trnuljčica
|
Vodo ne kuham. Pije jo iz šalčke za kavo. Temperatura je takšna kot jo pijemo mi. Zadnjič sem se zmotila in je protestirala, ko sem probala, pa sem ugotovila da je bila mlačna. Se je očitno navadila piti normalno. Je pa res, da ji v bistvu vodo dajem kratek čas, največ 3 tedne. Takoj sem začela brez kuhanja, ker sem vprašala p. No, sicer pa bo tako čez 3,5 mes morala piti normalno v vrtcu... Kaj bi komplicirala. Dobili smo prvi zobek. Z mukami, ampak grdoba je tu. Na pohodu še 3. En prav kmalu, druga dva v bližnji prihodnjosti. Prejšnji teden smo (vsi razemn MM) driskali, imeli vročino. Pol pa še zob, ko je vse minilo... Skratka pestro. Je ena pred časom pisala ( mislim da Nena), da mali govori ata. No, takrat je naša imela obdobje, ko je ravno posrečeno rekla skupaj:Dej, dej ata... Dej, dej ata. MM pa seveda: Ne dam dinarčkov. V torek, ko mi je kuhala 36 ur med 38 in 39, pa je bogica od sile začela govorit mama (ko sem jo 2 x odložila iz naročja za 3 s- se je celi dan samo nosila). No, pač a jo heca, a reče ma mmmmm, ma mmmmmm. Pri ata sem si mislila, da je posrečeno in nima pojma, kaj reče, pa nisem več ziher, ker ko grem na wc, al iz njenega vidnega kroga, začne kar kvakat ma mmmmmm, ma mmmmm,ma mmmmmmm, pa stokcat zraven in gas za iskalno akcijo seveda. MM ji je včeraj, po 1 mesečni skoraj pisni prošnji (hb da včasih gostje izsilijo kaj), iz kleti prinesel poganjalčka od malega, ki se naredi v tisto za hodit ob opori (od Tomija) in je sedaj samo na tem. Gre, pol se zaleti v nekaj, in se začne pritoževati ala: A me že kdo obrne prosim??? Ovinkov še ne znam... Pravca baba. No, vsaj mize iz dnevne mi več ne prevaža okoli. Hb za goste. So bili pa potem vsi navdušeni, da je komaj sestavil, pa je že začela hodit okoli s tem. Seveda, saj je samo mizo zamenjala za pravo stvar
|