trnuljčica
|
Beti ma jaz bi kdaj te zs-je Sploh nisem dobila odg. A ti lahko pošljem moj mejl? Če se ti da, na kratko, saj vem da nimaš glih viška časa ob treh in selitvi... Ma predlagali so ji zaenkrat samo iz mojih izkušenj pot brez uzpeha (vsaj na našem koncu)... Kokosh sem že prav čakala na tvoje poročilo. Super, da si zadovoljna. Janchek pozdravite jo. Me ni na fb. Domnevam, da je tudi neznanka srečka nosečka, ki je naročila model 2013, na fb. Lepo nosečnost in zdravega . Mala: jah kaj naj rečem, je pač čuden model, ta naša... Zdaj bo 2 meseca odkar hodi ob opori ... in zadnjič jo MM pocrklja, ko je prišel domov in dobi klic... Mala seveda komaj čaka, da ti puli zanimivo stvar iz rok, in jo zato odloži na tla (na noge), ter si misli, da se bo vsedla, a ker ni bil pri stvari jo , pozabi, in mala lepo stoji sredi dnevne in si opazuje rokice, pa gumbke na jopici. Jaz je sploh nisem pogruntala, ker sem bila pri posodah. Moj pa šele, ko je odložil telefon... Ona sploh ni nič protestirala... se je sama zabavala Me res zanima kaj na prinese 9 mesec čez 10 dni. No, bušk še ni. Sploh ne vem, kaj naj si mislim o tem, da občasno kar stoji, brez držanja, ker pri prvem tega sploh ni bilo. Bomo videli... Aja pa še zajček je .Ima zgornji dve enki. Cilla moj se je začel bati prav teme nekje okoli 3 ali 3,5 leta. Prej ga je ponavadi mučilo kaj drugega (hrana- alergije, črevesje- vetrovi, preveč akcije čez dan, preveč novih obrazov in podobno). Moja je imela prejšnji teden tudi dretje ob pologu v posteljico, a samo čez dan, pa sem jo samo dlje časa pocrkljala v naročju, preden sem jo odložila in je lažje sprejela , ločitev, in počitek. Ob božanju glavice, seveda. Je potem zelo hitro zaspala (nekaj min). Ko sem pa vztrajala, samo na božanju ob ležanju, pa je ratala samo bolj histerična, zavračala je dudo in nisva prišli nikamor. Razpraskala pa si je nosek, ker je toliko mencala očke, od zaspanosti, ob dretju... Moj starejši je vedno vrtel laske, ko je bil zaspan, a jih je imel preveč, da bi se mu poznale praske od svežih, malih nohtkov... Da se ti tamanjši čimprej pozdravi.
< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 26.9.2012 0:09:22 >
|