ronja
|
AAAAAAAAAAAAAa! 3/5 nas je bolnih (tamaladva in jaz). Spala 3 ure bruto. Danes bi morala it Lejla z vrtcem v zoo, midva s Svitom na plavanje, pa še za kitaro sem se zmenila za danes popoldne in še sestanek za Lejlino kmetijo imamo. In ima lubi teren (itak, vedno pridejo na take dni;), maladva bolna, tak da je vse skup padlo v vodo, nimam pojma, kako naj vse skup speljem... Malih nimam komu pustit, moja mami je na morju, njegova na vikendu, prijateljice imajo vse otroke in jim ne morem bolanih obesit, pa tudi sicer težko pustiš vse 3 nekomu... Izjemoma babici za 20 minut, to še gre, sicer pa to ni glih tako izi... Se kar pozna, a maš 2 ali 3, vsaj glede tega pa ful! A vi si kdaj vzamete dan zase in za partnerja? Cel dan? Uuuu, hudo!!! Ne, to že nekaj let ne, ker zadnjih 6 let skoz nekaj dojim ali sem noseča in bolana/ bruham . Sva si pa včasih vzela večer zase in šla v kino ali pa na badminton ali pa recimo pol dneva, ampak odkar so 3je, je tudi to mission imposible. V kino bi sicer lahko šla, če bi vsi 3je spali, vendar sta babici že malo bogi za tako matranje (sredi noči domov), pa še mali se zbuja nekje okoli 24h, dostikrat tudi pol polnoči in je težko najt dovolj časa vmes (spat gre pa ob 22h). Tako da zaenkrat še ni pravih možnosti... Pa se bojim, da jih tole naslednje leto tudi ne bo... Proste trenutke izkoristimo za nujne reči in moram priznat, da se nama že pozna, da sva izmozgana... Ampak kaj naj? Svit ne more ves čas spat na tleh - sva kupila pograd, ga sestavila, včeraj smo šli še po jogi (ga kupimo v bc, potem me pa v kaslcu pričaka kupon za 10% popust - kaj sem bial jezna!), cel večer sem popravljala obleke itd... (ena je za prijateljico, ki nam je dala ful cotk za Ronjo, ena je za mojega fotra, ostalo za otroke,... sva se režala, ker je lubi rekel, da mam preveč, potem pa je videl, da mam glih temen sukanec in mi prinesel trenirko, ki mu je šla ob šivu:D) saj vse skup ni nič, samo se nabere, sploh ko pomislim na službo in kaj vse bi morala že naredit do zdaj, pa mi ni še nič ratalo... Upam, da bosta punci imeli tako čisto mirno porodniško... kasija, beti, ursi in ostale s 3mi... a imate tudi vidve take probleme? Mogoče je lažje poturit otroke, če so vsaj nekateri malo starejši (se tolažim;). Dej recte, da je tako (ok, kasija, ti ne moreš rečt, ko sva v istem zosu;). No, sem prižgala radio in zdaj punci plešeta po klopci. Moram priznat, da sta celo totalno crknjeni mami luškani