metanje denarja, čisto nič ni pomagalo. Pa nisem v principu proti, bi bila ful vesela, če bi delalo... Meni recimo centramed mami pomaga, dejansko mal manj zbolim (manj hudo vsaj;), pa nimam črtic po nohtih itd... Ampak tisto pa ni delalo. Mojim pomaga samo to, da nista v vrtcu - takrat niso pa nič bolani. Sva bila danes pri dr., ne rabi več ventolina, tudi železo ima nad mejo (sicer tik nad, 106, ampak glede na to, da je ob infektu, je to še kar - sicer naj mu preventivno mal dajem železa). Dobila za malidve opravičilo za vrtec, upam, da bo mol upošteval in znižal... POpoldne imam govorilne ure, pa kitaro (končno, se ež veselim!), pride mami jih tačas pazit, lubi še na terenu. Današnja noč je bila ubitač, prej pa kar ok (itak se zbuja, ampak dokle ne leze non stop po meni, je ok - samo da nazaj zaspi, pa sem srečna:D)