|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
10.10.2012 20:25:07   
slonček1

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Drugače sva pa včeraj z dragim zelooo uživala. Pred kratkim je imel rojstni dan in sem mu podarila bon za orhidelio. Res je lepo in čudovito. Sva imela dan zaseuser posted image Priporočam. A vi si kdaj vzamete dan zase in za partnerja?

Zdej, ko imava 3 si še nisva vzela dneva zase, sva si pa večer in sva šla na predstavo. Zdej enkrat jeseni upam, da bova uspela do kake savne pridt. Mava pa to srečo, da je potencialnih varušk kar nekaj.user posted image

Vijolica kje ali kaj je orhidelia.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
10.10.2012 21:36:28   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Vijolica kje ali kaj je orhidelia.

http://www.terme-olimia.com/sl/orhidelia-234 ... welnes v termah olimie..kao najprestižnejši welnes v evropi. Res je lepo. Sva imela celodnevno razvajanje s kosilom.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
11.10.2012 10:43:40   
ronja
Kaj pa zvočno izolirano sobo?user posted image Ne me narobe razumet, kosilo v dvoje se super sliši... ampak... no, jeva dobro tudi doma, tistega "mira", da se ti ni treba bat, da se bo kdo zbudil, pa niuser posted image . No, najboljša je itak kombinacija, hehe. Čeprav se mi zdi, da bi morala prej met 1 dan, da se naspiva, da bi sploh lahko uživala vse to... Someday, kasija, dođe verme i za nasuser posted image , sva si pač zmislili mal hecno zaporedje dogodkovuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3628
11.10.2012 15:19:11   
beti 1
Čas zase: kaj je že to? Trenutno komaj sfolgam gospodinjska opravila za sproti. Zavese so še nezašite, stvari, ki ih ne potrebujemo nujno še po škatlah, nekaj še pri starših, v glavnem odkar je šel MM v službi in mamo vikende zasedene z tekmami idr. veselicami vse stoji. Bi morala tudi jaz kaj za službo nardit, še preden grem nazaj, ker mi pred porodom ni uspelo, ma ne vem kdaj. user posted image
Nazadnje sva imela vikend zase enkrat v jeseni (no dejansko smo bli v treh user posted image user posted image user posted image ). Naslednji bo????

Varstvo 3: naša user posted image  ma tak mama sindrom da jo še samo le s težavo zaupam babicama, kaj šele dedkom, da bi mel vse skupaj pa ni šans. Da bi jih delila malo tu malo tam mi pa ni. Pa čeprav sta starejša 2 že šolarja. Se pa dogovarjam, da bi mel stari starši user posted image  do naslednjega septembra, tako da bodo že ob dopoldnevih polno zasedeni in bo z varstvom sicer kar kriza.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
11.10.2012 16:03:29   
Mistica

Midva sva si ga pa vzela in je prav pasalo. Malega sva itak pogrešala. So pa na ta račun - varstva bile obe babici veseli, da sta ga lahko imele zaseuser posted image Itak smo pa bili skoz na liniji.

Mistica a vi še vedno fajn spite?Ti še vedno celo noč prespi?

vijolica2 - resnično se mi zdi lepo, da sta si s partnerjem vzela čas zase in za razvajanje. Tako, da user posted image za super idejo in varuške! Sama imam žal potencialne varuške daleč, pa tudi sicer, bi jo malce težje dala komu v varstvo (tako kot je beti napisala).
Ja, naša mala še vedno spi sama in prespi noč, in sicer približno od 20.30 pa tam do 5h, danes celo do 7h user posted image . Včasih se zgodi, da se 1x vmes zbudi. Za nas je to ogromno in moram reči, da si neskončno želim, da bi spala tako tudi, ko se vrneva spet v spalnico. O tem pa poročam, ko ozdraviva in se vrneva v spalnico.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3630
11.10.2012 17:14:29   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Midva sva si ga pa vzela in je prav pasalo. Malega sva itak pogrešala. So pa na ta račun - varstva bile obe babici veseli, da sta ga lahko imele zaseuser posted image Itak smo pa bili skoz na liniji.

Mistica a vi še vedno fajn spite?Ti še vedno celo noč prespi?

vijolica2 - resnično se mi zdi lepo, da sta si s partnerjem vzela čas zase in za razvajanje. Tako, da user posted image za super idejo in varuške! Sama imam žal potencialne varuške daleč, pa tudi sicer, bi jo malce težje dala komu v varstvo (tako kot je beti napisala).
Ja, naša mala še vedno spi sama in prespi noč, in sicer približno od 20.30 pa tam do 5h, danes celo do 7h user posted image . Včasih se zgodi, da se 1x vmes zbudi. Za nas je to ogromno in moram reči, da si neskončno želim, da bi spala tako tudi, ko se vrneva spet v spalnico. O tem pa poročam, ko ozdraviva in se vrneva v spalnico.

Lp

A si kaj spremenila, da je začela celo noč spati? Ker mi imamo že 1 teden žurke in se nam že blede. Ne vem kaj mu jeuser posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
11.10.2012 18:19:31   
Mistica
A si kaj spremenila, da je začela celo noč spati? Ker mi imamo že 1 teden žurke in se nam že blede. Ne vem kaj mu jeuser posted image

vijolica2 - edina sprememba ki smo jo uvedli je to, da spi sama v sobi, midva pa v drugi (seveda z vklopljeno varuško). Ker ima rahel spanec in jo res vsaka malenkost zbudi, je očitno tudi to, da spimo v isti sobi, pripomoglo k slabim nočem. Samo mi oz. jaz, sem to spoznala šele sedaj. Saj od njenega rojstva nisem želela, da bi spala stran od nje. Sedaj že dober teden spimo ločeno in od takrat se je samo tri noči zbudila 2x/noč, ostale noči so bile v celoti prespane. Ker žal nimamo otroške sobice, bo potrebno ponovno proskusit spat v isti sobi, pa bomo videli, kako bo takrat. Ali pa resno razmisliti v smeri, da preurediva dnevno sobo. Imata mogoče tudi vidva to možnost, da se s partnerjem preselita v drugo sobo za kako noč? Saj niso vsi otroci enaki in tudi ni nujno, da je to pri nas trajna rešitev, a sedaj, ko se več pogovarjam o tem in tudi tu so punce napisale svoje izkušnje, opažam, da veliko otročičkov bolje spi v svojih sobicah.
Upam, da ti bo moja izkušnja v pomoč.

Lp

< Sporočilo je popravil Mistica -- 11.10.2012 18:22:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3632
11.10.2012 20:40:35   
vijolica2

vijolica2 - edina sprememba ki smo jo uvedli je to, da spi sama v sobi, midva pa v drugi (seveda z vklopljeno varuško). Ker ima rahel spanec in jo res vsaka malenkost zbudi, je očitno tudi to, da spimo v isti sobi, pripomoglo k slabim nočem. Samo mi oz. jaz, sem to spoznala šele sedaj. Saj od njenega rojstva nisem želela, da bi spala stran od nje. Sedaj že dober teden spimo ločeno in od takrat se je samo tri noči zbudila 2x/noč, ostale noči so bile v celoti prespane. Ker žal nimamo otroške sobice, bo potrebno ponovno proskusit spat v isti sobi, pa bomo videli, kako bo takrat. Ali pa resno razmisliti v smeri, da preurediva dnevno sobo. Imata mogoče tudi vidva to možnost, da se s partnerjem preselita v drugo sobo za kako noč? Saj niso vsi otroci enaki in tudi ni nujno, da je to pri nas trajna rešitev, a sedaj, ko se več pogovarjam o tem in tudi tu so punce napisale svoje izkušnje, opažam, da veliko otročičkov bolje spi v svojih sobicah.
Upam, da ti bo moja izkušnja v pomoč.

Lp

Moj mali je od 1 meseca dalje spal sam v sobi. Ima svojo sobico in spi sam v njej. Tako, da user posted image Sedaj probava s tem, da postlico prestavljava po sobi. Mogoče to kaj vpliva na njegovo spanjeuser posted image Se pa poskušam počasa sprijazniti, da še najmanj kakšno leto ne bomo spaliuser posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
11.10.2012 20:45:33   
cilla
vijolica2, sta ga že probala dat spat prej? Kako in koliko ti spi čez dan? Ni preutrujen, ko gre spat?

Neposredna povezava do sporočila: 3634
11.10.2012 20:46:04   
Mistica

Moj mali je od 1 meseca dalje spal sam v sobi. Ima svojo sobico in spi sam v njej. Tako, da user posted image Sedaj probava s tem, da postlico prestavljava po sobi. Mogoče to kaj vpliva na njegovo spanjeuser posted image Se pa poskušam počasa sprijazniti, da še najmanj kakšno leto ne bomo spaliuser posted image

vijolica2 - najbrž si že poskusila obratno- da bi posteljico premaknila v vajino sobo?
Te razumem, tudi mi smo do še pred enim tednom tako razmišljali - da ne bo nikoli konec teh neprespanih noči- pa se je HB zaenkrat uredilo. Ne vem, koliko časa bo trajalo, a jaz sem hvaležna resnično za vsako prespano uro!

Lepo, mirno noč vsem želim!

Neposredna povezava do sporočila: 3635
11.10.2012 21:50:10   
slonček1
Punce jaz pa nečesa na zastopim.... Sem prej zvečer malemu zmerila temperauro, ker se mi je zdel topel in jo je mel 37.6. In sem že vsa jezna ugotavljala kaj je spat staknil in kako bova jutri romala k p, ker se mu tale prehlad že kr vleče (čeprav sem glih dons ugotavljala, da gre na boljeuser posted image ). Ga grem pa prejle potipat in je čist hladen. Sem mu še enkrat zmerla temperaturo in namerla 36.0, ker nisem mogla vrjet sem še enkrat merla. user posted image Preden je šel spat je mel pa 37.6. ???? Ma do p ga ne mislim vozit, če bo brez vročine, da ne bo še kej staknil tam. A je bil lohk tolk topel, ker se je prej kopal in jedel. Hranjenje vem da zviša temperaturo, pa vrjetno kopanje tud, sam a lohk tolk? Bom sicer drug teden, ko mava posvetovalnico mal povprašala kako in kaj je s to povišano temperaturo, sam mi res ni jasno...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
12.10.2012 5:52:44   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: slonček1
A je bil lohk tolk topel, ker se je prej kopal in jedel. Hranjenje vem da zviša temperaturo, pa vrjetno kopanje tud, sam a lohk tolk? Bom sicer drug teden, ko mava posvetovalnico mal povprašala kako in kaj je s to povišano temperaturo, sam mi res ni jasno...

Telesna temperatura vsakega čoveka se preko dneva spreminja. Najnižja je ponoči in dopoldan, najvišja med 16 in 18 uro popoldan. Na dojenčke in majhne otroke pa vpliva še njihova aktivnost in temperatura okolja. Dojenček še ne more povsem samostojno uravnavati svoje telesne temperature, zato je tudi priporočilo staršem, da preden otroku merijo T, otroka slečejo, da mu ni pretoplo, in ga umirijo, da T ni od dvijanja. Pa tudi sicer 37,6, če je merjeno v ritki še ni povišana, povišana je nad 38. T merjena v ritki je vsaj za pol stopinje višja od merjene pod pazduho. Zbijamo pa jo šele, ko je je v ritki skoraj 39 stopinj.

Zaključek: Da, možno je bil tako topel, ker se je prej kopal in jedel. user posted image  

< Sporočilo je popravil lily32 -- 12.10.2012 5:54:14 >

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
12.10.2012 7:25:48   
vijolica2

vijolica2 - najbrž si že poskusila obratno- da bi posteljico premaknila v vajino sobo?
Te razumem, tudi mi smo do še pred enim tednom tako razmišljali - da ne bo nikoli konec teh neprespanih noči- pa se je HB zaenkrat uredilo. Ne vem, koliko časa bo trajalo, a jaz sem hvaležna resnično za vsako prespano uro!

Obratno ga pa ne morem dati, ker imava premalo spalnico. Sva se odločila,da je bolje da ima on večjo sobo kot pa midva spalnico, saj midva samo spiva tam.

Eno vprašanje, malemu malo hropi ko diha. Kako preprečiti, da nebi prišlo do kakšnega prehlada ali kaj podobnega?

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
12.10.2012 7:58:33   
Kasija
Temperatura se nasi veckrat povisa, ko ima poln nosek. Pa pade, kot si opisala. Tudi ob izrascanju zobkov je podobno. Kot je lily napisala so pri malih lahko hitro spremembe. Recimo po kopanju je tudi vroca

Spanje poskusi vijolica dati spat malo prej. Oziroma ujet idealno uro. Spi v veliki sobi, ce prav razumem. To malim lahko ni vsec. Poskusi ji iz posteljice narest gnezdo. Recimo obloge okrog sten postelje, kaksno od zadev nad glavo, lahko je tezava v svetlobi. Moja ponoci zaspi sama nazaj, ce ima nezno luc iz hodnika. Ce je v cisti temi, se prebudi najbrz zaradi strahu. Aha, pa igracko in mehko dekico ima zraven sebe. Jo tudi pomiri, da se stisne k dekici. Mogoce jo moti temperatura v sobi. Jo pokrijes prevec ali premalo. Skratka moras eksperimentirat s pogoji spanja. Razmisljaj kje in kdaj ti spi dobro..
Mistica moj srednji je spal tako rahlo, da sva ga zbujala ob prihodu v sobo. Enkrat v tej starosti nasih dojenckov sem ga preselila v svojo sobo in je spal ko top. Pa se je meni takrat tudi zdelo, da je prezgodaj. Ampak njemu je bilo bolje. Haja je dva tedna v svoji sobi in tudi dobro spi.

Neposredna povezava do sporočila: 3639
12.10.2012 8:09:14   
slonček1
Lilly temperatura je bila merjena pod pazduho.

Je bil pa že ponoči spet topel in takoj zdele zjutraj sem mu spet namerila povišano temperaturo. Tko, da se bova šla pokazat p, ker se tole že kr vleče. Ej, tole je moj tretji otrok, pa še vedno ne vem kako in kaj.user posted image Pri prvih dveh teh čudnih, je al ni, ni blo. Če je bla vročina, je bla vročina. Me vsak neki novga nauči.user posted image
Aja zobke pa tud čakamo ja, sam nisem ziher da je to od njih.

< Sporočilo je popravil slonček1 -- 12.10.2012 8:10:53 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
12.10.2012 9:16:18   
Matkurja
Živjo punce!

Naš mali je pa včeraj tudi vročino dobil. Začelo se je s kihanjem, pol z vodo in noska. Zvečer je imel že 39 vročine. Je dobil dve 60mg svečki. Zdaj je na 37,6 in spi oz. počiva. Revček.
Noska ne pusti pucat z vacom, ga ne morem in držat in pucat, tko ej močen. Bo mogu še MM zraven prit.
Saj za tako reč nam ni treba k pediatru a ne?

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
12.10.2012 9:57:15   
slonček1

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Saj za tako reč nam ni treba k pediatru a ne?

Ne ni treba. Pediatri svetujejo obisk pri njih, ko vročina vztraja že tretji dan. Se pravi po 3 dneh. Ali pa, če bi blo kej druzga tazga, npr. da ti začne piskat, zelo čudno dihat... takrat pa takoj.
Pa naj se čimprej pozdravi!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
12.10.2012 10:12:31   
Mistica
Pozdravljene

Vijolica - kaj pa če bi poskusila se ti preselit v njegovo sobico za kak dan, da čuti tvojo biližino. Ali kar oba s partnerjem? Tole s svetlobo, kar so punce že napisale, bi bil tudi moj predlog. Naša občutno boljše spi, če je soba čisto zatemnjena. Sicer imamo rolete, a že nekaj časa kupujem še zaveso za zatemnitev, pa še nismo šli v Ikeo.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Mistica moj srednji je spal tako rahlo, da sva ga zbujala ob prihodu v sobo. Enkrat v tej starosti nasih dojenckov sem ga preselila v svojo sobo in je spal ko top. Pa se je meni takrat tudi zdelo, da je prezgodaj. Ampak njemu je bilo bolje. Haja je dva tedna v svoji sobi in tudi dobro spi.

Kasija - torej še en otročiček, ki boljše spi sam v sobici user posted image

Matkurja, slonček in ostale, ki imate bolne user posted image , držim pesti, da se čim prej pozravijo!

Lp

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
13.10.2012 11:22:52   
pridna_janja

Obratno ga pa ne morem dati, ker imava premalo spalnico. Sva se odločila,da je bolje da ima on večjo sobo kot pa midva spalnico, saj midva samo spiva tam.

Eno vprašanje, malemu malo hropi ko diha. Kako preprečiti, da nebi prišlo do kakšnega prehlada ali kaj podobnega?

pa diha tudi bol teško?

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 3644
13.10.2012 11:24:33   
vijolica2
Sedaj dva dni že bolje spi- se samo 3x zbudiuser posted image Za nas je to napredek user posted image Do cele noči bomo še čakaliuser posted image

Mi je pa danes začel malo kašljati. Kaj mi proporočate da mu dam da nebi šlo to naprej v prehlad ali kaj podobnega?

P.s. danes praznujemo 9. mini svečkouser posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
13.10.2012 11:26:19   
pridna_janja
http://www.pampers.si/sl_SI/parenting-articles/%C4%8De-va%C5%A1-dojen%C4%8Dek-zboli/12189

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
13.10.2012 14:01:50   
cilla

Mi je pa danes začel malo kašljati. Kaj mi proporočate da mu dam da nebi šlo to naprej v prehlad ali kaj podobnega?

Jaz ne bi dala nič. Če se bo razvilo kaj konkretnega, boš tisto zdravila. Malo pokašljevanja pa.... 9-mesečniku ne moreš glih dat medu al pa pastil za lizat. Kaj drugega pa tudi ne bo hasnilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3647
13.10.2012 14:05:15   
cilla
Aja, mi smo danes ponoči Spali (ja, z veliko začetnico!) user posted image Ob 4h popoldne sta bila že zaspana za umret, tako da sva ju že pred peto začela rihtat za v posteljo. Zaspala sta ekspresno. Ampak sta se tudi začela kmalu zbujat. Umirila ju je le bližina. Tako sva si ob 7h razdelila spalnico/dnevno sobo user posted image in šla spat z njima. Spali smo do 9h zjutri s pavzo za malco ob pol enajstih zvečer in ob 5h zjutri. Počutim se kot roža. Danes mi še frizura za spremembo stoji user posted image

In danes sta pred kosilom celo oddremala vsak pol urice, še eno čudo za vpisat v knjigo neverjetnega user posted image .

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
13.10.2012 23:38:03   
ronja
Beti, jeseni katerega leta je bilo to?user posted image

Midva sva včeraj prišla iz bolnice, sva bila na pediatriji 2 dni, ker je dobil bronhiolitis. Madona, no, punci sta bili v sept. točno 8x v vrtcu! Pa takoj nekaj prineseta, tamala zboli, tameli se naleze, pa dobi potem bronhitis čez... Sem se odločila, da ju bom kar ven vzela, da se mu pljuča lepo obnovijo in da ima mogoče malo manjše šanse, da se naslednjič, ko kaj prineseta spet to ponovi. Saj to, da bi bil bolan (viroze, prehladi), me ne moti toliko (ok, jasno, da si ne želim, ampak ne bi traumirala zato), ampak da pa čez to faše, mi pa ni všeč, ker mam sama astmo in se ful bojim da bi mu potem kaj takega ostalo (ali astma ali alergije ali kronični bronhitisi...) - že genov nima najboljših očitno je on podedoval občutljivost na pljučih...
Zdaj je boljši, je na Ventolinu. Cukri moji mali, kaj je to smotano! Če bi imela možnost, bi ostala z njimi par let, toliko da se malo imunski sistem zgradi, saj socialni so vsi dovolj;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.10.2012 11:36:13   
beti 1
Vijolica: jaz začnem takoj izpirati nos s fiziološko. Tako malim težko kaj daš na žlico, mogoče Prospan, ampak to je za takrat, ko so že bolni. Lahko ti poješ več mandarin, pomaranč,... bo tudi on dobil več vit. C. Edino kar bi jaz še uporabila je ena kremica z zelišči od Fitobimbi, ki jo lahko namažeš pod nosek ali na vrat, prsi.

Cilla, Vijolica, Mistica: čestitke za boljše spanje. user posted image user posted image user posted image

Ronja: moja 2 sta že večja in vajena bit pri babicah in dedkih tud po več dni skupaj, tko da je blo to pred slabim letom. user posted image

Bronhiolitis: ni fajn ne, moj srednji ga je tudi imel, že pri 2 tednih, potem je blo HB poletje, tako da smo mel do naslednje zime mir, potem je pa bil vsako zimo parkrat na Ventolinu, zdaj ga pa že kako leto nismo uporabili. Pa ma MM tud astmo. Prvič je bil 10 dni v bolnišnici, potem pa nikoli več.
Jaz jima dajem sirup od Ameriškega slamnika, ki je prav za otroke, da malo spodbujam imunski sistem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!