|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
12.9.2012 14:22:44   
HeLenčica
Curly, LS, Oreh, Rozi, Monsy, Witch, Mladika.....AKCIJA! Stiskaaaaaaaam pestke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.9.2012 14:25:16   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

HVALA, pikica! Saj ves, da tudi jaz zate. Lahko se pa kar zmeniva pa pobaseva se LS in Oreh pa gremouser posted image cez cirka 3 tedne vse na sosednjo temo, kjer se bomo lahko pritozevale, kako slabo nam je ipd.

Kje podpišem?user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.9.2012 16:56:45   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

HVALA, pikica! Saj ves, da tudi jaz zate. Lahko se pa kar zmeniva pa pobaseva se LS in Oreh pa gremouser posted image cez cirka 3 tedne vse na sosednjo temo, kjer se bomo lahko pritozevale, kako slabo nam je ipd.

Ne rabiš podpisat, ker je to zdaj postalo HOČEŠ. NOČEŠ, MORAŠ!!!user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.9.2012 18:17:41   
aviva83

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

No pri meni še vedno ni nekih znakov...tako, da sploh ne vem ali kaj bo. Občasno me špika, pa neha itd...bomo kmalu vedeli :)
Drugače pa se spet borim z slabostjo user posted image pa včeraj imela tak čuden napad lakote, da nisem mogla čakat na kosilo.

Srečki vidim da na isti dan ne pričakujeva user posted image
kdaj nameravaš delati test?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.9.2012 18:41:34   
Radenska_
Jaz mam danes spet ful "low" dan. Dopusta konec, tukaj napol zima, za začetek to.
Potem sem danes delaal O test, ki je pokazal nič, kot vedno do zdaj.
Izcedek čuden, en dan se malo vleče, drugi dan ne, vsega imam dovolj...Samo še o tem razmišljam.
Danes sem ful pesimistična, imam občutek da otrok bo pa ena stvar s katero bodo ful problemi, ker bi blo že čudno, če bi štimalo na vseh področjih (na vseh drugih namreč vse štima) in pač, nekje se mora pa tud meni zaštrikat ane...

Ah ja, kaj čem, tud kakšen depresiven dan pride, ko sem polna skrbi.
N torek imam ginekologa, kar čutim da se na uZju ne bo dogajalo nič.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
12.9.2012 19:37:44   
ta*mala
katka_ ne vem ce bom zdrzala...upam da zdrzim vsaj do sobote...

kako pa si? Kej novega/cudnega/nenavadnega? :-)

Neposredna povezava do sporočila: 406
12.9.2012 19:50:32   
witch
curly kje gremo v petek na kavo? Jaz imam ob isti uri branje izvidov pri zdravnici user posted image Držim pa pesti, da ne bo več ne IUI ne IVF ampak velik +

lidik moja user posted image user posted image user posted image drži se. Sporoči kaj bo zdravnik rekel.

jaaaaa na vivaldi ssem se pa jaz zadnjič tudi spomnila. Verjetno je že fajn trebuhasta user posted image

helenčica hvala za navijanje user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 12.9.2012 19:55:17 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.9.2012 19:52:15   
Anonimen
ta*mala
Ah, čudnega. Vse je čudno user posted image . Zjutraj mi v postelji občasno dela rahlo slabo. Zdi se mi, da imam prsi bolj polne. Libido se mi je povečal. Napihnjena sem kot balon. Ampak vsi ti znaki so itak tko ... jih ni za resno jemat in brezveze, da se psihiram in jih analiziram :) .

Sicer pa sem dobila popoldan malo svetlorožnatega/svetlo rjavega izcedka, ampak ga je veliko manj kot ponavadi, tako da ne vem, a je to običajen rjav izcedek, ki ga dobim pred M ali ne (tajming je že pravi). Bom vidla jutri. Jaz ta mesec itak ne pričakujem preveč, ker sva zadnjič brez zaščite 4 dni pred O. V bistvu bi raje, da pride M, da grem potem 24. na laser in biopsijo, ampak me vseeno matra user posted image . Kaj bo šele čez dva meseca, ko bova šla na polno v akcijo user posted image .

Kako je pri tebi?

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
12.9.2012 21:07:00   
ta*mala
Midva sva pa na dan pred O :-) jaz imam take prou tezke joske, pa isto sm napihjena sam je tud pozresnost zravn pomoje...vsake tok me spikne vsakic drugod...pa cudn je se vedno precej vlazno tam spodi...do sexa mi pa lih ni zadnji teden...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.9.2012 7:34:40   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Ne rabiš podpisat, ker je to zdaj postalo HOČEŠ. NOČEŠ, MORAŠ!!!user posted image user posted image
user posted image

Hočeš, nočeš, moraš je včeraj prišel gospod krvav izcedek, tako da danes ali jutri pričakujem gospo tečnobo user posted image
That's life....ampak nisem žalostna, grem sedaj na vse preiskave, v laboratorij in vse, pa da vidimo kje zajec tiči user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.9.2012 7:43:44   
oreh
LS, žal mi je, a hkrati ti čestitam za vsakomesečni pogum in voljo. a utrogestan še jemlješ?
A tvoj je že zvedel rezultate ali je praksa v MB, da izvesta oba na branju?
witch držim pesti za ugodno branje rezultatov!
no, curly, stopka je torej padla, še malo pa boste šteli celiceuser posted image (witch če se res dobita na kofetu, pazi, da ne bo curly pred punkcijo pila pivauser posted image user posted image )

Za tiste, ki pa ste okoli O, pa tudi tiste, ki nismo, je danes tale mrzel dan,odličen za gretje pod odejo v dvoje!

Neposredna povezava do sporočila: 411
13.9.2012 8:13:52   
lidik
o tetka witch hvala !!! ja še dobre dve urce pa grem, da vsaj vidim kaj bo rekel glede histeroskopije.
a ti imaš jutri branje izvidov???? sporoči !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.9.2012 8:49:08   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

LS, žal mi je, a hkrati ti čestitam za vsakomesečni pogum in voljo. a utrogestan še jemlješ?
A tvoj je že zvedel rezultate ali je praksa v MB, da izvesta oba na branju?

Hvala ti orešek, ja sem kar dobro, kaj čem druga...sem si pot speljala okoli razočaranja in trpljena vsak mesec.
Dabroston sem jemala, ampak ga več ne, sem ga zelo slabo prenašala.
Moj dobi rezultate po drugem spermiogramu, prve, potem pa skupne istočasno, ko imamo branje.
Sem se pa odločila, da če bo že novembra predlagala postopek, da bom rekla, da bi še malo počakala z njim in poskusila po naravni poti. Odvisno seveda od rezultatov, ampak če bo vse v mejah normale, potem še ne bova šla v postopek.

curly stikam pestke

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.9.2012 8:49:26   
LittleSun
aja, lahko me kar daste v modro, se je že ulila 

Neposredna povezava do sporočila: 414
13.9.2012 8:56:50   
HeLenčica
Pa ne no! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 415
13.9.2012 9:04:46   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Pa ne no! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, ni panike user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
13.9.2012 9:50:56   
_sonček
LittleSun user posted image user posted image user posted image user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

Neposredna povezava do sporočila: 417
13.9.2012 10:07:18   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog)

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image )

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
13.9.2012 10:27:46   
kaatkaa
živjo punce,
1. ČESTITKE KATERIM JE USPELOuser posted image IN LEPOuser posted image
2. DRŽIM PESTI KATERE ŽE ČAKATE NAuser posted image

TUDI SAMA ČAKAM DA 20.9 NEBOuser posted image . ker z fantom načrtujeva 2 otroka, čeprav mi je danes CB pokazal -,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.9.2012 10:34:13   
kaatkaa
se opravičujem sem narobe napisala da ne bo 17.9 user posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.9.2012 11:40:11   
mehurcica
kaatkaajaz tudi upam da v ponedeljek ne prideuser posted image Držim pesti za vse ki čakamouser posted image , če ne pa tečemo za oktoberuser posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.9.2012 11:55:26   
curly
LS,zelo mi je žal! user posted image user posted image Svaka čast za optimizem in voljo! S tem dokazuješ, kako močna si! Držim pesti za naslednji krog in prepričana sem, da se bliža tvoj čas za uspeh! user posted image

oreh, malo prehitevaš. Nimam punkcije, imam inseminacijo. Upam, da do punkcije NE pridem! user posted image

witch, z veseljem bi šla na kavico s teboj, ampak v petek ne bo šlo, ker ne bom sama (bo moj zraven) in ker se nama bo mudilo. Popoldne namreč dobiva obisk in jaz se moram pred obiskom naspat, ker gremo potem žurat (in ja, po inseminaciji rečejo, da moraš živeti naprej, kot da se nič ni zgodilo oz. kot da smo imeli SO). Res je, da ne mislim pit alkohola pa plesat do onemoglosti, ampak zabavam se pa lahko, a ne?user posted image

Ah, kaj bi dala, da bi imela IUI že pred 14-imi dnevi in bi zdaj že vedela, kje sem... Mislim, da bom začela meditirat (vsak dan do dneva D). Kakšni nasveti okoli tega? Se katera spozna?

(odgovor članu mehurcica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.9.2012 11:55:58   
Magična
LittleSun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 423
13.9.2012 12:28:24   
kaatkaa
mehurcica ja eno držim pesti,... ju3 bom šla v lekarno po CB da potem v pon. ga naredim,...

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.9.2012 12:29:41   
kaatkaa
eno * enako je mišlejo

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?